το εύκολο χρήμα στο ταξί είναι η απάτη του. όπως τα μήλα στην λαϊκή υπόκεινται σε νόμους προσφοράς-ζήτησης το
ίδιο θα έπρεπε να συμβαίνει και στο κόμιστρο του ταξί. Έπειτα επιλέγουν διαδρομές, βάζουν 2η ταρίφα παράνομα τελείως, έχουν 2-3-4 επιβάτες για να βγάλουν κερατιάτικα και φυσικά κλέβουν τουρίστες. Ένας ιταλός γνωστός μας μου έλεγε όταν φώναζε ταξί Ερμού-Κολωνάκι του έλεγαν 50 ευρώ (με το που έβλεπαν πως είναι ξένος). άρα ότι και να πάθουν οι συνεργάτες της χούντας χέστηκα τελείως
(α καλά για να μην αναφαίρω την φοροδιαφυγή να δίνουν 200,000 ευρώ κάτω από το τραπέζι χωρίς το ελληνικό κράτος να βγάζει
έστω 1 ευρώ), εις βάρος των συνταξιούχων και μισθωτών των 400 ευρώ
ενταξει καλα ολλα αυτα και ΓΝΩΣΤΑ αλλα για να κανω τον δικηγορο του διαβολου...
υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες (λιγοι μεν) οι οποιοι θα σου πουν ...
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?
το οτι οι ταριφες και οχι μονο ειναι ετσι! ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!
οσες φορες μπηκαμε σε ταξι και πηγε να παρει 2ο ατομο, γιατι δεν το αρνηθηκαμε (και ας στραβωσει οπ ταριφας) να παρουμε τηλ στα κεντρικα? να παρουμε μεχρι και την αστυνομια τηλ αν χρειαστει!
Αλλα ποιος θα μπει σε τετοια διαδικασια? ελα μωρεεεεεε λεμε ολλοι,γα,ησε τον την δουλεια μας να κανουμε!
(με παιρνει στην Θεσ/νικη ταριφας με 2ο ατομο με μικρη παρακαμψη (μου λεει φιλε βιαζεσαι) οχι κανε δουλεια σου, στο τελος οταν εφτασα μου λεει 2 ευρω...γιατι ηταν κοντα καναμε παρακαμψη, λεω αυτο θα λειπε...εμ τα βγαλες διπλα και μαυρα να μου παιρνες και παραπανω)
παω αλλου σε μαγαζι καφε (κυριλε) να κατσω,Σαββατο βραδυ (καλοντυμενοι μετα για μπουζουκια) κια μου ρχεται ο PR και μου λεει ειναι Reserve,τον γαμας για δεν τον γαμας! που ναι παρανομο!
(παρολο που ξερα τυο αφεντικο και μπορουσα να κανω μανουρα) σε χαλανε τετοιυ ειδους περιστατικα!
λες να παρω την μπατσια τωρα να χαλαστω να γινω και ρεζιλι?
να τον πατησει και κανα αυτοφωρο τον PR και να σε κοιταει ολο το μαγαζι! και αντε ξαναπανε στο ιδιο μαγαζι για ποτο μετα!!!