φιλε μου οταν δεν εισαι ευχαριστημενος καπου απλα φευγεις δεν χρειαζεται να του κανεις κατι.δεν σου κανει και φευγεις.αν ο δικος βαρεσε φαλιμεντο ισως δεν ειναι απο αυτους που τα φαγανε.επισης πιστεψε με δεν εχουν φαει οι μοκρομεσαιοι ελευθεροι επαγγελματιες τα λεφτα.εχεις μπερδευτειοχι δεν ημουν γιαυτο εφυγα και δεν μπορουσα να του κανω τιποτα! τωρα ομως μπορω! κριμα που βαρεσε φαλιμεντο και την γλυτωσε! ομως για ατομα σαν αυτο κραταω το ιδιο μενος! τσακιστε τους μπασταρδους δωστε τους ολους! 2 χρονια το λιγοτερο σε καθε βρωμιαρη ειναι οτι πρεπει τοσα φαγανε τα καθηκια 35 χρονια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ψαχνω για δουλεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα coswotrh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 177
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε μου οταν δεν εισαι ευχαριστημενος καπου απλα φευγεις δεν χρειαζεται να του κανεις κατι.δεν σου κανει και φευγεις.αν ο δικος βαρεσε φαλιμεντο ισως δεν ειναι απο αυτους που τα φαγανε.επισης πιστεψε με δεν εχουν φαει οι μοκρομεσαιοι ελευθεροι επαγγελματιες τα λεφτα.εχεις μπερδευτει
τι λε ρε μαλακα? ο αλλος δεν σου δινει καν ασφαλεια πχ και δεν θα του κανεις τιποτα?
εισαι χαζος? αυτα τα μουνοπανα κρεμαλες θελουν ουτε καν φυλακη! γαμηστε τους!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
δεν παρεξηγω κανεναν ....επειδη θα παρεξηγησεις τα λεγομενα μου παντα μιλαω για την περιπτωση που ο εργοδοτης ειναι σε ολα ενταξει με τον εργαζομενο του και ηθελα να δωσω εμφαση
απλα δεν διευκρινησες τι και πως αλλα ειπες (πας χαμενο κορμικαι αν πεσεις σε καλο εργοδοτη γινεσαι ανθρωπος) λες και ηταν ζωον ο αλλος τονιζοντας οτι ο εργοδοτης ρισκαρει .....
Απλα να σου πω οτι οποιος εχει μια επιχειρηση παντα ρισκαρει αλλος πολυ αλλος λιγο ουδεμια σημασια εχει αυτο
το θεμα ειναι να σεβεται τον εργαζομενο και οχι να τον εκμεταλλευεται πατωντας πανω στην αναγκη του για εργασια
δεν σε ξερω ουτε και σε κακοχαρακτηριζω απλα μου φανηκε καπως αυτο που εγραψες πριν
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε μου οταν δεν εισαι ευχαριστημενος καπου απλα φευγεις δεν χρειαζεται να του κανεις κατι.δεν σου κανει και φευγεις.αν ο δικος βαρεσε φαλιμεντο ισως δεν ειναι απο αυτους που τα φαγανε.επισης πιστεψε με δεν εχουν φαει οι μοκρομεσαιοι ελευθεροι επαγγελματιες τα λεφτα.εχεις μπερδευτει
οποιος δεν ειναι σωστος και λειτουργει παρανομα ρουφιανεμα αμα εισαι σωστος απεναντι στους εργαζομενους και στο κρατος τοτε κομπλε! ποιος ο λογος να φοβασαι πχ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
φιλε μου οταν δεν εισαι ευχαριστημενος καπου απλα φευγεις δεν χρειαζεται να του κανεις κατι.
Αυτη η καραμελα ειναι ωμος εκβιασμος .........
αυτο ειναι που λεμε εκμεταλλευση ......
και ναι χρειαζεται να τον δωσεις στεγνα προστατευοντας τα εργατικα δικαιωματα ολων για να μην την πληρωνεις μια ζωη αργοτερα !!!!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καταντησαμε να συζηταμε παντου και με τους παντες τα ιδια και τα (γ)ιδια!!!!
φτανει ρε πουστη μου!
αρπασχτηκα τις προαλες με καποιον που μου ειπα να πας να δουλεψεις στην ιχθυοσκαλα!!!στα ψαρια!
ΕΓΩ δεν κατηγορω καμια δουλεια!
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο! σκληρο αυτο που λεω! αλλα ετσι ειναι!
καθενας ειναι στο ειδος του καλος!
αυτο το ειδα και στο στρατο εν μερη! που ναι μια μικρη κοινωνια!!
αλλος που ηταν αχρηστος σχεδον παντου δεν ηξερε γραματα του δινες το χορτοκοπτικο το πηγαινε αερα!
αλλος ηταν στο γραφειο (δικηγορος) εβγαζε δουλεια!! αλλος σε ασυρματους κλπ κλπ!
αλλα οχι να χεις πτυχειο πολυτεχνιου και να ντρεπεσαι!!!
γαμωτο μου δηλ!!
τυχαινε να μαι σε παρεα και να λεει ο αλλος ! γαμησε τα τα πτυχια .....τι να τα κανεις? τοσα εκατομ. εχουν πτυχια και καθονται!!
ε να παμε ολοι να γινουμε μηχανικοι αυτοκινητωςν-υδραυλικοι-ηλεκτρολογοι-χτιστες-κομωτες γενικα να μαθουμε μια τεχνη!!!!
κατηντησαν ΕΠ.ΟΠ (που κακομαθαν) να παιρνουν 1.400 ευρα και με τις περικοπες 980....και ο αδερφος μου Γιατρος ειδικευομενος με τοσααααα χρονια σπουδες +φανταρικο+αγροτικο+αναμονη +ειδικοτητα να παιρνει 960! πιο λιγα απο τον ΕΠ.ΟΠ.....ααααα 5 υπηρεσιες 6 τα ΕΠ.ΟΠ 10-12 εφημεριες ο αδερφος μου!!!
ισα και ομοια??
αλλα τετοιο κωλοκρατος ειμαστε και κατανταει ο ΕΠ.ΟΠ να το παιζει μουρη!!!
ζεις με μια μικρη ελπιδα οτι ΑΝ πιαστεις στα 45 σου και βγαζεις αυτα που ο ΕΠ.ΟΠ δεν δα βγαλει ΠΟΤΕ στην ζωη του!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
φτανει ρε πουστη μου!
αρπασχτηκα τις προαλες με καποιον που μου ειπα να πας να δουλεψεις στην ιχθυοσκαλα!!!στα ψαρια!
ΕΓΩ δεν κατηγορω καμια δουλεια!
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο! σκληρο αυτο που λεω! αλλα ετσι ειναι!
καθενας ειναι στο ειδος του καλος!
αυτο το ειδα και στο στρατο εν μερη! που ναι μια μικρη κοινωνια!!
αλλος που ηταν αχρηστος σχεδον παντου δεν ηξερε γραματα του δινες το χορτοκοπτικο το πηγαινε αερα!
αλλος ηταν στο γραφειο (δικηγορος) εβγαζε δουλεια!! αλλος σε ασυρματους κλπ κλπ!
αλλα οχι να χεις πτυχειο πολυτεχνιου και να ντρεπεσαι!!!
γαμωτο μου δηλ!!
τυχαινε να μαι σε παρεα και να λεει ο αλλος ! γαμησε τα τα πτυχια .....τι να τα κανεις? τοσα εκατομ. εχουν πτυχια και καθονται!!
ε να παμε ολοι να γινουμε μηχανικοι αυτοκινητωςν-υδραυλικοι-ηλεκτρολογοι-χτιστες-κομωτες γενικα να μαθουμε μια τεχνη!!!!
κατηντησαν ΕΠ.ΟΠ (που κακομαθαν) να παιρνουν 1.400 ευρα και με τις περικοπες 980....και ο αδερφος μου Γιατρος ειδικευομενος με τοσααααα χρονια σπουδες +φανταρικο+αγροτικο+αναμονη +ειδικοτητα να παιρνει 960! πιο λιγα απο τον ΕΠ.ΟΠ.....ααααα 5 υπηρεσιες 6 τα ΕΠ.ΟΠ 10-12 εφημεριες ο αδερφος μου!!!
ισα και ομοια??
αλλα τετοιο κωλοκρατος ειμαστε και κατανταει ο ΕΠ.ΟΠ να το παιζει μουρη!!!
ζεις με μια μικρη ελπιδα οτι ΑΝ πιαστεις στα 45 σου και βγαζεις αυτα που ο ΕΠ.ΟΠ δεν δα βγαλει ΠΟΤΕ στην ζωη του!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
κι εσυ δεν ηξερες οτι δεν εχεις ασφαλεια ?μετα απο 5 χρονια το καταλαβες?επισης θεωρω μεγαλη βρισια τη λεξη ρουφιανος και υπαρχει λογοε γοαυτοτι λε ρε μαλακα? ο αλλος δεν σου δινει καν ασφαλεια πχ και δεν θα του κανεις τιποτα?
εισαι χαζος? αυτα τα μουνοπανα κρεμαλες θελουν ουτε καν φυλακη! γαμηστε τους!
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γαμημενο αφεντικο που εχει χεσμενη την φωλια του ειναι εκμεταλλευτης και μπασταρδος μην το ψαχνεις αν τον ειχα βρει θα του το ειχα κλεισει το μπουρδελο παει να βγαλει και γλωσσα ενω ειναι μιχαουζεν ο καλοβολεμενος κοπριτηςΑυτη η καραμελα ειναι ωμος εκβιασμος .........
Αυτη η καραμελα ειναι ωμος εκβιασμος .........
και ναι χρειαζεται να τον δωσεις στεγνα προστατευοντας τα εργατικα δικαιωματα ολων για να μην την πληρωνεις μια ζωη αργοτερα !!!!!!
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κι εσυ δεν ηξερες οτι δεν εχεις ασφαλεια ?μετα απο 5 χρονια το καταλαβες?επισης θεωρω μεγαλη βρισια τη λεξη ρουφιανος και υπαρχει λογοε γοαυτο
μια χαρα ειχα εκει περα πριν ομως δεν ειχα! γιαυτο εφυγα! και στα παπαρια μου τι θεωρεις βρωμιαρη η καραμελα μικρομεσαιος και παπαρια μεντολες δεν πιανει σε κανενα εισαι αφεντικο και ζεις με βρωμικα λεφτα γιαυτο αστο και μην μιλας καν πας να βγεις και απο πανω κλεφτη
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
επειδη ο αλλος δεν ξερει τα δικαιωματα του θα πρεπει εσυ ο εξυπνος να του τα στερεις υποθηκευοντας ακομη και το μελλον των παιδιων του ρε ?κι εσυ δεν ηξερες οτι δεν εχεις ασφαλεια ?μετα απο 5 χρονια το καταλαβες?επισης θεωρω μεγαλη βρισια τη λεξη ρουφιανος και υπαρχει λογοε γοαυτο
δεν ντρεπεσαι λιγο που τα λες ρε αυτα ?
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επειδη ο αλλος δεν ξερει τα δικαιωματα του θα πρεπει εσυ ο εξυπνος να του τα στερεις υποθηκευοντας ακομη και το μελλον των παιδιων του ρε ?
δεν ντρεπεσαι λιγο που τα λες ρε αυτα ?
τι να ντραπει ρε ζει με το αιμα των αλλων κλασσικος μικρομεσαιος ελληνας κλεφτης
επειδη εισαι απολυτος και δεν προκειτε να βγαλω ακρη να ξερεις οτι η ζωη δεν εχει ενα χρωμα ,το δικο σου που ειναι και σωστο οπως νομιζεις.τωρα λοιπον που το ειδος των εργοδοτων στην ελλαδα θα εκλειψει να δω που θα δουλεψετε και πως οταν ψοφησετε στην πεινα.επισης σου ευχομαι να κανεις μια δικη σου δουλεια και να εχεις υπαλληλο καποιον σαν εσενα που στην πρωτη δυσκολη θα σε καταστρεψει
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επειδη εισαι απολυτος και δεν προκειτε να βγαλω ακρη να ξερεις οτι η ζωη δεν εχει ενα χρωμα ,το δικο σου που ειναι και σωστο οπως νομιζεις.τωρα λοιπον που το ειδος των εργοδοτων στην ελλαδα θα εκλειψει να δω που θα δουλεψετε και πως οταν ψοφησετε στην πεινα.επισης σου ευχομαι να κανεις μια δικη σου δουλεια και να εχεις υπαλληλο καποιον σαν εσενα που στην πρωτη δυσκολη θα σε καταστρεψει
μπα καραβια καλυτερα! κοπριτες και κλεφτες πανω απο το κεφαλι μου ποτε ξανα!
δεν ξερω αν καποιος δεν ξερει τα δικαιωματα εγω ξερω οτι εχω 3 υπαλληλους με το ικα τους δωρα επιδοματα αυξησεις καθε χρονο και τους πληρωνω καθε σαββατο 3 το μεσημερι που κλεινουμε.8-5-2 χρονια .αν με θεωρεις σαν αυτους που ανφερεσαι τι να σου πωτι να ντραπει ρε ζει με το αιμα των αλλων κλασσικος μικρομεσαιος ελληνας κλεφτης
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
να εισαι σιγουρος οτι πρωτα θα φροντισω για την βιωσιμοτητα της επιχειρισης και μετα θα αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου αναλογουν στο ακεραιο εναντι αυτων που θα εργαστουν για μενα αν κανω κατι τετοιοεπειδη εισαι απολυτος και δεν προκειτε να βγαλω ακρη να ξερεις οτι η ζωη δεν εχει ενα χρωμα ,το δικο σου που ειναι και σωστο οπως νομιζεις.τωρα λοιπον που το ειδος των εργοδοτων στην ελλαδα θα εκλειψει να δω που θα δουλεψετε και πως οταν ψοφησετε στην πεινα.επισης σου ευχομαι να κανεις μια δικη σου δουλεια και να εχεις υπαλληλο καποιον σαν εσενα που στην πρωτη δυσκολη θα σε καταστρεψει
δεν θα στηριξω την βιωσιμοτητα της επιχειρησης μου στο αιμα και τον ιδρωτα του καθενος υποθηκευοντας και το μελλον των παιδιων του !!!!!!!!!
Προτιμω να κανω χιλιες δυο δουλειες του ποδαριου η να αυτοκτονησω παρα εκμεταλλευτω τον οποιονδηποτε ετσι.
ειναι θεμα παιδειας και τιμης......... ;)
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε ο κολητος μου δουλευει τοσο καιρο και το αφεντικο τους ειναι συνομιληκος-συμαθητης-φιλος του!!!!
παιρνει 800 ευρα!! επεσε η δουλεα 2 μηνες! βγαζανε τα αντερα τους μες στην κριση και το επιδομα αδειας του αυγουστου 200 ευρω του το δωσε προχτες!!
+ οτι οτι παραγγελιες κανει 5.6 χιλ τα πληρωνει μπραφ! ουτε δοσεις... ουτε επιταγες 3-6μηνες!!
εγινε αφεντικο και ξεχασε ο τυπος καποια πραγματα!!!
θαααααααα τα παρεις!!
ναι ρε μεγαλε ξερεις αν τα χω αναγκη? αν εχω κανει τα κουμαντα μου και βασιζομαι σε αυτα τα λεφτα!!!!
εδω εχει τετοια κριση....η οικοδομη πεθανε....τα μαστορια κανουν κρα για μεροκαματα και μου ρχεται ο μαστορας-εργολαβος-αλβανος και λεει θελω 2.000..........ΟΚ λεμε! κλεινει η δουλεια...στα μεσα θελω αλλο 1.000? γιατι? τι δεν εχις να τα δωσεις? λεει τετοιο καλο σπιτι σηκωσες?
ακου νοοτροπια!!
ερχεται αλλος μαστορας εργολαβος! ηθελε 700 για 2-3 μερες δουλεια!!!! γιατι ρε φιλε τοσα?
ε τι το παιδι δεν θα του δωσω 50-70 ευρω μεροκαματο? εγω τι για 50 ευρω θα δουλεψω? εργολαβος ειμαι!!!!
λεω θα μας τρελανουν ρε πουστη μου??????
καποιοι δεν βαζουν μυαλο! στον κωλο!!!!!!!!
παιρνει 800 ευρα!! επεσε η δουλεα 2 μηνες! βγαζανε τα αντερα τους μες στην κριση και το επιδομα αδειας του αυγουστου 200 ευρω του το δωσε προχτες!!
+ οτι οτι παραγγελιες κανει 5.6 χιλ τα πληρωνει μπραφ! ουτε δοσεις... ουτε επιταγες 3-6μηνες!!
εγινε αφεντικο και ξεχασε ο τυπος καποια πραγματα!!!
θαααααααα τα παρεις!!
ναι ρε μεγαλε ξερεις αν τα χω αναγκη? αν εχω κανει τα κουμαντα μου και βασιζομαι σε αυτα τα λεφτα!!!!
εδω εχει τετοια κριση....η οικοδομη πεθανε....τα μαστορια κανουν κρα για μεροκαματα και μου ρχεται ο μαστορας-εργολαβος-αλβανος και λεει θελω 2.000..........ΟΚ λεμε! κλεινει η δουλεια...στα μεσα θελω αλλο 1.000? γιατι? τι δεν εχις να τα δωσεις? λεει τετοιο καλο σπιτι σηκωσες?
ακου νοοτροπια!!
ερχεται αλλος μαστορας εργολαβος! ηθελε 700 για 2-3 μερες δουλεια!!!! γιατι ρε φιλε τοσα?
ε τι το παιδι δεν θα του δωσω 50-70 ευρω μεροκαματο? εγω τι για 50 ευρω θα δουλεψω? εργολαβος ειμαι!!!!
λεω θα μας τρελανουν ρε πουστη μου??????
καποιοι δεν βαζουν μυαλο! στον κωλο!!!!!!!!
paloukoths
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω αν καποιος δεν ξερει τα δικαιωματα εγω ξερω οτι εχω 3 υπαλληλους με το ικα τους δωρα επιδοματα αυξησεις καθε χρονο και τους πληρωνω καθε σαββατο 3 το μεσημερι που κλεινουμε.8-5-2 χρονια .αν με θεωρεις σαν αυτους που ανφερεσαι τι να σου πω
το ειδαμε πριν πως καρφωθηκες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K