Νέα

Πρόβλημα στύσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καμπανης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

being_wild

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα, ειναι καιρος να εξομολογηθω και εγω την δικη μου εμπειρια για το θεμα...
αρχιζοντας θελω να πω πως ειμαι σχεδον 20 ετων,φοιτητης..Λοιπον περασα και εγω απο το σταδιο την μηδενικης στυσης.Πριν απο ενα χρονο ξαφνικα δεν ειχα στυση ουτε για δειγμα.Προσπαθουσα να καταλαβω τον λογο, το τι εφταιγε...Με την κοπελα μου ειχαμε παρα πολυ εντονη ερωτικη ζωη σε καθημερινη βαση και πολλες φορες..Σε σημειο υπερβολης.Περιμενοντας 1 μηνα να δω το τι φταιει προσπαθησα να χαλαρωσω..να ηρεμησω (φοιτητης-σχολη-μαθηματα-εξασφαλιση μελλοντος..κλπ)....Πηρα την αποφαση να παω σε γιατρο-ουρολογο.Μετα απο εξεταση διαγνωστηκε φλεγμονη στον προστατη,κατι σαν τις αμυγδαλες,αλλα στον προστατη...τπτ σπουδαιο...Αιτια?Αλκοολ και ειδικα ανθρακικο...Ανθρακικο σε αθλιο σημειο, πηγαινα στην πολη της κοπελας μου,με το που κατεβαινα απο το λεωφορείο επαιρνα 2 μπουκαλια coca cola και μεχρι να κοιμηθω τα ειχα πιει...Με τα πολλα αυτο χτυπησε στον προστατη.....στη συνεχεια το εκοψα μαχαιρι, γιατι καταλαβαινετε πως σε μια ηλικια τοσο μικρηκατι τετοιο ειναι.......καταλαβαινετε τι ψυχολογια ειχα.Συνεπειες: ειχα να βγω για ποτο και γενικα διασκεδαση 2-3 μηνες, δεν ηθελα να εχω επαφη με τον εξω-χαρουμενο κοσμο...Οι προσπαθειες σταματησαν με την κοπελα μου γιατι ντρεπομουν (απο τα ψηλα στα χαμηλα.στον πατο)
Τελος σκεφτηκα για το μπλε-χαπακι...με ψυχολογια σκατα ευτυχως το απαγορευσα στον εαυτο μου και δεν το προτεινα καν στο γιατρο μου (εκανα μια θεραπεια μονο-χαπια για επουλωση του προστατη)Προσπαθησα με νυχια και με δοντια να ανεβω ψυχολογικα, αρχισα να βγαινω και παλι, να χαιρομαι σαν 19-20 χρονων παιδι και οχι σαν παππους...
Συμπερασμα: Ολα μπορεις να τα ξεπερασεις, προσπαθησε να φτειαξεις την ψυχολογια σου οπως μπορεις, μην σε απογοητευσει τπτ,θα ανεβεις σιγουρα ψυχολογικα,ολα τααλλα πιστεψε με φιλε, ειμαι μικρος αλλα στο λεω, θα επανελθεις....
Ηταν η πιο δυσκολη εμπειρια της ζωης μου...Πλεον μετα απο 1 χρονο ειμαι οπως πριν και ξςσκιζομαι!

Ολα ειναι θεμα ψυχολογιας, ελπιζω να σε βοηθησα...Sorry αν σας κουρασα!

being_wild

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
2-3-4 παιδια, γαμησανε το topic του παιδιου! Κυριολεκτικα ομως το κανατε χαλια ρε σεις.....ας τον βοηθησουμε οπως μπορουμε και ας μην μαλωνουμε μεταξυ μας, πειτε τα με pm η msn αλλα οχι εδω....ELEOS... :idiot: :uglystupid:

giwrgaras7

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
being wild σε παραδεχομαι πραγματικα με αυτα που ειπες..Τα παντα ειναι θεμα ψυχολογιας κ τα παντα ειναι στο μυαλο μας..Θελω να πω κ κατι ακομα ομως στον φιλο μας που ανοιξε το τοπικ.Πως ακομα κ να μην πετυχει καποια πραματα οπως τα θελει,να μην απογοητευεται κ να δημιουργησει ενα προτυπο στον εαυτο του οτι πολλες φορες μετρα κ η προσπαθεια για να τα χεις καλα με τον εαυτο σου κ ας μην ερχεται παντα κ αμεσως το αποτελεσμα..

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ όλα τα μέλη αυτής της σελίδας.Καταπληκτικά θέματα,καταπληκτικές αποψεις.
Βασικά μου προέκυψε ένα ψυχολογικό πρόβλημα λόγω άγχους , στρες ίσως λόγω ανεργίας ,ίσως από μια γκόμενα που μου χε πει κάτι μαλακίες στο θέμα.(πάντως για την γκόμενα συνειδητά δεν έγινε γιατί ξέρω ότι χωρίσαμε με χοντρούς τσακωμούς οπότε πάνω σε τέτοιες φάσεις πολλές λένε μαλακίες-το άγχος με την ανεργία είναι σίγουρα υπαρκτό)
Είμαι 26 χρ. και από εκει που βαρούσα ανελέητα μέχρι και 4-5 φορές.
Ξαφνικά πριν 6 μήνες σταμάτησα να έχω αυθόρμητες στύσεις-καύλες.Σε κανένα σημείο της ημέρας δεν είχα αυθόρμητη στύση με εξαίρεση το πρωί που ξύπναγα.Με κοπέλα ή με σκέτη μαλακία σηκωνόταν αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ όπως πριν.μου ερχόταν να τελειώσω σχετικά πιο γρήγορα(απ οτι μου είπε γιατρός σχετίζεται με έλλειψη αυτοπεποίθησης κι άγχος για το αποτέλεσμα).Μετά την πρώτη φορά κι αφού περίμενα αρκετή ώρα έπαιζε και δεύτερος γύρος αλλά με προβλήματα.Μέτρια στύση.ανεβοκατεβάσματα.γαμησέ τα.Φανταστείτε ψυχολογία,δεν τολμάς να πας με καινουριά γκόμενα.
Μην σας ζαλίζω πήγα σε ουρολόγο.Με εξέτασε ,γέλασε και μου λέει οτι είσαι πολύ μικρος,δεν έχεις κάτι οργανικό και κάτι σ έχει αγχωσει απλά.
Το θέμα είναι ότι ξαναπήγα πριν μια βδομάδα γιατί η κατάσταση έμενε στάσιμη και μου είπε αν θες μπορείς να πάρεις ένα βιάγκρα των 25 για μια φορά και με αυτό που θα γίνει θα ξεκολλήσει το μυαλό σου γιατι πολύ απλά μπορεί να ξεκίνησε από αγχος αλλά είναι και θέμα αυτοπεποίθησης πλέον.Ακόμα μου είπε οτι αυτό το έχει συναντήσει πολλές φορές σε νέους της ηλικίας μου και το ξεπέρασαν απλά χρησιμοποιώντα μια φορά το χαπάκι.
Όλο αυτό το μοιράζομαι μαζί σας γιατί κολλάω να το πάρω και θέλω να μου πείτε εντυπώσεις απο αυτούς που το έχουν χρησιμοποιήσει.αν εχετε ακούσει κάτι απο φίλους σας για παρόμοια περίπτωση.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Λοιπόν σχετικά με το θέμα σου θέλω να πω τη δική μου κακή εμπειρία και ίσως σε βοηθήσει...

Πολλές φορές μου έχει συμβεί στο παρελθόν να μην έχω στύση,είτε με μια νέα γκόμενα (όπου όπως προαναφέρθηκε,έχεις κάτι να αποδείξεις), είτε με μια παλιά, είτε με τουτάνα,είτε με τη γυναίκα ου.

Πάντα όμως εκείνη τη στιγμή έλεγα μέσα μου:"είναι καθαρά ψυχολογικό, ξεκόλα!Άλλες φορές έπιανε και άλλες όχι....

Το θέμα είναι ότι μου έγινε έμμονη ιδέα και θεωρούσα τον εαυτό μου κατώτερο "γαμιά" και ακούγοντας διάφορες επιδόσεις από άλλους ενισχύοταν το αίσθημα κατωτερότητας που είχα (λιγάκι βέβαια,δεν ένοιωθα και τόσο τραγικά).

Ώσπου κάποια στιγμή γνώρισα αυτό που λέμε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Ένα πλάσμα που στα μάτια μου φάνταζε ως η προσωποποίηση της λέξης "καύλα" (όχι πως δεν είναι βέβαια.Είναι πάρα πολύ όμορφη με τέλειο σώμα,απλά στα δικά μου μάτια παίρνει 20 με άριστα το 10 που παίρνει η ωραιότερη πορνοστάρ!Καταλαβαίνετε!Έρωτας κτλ)

Τι έγινε λοιπόν μ΄αυτήν!

Ε!Είχα και γω επιδόσεις πορνοστάρ!

Χωρίς πλάκα!6 φορές πχ, που τα άκουγα από άλλους και μονολογούσα:τι να κάνουμε!Ότι μπορεί κάνει ο καθένας.

Και βέβαια το πρόβλημα με τη στύση ή και την πρόωρη εκσπερμάτωση υπάρχει ακόμα (με άλλες γυναίκες)

Και απορώ!Πως είναι δυνατόν μ΄αυτήν να είμαι ντούρασελ σε όλη τη διάρκεια της επαφής, να τελειώνουμε κατα 99% ταυτόχρονα (κάτι που οι επιστήμονες λένε ότι είναι το τέλειο σε μια σχέση) και να αισθάνομαι σούπερ άνδρας και με όλες τις άλλες μια απλή μετριότητα!

Και γω ακόμα και τώρα εδώ και 5 χρόνια που τά΄χουμε δεν βρήκα απάντηση.

Και το θέμα είναι ότι το σκέφτομαι σοβαρά για βιάγκρα, ή επίσκεψη σε ειδικό αλλά μόλις το κάνουμε με το μωρό μου λέω:μάλλον ισχύει το ότι σ΄αυτόν τον πλανήτη υπάρχει μόνο μια γυναίκα για τον κάθε άνδρα!Οι υπόλοιπες είναι απλά για να συμπλήρώνουν την πολυγαμικότητά του!

Τι να πώ άλλο.

Μάλλον φίλε δεν βρήκες το άλλο μισό σου.

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Μια απο τα ίδια κι εγώ μάγκες.
Νομίζω ότι για την περίπτωσή μου έχω βρεί τι φταίει.
1. Το εξαντλητικό καθημερινό σέξ, με ελάχιστη ξεκούραση και πολύ άγχος για να είσαι εντάξυ με τη γκόμενα, για να μη σε τσακώσει η γυναίκα σου και όοοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα με τα φράγκα και τη δουλειά, σε τελειώνουν.
Δεν γίνεται να γαμάμε πρωί-μεσημέρι-βράδυ , ρε χύστες μου. Έλεος...
Χάθηκε και η φαντασία, εξαντλήθηκαν οι στάσεις, οι γεύσεις έγιναν  μονότονες...όλα.
2. το αλκοόλ. Μάγκες μου το αλκοόλ παίζει άσχημο ρόλο στη ζωή μας. Και ειδικά όταν είναι κάποιος της δικής μου κατηγορίας και αντι να πίνει, ρουφάει......
Δεν γίνεται να πας να φάς ένα κιλό γύρο και μισό κιλό πατάτες, να πιείς μισό βαρέλι ρετσίνα και να πας να γαμίσεις στο καπάκι, ενώ είσαι τούρνα. Το ένα θα το ρίξεις, αλλά το δεύτερο ούτε με σφαίρες. Ετσι δεν είναι ρε γκαυλιάριδες.

Λίγη ξεκούραση δεν βλάπτει και λίγη διατροφή πιό υγιεινή, είναι το καλύτερο.

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ και 15 μέρες έχω πρόβλημα με την γυναίκα ζητάει συνέχεια κοκό αλλά εγώ το έχω ξεφτιλισει με CG και τουρίστριες και δεν είμαι πολύ ενθουσιώδεις στο κρεβάτι,ένας κολλητός μου είπε  να πάρω TRIBULUS ανέβάζουν λέει την τεστοστερόνη(στεροειδή)Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας?Λέτε να πάθω τιποτα και να ψάχνω συνέχεια για τρύπα να την βάλω?
s

vnvmvh

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γειας σας κι απ μενα ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας στο θεμα.
Ειμαι 23 χρονων ,και θα ηθελα να μου πειτε τι να κανω για να ανεβασω λιγο τις καυλες μου,μετα απο 2 χρονια αποχη,εχω σκουριασει ο ηλιθιος.Η πουτσα μου ειναι μονιμος down και η ερωτικη διαθεση αστα να παν.Προσφατα γνωρισα ενα γκομενακι και θελω να το λιωσω στο πουτσο,ομως εχω πολυ αγχος και φοβαμαι οτι θα μου πεσει και θα γινω ρομπα,και στην ιδεα τρελενομαι,(παντα ετσι την πρωτη φορα,μολις τη γαμησω μια φορα,ολα οk,ειναι ψυχολογικο,δεν εχω δα και πολλες εμπειριες)πειτε μου τι να κανω,υπαρχει κανα χαπακι κατι,που να με κανει ντουρο και να ξεπερασω τις φοβιες μου τη πρωτη φορα και γινω ρομπα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μια απο τα ίδια κι εγώ μάγκες.
Νομίζω ότι για την περίπτωσή μου έχω βρεί τι φταίει.
1. Το εξαντλητικό καθημερινό σέξ, με ελάχιστη ξεκούραση και πολύ άγχος για να είσαι εντάξυ με τη γκόμενα, για να μη σε τσακώσει η γυναίκα σου και όοοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα με τα φράγκα και τη δουλειά, σε τελειώνουν.
Δεν γίνεται να γαμάμε πρωί-μεσημέρι-βράδυ , ρε χύστες μου. Έλεος...
Χάθηκε και η φαντασία, εξαντλήθηκαν οι στάσεις, οι γεύσεις έγιναν  μονότονες...όλα.
2. το αλκοόλ. Μάγκες μου το αλκοόλ παίζει άσχημο ρόλο στη ζωή μας. Και ειδικά όταν είναι κάποιος της δικής μου κατηγορίας και αντι να πίνει, ρουφάει......
Δεν γίνεται να πας να φάς ένα κιλό γύρο και μισό κιλό πατάτες, να πιείς μισό βαρέλι ρετσίνα και να πας να γαμίσεις στο καπάκι, ενώ είσαι τούρνα. Το ένα θα το ρίξεις, αλλά το δεύτερο ούτε με σφαίρες. Ετσι δεν είναι ρε γκαυλιάριδες.

Λίγη ξεκούραση δεν βλάπτει και λίγη διατροφή πιό υγιεινή, είναι το καλύτερο.
συμφωνω απολυτα μαζι σου...!
δεν τρως σαν το καθικι οπως προανεφερς πινεις σαν τον πουστη και εχεις και την απαιτηση να ριξεις κιολας...!!
το αλκοολ μεχρι ενα σημειο σε επιβραδυνει και σε χαλαρωνει αλλα απο ενα σημειο και μετα οχι απλα σε χαλαρωνεισε μουδιαζει κοινως γινεσαι τουρνα ,γκολ, κοματια κλπ κλπ...!!!μετρο σε ολλα...!!

loxagos6969

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πω πω της πουτανός έγινε. Λοιπόν ακούστε μια ακόμα άποψη.

Πρέπει καταρχήν να καταλάβεις το εξής. Πιθανόν κάποιες απο τις απόψεις που ακούστηκαν να είναι σωστές. Πιθανώς όμως να μην ταιριάζουν στην δική σου περίπτωση. Αν αρχίσεις να πειραματίζεσαι και δεν σου κάτσει αυτό θα συσσωρεύει περισσότερο αγχος και το εργαλείο σου θα ξανασηκωθεί του αγίου πουτσου παραμονες. Η λύστο μόνος σου αν νιώθεις δυνατός (ψυχολογικά) η απευθύνσου σε γιατρό.

Σε παρόμοια περίπτωση πάντως πρίν 5 πέντε χρόνια πλακώθηκα στα ουισκάκια πήρα και δύο νίτσες και όλα λύθηκαν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα δουλέψει και στην δική σου περίπτωση. Εσύ μόνο το ξέρεις αυτό.

Έχω να καταθέσω και το εξής. Σχετικά με τα προφυλακτικά έχω να πώ πως με μία γνωστή μάρκα με γεύση φράουλα όποτε το φοράω τραγουδάω το μαραμένη μου γαρδένια. (Για τον φίλο που αναφέρθηκε σε περίπτωση με προφυλακτικά.) Να είσαι πάντως σύγουρος πως σε λίγο καιρό θα το σκέφτεσαι και θα γελάς ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ :rockon:

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
Λοιπόν σχετικά με το θέμα σου θέλω να πω τη δική μου κακή εμπειρία και ίσως σε βοηθήσει...

Πολλές φορές μου έχει συμβεί στο παρελθόν να μην έχω στύση,είτε με μια νέα γκόμενα (όπου όπως προαναφέρθηκε,έχεις κάτι να αποδείξεις), είτε με μια παλιά, είτε με τουτάνα,είτε με τη γυναίκα ου.

Πάντα όμως εκείνη τη στιγμή έλεγα μέσα μου:"είναι καθαρά ψυχολογικό, ξεκόλα!Άλλες φορές έπιανε και άλλες όχι....

Το θέμα είναι ότι μου έγινε έμμονη ιδέα και θεωρούσα τον εαυτό μου κατώτερο "γαμιά" και ακούγοντας διάφορες επιδόσεις από άλλους ενισχύοταν το αίσθημα κατωτερότητας που είχα (λιγάκι βέβαια,δεν ένοιωθα και τόσο τραγικά).

Ώσπου κάποια στιγμή γνώρισα αυτό που λέμε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Ένα πλάσμα που στα μάτια μου φάνταζε ως η προσωποποίηση της λέξης "καύλα" (όχι πως δεν είναι βέβαια.Είναι πάρα πολύ όμορφη με τέλειο σώμα,απλά στα δικά μου μάτια παίρνει 20 με άριστα το 10 που παίρνει η ωραιότερη πορνοστάρ!Καταλαβαίνετε!Έρωτας κτλ)

Τι έγινε λοιπόν μ΄αυτήν!

Ε!Είχα και γω επιδόσεις πορνοστάρ!

Χωρίς πλάκα!6 φορές πχ, που τα άκουγα από άλλους και μονολογούσα:τι να κάνουμε!Ότι μπορεί κάνει ο καθένας.

Και βέβαια το πρόβλημα με τη στύση ή και την πρόωρη εκσπερμάτωση υπάρχει ακόμα (με άλλες γυναίκες)

Και απορώ!Πως είναι δυνατόν μ΄αυτήν να είμαι ντούρασελ σε όλη τη διάρκεια της επαφής, να τελειώνουμε κατα 99% ταυτόχρονα (κάτι που οι επιστήμονες λένε ότι είναι το τέλειο σε μια σχέση) και να αισθάνομαι σούπερ άνδρας και με όλες τις άλλες μια απλή μετριότητα!

Και γω ακόμα και τώρα εδώ και 5 χρόνια που τά΄χουμε δεν βρήκα απάντηση.

Και το θέμα είναι ότι το σκέφτομαι σοβαρά για βιάγκρα, ή επίσκεψη σε ειδικό αλλά μόλις το κάνουμε με το μωρό μου λέω:μάλλον ισχύει το ότι σ΄αυτόν τον πλανήτη υπάρχει μόνο μια γυναίκα για τον κάθε άνδρα!Οι υπόλοιπες είναι απλά για να συμπλήρώνουν την πολυγαμικότητά του!

Τι να πώ άλλο.

Μάλλον φίλε δεν βρήκες το άλλο μισό σου.

Μαγκα τα πες ολα μου φαινεται. Ειμαι σε φαση που εχω γνωρισει μια στριπτιζου, και για πρωτη φορα εχω λιιιγες παραπανω ελπιδες οτι δεν ειναι κονσομασιον αλλα οντως παιζει να γουσταρει. Το ιδιο βραδυ (πρωι), παμε με το φιλαρακι που ειμαστε ---(εχει φαγωθει να πιτσιλησει) καβαλας (δεν επαιζε σιγουρα κατι αλλο εκεινη την ωρα εκτος απο τηλεφωνακι αλλα ουτε σπιτι ουτε λεφτα μας τα φαγαν ολα οι στριπτιζουδες :Ρ)

Τοοο περιεργο, ενα σπιτι ανοιχτο, μια μαυρη ολα τα λεφτα - και ΔΕΝ μου αρεσουν καθολου οι μαυρες- πως καθεται και στη επιστροφη την πετυχαινουμε εξω (δεν ετυχε πετυχε) και τη γυριζουμε αυτη και μια φιλη της σπιτι οποτε παιρνω και απο αυτη τηλεφωνο.

Περναει μια βδομαδα, με τη μαυρη μιλαμε στο τηλ, η ρωσιδα δεν το σηκωνει, εχω ψιλοξενερωσει, αλλα δεν παραιτουμαι :Ρ

Παρασκευη, βγαινω με την μαυρη, (και ο καφρος την παω ψυρρη, και οχι μονο αυτο αλλα την περναω και απο τον δρομο που ειναι ολες εξω χαχαχαχαχαχα και ολα τα λεφτα που μας κοιταζαν στο soul "μα καλα ο μαλακας μπερδεψε το κλαμπακι με ξενοδοχειο")

Τεσπα φασωνομαστε, τελικα δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να τη "φαω", την αφηνω κατα τις 12 (επιανε δουλεια) και μετα παω να δω την αδερφη μου, τον γκομενο της, ενα φιλο του γκομενου της απο δουλεια που δεν τον ξερω, μια φιλη της αδερφης μου (ουτε αυτη ξερω), που υποτιθεται οτι θα της εκαναν κονε με τον συναδερφο του γκομενου της μικρης, και εναν κοινο φιλο. Καλο μωρακι η φιλη της αδερφης μου, αλλα δεν ψηνομαι να χωθω ιδιαιτερα λογω καταστασης, παντως ειναι σιγουρο οτι με γουσταρει, (ουτως η αλλως ο αλλος ηταν λιγο καραγκιοζακος).

Ολοι εκτος απο μενα και τον κοινο φιλο πανε σε ενα ελληναδικο, εμεις ψηνομαστε για στριπ, οποτε τον αφηνω δεκα λεπτα μονο του, παω στο ελληναδικο για ενα λαστιχο, με το που βγαινω παιρνω το τηλεφωνο της φιλης της αδερφης μου και μετα φευγουμε βουρ στο μαγαζι που δουλευει η ρωσιδα.

Με το που με βλεπει ξαφνιαζεται, ερχεται σουμπιτη (α, με ειχε παρει τηλεφωνο αυτη το απογευμα για να μου πει οτι αν ειναι να βγουμε θα ειναι απο βδομαδα, και ηταν αρρωστη και μλκιες) εγω ειμαι ετοιμος να αρχισω τις ειρωνειες ειδικα οταν μου λεει οτι θα κανει πλαστικη στηθους απο τη δευτερα, τεσπα, τη ξεγραφω, την μαυρη ουτως η αλλως δεν ψηνομαι, και στρεφομαι στην φιλη της μικρης. Την δευτερα βγαινουμε, την τριτη την πηδαω, την τεταρτη δεν εχω ορεξη να την βλεπω (κλασικα)! Αλλα σκεφτομαι οτι εχω προβλημα τεστοστερονης η δεν ξερω και γω τι, γιατι το συνδυαζω με τα χριστουγεννα που ειχα παει διημερο αραχωβα με μια πρωην και ενω ημουν πολυ κολλημενος στο πρωτο εγινε πλαστελινη για λιγο (ηθελε φιλακια και εστρωσε χαχααχαα) στο δευτερο (την επομενη μερα το πρωι) την πηδαγα κανα 20αλεπτο και μου πεσε (βεβαια, αυτο που δεν της ειπα ειναι οτι την μερα πριν παμε αραχωβα ημουν με το πουλι στο μετωπο, οποτε την επαιξα 4-5 και μετα πηγα και μια φυλης (η λιοσιων μαλλον) για καταθεση :Ρ και ειχα κουραστει γιατι οδηγουσα κανα 7ωρο με 2 ωρες υπνο + 3 στην αραχωβα σε τρεις μερες, τωρα που το σκεφτομαι ειμαι χαζος αλλα τεσπα.)

Το ζητημα ειναι πως ψυχολογικα μαλλον, το κακο ειχε γινει, και σε φαση που να ειμαι μονιμως πλαστελινη με την γκομενα που ειχα (τη φιλη της μικρης). Γινοτανε δουλεια αλλα μουφα, τζιφος, αυτη παιζει και να την πηδαγαν μικροψωλοι πιο πριν και μαλλον της αρεσε (εχω λογο που δεν νομιζω πως μου λεγε μαλακιες) αλλα εγω ειχα ξενερωσει με τη ζωη μου.

Οπως και να χει, απο το πουθενα και ενω γυριζα απο τη δουλεια, με παιρνει τηλεφωνο η ρωσιδα εκει που ειμαι κολλημενος στην κινηση(κατεχακη) και μου λεει να βγουμε, ανοιγει το ματι κατευθειαν, απο κατι γκοθικ ψυχοπλακωτικα κατευθειαν κισ εφεμ, κτλ
βγαινουμε, μου δινει την εντυπωση πως κανει αγγαρεια, εχει κανει πλαστικη και το μωρο εχει γινει τ-ο-υ-μ-π-α-ν-ο χ2, οπως φευγει απο το αυτοκινητο με φιλαει (πεμπτη ολα αυτα) παρασκευη βραδυ βγαινουμε, παμε σουολ (κλασικα) δεν της αρεσει, παμε μαο δεν της αρεσει, μου τελειωνουν εν τω μεταξυ τα λεφτα (ειχα μονο 60 ευρω, ακομα δεν ειχα πληρωθει και τον γερο τον πιασαν τα καβουρια) της λεω και καλα οτι εχω ξεχασει την καρτα που εχει λεφτα μεσα γιατι την μπερδεψα με την αγγλικη, οποτε θα σε γυρισω σπιτι, μου λεει (ουτως η αλλως μου τα χε κανει αεροστατο το να της ξινιζε το αλλο της βρωμαγε) δεν πειραζει, παμε σε ενα ωραιο μερος στον πειραια? πηγα να της πω κατι για τη μανα της αλλα κρατηθηκα αφου κοιταξα μια τα βυζια της χαχαχαχα. Της λεω σε πιο? μου λεει δεν  θυμαμαι ονομα. Της λεω ωραια που ειναι μου λεει δεν θυμαμαι, εκεινη την ωρα η για σφαλιαρα ημουν η για γελια, τελικα τα μπηγω και της λεω αντε παμε. Παμε σπιτι της, παιρνει λεφτα, παμε πειραια, περπαταμε (μετα απο πενηντα γυρους με το αμαξι) σα μαλακες κανα μισαωρο, στο τελος της λεω παμε ον δε ροουντ? παμε μου λεει, παμε, και ειναι κλειστο!!! (περιπου 4:30). Πιανει και βροχχη εκεινη την ωρα, εγω ψιλοκομματια λεω να παει να γαμηθει μονη της θα γυρισω σπιτι.

Δε θυμαμαι πως εκατσε, και τελικα εκει που ειναι να την γυρισω, ξαναπαμε κεντρο, στο κλαμπ 22. Εκει καθομαστε σε ενα καναπε, και ενω ρουφαω το ποτο να τελειωνει μια ωρα αρχυτερα, κατι την πιανει αυτη στον καναπε με τα σκοταδια και κανει λες και μου κανει χορους και την κερναω ποτα! Τεσπα, φευγουμε, οπως την παω σπιτι μου κανει δεν ειναι απο κει, της λεω τι δεν ειναι απο κει στο επομενο στριβω, ναι μου λεει δεν ειναι απο κει τα ξενοδοχεια, οποτε παμε κρεολη και αν και της εριξα δυο, και ψιλομουφες με την εννοια του οτι δεν επιανα βυζια, την ποναγε το μουνι της (μου ελεγε αλλα μαλλον ελεγε αληθεια γιατι ειχε πολυ μικρο σε φαση να χτυπαω πατο) γουσταρα τη ζωη μου, με το μωρο επαιζε τρελη χημεια!

Εκει που θελω να καταληξω, και αφου απλα ηθελα να πω περισσοτερο την ιστορια, ειναι οτι αν κατσει και σε καβλωνει η γκομενα που πηδιεσαι ειναι λες και εχεις φαει δυο βιαγκρα 100αρια (ειχα παρει κατι και καλα αντιστοιχα απο το αμστερνταμ για τη δοκιμη και για ενα τεταρτο ημουν λες και ειχα φαει κουμπια αλλα περασε γρηγορα - προσοχη, δεν ηταν κανονικα βιαγκρα, και με αυτα που εχω ακουσει απο τοτε παλι καλα!!) 

Αυτα τα ολιγα :Ρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom