Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 736
ξυπνήστε μπουρδελα παμε επισκεψη στο reddit...του ειχα ετοιμασει ωραια παρασταση σημερα, αλλα μου την εφερε...
ξυπνήστε μπουρδελα παμε επισκεψη στο reddit...του ειχα ετοιμασει ωραια παρασταση σημερα, αλλα μου την εφερε...
ρε πως μας την εφερε ετσι ο μπουστης ?ξυπνήστε μπουρδελα παμε επισκεψη στο reddit...
οχι αυτος δεν ζει χωρις το μαγικο ζωμο του μπου ...καποιοι αλλοι φροντιζουν οτι δεν μπορουν να γαμισουν να το μπαναρουν..ρε πως μας την εφερε ετσι ο μπουστης ?
στεναχωρηθηκα... παω να πχιω τον καφε της παρηγοριαςοχι αυτος δεν ζει χωρις το μαγικο ζωμο του μπου ...καποιοι αλλοι φροντιζουν οτι δεν μπορουν να γαμισουν να το μπαναρουν..
μια απο τα ιδια ...παω για μασαζακι ....στεναχωρηθηκα... παω να πχιω τον καφε της παρηγοριας
Τι εγινε ρε τυπε ο Ακροατης ? Ειχα 2 βδομαδες να μπω στο site, τι εχασα ?ο φιλος μας μαλλον πηγε yabanaki
πήγε για μπανάκι με αυτό το προφίλ και περιμένουμε το επόμενο, όπως κανουν όλα τα κλασικά και αιώνια ναυάγια.Τι εγινε ρε τυπε ο Ακροατης ? Ειχα 2 βδομαδες να μπω στο site, τι εχασα ?
Έφαγε μετράτο μπαν.Τι εγινε ρε τυπε ο Ακροατης ? Ειχα 2 βδομαδες να μπω στο site, τι εχασα ?
Ο kostakis 27 μια χαρά βασιλεύει. Στα threads των swingers και των τσοντοσινεμάδων, πλέον.Εχω να μπω αρκετο καιρο να διαβασω και βλεπω αυτο το νημα...
Πόσο πιτσιρικάδες είστε ή πόσο μεγαλώσαμε εμεις....
Να θυμηθω καποιους "sparkling water", "kostakis 27", "jhonny 64","kostas konstantinidis" και πολλά αλλα φυντανια που εξαφανίστηκαν..Και καλύτερα...
Εγώ δεν είπα ότι πέθανε,ούτε και με ενδιαφέρει πού συχνάζει ο λούστρος...Μίλησα για την αρνητική άποψη που έχω γι'αυτόν .Ο kostakis 27 μια χαρά βασιλεύει. Στα threads των swingers και των τσοντοσινεμάδων, πλέον.