τα έχω πει πολλές φορές, μία είναι η λύση: ζιγκολιλίκια, ή κουρέας ή σερβιτόρος σε καλό μαγαζί ή personal trainer (κάτι
που να έχει σχέση με εύκολο χρήμα) και προοπτική για ζιγκολιλίκια
και παλι αυτες δεν ειναι δουλειες που μπορουν να κανουν ολοι!
κουρεας θελει Σχολη! + μετα προυπηρεσια να σκουπιζεις τριχες-λουσιματα μεχρι να αρχιζεις να κουρευεις!
σερβιτορος?οκ λιγο πολυ μπορουν ολλοι να την κανουν σαν δουλεια! θελει μια χ,ψ εμφανιση!
αυτες μετα ειναι δουλειες του ποδαριου για ποσο θα της κανεις?την μια δουλευεις εδς την αλλη αλου και την αλλη πουθενα! αυτες οι δουλειες ειναι καλα οσο εισαι 18 μεχρι 25-26 max!! φοιτητης εξτραδακια κλπ! ενσυμα δεν το συζητω....δεν διναν ουτε παλια...τωρα?
με τεοια δουλεια δεν μπορεις να ανοιχτεις! να αγορασεις κατι...να μαζεψεις λεφτα για αμαξι π.χ.
με τετοια δουλεια αυριο μεθαυριο θα πας να ζητησεις την κοπελα σου να αραβωνιαστεις, σαν σερβιτορος!???
εσυ αγαπητε tasos999 (χωρις παρεξηγηση) απ αυτες τις δουλειες εχει κανει καμια?
γιατι εχω δει κοσμο να μου δινει συμβουλες χωρις να χει πιασει δισκο και με επιαναν τα γελια!!
και σερβιτορος εκανα! και σε ηχοσυστηματα εκανα! και σε ταβερνα! και νυχτα 00.00-8.00 δουλεψα!
ΝΑΙ αλλα βγαζεις και μια σχολη....πας στρατο ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ και θες κατι πιο σοβαρο! αρχιζεις ντρεπεσαι! ΟΚ καποιοι ειναι χοντροπετσοι!
ειχα παλια μια υπευθυνο (πρωην συμαθυτρια-ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΑ) που την γαμουσε το αφεντικο!
τεσπα αυτη ελυνε και εδενε! πληρωνε προσλαμβανε-απελυε κλπ κλπ! σε μενα μιλουσε ψιλοκυριλε εν συγκριση με τους αλλους που τους ΕΚΑΝΕ ΞΕΦΤΥΛΑ!! τα λεφτα μας τα δινε οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΕ και οποτε δεν την πονουσε ο ΚΩΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ....
λες ε δεν γαμιεται σκυβω το κεφαλι κανω τον χαζο 2-3 μηνες που θελω λεφτα μεχρι π.χ. να παω φανταρος! αν δουλευεις συνεχεια εκει ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ??