Νέα

Πρόβλημα ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εδώ είμαστε..
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται...
Εδώ και 1 χρόνο και 4 μήνες είμαι με μία συνομίλική μου (18 χρονών δηλαδή)
Τώρα τελευταία δε τα πάμε καθόλου καλά γιατί είναι στον κόσμο της.
Μου προέκυψε εδώ και λίγες μέρες 1 κοπέλα 22 χρονών και με τα πολλά με τα λίγα χθες βράδυ χαμουρευτήκαμε και αυτή μου έλεγε δεν μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο πρίν κτλ..
Η κοπέλα είναι σε πολύ δύσκολη θέση διότι υπάρχουν 4 χρόνια διαφορά ηλικίας και ζούμε σε μία γαμημένη ωραία επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνετε...Αυτό το καταλαβαίνω και εγώ και για αυτό δεν ενθουσιάζομαι ότι και να γίνει...
Χμ... Είμαι μπερδεμένος και σε μεγάλο δίλημμα..
Να ξεχάσω την μεγάλη και να προσπαθήσω να τα βρω με την μικρή ή να τελειώνω με την μικρή και να ποντάρω την τύχη μου στην μεγάλη ότι κι αν γίνει...Και εννοώ ότι κι αν γίνει γιατί ξέρω ότι εγώ 18 αυτή 22 .. συμπέρασμα αν θέλει με αγοράζει 1 € και με πουλάει 500 € ...

HELP ME ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΑΜΙΚΟΥΛΕΣ....

Πέστε τι σκατά να κάνω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Και που ειναι δηλ. το προβλημα της? Επειδη εισαι μικροτερος?
Ρε τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν οι γυναικες?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Xθες βγήκα μία βόλτα για καφέ με την μεγάλη και 1 φίλη της και σε απόσταση 50 μέτρων για να πάω στο καφέ με μπάνισαν και με χαιρέτησαν 150 άτομα...

Και σήμερα μαθαίνω από τους καλοπροαίρετους-περίεργους να ρωτάνε σε φίλους μου ρε ποιά ήταν χθες μάζι του..

Και σας είπα.. Μόνο για καφέ πήγαμε & δεν κάναμε τίποτα...

Ζήτω οι αστικές κοινωνίες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε γραφτους στα @@ σου ολους ρεεεε!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Και που ειναι δηλ. το προβλημα της? Επειδη εισαι μικροτερος?
Ρε τι κολληματα ειναι αυτα που εχουν οι γυναικες?
Αν διαβάσεις όλα τα παραπάνω που έγραψα θα καταλάβεις καλύτερα.
Εγώ δεν έχω το πρόβλημα αλλά η γκόμενα και σε κάποιο σημείο την δικαιολογώ.!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αν διαβάσεις όλα τα παραπάνω που έγραψα θα καταλάβεις καλύτερα.
Εγώ δεν έχω το πρόβλημα αλλά η γκόμενα και σε κάποιο σημείο την δικαιολογώ.!

Μα αυτο ειπα κι εγω.....οτι η κοπελια εχει το προβλημα.
Και δεν την δικαιολογω.  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μα με ωραια γκομενα θα κυκλοφορησεις μα με καλο αυτοκινητο αυτοι εκει θα σκασουν......καλα αμα κυκλοφορησεις ποτε και με τα 2 ε τοτε ρε φιλε και αυτοι που δενσε ξερουν θα λενε.......
ενταξει μην το κατακρινουμε αυτο και εμεις στανταρ θα χει τυχεει να πουμε και για καποιους που τα χουνε και τα καλα τα αυτοκινητα και τα μουνια ασχετα αν δεν ειναι ο δον ζουαν...μπορει να χει αλλα χαραισματα καποιος.....!
τη να την κανεις την φεραρι
αν εχεις παλαμαρι
τι να την κανεις την μπουκατι
αν την εχεις σαν καταρτι
κλπ κλπ......

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
μα με ωραια γκομενα θα κυκλοφορησεις μα με καλο αυτοκινητο αυτοι εκει θα σκασουν......καλα αμα κυκλοφορησεις ποτε και με τα 2 ε τοτε ρε φιλε και αυτοι που δενσε ξερουν θα λενε.......
ενταξει μην το κατακρινουμε αυτο και εμεις στανταρ θα χει τυχεει να πουμε και για καποιους που τα χουνε και τα καλα τα αυτοκινητα και τα μουνια ασχετα αν δεν ειναι ο δον ζουαν...μπορει να χει αλλα χαραισματα καποιος.....!
τη να την κανεις την φεραρι
αν εχεις παλαμαρι
τι να την κανεις την μπουκατι
αν την εχεις σαν καταρτι
κλπ κλπ......
Ναι προσωπικά όμως τα ιδανικά μου δεν είναι να κυκλοφορώ με σούπερ γκόμενα και ωραίο αμάξι..

Είμαι ο Galb δεν έχω ούτε ποδήλατο και όποια θέλει έρχεται μαζί μου γιατί αυτός είμαι εγώ.Δεν θέλω να σκέφτομαι καν ότι θα είναι κάποια μαζί μου επειδή έχω ωραίο αμάξι κτλ... Στα @@ μου.. Μπορώ να κεράσω 2,3,4 ποτά αν θέλει μπουκάλια και ιστορίες η γκόμενα ας πάει με τον διπλανό με το Replay μπλουζάκι και τα κλειδιά της Mercedes καμαρωτά σε περίοπτη θέση πάνω στο τραπέζι...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Εδώ είμαστε..
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται...
Εδώ και 1 χρόνο και 4 μήνες είμαι με μία συνομίλική μου (18 χρονών δηλαδή)
Τώρα τελευταία δε τα πάμε καθόλου καλά γιατί είναι στον κόσμο της.
Μου προέκυψε εδώ και λίγες μέρες 1 κοπέλα 22 χρονών και με τα πολλά με τα λίγα χθες βράδυ χαμουρευτήκαμε και αυτή μου έλεγε δεν μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο πρίν κτλ..
Η κοπέλα είναι σε πολύ δύσκολη θέση διότι υπάρχουν 4 χρόνια διαφορά ηλικίας και ζούμε σε μία γαμημένη ωραία επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνετε...Αυτό το καταλαβαίνω και εγώ και για αυτό δεν ενθουσιάζομαι ότι και να γίνει...
Χμ... Είμαι μπερδεμένος και σε μεγάλο δίλημμα..
Να ξεχάσω την μεγάλη και να προσπαθήσω να τα βρω με την μικρή ή να τελειώνω με την μικρή και να ποντάρω την τύχη μου στην μεγάλη ότι κι αν γίνει...Και εννοώ ότι κι αν γίνει γιατί ξέρω ότι εγώ 18 αυτή 22 .. συμπέρασμα αν θέλει με αγοράζει 1 € και με πουλάει 500 € ...

HELP ME ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΑΜΙΚΟΥΛΕΣ....

Πέστε τι σκατά να κάνω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Ε καλα 18 με 22 ειναι 4 χρονακια,δεν ειναι προβλημα ηλικιας.Αν θες την γνωμη μου παντως οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ηθελα να πω φιλαρακο οτι κι εγω οταν ημουν 17 τα ειχα με μια 23!! και την πειραζε ηλικια!!
καποιος μας ειπε οτι μετα απο μερικα χρονια η διαφορα δεν φαινεται!αυτην μαλλον ομως ηθελα μεγαλυτερο με αμαξι!! εγω δεν ειχα ουτε μηχανακι! τωρα ομως που κυκλοφορω με τσεροκι λεει οτι τελικα ειχε δικιο ο γνωστος τοτε.... αλλα εγω ειμαι αλλου!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom