Νέα

Πρόβλημα στύσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καμπανης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου αυτοπεποιθηση και να εξαληψεις το αγχος! Κι εγω εχω περασει τετοια περιοδο και ο κολλητος μου την περασε οταν καταλαβε οτι μεγαλωνει και δεν κανει τιποτα! Μικροκαταθλιψη ειναι και περναει με το να ασχολειθεις με τον εαυτο σου και να σταθεις στα ποδια σου! Να κανεις πραγματα που σου αρεσουν και να ηρεμησεις...

(Lakis Μας τα εχεις κανει πολλα με τα Εξαρχεια... Ειμαι οποιος σου την λεει ειναι αναρχοκουμουνι και αχρηστος... Βαρεθηκα να διαβαζω τις μαλακιες που γραφεις για τα εξαρχεια! Κι αν με πεις αναρχοκουμουνι μαλακια θα πεις... Αντε ξερωλες και δηθεναρια να μας τα εχετε κανει...)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είσαι γιατρός και λες σε κάποιον να πάρει prozac από μόνος του για να θεραπεύσει την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας; Θα περίμενε κανείς να ξέρεις ότι η μειωμένη σεξουαλική διάθεση είναι από τις συχνότερες παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών της κατηγορίας του. Διακρίνω μία ανευθυνότητα και έλλειψη βασικών γνώσεων.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οι παρενέργειες που μπορεί να διαβάσει κανείς στο ίντερνετ για το Ladose είναι αυτές που αναγράφονται στη συσκευασία του σκευάσματος. Αν διαβάσετε τις παρομοίως για την ασπιρίνη και την παρακεταμόλη θα δείτε ότι αναφέρονται αντίστοιχα πολλές. Δεν προκύπτουν όμως σε όσους τα παίρνουν, αλλά σε ελαχίστους. Είναι σπανιότατες. Εξίσου σπάνιες είναι και του Ladose. Στη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που το παίρνουν δεν υπάρχει ούτε μία παρενέργεια.

Ανέφερα ξεκάθαρα ότι δεν είμαι ψυχίατρος. Είμαι πάντως ιατρός και έχω κάποιες σχετικές γνώσεις. Για να γίνει διάγνωση και να σου προτείνουν φάρμακο, πρέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ να επισκεφθείς Ιατρό. Εγώ απλώς ανέφερα ένα φάρμακο που είναι πολύ πιθανό να σου δώσει. Το συγκεκριμένο φάρμακο επαναλαμβάνω δεν είναι ηρεμιστικό και συνταγογραφείται και από παθολόγους.

Τώρα ο powerline75 ως αναρχοκουμμούνι των Εξαρχείων μην περιμένετε να πει τίποτε σοβαρό. Νομίζει ότι βρήκε αφορμή να μου την πει.Αυτό που ξέρει καλά αυτός είναι οι παρενέργειες της THC (τετραυδροκαναβινόλης) που περιέχεται στο μπάφο που φουμάρει αυτός και το συνάφι του.

Με φίλο ψυχίατρο που μίλησα σήμερα πάντως για να του ευχηθώ, τον ρώτησα τι θα έδινε σε παρόμοια περίπτωση και μου είπε ότι το Ladose θα ήταν καλή επιλογή αν αποφάσιζε να δώσει φάρμακο (αλλά φυσικά επανέλαβε ότι πρέπει να δει τον ασθενή, να μιλήσει μαζί  του , να τον ρωτήσει τι άλλα φάρμακα παίρνει ενδεχομένως κτλ κτλ).

Ενδεχομένως βέβαια να μην γνωρίζει ούτε αυτός. Οι λεβέντες σαν τον Tudok και τον powerline75 και οι άλλοι του συναφιού τους  που συναντά κανείς στα  Εξάρχεια γνωρίζουν καλύτερα και αυτό το θέμα!

Είσαι και γιατρός Λάκη; Πως λέμε "ο Καραγκιόζης γιατρός";  :)
Σόρρυ που σου τη λέω έτσι, αλλά αν ένας γιατρός έχει την άποψη που έχεις εσύ για την κοινωνία, δίνοντας αβέρτα κουβέρτα χάπια όπως άλλοι δίνουν ασπιρίνες, και βαφτίζοντας όλους όσους διαφωνούν μαζί σου "χασικλοαναρχοαυτόνομους", λυπάμαι τους πελάτες σου.

Επισκέπτης
Θα σου αναφέρω μια προσωπική μου εμπειρία που την γνωρίζει μόνο ένας κολλητός φίλος. Όταν ήμουνα 18 χρονών επιχείρησα να γαμίσω για πρώτη φορά. Τα είχα με μια κοπελλίτσα 16 χρονών η οποία είχε κάνει έρωτα με άλλον πριν από εμένα. Εγώ παρθένος έχοντας ακούσει όλα όσα ακούγονται για τους άντρες (δυνατοί, γαμιάδες κλπ) πήγα με σκοπό να ξεσκίσω. Αποτέλεσμα να μου πέσει και να επιχειρώ 6 μήνες να κάνω έρωτα και να μη μπορώ. Είχα τρελλαθεί. Τελικά μετά από 6 μήνες πήγαμε διακοπές με σκηνή και εκεί λύθηκαν όλα ως δια μαγείας (με βοήθησε η το΄τε κοπέλλα μου η οποία ποτέ δεν με  υποτίμησε και δεν με πρόσβαλλε, αντίθετα προσπαθούσε πάντα να βοήθησει). Βέβαια δεν πήγα σε ψυχολόγο (όχι σε ψυχίατρο όπως σε συμβουλεύει κάποιος) και αυτό ήταν κακό. Από τότε όποτε πήγαινα με μια γυναίκα την πρώτη φορά μου έπεφτε γιατί στο μυαλό μου είχα ότι έπρεπε κάτι να αποδείξω. Τα τελευταία χρόνια που δεν έχω τίποτε να αποδείξω δεν έχω κανένα πρόβλημα στη στύση.

Μεγάλε στα 26 δεν μου έπεφτε ποτέ. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί εσύ να είσαι διαφορετικός! Απλά ήσουν μάλλον σε άσχημη ψυχολογική φάση. Και αν το σκεφτείς... δεν υπάρχει λόγος να είσαι σε άσχημη ψυχολογική φάση! Έχεις ακόμα μουνιά να γαμίσεις... ΠΟΛΛΑ!!!! Απλά πρέπει να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις! Όπως στην σκηνή ;)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Οι παρενέργειες που μπορεί να διαβάσει κανείς στο ίντερνετ για το Ladose είναι αυτές που αναγράφονται στη συσκευασία του σκευάσματος. Αν διαβάσετε τις παρομοίως για την ασπιρίνη και την παρακεταμόλη θα δείτε ότι αναφέρονται αντίστοιχα πολλές. Δεν προκύπτουν όμως σε όσους τα παίρνουν, αλλά σε ελαχίστους. Είναι σπανιότατες. Εξίσου σπάνιες είναι και του Ladose. Στη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που το παίρνουν δεν υπάρχει ούτε μία παρενέργεια.

Ανέφερα ξεκάθαρα ότι δεν είμαι ψυχίατρος. Είμαι πάντως ιατρός και έχω κάποιες σχετικές γνώσεις. Για να γίνει διάγνωση και να σου προτείνουν φάρμακο, πρέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ να επισκεφθείς Ιατρό. Εγώ απλώς ανέφερα ένα φάρμακο που είναι πολύ πιθανό να σου δώσει. Το συγκεκριμένο φάρμακο επαναλαμβάνω δεν είναι ηρεμιστικό και συνταγογραφείται και από παθολόγους.

Τώρα ο powerline75 ως αναρχοκουμμούνι των Εξαρχείων μην περιμένετε να πει τίποτε σοβαρό. Νομίζει ότι βρήκε αφορμή να μου την πει.Αυτό που ξέρει καλά αυτός είναι οι παρενέργειες της THC (τετραυδροκαναβινόλης) που περιέχεται στο μπάφο που φουμάρει αυτός και το συνάφι του.

Με φίλο ψυχίατρο που μίλησα σήμερα πάντως για να του ευχηθώ, τον ρώτησα τι θα έδινε σε παρόμοια περίπτωση και μου είπε ότι το Ladose θα ήταν καλή επιλογή αν αποφάσιζε να δώσει φάρμακο (αλλά φυσικά επανέλαβε ότι πρέπει να δει τον ασθενή, να μιλήσει μαζί  του , να τον ρωτήσει τι άλλα φάρμακα παίρνει ενδεχομένως κτλ κτλ).

Ενδεχομένως βέβαια να μην γνωρίζει ούτε αυτός. Οι λεβέντες σαν τον Tudok και τον powerline75 και οι άλλοι του συναφιού τους  που συναντά κανείς στα  Εξάρχεια γνωρίζουν καλύτερα και αυτό το θέμα!

Σαν γιατρός που λές οτι είσαι Λάκη, θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι τα ψυχότροπα, στα οποία ανήκει και το Ladose, (για την ενημέρωσή σου είναι η εμπορική ονομασία του Prozc στην Ευρώπη) ΔΕΝ κάνει κάποιες εβδομάδες να δράσει και συμπεριφέρονται και μεταβολίζονται τελείως διαφορετικά απο το ακετυλοσαλικιλικό οξύ ή οποιοδήποτε αντιφλεγμονόδες φάρμακο που δρά στο ΚΝΣ (Κεντρικό Νευρικό Σύστημα).
Και για να τελειώνουμε εδώ, πρόσεχε πάρα πολύ απο εδώ και πέρα τι θα προτείνεις να πάρει ο οποισδήποτε εδω μέσα. Η νομική υπόσταση αυτού που κάνεις ονομάζεται παρακίνηση για χρήση ναρκωτικών. Έγινα κατανοητός;

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι,
θα ήθελα να κάνω τρεις παρατηρήσεις
1) το Ladose δεν είναι ναρκωτικό όπως λέει ο παραπάνω συνάδελφος αλλά αντικαταθληπτικό το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργεί και εξαρτησιακά με παρενέργειες που ήδη σωστά έχουν προαναφερθεί. Αρα είναι ανεύθυνο, αντιδεολογικό και αντιεπιστημονικό να προτείνει ο οποιοδήποτε (έστω και με ένα πτυχίο ιατρικής) έξ αποστάσεως σε άγνωστους ανθρώπους οποιαδήποτε μορφής χημικά παρασκευάσματα και ακόμη περισσότερο φάρμακα.
2) Αποδεικνύει αυτός που βρίζει τον άλλο με χαρακτηρισμούς ότι δεν έχει επιχειρήματα και ότι από επιστημονική παιδεία έχει τουλάχιστον μεσάνυχτα.
3) Ο σκοπός που γράφουμε εδώ είναι να βοήθησουμε τον συνάδελφο που είχε πρόβλημα στύσης και όχι να αλληλοβριζόμαστε για τις γνώσεις φαρμακολογίας
Ευχαριστώ πολύ και αν θέλετε να συνεχίσετε με εμπειρίες και συμβουλές προς τον συνάδελφο ψυχολογικής στήριξης και όχι φαρμακευτικής αγωγής.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αυτές είναι τρεις μόνο απο τις χιλιάδες αναφορές σχετικά με τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιούργησε και εξακολουθεί να προκαλεί το Ladose ή Prozac.
Περιμένω τώρα να σε δώ να βγάζεις χασικλοαναρχοκουμμουνιστές-πουστρόνια κάποιους Αμερικανούς και Αυστραλούς Ψυχιάτρους και φαρμακολόγους ΑΛΛΑ και το CNN.
ʼν το κάνεις και αυτό, τότε ξέρω γιατί το πρότεινες. Επιφυλάσσομαι να το αναφέρω αργότερα.
Τρύφωνα, το οτι είναι εξαρτησιογόνο το καθιστά στα ναρκωτικά, άσχετα αν δεν δρά ως νάρκωση. Και η κοκαϊνη ναρκωτικό θεωρείται, αλλά στην πραγματικότητα είναι ισχυρότατο διεγερτικό.

Επισκέπτης
Και για να τελειώνουμε εδώ, πρόσεχε πάρα πολύ απο εδώ και πέρα τι θα προτείνεις να πάρει ο οποισδήποτε εδω μέσα. Η νομική υπόσταση αυτού που κάνεις ονομάζεται παρακίνηση για χρήση ναρκωτικών. Έγινα κατανοητός;

Ρε καθήκι με απειλείς;

Είναι σε θέση κοπρίτες σαν εσένα να απειλούν;

ʼλλοι παραπάνω πρότειναν στο παιδί να πάρει ... βιάγκρα!

Αλλά γαμιέσαι τόσο πολύ εσύ και το συνάφι σου  που βάζετε στο στόμα άλλων πράματα που δεν είπαν.

Γαμημένε.

Για την Ιστορία, είπα ότι πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικό. Μόνος αυτός θα μπορεί να του δώσει Φάρμακα, εφόσον τον δει από κοντά. Μέσω φόρουμ συνταγές δεν δίνονται και διαγνώσεις δεν γίνονται. Το ξαναέγραψα αυτό.

Αλλά δεν περιμένουμε από τα σκατά των Εξαρχείων, από αναρχοκουμμούνια τύπου powerline τίποτε καλύτερο.Εδώ τα άτομα αυτά έχουν για Ήρωες τον Κουφοντίνα και το Τζωρτζάτο ...

Εγώ φταίω που μπήκα σε συζήτηση που συμμετέχουν τέτοια σκατά ...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε καθήκι με απειλείς;

Αλλά γαμιέσαι τόσο πολύ εσύ και το συνάφι σου  που βάζετε στο στόμα άλλων πράματα που δεν είπαν.

Γαμημένε.

Για την Ιστορία, είπα ότι πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικό. Μόνος αυτός θα μπορεί να του δώσει Φάρμακα, εφόσον τον δει από κοντά. Μέσω φόρουμ συνταγές δεν δίνονται και διαγνώσεις δεν γίνονται. Το ξαναέγραψα αυτό.

Αλλά δεν περιμένουμε από τα σκατά των Εξαρχείων, από αναρχοκουμμούνια τύπου powerline τίποτε καλύτερο.Εδώ τα άτομα αυτά έχουν για Ήρωες τον Κουφοντίνα και το Τζωρτζάτο ...

Μόλις απέδειξες οτι είσαι "ο Καραγκιόζης γιατρός". Συνέχισε να εκτίθεσαι πληζ!

Επισκέπτης
Μόλις απέδειξες οτι είσαι "ο Καραγκιόζης γιατρός". Συνέχισε να εκτίθεσαι πληζ!

Εδώ που τα λέμε εσύ ο powerline και πολλοί άλλοι λεβέντες σαν εσάς , περήφανοί που είναι κοπρίτες και όχι ιδιοκτήτες (δικό σας σύνθημα) έχετε φάρμακο για το άγχος !!!!!

Μερικά τσιγαράκια από τα δικά σας σε μπαφερί της Καλλιδρομίου και σας φεύγουν όλα τα άγχη !!!!!

Αλήθεια στην πορεία για τους λαθρομετανάστες και το ρατσισμό θα πάτε ρε ρεντίκολο; Έχουν βάλει οι δικοί σου αφίσσες και στα Αλβανικά, στα Αραβικά ... θα είναι διεθνής πορεία! Ή μήπως έγινε; είδα την αμφίσσα σας, αλλά δεν θυμάμαι για ποιο Σάββατο ήταν, το επόμενο ή το προηγούμενο;

Αυτούς τους Πακιστανούς και τους Αλβσνούς τους έχετε πολύ μες στην καρδιά σας ...

Κάποιο λόγο θα έχετε !

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ που τα λέμε εσύ ο powerline και πολλοί άλλοι λεβέντες σαν εσάς , περήφανοί που είναι κοπρίτες και όχι ιδιοκτήτες (δικό σας σύνθημα) έχετε φάρμακο για το άγχος !!!!!

Μερικά τσιγαράκια από τα δικά σας σε μπαφερί της Καλλιδρομίου και σας φεύγουν όλα τα άγχη !!!!!

Αλήθεια στην πορεία για τους λαθρομετανάστες και το ρατσισμό θα πάτε ρε ρεντίκολο; Έχουν βάλει οι δικοί σου αφίσσες και στα Αλβανικά, στα Αραβικά ... θα είναι διεθνής πορεία! Ή μήπως έγινε; είδα την αμφίσσα σας, αλλά δεν θυμάμαι για ποιο Σάββατο ήταν, το επόμενο ή το προηγούμενο;

Αυτούς τους Πακιστανούς και τους Αλβσνούς τους έχετε πολύ μες στην καρδιά σας ...

Κάποιο λόγο θα έχετε !

Μόνο αυτά τα ολίγα; Συνέχισε, μπορείς!  :)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φέρτε και Ladose και zanax και απόλα. Να τα κουμπώσουμε να δούμε τι θα βγει. Μερικά είναι όντως επιστήμη, σου αλλάζουν την διάθεση αλλά πολλή φαρμακίλα ρε παιδί μου στη γεύση μετά. Κανά χάπι που να τους γράφεις όλους στα @@ σου παιζει?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτά θέλουν κόπο όμως. Και μπορεί να μην σου βγει η προσπάθεια και να μείνεις με τα @@ στο χέρι. Ενώ με την επιστήμη όλο και κάτι μπορεί να γίνει.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μάθε τι είναι το prozac πρώτα και μετά κοίτα πως θα γεμίσεις τις τσέπες σου για να τα δίνεις στις ακριβές πουτάνες. Ωραία ιατρική δεοντολογία έχεις να επιδείξεις.

Επισκέπτης
Κύριοι ηρεμείστε.Εχω μείνει έκπληκτος με την τροπή που πήρε η κουβέντα.Ο άνθρωπος εξέφρασε το άγχος του για τις δυσκολίες που περνάει και ζήτησε βοήθεια ,όχι να λυθούν τα προβλήματα των Εξαρχείων κλπ.
Λοιπόν επειδή και εγώ έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση έχω να πω τα εξής:
Ναι στα φάρμακα πλην όμως με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.Είναι ανέυθυνο να προτείνεις ακόμα και ασπιρίνι άν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται και αυτό μόνο ο γιατρός το ξέρει (φίλος μου  έπαθε γαστρορραγία από ασπιρίνι!!!).
Εκτός από το γιατρό και τα φάρμακα έχω να προτείνω στο φίλο όχι εσωστρέφεια , άνοιγμα σε φίλους και σε γκόμενες για τα άγχη που έχει με τη δουλειά του , ξέδωμα (κανά μπαράκι ή μπουζούκια - εγώ εκεί γιατρεύομαι) και γυμναστική.Το γεγονός ότι έχεις πρωινές στύσεις είναι δείγμα του άγχους και το ότι ο οργανισμός από μόνος του αντιδρά.Ψυχραιμία και όλα θα περάσουν...  

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
lakis33, ακόμα και ένας αναρχοκομμούνας ξέρει ότι οι συνηθισμένες παρενέργειες του prozac είναι υπνηλία και μειωμένη σεξουαλική ικανότητα. Εσύ όμως σαν άσχετος δεν έχεις ιδέα. Και στη ρουμανία να είχες σπουδάσει αυτό έπρεπε να το ξέρεις.

Τώρα για το πρόβλημα που έχει τεθεί, πιστεύω ότι οι συγκυρίες που ο φίλος περιέγραψε οδήγησαν σε έναν μηχανισμό που θα αρθεί όταν μία γυναίκα του φερθεί καλά και όχι σαν την κάρια που ανέφερε. Και επειδή οι "απλές κοπέλες" συνήθως δε φέρονται καλά, ίσως θα έπρεπε να κάνει μία δοκιμή με επαγγελματία.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε καθήκι με απειλείς;

Γαμημένε.

Το να θεωρείς όσους δεν είναι μαζί σου σκατά, ας το σχολιάσουν οι άλλοι. Παραγνωριστήκαμε, δεν νομίζεις; Αν σε ενοχλεί η συζήτηση και ο αντίλογος, forum στο internet υπάρχουν χιλάδες. Σίγουρα θα βρείς κάποιο που σε εκφράζει. Κάνε όμως στον εαυτό σου ένα μεγάλο καλό και βάλε τον εγκέφαλό σου να δουλέψει λίγο πριν ανοίξεις την επόμενη φορά το στόμα σου. Την επόμενη φορά που θα με βρίσεις, μπορεί και να αποφασίσω να με γνωρίσεις και απο κοντά.

Επισκέπτης
Και κάτι ακόμα...
Δεν σε είδα να απαντάς τίποτα σχετικά με τα links που έβαλα στο post μου. Μήπως τελικά όλη αυτή η ιστορία με τους χασικλοαναρχοκουμμουνιστές-πουστρόνια υπάρχει για να δικαιολγείς τον εαυτό σου όταν βρίζεις τη στιγμή δεν έχεις τίποτα σοβαρό και συγκροτημένο να γράψεις; 

Τα links σου δεν είναι από επιστημονικές πηγές. Τα δικά μου είναι. Ρίξε μια ματιά σου έβαλα σελίδες από βιβλίο φαρμακολογίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom