Νέα

Πρόβλημα ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερω για το πως θα κυκλοφορησετε... δλδ τοσο πολυ παραξενο πια στη πολη σας? ποσο μικρη ειναι πια?

ειλικρινα δεν τη θεωρω κ τοσο τραγικη τη διαφορα.. τα ιδια μυαλα περιπου εχετε.. θα φτασεις 22 κ θα το καταλαβεις κ συ χαχαχα
αν γουσταρεις προχωρα παντως, τι σε κοφτει τι λεει ο καθενας..  αν παλι την ενοχλει τοσο πολυ αυτη τι θα λεει ο κοσμος.. ε παρατα την.. (ενταξει μου τη δινουν λιγο αυτες οι μικροαστικες ηλιθιες κοινωνιες στις οποιες αναγκαζομαστε να ζουμε με συγκεκριμενα μεσαιωνικα προτυπα.. *P)

απλα δεν βρισκω νοημα να αγχωνεσαι.. εισαι πολυ νεος.. δεν θα ναι αυτη θα ναι αλλη... απλα να εισαι ειλικρινης μαζι τους σε καθε περιπτωση

ο κοροιβος ΕΙΝΑΙ μισογυνης φυσικα... :2funny:

ειμαι φαλοκρατης και μαρεσει :thumbsup:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• mpougas-pipa-front.jpg
    mpougas-pipa-front.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 31

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
είναι δύσκολο να κυκλοφορήσουμε μαζί σε μία γαμημένη ωραία μικρή επαρχιακή πόλη δεν βρίσκεις ???? Όλη με το δάχτυλο στον αέρα θα είναι από όπου περνάμε
4 χρονια διαφορα ειναι μονο,δεν ειναι οτι βγαινεις με καμια milf,πως κανεις ετσι?
Κι αν ολοι ειναιμε το δαχτυλο στον αερα,απλωσε τους κι εσυ το μεσαιο δαχτυλο και γραφ'τους κανονικα  :uglystupid: :grin:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δεν ξερω για το πως θα κυκλοφορησετε... δλδ τοσο πολυ παραξενο πια στη πολη σας? ποσο μικρη ειναι πια?

ειλικρινα δεν τη θεωρω κ τοσο τραγικη τη διαφορα.. τα ιδια μυαλα περιπου εχετε.. θα φτασεις 22 κ θα το καταλαβεις κ συ χαχαχα
αν γουσταρεις προχωρα παντως, τι σε κοφτει τι λεει ο καθενας..  αν παλι την ενοχλει τοσο πολυ αυτη τι θα λεει ο κοσμος.. ε παρατα την.. (ενταξει μου τη δινουν λιγο αυτες οι μικροαστικες ηλιθιες κοινωνιες στις οποιες αναγκαζομαστε να ζουμε με συγκεκριμενα μεσαιωνικα προτυπα.. *P)

απλα δεν βρισκω νοημα να αγχωνεσαι.. εισαι πολυ νεος.. δεν θα ναι αυτη θα ναι αλλη... απλα να εισαι ειλικρινης μαζι τους σε καθε περιπτωση

ο κοροιβος ΕΙΝΑΙ μισογυνης φυσικα... :2funny:
Πάντα είμαι ειλικρινής μαζί τους (για αυτό καταστρέφομαι άλλοστε :crazy: )
Ρε δεν ξέρω που ζω και που ζείτε άλλο όμως η γκόμενα 25 και αυτός 22 και άλλο 18  με 22 ... Εκτός από τον κόσμο που προσωπικά τον γράφω στα @@ μου υπάρχουν και άλλες δυσκολίες... Απλά υπάρχει και άλλη διαφορά ότι μερικοί κυρίως άντρες θα λένε δες γκόμενα που κυκλοφορεί ο πιτσιρικάς και κυρίως άλλες γκόμενες θα λένε δες την π****** με τον μικρό ρε..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ x2

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πάντα είμαι ειλικρινής μαζί τους (για αυτό καταστρέφομαι άλλοστε :crazy: )
Ρε δεν ξέρω που ζω και που ζείτε άλλο όμως η γκόμενα 25 και αυτός 22 και άλλο 18  με 22 ... Εκτός από τον κόσμο που προσωπικά τον γράφω στα @@ μου υπάρχουν και άλλες δυσκολίες... Απλά υπάρχει και άλλη διαφορά ότι μερικοί κυρίως άντρες θα λένε δες γκόμενα που κυκλοφορεί ο πιτσιρικάς και κυρίως άλλες γκόμενες θα λένε δες την π****** με τον μικρό ρε..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ x2
Καλα ρε φιλε,ειναι κολληματα αυτα για να μη τα φτιαξεις με καποια γκομενα?Που ζουμε στο Κολωκοτρονιτσι?Τι να πουν κι αλλοι που δε τα φτιαχνουν με καποιες επειδη ανακαλυπτουν οτι εινια κωλοχαρακτηρες?..

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλε,ειναι κολληματα αυτα για να μη τα φτιαξεις με καποια γκομενα?Που ζουμε στο Κολωκοτρονιτσι?Τι να πουν κι αλλοι που δε τα φτιαχνουν με καποιες επειδη ανακαλυπτουν οτι εινια κωλοχαρακτηρες?..
Για μένα φίλε είπα μικρό το πρόβλημα..
Έλα λίγο όμως στην θέση της... ???? Αυτή έχει το πρόβλημα (το μεγαλύτερο) όχι εγώ... ;)

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εάν έχω καταλάβει καλά, εσύ galb δεν περνάς καλά αυτή τη στιγμή με την "μικρή".Επομένως δεν βλέπω και το λόγο να είστε μαζί. Από τον τρόπο που τα λες, μάλλον σου έχει τελειώσει μαζί της και μένεις από συνήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' αυτό, και για εκείνη, αλλά κυρίως για σένα. :'(

Όσο για τη μεγάλη, αν το πρόβλημα το είχε (μόνο?) εκείνη, θα σου έλεγα να το ξεχάσεις. Βλέπω όμως ότι το έχεις (και) εσύ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι: Ξ Ε Π Ε Ρ Α Σ Ε  Τ Ο !!! Και τί έγινε δηλαδή που δεν έχεις ούτε ποδήλατο? Με το ποδήλατο θα της έκανες έρωτα? Και τί έγινε που θα είστε δακτυλοδεικτούμενοι στο μικρό γαλατικό χωριό? Σε όποιον αρέσει, μεγάλε. Και όποιου δεν του αρέσει, ανέραστος να μείνει. :jerking:

Καλό είναι να ξέρουμε τα όριά μας. Και μετά να τα ξεπερνάμε. Αλλιώς, δεν θα είχαμε καν ανακαλύψει ότι η Γη είναι σφαιρική. Καλή δύναμη... (γιατί η τύχη είναι άχρηστη). :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε πες μας που ζεις.. δωσε μας ενα χιντ.. μας εχεις εξαψει την περιεργεια χαχαχα

κοιτα να δεις σοβαρα τωρα... ενταξει σου αρεσει οκ, αν δεν μπορειτε να ξεπερασετε το κολλημα της μικρης επαρχιακης πολης κ των κουτσομποληδων γειτονων, αν ειναι πιο σημαντικο απ το βαθμο που αρεσει ο ενας στον αλλον, αν θεωρεις οτι θα ειναι ψυχοφθορο κ για τους 2 να κανετε κατι μεταξυ σας, καλυτερα μην ασχοληθεις (γνωμη μου) δεν αξιζει. πρωτα υστερα... κ να τα φτιαξετε καποτε θα χωρισετε.. θα πας για σπουδες.. θα κανεις κατι αλλο.. θα κανει κ αυτη.. ολα αλλαζουν ετσι κ αλλιως

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εάν έχω καταλάβει καλά, εσύ galb δεν περνάς καλά αυτή τη στιγμή με την "μικρή".Επομένως δεν βλέπω και το λόγο να είστε μαζί. Από τον τρόπο που τα λες, μάλλον σου έχει τελειώσει μαζί της και μένεις από συνήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ' αυτό, και για εκείνη, αλλά κυρίως για σένα. :'(

Όσο για τη μεγάλη, αν το πρόβλημα το είχε (μόνο?) εκείνη, θα σου έλεγα να το ξεχάσεις. Βλέπω όμως ότι το έχεις (και) εσύ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι: Ξ Ε Π Ε Ρ Α Σ Ε  Τ Ο !!! Και τί έγινε δηλαδή που δεν έχεις ούτε ποδήλατο? Με το ποδήλατο θα της έκανες έρωτα? Και τί έγινε που θα είστε δακτυλοδεικτούμενοι στο μικρό γαλατικό χωριό? Σε όποιον αρέσει, μεγάλε. Και όποιου δεν του αρέσει, ανέραστος να μείνει. :jerking:

Καλό είναι να ξέρουμε τα όριά μας. Και μετά να τα ξεπερνάμε. Αλλιώς, δεν θα είχαμε καν ανακαλύψει ότι η Γη είναι σφαιρική. Καλή δύναμη... (γιατί η τύχη είναι άχρηστη). :rockon:
Ωραίος... η απάντησή σου πιστεύω θα μου φανεί χρήσιμη.. Ρε είναι λίγο δύσκολο να σου την πέσει κιόλας η μεγαλύτερη.. Εγώ δεν το επιδίωξα γιατί το θεωρούσα <<ουτοπία>> χαχαχα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φίλε Ηeel αυτά τα έλεγε στο χαβαλέ. Η μιρκή είναι κομπλεξική η μεγάλη είναι και γαμώ τα άτομα .... Δεν είναι έτσι πως τα λες... Τη θα τις προσφέρω της μεγάλης ??? Πως θα την κυκλοφορήσω... Ούτε ποδήλατο δεν έχω.... αχαχαχα άσε που αν βρεθούμε με την παρέα της που δε με ξέρουν κιόλας θα πετάξει κανείς την ατάκα << Το παιδί ξάδερφό-αδερφό σου είναι >> και θα πέσει σφυρί στο κεφάλι... :2funny:

εκεί θα φανούν πόσο φίλοι είναι οι φίλοι της....;);)

και στην τελική, αν γουστάρετε οι 2 σας....
ξύδι για τους υπόλοιπους φίλε... :birdman:
κοιτα να χαρείς τώρα που είσαι μικρός και δεν έχεις υποχρεώσεις.... ;)

κι αν τυχόν σου πουν καμιά τέτοια ατάκα "<< Το παιδί ξάδερφό-αδερφό σου είναι >> "
τότε πες τους... "ναι φίλε και μας αρέσει το οιδοιπόδειο"!!!  ;) :rockon:

καλά γαμήσια φίλε... καλοκαίρι έρχεται... ;);)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εδώ είμαστε..
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται...
Εδώ και 1 χρόνο και 4 μήνες είμαι με μία συνομίλική μου (18 χρονών δηλαδή)
Τώρα τελευταία δε τα πάμε καθόλου καλά γιατί είναι στον κόσμο της.
Μου προέκυψε εδώ και λίγες μέρες 1 κοπέλα 22 χρονών και με τα πολλά με τα λίγα χθες βράδυ χαμουρευτήκαμε και αυτή μου έλεγε δεν μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο πρίν κτλ..
Η κοπέλα είναι σε πολύ δύσκολη θέση διότι υπάρχουν 4 χρόνια διαφορά ηλικίας και ζούμε σε μία γαμημένη ωραία επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνετε...Αυτό το καταλαβαίνω και εγώ και για αυτό δεν ενθουσιάζομαι ότι και να γίνει...
Χμ... Είμαι μπερδεμένος και σε μεγάλο δίλημμα..
Να ξεχάσω την μεγάλη και να προσπαθήσω να τα βρω με την μικρή ή να τελειώνω με την μικρή και να ποντάρω την τύχη μου στην μεγάλη ότι κι αν γίνει...Και εννοώ ότι κι αν γίνει γιατί ξέρω ότι εγώ 18 αυτή 22 .. συμπέρασμα αν θέλει με αγοράζει 1 € και με πουλάει 500 € ...

HELP ME ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΑΜΙΚΟΥΛΕΣ....

Πέστε τι σκατά να κάνω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

χεσε τους ολους παιδι μου και κανε την ζωη σου οπως λεει και ο τακουνακιας. αλλωστε δεν ειναι ανηλικη ρε γαμοτο πιο μεγαλη ειναι λιγο σιγα τα λαχανα

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
χεσε τους ολους παιδι μου και κανε την ζωη σου οπως λεει και ο τακουνακιας. αλλωστε δεν ειναι ανηλικη ρε γαμοτο πιο μεγαλη ειναι λιγο σιγα τα λαχανα

πολυ παπακαλιατη βλεπεις γυναικα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σιγα ρε μεγαλε την διαφορα!!!!!!!!!
και γω νομιζα οτι θ ακουσω καμια διαφοτα του στυλ .........συγνωμη κυρια ο νεαρος ανηψιος σας ειναι??

ελεος ρε φιλε σιγα τι ειναι 4 χρονακια?? ειδεικα αν την περνας και σε υψος λεω αν τοτε εκει θα λενε οτι απλα μικροδειχνεις.....τωρα για το αν σε πουλαει και σε αγοραζει αυτο δεν εχει σημασια εδω αλες πουλανε και αγοραζουνε 50αρηδες μην τα σκεφτεσαι αυτα....σιγα σιγα στο ρελαντι...εχει και ζεστες!!!αν η ιδια δεν εχει κανενα προβλημα κλαιν μαιν......στα @@@@@@@ μεγαλε!!!και να την πατησεις δεν πειραζει οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο απλα εμπειριες ειναι αυτα....δεν σου τυχαινουν καθε μερα!!
υγ. το οτι ειναι 22 δεν σημαινει οτι θα ναι και εμπειρη στο κρεβατι.....οι περισσοτερες μπαααα....δεν...αν ειτανε 27 τοτε ναι....

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Xθες βγήκα μία βόλτα για καφέ με την μεγάλη και 1 φίλη της και σε απόσταση 50 μέτρων για να πάω στο καφέ με μπάνισαν και με χαιρέτησαν 150 άτομα...

Και σήμερα μαθαίνω από τους καλοπροαίρετους-περίεργους να ρωτάνε σε φίλους μου ρε ποιά ήταν χθες μάζι του..

Και σας είπα.. Μόνο για καφέ πήγαμε & δεν κάναμε τίποτα...

Ζήτω οι αστικές κοινωνίες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κλασικα σκηνικα..........στα @@@@@@@ σου!!!!αν σε δουνε μα καλο μουνι παντα ετσι γινεται...τοτε ανεβαινεις στα ματια ολων οσων δεν σε εκτιμουσαν κλπ κλπ!!

μαλακιες μην ασχολεισαι!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κλασικα σκηνικα..........στα @@@@@@@ σου!!!!αν σε δουνε μα καλο μουνι παντα ετσι γινεται...τοτε ανεβαινεις στα ματια ολων οσων δεν σε εκτιμουσαν κλπ κλπ!!

μαλακιες μην ασχολεισαι!

καπως ετσι ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

μαλακιες μην ασχολεισαι!
Σωστος λεμεεεεεε :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom