Νέα

Πρόβλημα ηλικίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εδώ είμαστε..
Λοιπόν θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται...
Εδώ και 1 χρόνο και 4 μήνες είμαι με μία συνομίλική μου (18 χρονών δηλαδή)
Τώρα τελευταία δε τα πάμε καθόλου καλά γιατί είναι στον κόσμο της.
Μου προέκυψε εδώ και λίγες μέρες 1 κοπέλα 22 χρονών και με τα πολλά με τα λίγα χθες βράδυ χαμουρευτήκαμε και αυτή μου έλεγε δεν μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο πρίν κτλ..
Η κοπέλα είναι σε πολύ δύσκολη θέση διότι υπάρχουν 4 χρόνια διαφορά ηλικίας και ζούμε σε μία γαμημένη ωραία επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνετε...Αυτό το καταλαβαίνω και εγώ και για αυτό δεν ενθουσιάζομαι ότι και να γίνει...
Χμ... Είμαι μπερδεμένος και σε μεγάλο δίλημμα..
Να ξεχάσω την μεγάλη και να προσπαθήσω να τα βρω με την μικρή ή να τελειώνω με την μικρή και να ποντάρω την τύχη μου στην μεγάλη ότι κι αν γίνει...Και εννοώ ότι κι αν γίνει γιατί ξέρω ότι εγώ 18 αυτή 22 .. συμπέρασμα αν θέλει με αγοράζει 1 € και με πουλάει 500 € ...

HELP ME ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΑΜΙΚΟΥΛΕΣ....

Πέστε τι σκατά να κάνω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ είμαστε..
Μου προέκυψε εδώ και λίγες μέρες 1 κοπέλα 22 χρονών και με τα πολλά με τα λίγα χθες βράδυ χαμουρευτήκαμε και αυτή μου έλεγε δεν μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο πρίν κτλ..
Η κοπέλα είναι σε πολύ δύσκολη θέση διότι υπάρχουν 4 χρόνια διαφορά ηλικίας και ζούμε σε μία γαμημένη ωραία επαρχιακή πόλη και καταλαβαίνετε...Αυτό το καταλαβαίνω και εγώ και για αυτό δεν ενθουσιάζομαι ότι και να γίνει...
Να ξεχάσω την μεγάλη και να προσπαθήσω να τα βρω με την μικρή ή να τελειώνω με την μικρή και να ποντάρω την τύχη μου στην μεγάλη ότι κι αν γίνει...Και εννοώ ότι κι αν γίνει γιατί ξέρω ότι εγώ 18 αυτή 22 .. συμπέρασμα αν θέλει με αγοράζει 1 € και με πουλάει 500 € ...

Πέστε τι σκατά να κάνω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

να γαμησεις και τις 2 και να την κανεις για αλλου
ακου με και δεν θα χασεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ είμαστε..

Τι εννοεις ρεεεεεεε??????τι ερωτηση ειναι αυτη??????
Σ Κ Ι Σ Τ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!Και τις δυο !!!!!!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
να γαμησεις και τις 2 και να την κανεις για αλλου
ακου με και δεν θα χασεις
Την μικρή την έχω <<απαυτόσει>> πολλάκις φορές την μεγάλη όχι ακόμα...
Να τονίσω ότι η μεγάλη παίρνει 10/10 (μουνάρα) η μικρή είναι μέτρια αλλά είμαστε μαζί πολύ καιρό και την έχω συνηθίσει... :headbang: Ρε που έμπλεξα κοτζάμ μπουρδελιάρης....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι μαλακίες σου έλεγε ρε συ... να γεννιόσουν πιο πριν κλπ;;;

μήπως στο μυαλό είναι πιο μικρή από την άλλη μικρή που έχεις;;;

και τι είναι 4 χρόνια;;;

φίλε, που ζεις; με προβλημάτισε πολυ αυτό....

παντως με αυτά που έγραψες... για τον πουτσο μου φαίνεται η 22αρα.... ;)

άκους εκεί.. πιο πριν... έλεος ρε σεις....

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Την μικρή την έχω <<απαυτόσει>> πολλάκις φορές την μεγάλη όχι ακόμα...
Να τονίσω ότι η μεγάλη παίρνει 10/10 (μουνάρα) η μικρή είναι μέτρια αλλά είμαστε μαζί πολύ καιρό και την έχω συνηθίσει... :headbang: Ρε που έμπλεξα κοτζάμ μπουρδελιάρης....

και τι προβληματιζεσε
ριξε πουτσακο πετα τις ενα 10ρικο και πεστης γυναικα απολυεσε
μην ασχολησε με ανθρωπους που τους γαμανε

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τι εννοεις ρεεεεεεε??????τι ερωτηση ειναι αυτη??????
Σ Κ Ι Σ Τ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!Και τις δυο !!!!!!
Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση άλλοστε όλα τα αποκαλύπτει το αβατάρ σου... χαχαχα πλάκα κάνω...
Ρε σεις άλλη λύση δώστε μου ...
Και ξανα λέω με την μικρή έχουμε να πηδηχτούμε 2 μήνες και.... δεν τα πάμε καλά....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Η κοπέλα είναι σε πολύ δύσκολη θέση διότι υπάρχουν 4 χρόνια διαφορά ηλικίας και ζούμε σε μία γαμημένη ωρα
..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Εγω παντως εχω γεννηθει πιο....πριν :think: :think: :think: :think:
Υπαρχει περιπτωση να της .....κανω???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ν αφησεις την μικρη γιατι προφανως δεν γουσταρεις αλλο ή κ αν γουσταρεις δεν εχεις την ορεξη ν ασχοληθεις ιδιαιτερα (ετσι καταλαβαινω απ τα γραφομενα σου)
κ να συνεχισεις με τη μεγαλη, αν το θελει κ αυτη, κ χαλαρααααααα μπι κουλ... 18 εισαι! ζησε τη ζωη σου κ μην αγχωνεσαι σιγα.. κ μην ανησυχεις ουτε στα 22 τα μυαλα μας ειναι τοσο ανεπτυγμενα ωστε να σας πουλαμε κ να σας αγοραζουμε ετσι ευκολα κ απλα τους μικροτερους (ποσω μαλλον τους μεγαλυτερους :2funny: :2funny: ) εκτος αν ειστε τρελλα θυματα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
από μικρές στα βάσανα οι Ελλεϊνίδες ε παιδιά;;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
τι μαλακίες σου έλεγε ρε συ... να γεννιόσουν πιο πριν κλπ;;;

μήπως στο μυαλό είναι πιο μικρή από την άλλη μικρή που έχεις;;;

και τι είναι 4 χρόνια;;;

φίλε, που ζεις; με προβλημάτισε πολυ αυτό....

παντως με αυτά που έγραψες... για τον πουτσο μου φαίνεται η 22αρα.... ;)

άκους εκεί.. πιο πριν... έλεος ρε σεις....
Φίλε Ηeel αυτά τα έλεγε στο χαβαλέ. Η μιρκή είναι κομπλεξική η μεγάλη είναι και γαμώ τα άτομα .... Δεν είναι έτσι πως τα λες... Τη θα τις προσφέρω της μεγάλης ??? Πως θα την κυκλοφορήσω... Ούτε ποδήλατο δεν έχω.... αχαχαχα άσε που αν βρεθούμε με την παρέα της που δε με ξέρουν κιόλας θα πετάξει κανείς την ατάκα << Το παιδί ξάδερφό-αδερφό σου είναι >> και θα πέσει σφυρί στο κεφάλι... :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση άλλοστε όλα τα αποκαλύπτει το αβατάρ σου... χαχαχα πλάκα κάνω...
Ρε σεις άλλη λύση δώστε μου ...
Και ξανα λέω με την μικρή έχουμε να πηδηχτούμε 2 μήνες και.... δεν τα πάμε καλά....
2 μηνες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Μη σου πω οτι εχετε χωρισει και δεν το λετε.Και τι κανετε τοτε?
Πινετε καφε και μπλα μπλα?Δεν της την επεσες οταν ειστε prive?

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
πουτανες ειναι μικρε καιρος να τα μαθεις
θα τους φερεσε σαν υποκειμενα
οπως τους αξιζει
μην της λυπασε
αυτες σιγουρα δεν θα σε λυπηθουν
να εισαι σιγουρος γιαυτο

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ν αφησεις την μικρη γιατι προφανως δεν γουσταρεις αλλο ή κ αν γουσταρεις δεν εχεις την ορεξη ν ασχοληθεις ιδιαιτερα (ετσι καταλαβαινω απ τα γραφομενα σου)
κ να συνεχισεις με τη μεγαλη, αν το θελει κ αυτη, κ χαλαρααααααα μπι κουλ... 18 εισαι! ζησε τη ζωη σου κ μην αγχωνεσαι σιγα.. κ μην ανησυχεις ουτε στα 22 τα μυαλα μας ειναι τοσο ανεπτυγμενα ωστε να σας πουλαμε κ να σας αγοραζουμε ετσι ευκολα κ απλα τους μικροτερους (ποσω μαλλον τους μεγαλυτερους :2funny: :2funny: ) εκτος αν ειστε τρελλα θυματα
Η πιο όριμη σκέψη μέχρι στιγμής... Μπράβο.. Ρε Koroivos μήπως είσαι λίγο μισογήνης ??? Δεν είναι όλες οι γκόμενες πουτάνες των 10 ευρώ... Έλεος...

Βite απλά είναι δύσκολο να κυκλοφορήσουμε μαζί σε μία γαμημένη ωραία μικρή επαρχιακή πόλη δεν βρίσκεις ???? Όλη με το δάχτυλο στον αέρα θα είναι από όπου περνάμε.... Ζήτω η ανωνυμία της Αθήνας και το μπουρδελοχάος... :grin: :grin:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι σχεση και μαλακιες......

Με τη μεγαλη εννοειται...

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
2 μηνες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Μη σου πω οτι εχετε χωρισει και δεν το λετε.Και τι κανετε τοτε?
Πινετε καφε και μπλα μπλα?Δεν της την επεσες οταν ειστε prive?
Και καλά ήταν αγχομένη και στην τελική δε μ'αφηνε να την αγγίξω καν... Αί στο διάλο με νευριάσε πάλι...

Μου την σπάνε οι συνομίλικες που νομίζουν ότι είναι dives γαμώ την κοινωνία μου... :headbang2:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και καλά ήταν αγχομένη και στην τελική δε μ'αφηνε να την αγγίξω καν... Αί στο διάλο με νευριάσε πάλι...

Μου την σπάνε οι συνομίλικες που νομίζουν ότι είναι dives γαμώ την κοινωνία μου... :headbang2:
Γιατι δεν ψαχνεις για καμμια .....μικροτερη σου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η πιο όριμη σκέψη μέχρι στιγμής... Μπράβο.. Ρε Koroivos μήπως είσαι λίγο μισογήνης ??? Δεν είναι όλες οι γκόμενες πουτάνες των 10 ευρώ... Έλεος...

Βite απλά είναι δύσκολο να κυκλοφορήσουμε μαζί σε μία γαμημένη ωραία μικρή επαρχιακή πόλη δεν βρίσκεις ???? Όλη με το δάχτυλο στον αέρα θα είναι από όπου περνάμε.... Ζήτω η ανωνυμία της Αθήνας και το μπουρδελοχάος... :grin: :grin:
δεν ξερω για το πως θα κυκλοφορησετε... δλδ τοσο πολυ παραξενο πια στη πολη σας? ποσο μικρη ειναι πια?

ειλικρινα δεν τη θεωρω κ τοσο τραγικη τη διαφορα.. τα ιδια μυαλα περιπου εχετε.. θα φτασεις 22 κ θα το καταλαβεις κ συ χαχαχα
αν γουσταρεις προχωρα παντως, τι σε κοφτει τι λεει ο καθενας..  αν παλι την ενοχλει τοσο πολυ αυτη τι θα λεει ο κοσμος.. ε παρατα την.. (ενταξει μου τη δινουν λιγο αυτες οι μικροαστικες ηλιθιες κοινωνιες στις οποιες αναγκαζομαστε να ζουμε με συγκεκριμενα μεσαιωνικα προτυπα.. *P)

απλα δεν βρισκω νοημα να αγχωνεσαι.. εισαι πολυ νεος.. δεν θα ναι αυτη θα ναι αλλη... απλα να εισαι ειλικρινης μαζι τους σε καθε περιπτωση

ο κοροιβος ΕΙΝΑΙ μισογυνης φυσικα... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom