Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.407
- Πόντοι
- 736
ξυπνήστε μπουρδελα παμε επισκεψη στο reddit...του ειχα ετοιμασει ωραια παρασταση σημερα, αλλα μου την εφερε...
![]()
![]()

ξυπνήστε μπουρδελα παμε επισκεψη στο reddit...του ειχα ετοιμασει ωραια παρασταση σημερα, αλλα μου την εφερε...
![]()
![]()
ρε πως μας την εφερε ετσι ο μπουστης ?ξυπνήστε μπουρδελα παμε επισκεψη στο reddit...![]()
οχι αυτος δεν ζει χωρις το μαγικο ζωμο του μπου ...καποιοι αλλοι φροντιζουν οτι δεν μπορουν να γαμισουν να το μπαναρουν..ρε πως μας την εφερε ετσι ο μπουστης ?![]()
στεναχωρηθηκα... παω να πχιω τον καφε της παρηγοριαςοχι αυτος δεν ζει χωρις το μαγικο ζωμο του μπου ...καποιοι αλλοι φροντιζουν οτι δεν μπορουν να γαμισουν να το μπαναρουν..![]()
μια απο τα ιδια ...παω για μασαζακι ....στεναχωρηθηκα... παω να πχιω τον καφε της παρηγοριας![]()
Τι εγινε ρε τυπε ο Ακροατης ? Ειχα 2 βδομαδες να μπω στο site, τι εχασα ?ο φιλος μας μαλλον πηγε yabanaki
![]()
![]()
![]()
πήγε για μπανάκι με αυτό το προφίλ και περιμένουμε το επόμενο, όπως κανουν όλα τα κλασικά και αιώνια ναυάγια.Τι εγινε ρε τυπε ο Ακροατης ? Ειχα 2 βδομαδες να μπω στο site, τι εχασα ?
Έφαγε μετράτο μπαν.Τι εγινε ρε τυπε ο Ακροατης ? Ειχα 2 βδομαδες να μπω στο site, τι εχασα ?
Ο kostakis 27 μια χαρά βασιλεύει. Στα threads των swingers και των τσοντοσινεμάδων, πλέον.Εχω να μπω αρκετο καιρο να διαβασω και βλεπω αυτο το νημα...
Πόσο πιτσιρικάδες είστε ή πόσο μεγαλώσαμε εμεις....
Να θυμηθω καποιους "sparkling water", "kostakis 27", "jhonny 64","kostas konstantinidis" και πολλά αλλα φυντανια που εξαφανίστηκαν..Και καλύτερα...
Εγώ δεν είπα ότι πέθανε,ούτε και με ενδιαφέρει πού συχνάζει ο λούστρος...Μίλησα για την αρνητική άποψη που έχω γι'αυτόν .Ο kostakis 27 μια χαρά βασιλεύει. Στα threads των swingers και των τσοντοσινεμάδων, πλέον.