Νέα

ψαχνω για δουλεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coswotrh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γιατι μετα το πασχα;
γιατι μεσα στο πρωτο διμηνο του ετους θα εχουμε μεγαλο αριθμο απολυσεων
αν σκεφτεις και τα διαθεσιμα της καθε οικογενειας οτι επαρκουν για καποιο διαστημα συν την ελλειψη εργασιας που θα συνεχισει να υπαρχει για αρκετο διαστημα ακομη τοτε λογικα θα κρατηθουν ολα καπως ενταξει, μεχρι το πασχα ισως και λιγο αργοτερα.....

Μετα ο θεος να βαλει το χερι του......... γιατι υπαρχουν και ανεργοι αλλοδαποι μεσα σε ολους

ευχομαι να λεω μαλακιες και να μην γινει τιποτα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μας εχουν κανει να βλεπουμε οσους δουλευουν και να τους ζηλευουμε.ουτε σε βενζιναδικο δεν βρησκω να παω εστω μεχρι να βρω αυτο που ψαχνω.αυτο που σκεφτομαι πλεον ειναι να βρω μια δουλεια οτι ναι μηπως και μαζεψω τιποτα και να φυγω,καναδα,αυστραλια η οπου να ναι και να μην ξαναγυρισω.εχω ξεκινησει διαδικασια για να φυγω για καναδα με οσα λεφτα μου εχουν μεινει.περιμενω να βγαλω καρτα ψυφιακου ταχογραφου και να φυγω,αλλα και παλι σκεφτομαι οτι αν δεν γινει τιποτα θα εχω φαει τα λεφτα που εχω στην ακρη.
μεγαλη αληθεια αυτο φιλε!!
φτασαμε σε τετοιο σημειο ωστε να ζηλευουμε αυτους που δουλευουνε σε βενζιναδικο!!!

καποτε οσοι δουλευαν σε βενζιναδικο ή οπουδηποτε αλλου για 600-650-700 ευρω το κοροϊδευαμε και λεγαμε ε σιγα....και η κουτση μαρια βρισκει δουλεια εκει!!

Οσο για τον Καναδα και την Αυστραλια που λες-σκεφτεσαι κοιτα να το ψαξεις καλα γιατι ειναι πολυ μακρια!!
ειδικα η Αυστραλια ειναι αφταστη!! ε αν πας και ξεκινησεις ΚΑΛΑ δεν ξαναγυρνας απο κει!!
εχω γνωστο που εχει θειο στον Καναδα και εχει πολλα χρονια να ερθει Ελλαδα!! δεν του το επιτρεπει η δουλεια να λειψει τοσες μερες και τα οικονομικα! εχει 2 κορες μεγαλες πλεον οι οποιες σπουδασαν-δουλευουν-παντρευτηκαν εκει και για να ερθουν τοσα ατομα αποτον Καναδα για 10 μερες Ελλαδα θελουν πολλεεεες χιλιαδες δολαρια-ευρω στα εισητηρια πηγαινε ελα!!!

Καναδας-Αυστραλια δεν ειναι Αγγλια-Γερμανια-Σουηδια που οτι και να γινει πηρες αεροπλανο και πεταχτηκες 2-3-4 ωρες!! καποιος να παντρευτει ενας αδερφος-αδερφη ή να πεθανει καποιος πεταγεσαι εκτακτως για 3-4 μερες!!
αντε πεταξου απο τον Καναδα ή απο την Αυστραλια!!

αν δεν εχεις και τιποτα που να σε κραταει πισω καντο!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι ειδους αδεια σε κραταει....?  :think:

για να πας Στο αμερικα ή στο Ωστρέλια θέλεις βίζα παίκτη  :grin:
δεν ειναι ΕΥρωπη να γυρνοβολας οποτε γουσταρεις χωρις
να δινεις λογο σε κανεναν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για να πας Στο αμερικα ή στο Ωστρέλια θέλεις βίζα παίκτη  :grin:
δεν ειναι ΕΥρωπη να γυρνοβολας οποτε γουσταρεις χωρις
να δινεις λογο σε κανεναν
ε δεν ειναι και ακατορθωτο να παρεις βιζα!!
εχει καποια διαδικασια αλλα δεν νομιζω οτι θα χεις παρει αποφαση να πας μονιμα στο Αμερικα ή να πουλησεις σπιτι οπως εκανε ο μπαμπας ενος συμαθητη μου παλια τα μαζεψα ολλαααα και την κοπανησαν!!
και θα κολησεις εκει!!
δεν ειμαστε ουτε πακιστανοι-ταυλανδεζοι η σαν τις βουλγαρες-ρουμανες-ουκρανιδες που για να παρουν βιζα ή να ερθουν με προσκληση φιλουσαν κατουρημενες ποδιες!!!!!!!!!!!
(παλια)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν μπορει κανείς να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό χωρίς να έχει τίποτα που να τον κρατάει πισω ας το τολμήσει !!!!!!!!

Αν έχει θέληση τόλμη και μεράκι θα τα καταφέρει πολυ καλύτερα απο εδω

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αν μπορει κανείς να φύγει μόνιμα στο εξωτερικό χωρίς να έχει τίποτα που να τον κρατάει πισω ας το τολμήσει !!!!!!!!

Αν έχει θέληση τόλμη και μεράκι θα τα καταφέρει πολυ καλύτερα απο εδω
ενταξει δεν ειναι και πολυ απλα.....
εχω ενα φιλο που χει κανει πολλαααα ταξιδια! σχεδον την μιση Ευρωπη!!
οταν μιλαμε για εξωτερικο,αν το ακουσει κανεις αυτο το παιδι...ποσο φιλοδοξο ειναι και ποσο απλα τα παρουδιαζει....
συγκρινει τις παλιες φουρνιες που πηγαν αμορφωτοι χωρις να ξερουν ουτε καν αγγλικα...με το σκεπτικο εμεις δεν θα τα καταφερουμε?
ΝΑΙ αλλα οι παλιοι περασαν απο χοντρες πικρες! μεχρι να τα βγαλλουν περα ζουσαν 4-5 ατομα σε 5 τοιχους! ποιος ειναι διατεθιμενος να το κανει αυτο?
παλιοτερα οι ευκαιριες ηταν περισσοτερες!  το συναλαγμα η αξια των χρηματων ...πολλα!!

τυχεροι ειναι αυτοι οι οποιοι εχουν φιλους και ακομη καλυτερα συγγενεις για να την ψαξουν αλιωτικα την δουλεια.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αμα βρεις πες μου κι εμενα να ερθω

apolyto_arseniko