Νέα

ψαχνω για δουλεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coswotrh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Άμα:
Κουβαλάς λαθρομετανάστερς από τα σύνορα,
Καμιά φούντα από την επαρχία στην πρωτεύουσα,
Τίποτα λαθραία τσιγάρα διανομή,
Θα πλουτίσεις.

Οπότε κάνε τα κουμάντα σου.
Ok!
να παμε ολλοι να πουλαμε φουντες και να κανουμε παρανομιες!
και αν σε πιασουν κανε το παγονι μετα!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
[video]http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/11/blog-post_8238.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

τι καναν οι τυπαδες! απο πιλοτοι,ανοιξαν σουβλατζηδικο με ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ και κανουν παταγο!

Αντε αυτοι ειχαν το κεφαλαιο ρισκαραν και πιασαν!
οι υπολοιποι...οπως το παληκακρι που απολυεται και δεν ξερουν τι να κανουν? με πτυχια η χωρις!
ΕΛΕΟΣ!! να εχεις πτυχιο και να μην μπορεις να βρεις δουλεια ουτε για σερβιτορος!
να χει η Ελλαδα ταλεντα και να τα εκμεταλευεται το εξωτερικο!
καποτε χωρις πτυχιο εβρισκες δουλεια με 700-800 , τωρα με πτυχιο ακουγεται ονειρο να παιρνεις 800 ευρω και να σαι  σχετικα νεος στον χωρο!!
να θες να δουλεψεις! να χεις ορεξη! και να μην σε αφηνουν!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Πιστευω αυτο ειναι ενταξι!  :grin:

429741765fb123571bao.jpg

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
παρα πολλα για ενα επαγγελμα που θα ανοιξει .............
60 ευρω ημερησιως ειναι παρα πολλα, εκτος κι αν σου μιλαγε για ολοκληρο το ταξι και οχι την μια βαρδια
Η βαρδια παει περιπου 30 ευρω ημερησιως και απο οτι βλεπω πρεπει να βγαζουν καλα χρηματα
Υπολογιζω περιπου 100-120 ευρω καθαρα στο παντελονι η βαρδια (βαρδια 12 ωρες)

Θα σου ελεγα να δοκιμασεις......  ;)

100-120 ευρω το 12ωρο ε??Αρα 200+ την ημερα ε?Μαλλον δεν εχεις ιδεα...

Υ.Γ φιλε cosworth  να ασχοληθεις με κατι που το ξερεις...μην ψαχνεις σε τομεις που ισως δεν τους ξερεις...ειναι πιο γενικη η συμβουλη μου αλλα ειναι πολυ σωστη...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Μια ερώτηση ρε παιδιά, όσους είτε έχουν φίλο, είτε οι ίδιοι δουλεύουν ταξί:

Πάντα είχα την απορία, με το κατούρημε του ταξιτζή τι γίνεται?
Εν τάξει αν πάρεις κούρσα έξω, σταματάς σε ένα χωράφι και τα δίνεις. Αλλά Ομόνοια-Σύνταγμα, έστω Ζωγράφου-Κυψέλη-Παγκράτι-Περιστέρι κλπ, τι κάνει ο ταξιτζής άμα σφίξουν τα τσίσα του?  Μπαίνει σε ένα Γκούντις και πάει WC? Και που παρκάρει?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

Εν τάξει αν πάρεις κούρσα έξω, σταματάς σε ένα χωράφι και τα δίνεις. Αλλά Ομόνοια-Σύνταγμα, έστω Ζωγράφου-Κυψέλη-Παγκράτι-Περιστέρι κλπ, τι κάνει ο ταξιτζής άμα σφίξουν τα τσίσα του?  Μπαίνει σε ένα Γκούντις και πάει WC? Και που παρκάρει?

σε μπουκαλι ..δεν ειναι προβλημα αυτο..... το θεμα ειναι το .....χοντρο!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
σε μπουκαλι ..δεν ειναι προβλημα αυτο..... το θεμα ειναι το .....χοντρο!!!

Ρε, δε γίνεται σε μπουκάλι άμα σε βλέπουν από τα γύρω αυτοκίνητα και οι πεζοί! Πλάκα κάνεις?

Για το χοντρό...  άσε. Πας WC, δε γίνεται αλλιώς.

OP
OP
C

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
100-120 ευρω το 12ωρο ε??Αρα 200+ την ημερα ε?Μαλλον δεν εχεις ιδεα...

Υ.Γ φιλε cosworth  να ασχοληθεις με κατι που το ξερεις...μην ψαχνεις σε τομεις που ισως δεν τους ξερεις...ειναι πιο γενικη η συμβουλη μου αλλα ειναι πολυ σωστη...
τοσα απολέιεται να βγαζω,αντε να μου μενει κανα 40 βαρια βαρια την ημερα.μια μικρη ιδεα απο ταξι την εχω αλλα και παλι σου λεω για λιγο σκεφτομαι να το κανω.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Μιας και μιλατε για δουλειες αν εχει κανενας υποψιν του τιποτα να ζητανε κοπελα για καφεδες,σαντουιτς,τυροπιτες και τετοια στειλτε κανα π.μ!Ψαχνει η γυναικα μου δουλεια.Αν και ολος ο κοσμος ψαχνει.....αλλα οπου μπορεις ρωτας τι να κανουμε!!

OP
OP
C

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και μιλατε για δουλειες αν εχει κανενας υποψιν του τιποτα να ζητανε κοπελα για καφεδες,σαντουιτς,τυροπιτες και τετοια στειλτε κανα π.μ!Ψαχνει η γυναικα μου δουλεια.Αν και ολος ο κοσμος ψαχνει.....αλλα οπου μπορεις ρωτας τι να κανουμε!!
στη χρυση ευκαιρια ξερω οτι εχει σιγουρα αγγελιεσ για προσωπικο σε τετοια μαγαζια,προχθεσ που τη κοιταζα ειχε καποια σαντουιτσαδικα που ψαχναν για γυναικα υπαλληλο.

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Τα περισσοτερα εχουνε καλυψει τις θεσεις.Εχει παρει πολλα τηλεφωνα απο χρυση ευκαιρια.

Επισκέπτης
στη χρυση ευκαιρια ξερω οτι εχει σιγουρα αγγελιεσ για προσωπικο σε τετοια μαγαζια,προχθεσ που τη κοιταζα ειχε καποια σαντουιτσαδικα που ψαχναν για γυναικα υπαλληλο.
το 60% των θεσεων εργασιας στην χρυση ευκαιρια ειναι μουφα.μεγαλη απατη ....
ολες οι δουλειες πανε πλεον στο μιλητο,απο γνωστο σε γνωστο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν ξερω αν το ταξι εχει πλεον δουλεια! (αν και δεν νομιζω)
μονο κατι τυχερα (κλησεις σε γυρω χωρια) (επαρχια) αεροδρομια-λιμανια-κτελ κλπ! ( τα οποια δεν αρκουν για μεροκαματο)!!
τεσπα δουλειες ΔΕΝ υπαρχουν , Υπαρχει κοσμος που χει ορεξη για δουλεια αλλα δεν.........!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Εν ολιγης για χεσιμο πας σπιτι. φερνεις τις κουρσες και τις διαδρομες ετσι ωστε να πας για χεσιμο σπιτι σου. Εκτος ειδικων αναγκων.  ;)
κατουρημα σε ενα παρκο η στη πιατσα. ( συνηθως παντα υπαρχει ενα καφενειο που πανε ολοι αυτοι.)
μπουκαλι εχω πετυχει περιπτωση αλλα ειναι πολυ αισχος.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
μονο κατι τυχερα (κλησεις σε γυρω χωρια) (επαρχια) αεροδρομια-λιμανια-κτελ κλπ! ( τα οποια δεν αρκουν για μεροκαματο)!!
τεσπα δουλειες ΔΕΝ υπαρχουν , Υπαρχει κοσμος που χει ορεξη για δουλεια αλλα δεν.........!

Το ταξι ΔΕΝ εχει δουλεια ΠΛΕΟΝ.
(νομιζω αυτο τα λεει ολα.)

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

το εύκολο χρήμα στο ταξί είναι η απάτη του. όπως τα μήλα στην λαϊκή υπόκεινται σε νόμους προσφοράς-ζήτησης το
ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και στο κόμιστρο του ταξί. Έπειτα επιλέγουν διαδρομές, βάζουν 2η ταρίφα παράνομα τελείως, έχουν 2-3-4 επιβάτες για να βγάλουν κερατιάτικα και φυσικά κλέβουν τουρίστες. Ένας ιταλός γνωστός μας μου έλεγε όταν φώναζε ταξί Ερμού-Κολωνάκι του έλεγαν 50 ευρώ (με το που έβλεπαν πως είναι ξένος). άρα ότι και να πάθουν οι συνεργάτες της χούντας χέστηκα τελείως
(α καλά για να μην αναφαίρω την φοροδιαφυγή να δίνουν 200,000 ευρώ κάτω από το τραπέζι χωρίς το ελληνικό κράτος να βγάζει
έστω 1 ευρώ), εις βάρος των συνταξιούχων και μισθωτών των 400 ευρώ  :tickedoff:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το εύκολο χρήμα στο ταξί είναι η απάτη του. όπως τα μήλα στην λαϊκή υπόκεινται σε νόμους προσφοράς-ζήτησης το
ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και στο κόμιστρο του ταξί. Έπειτα επιλέγουν διαδρομές, βάζουν 2η ταρίφα παράνομα τελείως, έχουν 2-3-4 επιβάτες για να βγάλουν κερατιάτικα και φυσικά κλέβουν τουρίστες. Ένας ιταλός γνωστός μας μου έλεγε όταν φώναζε ταξί Ερμού-Κολωνάκι του έλεγαν 50 ευρώ (με το που έβλεπαν πως είναι ξένος). άρα ότι και να πάθουν οι συνεργάτες της χούντας χέστηκα τελείως
(α καλά για να μην αναφαίρω την φοροδιαφυγή να δίνουν 200,000 ευρώ κάτω από το τραπέζι χωρίς το ελληνικό κράτος να βγάζει
έστω 1 ευρώ), εις βάρος των συνταξιούχων και μισθωτών των 400 ευρώ  :tickedoff:
ενταξει καλα ολλα αυτα και ΓΝΩΣΤΑ αλλα για να κανω τον δικηγορο του διαβολου...
υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες (λιγοι μεν) οι οποιοι θα σου πουν ...
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?

το οτι οι ταριφες και οχι μονο ειναι ετσι! ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!
οσες φορες μπηκαμε σε ταξι και πηγε να παρει 2ο ατομο, γιατι δεν το αρνηθηκαμε (και ας στραβωσει οπ ταριφας) να παρουμε τηλ στα κεντρικα? να παρουμε μεχρι και την αστυνομια τηλ αν χρειαστει!
Αλλα ποιος θα μπει σε τετοια διαδικασια? ελα μωρεεεεεε λεμε ολλοι,γα,ησε τον την δουλεια μας να κανουμε!

(με παιρνει στην Θεσ/νικη ταριφας με 2ο ατομο με μικρη παρακαμψη (μου λεει φιλε βιαζεσαι) οχι κανε δουλεια σου, στο τελος οταν εφτασα μου λεει 2 ευρω...γιατι ηταν κοντα καναμε παρακαμψη, λεω αυτο θα λειπε...εμ τα βγαλες διπλα και μαυρα να μου παιρνες και παραπανω)

παω αλλου σε μαγαζι καφε (κυριλε) να κατσω,Σαββατο βραδυ (καλοντυμενοι μετα για μπουζουκια) κια μου ρχεται ο PR και μου λεει ειναι Reserve,τον γαμας για δεν τον γαμας! που ναι παρανομο!
(παρολο που ξερα τυο αφεντικο και μπορουσα να κανω μανουρα) σε χαλανε τετοιυ ειδους περιστατικα!
λες να παρω την μπατσια τωρα να χαλαστω να γινω και ρεζιλι?
να τον πατησει και κανα αυτοφωρο τον PR και να σε κοιταει ολο το μαγαζι! και αντε ξαναπανε στο ιδιο μαγαζι για ποτο μετα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom