Νέα

ψαχνω για δουλεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coswotrh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Δυστυχως ολα αυτα που περναμε τα αξιζουμε σαν λαος γιατι ποτε μας δεν ειδαμε και δεν καναμε το σωστο εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.Παντα στο βολεμα και την λαμογια.
Γιαυτο εχουμε και τους πολιτικους που μας αξιζουνε............

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δυστυχως ολα αυτα που περναμε τα αξιζουμε σαν λαος γιατι ποτε μας δεν ειδαμε και δεν καναμε το σωστο εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.Παντα στο βολεμα και την λαμογια.

αυτά να τα λές στους "αγανακτησμένους".....

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
ενταξει καλα ολλα αυτα και ΓΝΩΣΤΑ αλλα για να κανω τον δικηγορο του διαβολου...
υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες (λιγοι μεν) οι οποιοι θα σου πουν ...
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?

το οτι οι ταριφες και οχι μονο ειναι ετσι! ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!
οσες φορες μπηκαμε σε ταξι και πηγε να παρει 2ο ατομο, γιατι δεν το αρνηθηκαμε (και ας στραβωσει οπ ταριφας) να παρουμε τηλ στα κεντρικα? να παρουμε μεχρι και την αστυνομια τηλ αν χρειαστει!
Αλλα ποιος θα μπει σε τετοια διαδικασια? ελα μωρεεεεεε λεμε ολλοι,γα,ησε τον την δουλεια μας να κανουμε!

(με παιρνει στην Θεσ/νικη ταριφας με 2ο ατομο με μικρη παρακαμψη (μου λεει φιλε βιαζεσαι) οχι κανε δουλεια σου, στο τελος οταν εφτασα μου λεει 2 ευρω...γιατι ηταν κοντα καναμε παρακαμψη, λεω αυτο θα λειπε...εμ τα βγαλες διπλα και μαυρα να μου παιρνες και παραπανω)

παω αλλου σε μαγαζι καφε (κυριλε) να κατσω,Σαββατο βραδυ (καλοντυμενοι μετα για μπουζουκια) κια μου ρχεται ο PR και μου λεει ειναι Reserve,τον γαμας για δεν τον γαμας! που ναι παρανομο!
(παρολο που ξερα τυο αφεντικο και μπορουσα να κανω μανουρα) σε χαλανε τετοιυ ειδους περιστατικα!
λες να παρω την μπατσια τωρα να χαλαστω να γινω και ρεζιλι?
να τον πατησει και κανα αυτοφωρο τον PR και να σε κοιταει ολο το μαγαζι! και αντε ξαναπανε στο ιδιο μαγαζι για ποτο μετα!!!

Εγώ τους εκδικούμε και σαμποτάρω διαρκώς. Άπειρες φορές στην στάση λεωφορείου μου αναβοσβήνουν τα φώτα (ναι για να τους σκάσω το μεροκάματο που έφτυσα αίμα να βγάλω). Έπειτα πάντοτε παροτρύνω όλους τους γνωστούς μου σε καμία περίπτωση να μην μπαίνουν σε ταξί, και φυσικά πάντα τονίζω τα δικαιώματα μας έναντι των συνεργατών της χούντας (γιατί να μην φωνάξεις την αστυνομία
άμα δεν σε εξυπηρετήσει ως οφείλει??).

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγώ τους εκδικούμε και σαμποτάρω διαρκώς. Άπειρες φορές στην στάση λεωφορείου μου αναβοσβήνουν τα φώτα (ναι για να τους σκάσω το μεροκάματο που έφτυσα αίμα να βγάλω). Έπειτα πάντοτε παροτρύνω όλους τους γνωστούς μου σε καμία περίπτωση να μην μπαίνουν σε ταξί, και φυσικά πάντα τονίζω τα δικαιώματα μας έναντι των συνεργατών της χούντας (γιατί να μην φωνάξεις την αστυνομία
άμα δεν σε εξυπηρετήσει ως οφείλει??).
ε αν το κανεις σωστα! καλα κανεις!
το θεμα ειναι να γινοντα παραπονα και αν χρειαστει να καλσεσουμε την αστυνομια να γινει απο αρκετους για να συμορφωθουνε και οχι απο 1 ατομο στους 1.000.000!!

μπαινεις στο εξωτερικο σε ταξι και τους χερεσαι! καλοντυμενοι και ειναι με το σεις και με το σας!
μπαινεις και ελλαδα, αρχιζει φιλαραααακι μες στην μαγκια κλπ κλπ!
Στην Ρουμανια που εμπαινα σε ταξι συνεχεια! καμια σχεση! τωρα οχι το 1990! τηλεφωνα παραπονων-εταιριων μεσα κολημενα,ταμπελιτσα με φωτο-αδεια του οδηγου! Γρφαει μαλιστα οτι αν δεν σου δωσει αποδειξη (κοινως αν δεν βαλεις ταξιμετρο) δεν υποχρεουσαι να πληρωσεις!!!
βεβαια και κει εχει λαμογια (πειρατες) να μην βαλει ταξιμετρο και να κανεις παζαρια! αλλα αν θες να εισαι νομιμος μπορεις!!
τα κοροιδευαμε αυτα τα κρατη και γιναμε χειροτεροι!
εγω θα το λεω συνεχεια!

φυσικα και τα αξιζουμε! με μια διαφορα! οτι κοντα στα λαμογια την πληρωνει και αθωος κοσμος και οι φρεσκιες φουρνιες απο τα σχολεια-πανεπιστημια!
οσο καλοι-φιλοτιμοι ειμαστε και γνωστοι στο εξωτερικο! αλλο τοσο παπαρες γιναμε! και σ αυτο φταιμε ολλοι μας!
αλλο παραδειγμα που ημουν Ρουμανια!
παιρνω παγωτο με 50 cnts στην μεση του δρομου απο μηχανημα (και μια ομπρελα) ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!
σε ψιλικατζιδικα-περιπτερα ΠΑΝΤΟΥ! το δε ο πατερας μου παλια και ΑΚΟΜΗ το χει και το λεει!

χτες εβαλα το παρακατω λινκ
κανανε ενα καλο ξεκινημα! ειχαν το κεφαλαιο! ριξανε τις τιμες στο 1,20! 400 δρχ δηλ εχω να παρω σουβλακι απο ττο 98
και αν συνεχισουνε να το δουλευουνε χωρις απατεωνιες και λαμογιες! θα πανε καλα!

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Συμφωνω απολυτα οτι την πληρωνει ο απλος κοσμος(συνταξιουχοι,μισθωτοι....) αλλα ρε παιδια τοσα χρονια αυτοι δεν ψηφιζουνε πασοκ και νδ ανελειπως και κουνανε σημαιακια σε ομιλιες και συγκεντρωσεις για να βγαλουνε τους γαμιαδες τους στην κυριολεξια......?????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Συμφωνω απολυτα οτι την πληρωνει ο απλος κοσμος(συνταξιουχοι,μισθωτοι....) αλλα ρε παιδια τοσα χρονια αυτοι δεν ψηφιζουνε πασοκ και νδ ανελειπως και κουνανε σημαιακια σε ομιλιες και συγκεντρωσεις για να βγαλουνε τους γαμιαδες τους στην κυριολεξια......?????
επισης συμφωνω!
μην αναφερεις ομως κομματα σημαιακια ,ομιλιες,συγκεντρωσεις κλπ!
γιατι το θεμα στο τελος παλι στα πολιτικα θα το γυρισουμε!!

Βγηκα με μια πολυ παλια φιλη τις προαλες για καφε! η κοπελα τελειωσε λογιστικη και μετα απο τοσα χρονια σπουδων και τοσους μηνες ανεργιας δουλευει σε ασφαλιστικη! τεσπα ειναι ευχαριτημενη!!
ερχεται και μια φιλη της (ωραιο μουνι)  και μου λεει....αφου την ρωταω τι λεει καλα? τελειωσες με σχολη τι νεα κλπ κλπ!
οταν φτασαμε στο θεμα ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ! της λεω μην ντρεπεσαι να το πεις! καποτε της λεω πριν λιγα χρονια αποκλειεται να τελειωνες την σχολη και μεχρι να βρεις δουλεια πανω στον τομεα σου να μην εβρισκες καπου αλλου! εστω αρχικα 650-700 τον μηνα οσο εισαι 24-25 για τα εξοδα σου!
τωρα καταντησαμε οχι απλα να μην βρισκουμε δουλειες πανω στον τομεα μας της λεω...αλλα ουτε σαν πωλητες-πωλητριες ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!
μην το παω παραπερα οτι....ειδικα οσοι σπουδασαμε και μαθαμε να ζουμε μονοι μας 4-5-6 χρονια και γυρισαμε πισω στα σπιτια μας ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙ τι φρικες εχουμε φαει!
αντι να βγαζουμε λεφτα τωρα που μαστε νεοι και εχουμε ορεξη (υποτιθεται για δουλεια) να μπορουμε να βγαινουμε να παρουμε ενα αμαξι (απλο) να παμε ενα ΣΚ με την γκομενα βολτα κλπ κλπ κλπ κλπ.....εχουμε γινει απο τωρα ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οποια δουλεια και αν κανεις .....

Οταν δωσεις στον κοσμο σωστες υπηρεσιες και δειξεις οτι σεβεσαι και εκτιμας και το τελευταιο σεντς που θα του παρεις
τοτε η επιτυχια ειναι μονοδρομος.....

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
επισης συμφωνω!
μην αναφερεις ομως κομματα σημαιακια ,ομιλιες,συγκεντρωσεις κλπ!
γιατι το θεμα στο τελος παλι στα πολιτικα θα το γυρισουμε!!

Βγηκα με μια πολυ παλια φιλη τις προαλες για καφε! η κοπελα τελειωσε λογιστικη και μετα απο τοσα χρονια σπουδων και τοσους μηνες ανεργιας δουλευει σε ασφαλιστικη! τεσπα ειναι ευχαριτημενη!!
ερχεται και μια φιλη της (ωραιο μουνι)  και μου λεει....αφου την ρωταω τι λεει καλα? τελειωσες με σχολη τι νεα κλπ κλπ!
οταν φτασαμε στο θεμα ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ! της λεω μην ντρεπεσαι να το πεις! καποτε της λεω πριν λιγα χρονια αποκλειεται να τελειωνες την σχολη και μεχρι να βρεις δουλεια πανω στον τομεα σου να μην εβρισκες καπου αλλου! εστω αρχικα 650-700 τον μηνα οσο εισαι 24-25 για τα εξοδα σου!
τωρα καταντησαμε οχι απλα να μην βρισκουμε δουλειες πανω στον τομεα μας της λεω...αλλα ουτε σαν πωλητες-πωλητριες ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!
μην το παω παραπερα οτι....ειδικα οσοι σπουδασαμε και μαθαμε να ζουμε μονοι μας 4-5-6 χρονια και γυρισαμε πισω στα σπιτια μας ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙ τι φρικες εχουμε φαει!
αντι να βγαζουμε λεφτα τωρα που μαστε νεοι και εχουμε ορεξη (υποτιθεται για δουλεια) να μπορουμε να βγαινουμε να παρουμε ενα αμαξι (απλο) να παμε ενα ΣΚ με την γκομενα βολτα κλπ κλπ κλπ κλπ.....εχουμε γινει απο τωρα ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!!

τα έχω πει πολλές φορές, μία είναι η λύση: ζιγκολιλίκια, ή κουρέας ή σερβιτόρος σε καλό μαγαζί ή personal trainer (κάτι
που να έχει σχέση με εύκολο χρήμα) και προοπτική για ζιγκολιλίκια  :rockon:

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
τα έχω πει πολλές φορές, μία είναι η λύση: ζιγκολιλίκια, ή κουρέας ή σερβιτόρος σε καλό μαγαζί ή personal trainer (κάτι

Λες να βαλω την δικια μου να αρχισει τα τσιμπουκια μπας και σωθουμε????????χαχα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και παλι αυτες δεν ειναι δουλειες που μπορουν να κανουν ολοι!
κουρεας θελει Σχολη! + μετα προυπηρεσια να σκουπιζεις τριχες-λουσιματα μεχρι να αρχιζεις να κουρευεις!
σερβιτορος?οκ λιγο πολυ μπορουν ολλοι να την κανουν σαν δουλεια!  θελει μια χ,ψ εμφανιση!
αυτες μετα ειναι δουλειες του ποδαριου για ποσο θα της κανεις?την μια δουλευεις εδς την αλλη αλου και την αλλη πουθενα! αυτες οι δουλειες ειναι καλα οσο εισαι 18 μεχρι 25-26 max!! φοιτητης εξτραδακια κλπ! ενσυμα δεν το συζητω....δεν διναν ουτε παλια...τωρα?
με τεοια δουλεια δεν μπορεις να ανοιχτεις! να αγορασεις κατι...να μαζεψεις λεφτα για αμαξι π.χ.
με τετοια δουλεια αυριο μεθαυριο θα πας να ζητησεις την κοπελα σου να αραβωνιαστεις, σαν σερβιτορος!???

εσυ αγαπητε tasos999 (χωρις παρεξηγηση) απ αυτες τις δουλειες εχει κανει καμια?
γιατι εχω δει κοσμο να μου δινει συμβουλες χωρις να χει πιασει δισκο και με επιαναν τα γελια!!

και σερβιτορος εκανα! και σε ηχοσυστηματα εκανα! και σε ταβερνα! και νυχτα 00.00-8.00 δουλεψα!
ΝΑΙ αλλα βγαζεις και μια σχολη....πας στρατο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ και θες κατι πιο σοβαρο! αρχιζεις ντρεπεσαι! ΟΚ καποιοι ειναι χοντροπετσοι!
ειχα παλια μια υπευθυνο (πρωην συμαθυτρια-ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΑ) που την γαμουσε το αφεντικο!
τεσπα αυτη ελυνε και εδενε! πληρωνε προσλαμβανε-απελυε κλπ κλπ! σε μενα μιλουσε ψιλοκυριλε εν συγκριση με τους αλλους που τους ΕΚΑΝΕ ΞΕΦΤΥΛΑ!! τα λεφτα μας τα δινε οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΕ και οποτε δεν την πονουσε ο ΚΩΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ....
λες ε δεν γαμιεται σκυβω το κεφαλι κανω τον χαζο 2-3 μηνες που θελω λεφτα μεχρι π.χ. να παω φανταρος! αν δουλευεις συνεχεια εκει ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ??

OP
OP
C

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες ακομα τιποτα,με εχει φαει το αγχος.αν γνωριζει καποιος κατι ασ μου στειλει.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Ο θείος μου που ειναι ταριφάς τις προαλλες μας ελεγε οτι καμια φορα γυρναει σπιτι με 30 ευρω και αλλες φορες με 0 ευρω. Εχει πεσει πολυ η δουλεια του ταξι. Δεν θα την προτεινα σε κανεναν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συναγωνιστες ακομα τιποτα,με εχει φαει το αγχος.αν γνωριζει καποιος κατι ασ μου στειλει.

Σε καποια καταστηματα της Wind ζητάνε
πωλητες για εξωτερικες δουλειες.... ψαξτο  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και παλι αυτες δεν ειναι δουλειες που μπορουν να κανουν ολοι!
κουρεας θελει Σχολη! + μετα προυπηρεσια να σκουπιζεις τριχες-λουσιματα μεχρι να αρχιζεις να κουρευεις!
σερβιτορος?οκ λιγο πολυ μπορουν ολλοι να την κανουν σαν δουλεια!  θελει μια χ,ψ εμφανιση!
αυτες μετα ειναι δουλειες του ποδαριου για ποσο θα της κανεις?την μια δουλευεις εδς την αλλη αλου και την αλλη πουθενα! αυτες οι δουλειες ειναι καλα οσο εισαι 18 μεχρι 25-26 max!! φοιτητης εξτραδακια κλπ! ενσυμα δεν το συζητω....δεν διναν ουτε παλια...τωρα?
με τεοια δουλεια δεν μπορεις να ανοιχτεις! να αγορασεις κατι...να μαζεψεις λεφτα για αμαξι π.χ.
με τετοια δουλεια αυριο μεθαυριο θα πας να ζητησεις την κοπελα σου να αραβωνιαστεις, σαν σερβιτορος!???

εσυ αγαπητε tasos999 (χωρις παρεξηγηση) απ αυτες τις δουλειες εχει κανει καμια?
γιατι εχω δει κοσμο να μου δινει συμβουλες χωρις να χει πιασει δισκο και με επιαναν τα γελια!!

και σερβιτορος εκανα! και σε ηχοσυστηματα εκανα! και σε ταβερνα! και νυχτα 00.00-8.00 δουλεψα!
ΝΑΙ αλλα βγαζεις και μια σχολη....πας στρατο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ και θες κατι πιο σοβαρο! αρχιζεις ντρεπεσαι! ΟΚ καποιοι ειναι χοντροπετσοι!
ειχα παλια μια υπευθυνο (πρωην συμαθυτρια-ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΑ) που την γαμουσε το αφεντικο!
τεσπα αυτη ελυνε και εδενε! πληρωνε προσλαμβανε-απελυε κλπ κλπ! σε μενα μιλουσε ψιλοκυριλε εν συγκριση με τους αλλους που τους ΕΚΑΝΕ ΞΕΦΤΥΛΑ!! τα λεφτα μας τα δινε οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΕ και οποτε δεν την πονουσε ο ΚΩΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ....
λες ε δεν γαμιεται σκυβω το κεφαλι κανω τον χαζο 2-3 μηνες που θελω λεφτα μεχρι π.χ. να παω φανταρος! αν δουλευεις συνεχεια εκει ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ??
σκεψου και το αλλο ομως....

Να δουλευεις σαν σκυλι για χρονια να φτανεις στο σημειο να δημιουργεις κατι να εχεις ανεση χρονου και εκει που πας για κατι μεγαλο να συνηδητοποιεις οτι ολα γινονται για το τιποτα....

Να μην βλεπεις φως στον οριζοντα για κατι καλο .......
και να φοβασαι πως οτι εκανες θα παει χαμενο.......

Εχω φιλαρακι (γνωστο) που το εχει παθει και τα εχει παρατησει σχεδον ολα !!!!!!!
Ουτε βγαινει ουτε δουλευει ουτε πολλα πολλα με κανεναν ........
Μου ειχε πει οτι ειχε φτασει να κανει τζιρο 1,5 εκ ευρω τον χρονο !!!!!!!!!!!!!!!!

Δουλευε οπου βρεις και μην ντρεπεσαι για την δουλεια ..... καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
Ντροπη ειναι να ζητας απο συγγενεις και φιλους για να την βγαλεις !!!!!!!!!
Οποια κοιταει τι δουλεια κανεις και οχι τι μπορεις να προσφερεις, ειναι αναξια για σενα απλα.....

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σκεψου και το αλλο ομως....

Να δουλευεις σαν σκυλι για χρονια να φτανεις στο σημειο να δημιουργεις κατι να εχεις ανεση χρονου και εκει που πας για κατι μεγαλο να συνηδητοποιεις οτι ολα γινονται για το τιποτα....

Να μην βλεπεις φως στον οριζοντα για κατι καλο .......
και να φοβασαι πως οτι εκανες θα παει χαμενο.......

Εχω φιλαρακι (γνωστο) που το εχει παθει και τα εχει παρατησει σχεδον ολα !!!!!!!
Ουτε βγαινει ουτε δουλευει ουτε πολλα πολλα με κανεναν ........
Μου ειχε πει οτι ειχε φτασει να κανει τζιρο 1,5 εκ ευρω τον χρονο !!!!!!!!!!!!!!!!

Δουλευε οπου βρεις και μην ντρεπεσαι για την δουλεια ..... καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη
Ντροπη ειναι να ζητας απο συγγενεις και φιλους για να την βγαλεις !!!!!!!!!
Οποια κοιταει τι δουλεια κανεις και οχι τι μπορεις να προσφερεις, ειναι αναξια για σενα απλα.....

ναι δουλεψε αλλα οχι να σε πιασουν και μαλακα τα αφεντικα σωστα?  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι δουλεψε αλλα οχι να σε πιασουν και μαλακα τα αφεντικα σωστα?  :think:
σαφως και οχι .....

αλλα για σκεψου λιγο κατι αλλο..... ειναι και θεμα να μπορεις να αντιδρασεις σε δεδομενη στιγμη
αν σε κοψει οτι εχεις μεγαλη αναγκη εργασιας θα σε πηδηξει θες δεν θες και θα πεις κι ευχαριστω

απο την αλλη μερικοι ομως δεν δεχονται και τα αυτονοητα και ειναι και απολυτοι πανω στην εργασια τους ... κι αυτο παλι δεν ειναι καλο...

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σαφως και οχι .....

αλλα για σκεψου λιγο κατι αλλο..... ειναι και θεμα να μπορεις να αντιδρασεις σε δεδομενη στιγμη
αν σε κοψει οτι εχεις μεγαλη αναγκη εργασιας θα σε πηδηξει θες δεν θες και θα πεις κι ευχαριστω

απο την αλλη μερικοι ομως δεν δεχονται και τα αυτονοητα και ειναι και απολυτοι πανω στην εργασια τους ... κι αυτο παλι δεν ειναι καλο...

τους γαμας και εσυ στο ικα κλπ τους δινεις στεγνα  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τους γαμας και εσυ στο ικα κλπ τους δινεις στεγνα  ;)
δεν πρατουν ολοι ετσι ομως..... ρωτα την μητερα μου που την εκμεταλλευοντουσαν 18 ολοκληρα χρονια εργοδοτες και τωρα καταλληξε με μια συνταξη του ογα 340 ευρω.....
δεν την πληρωναν καλα , μειωμενα μεροκαματα χωρις αδειες δωρα ενσημα.... την πληρωναν οποτε ηθελαν
γιατι δεν ειχε κανεναν πουστη συγγενη να της πει 5 πραγματα....

Αυτη η καλοσυνη της την εφαγε και η μανια της να μην βλαψει κανεναν και να κρατησει τις συμφωνιες και τον λογο της
δυστυχως τα εχω παρει κι εγω αυτα απο την μητερα μου .......

γιαυτο οταν ξεκινησα να δουλευω εγω πηραν ολοι τον πουλο οταν πηγαν να μου κανουν σκηνικα
καταφεραν ομως να μου κανουν μια χοντρη ζημια την οποια και πληρωσα κινδυνευοντας να χασω το δευτερο μου σπιτι αλλα ηταν μεχρι εκει
τους πηρε ο διαολος και τους σηκωσε......

απλα θελω να τονισω οτι δεν αντιδρουν ολοι αναλογα τις αναγκες και τα χρονια που εχουν στην πλατη τους

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν πρατουν ολοι ετσι ομως..... ρωτα την μητερα μου που την εκμεταλλευοντουσαν 18 ολοκληρα χρονια εργοδοτες και τωρα καταλληξε με μια συνταξη του ογα 340 ευρω.....
δεν την πληρωναν καλα , μειωμενα μεροκαματα χωρις αδειες δωρα ενσημα.... την πληρωναν οποτε ηθελαν
γιατι δεν ειχε κανεναν πουστη συγγενη να της πει 5 πραγματα....

γιαυτο οταν ξεκινησα να δουλευω εγω πηραν ολοι τον πουλο οταν πηγαν να μου κανουν σκηνικα
καταφεραν ομως να μου κανουν μια χοντρη ζημια την οποια και πληρωσα κινδυνευοντας να χασω το δευτερο μου σπιτι αλλα ηταν μεχρι εκει
τους πηρε ο διαολος και τους σηκωσε......
απλα θελω να τονισω οτι δεν αντιδρουν ολοι αναλογα τις αναγκες και τα χρονια που εχουν στην πλατη τους

στο δημοσιο η στον ιδιωτικο τομεα?  :think:
τι εκαναν για πες μου λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom