Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
επόμενο βήμα να χρεωκοπήσουν μερικές μεγαλοτράπεζες..........

Πάλι κερδισμένες θα είναι.Θα ξαναστηθούν με καθαρά χαρτοφυλάκια,και χωρίς υποχρεώσεις.Πώς όμως θα πληρώσει ο μεροκαματιάρης τα δάνεια που δε διαγράφονται;Για τις καταθέσεις αναλαμβάνει το κράτος,για τα δάνεια κανείς...Πάλι κάποιοι Λάτσηδες,Κωστόπουλοι κλπ θα αναδυθούν και θα κονομήσουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι.
δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η κρίση..
το μόνο που αποτελεί πλέον πεποίθησή μου είναι ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από την κρίση θα πρέπει να χρεωκοπήσει.
Κοινως να ξεκινήσει απ το μηδέν να αναδιανέμεται ο πλούτος.........

Μια καλή αρχή έγινε με μερικούς μεγαλεμπόρους αυτοκινήτων.......
το πορσικά τα μερσεντικά και τα φερραρικά έβγαιναν από την έκθεση 10 10 από τραπεζικούς υπαλλήλους και φορτώνονταν σε ιδιωτικούς γερανούς.......

επόμενο βήμα να χρεωκοπήσουν μερικές μεγαλοτράπεζες..........

Το πρόβλημα δεν είναιο τόσο τα νομικά πρόσωπα όσο τα φυσικά, Ανεπιθύμητε...
Τί να το κάνω αν χρεωκοπήσει μια τράπεζα και αυτός που την χρεωκόπησε και έχει εισπράξει προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας σε μπόνους, ανοίξει μια καινούργια ή πλασαριστεί ως μεγαλοστέλεχος σε μια που δεν πτώχευσε...
Όπως έχουμε πει, τα μεγαλοστελέχη ανακυκλώνονται όσο αποτυχημένα και αν είναι, αρκεί να ξέρουν να διαχειριστούν σωστά από επικοινωνιακή άποψη την αποτυχία τους...Το γνωστό blame game...

Για αυτό θα πανηγύριζα, αν οι δικαστικοί επιμελητές μπούκαραν σε καμια βιλίτσα στην εκάλη ή στη βούλα και όχι μόνο για να κατασχέσουν αλλά και για να προσωποκρατήσουν...

Το ότι κατασχέθηκαν μερικά φεραρικά μαντράδων, δεν το αξιολογώ αρνητικά αλλά με αφήνει κάπως αδιάφορο..
Το ζήτημα είναι να νιώσουν τον πόνο και στην προσωπική τους περιουσία (με νόμιμο τρόπο βέβαια, επαναστατικές βίες, τρομοκρατίες και δολοφονίες μακρυά από εμάς)...

Τότε μόνο θα βάλουν μυαλό και ίσως κάτι αλλάξει.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο δικαστικός επιμελητής των 2-3000 ευρώ αν θες, να μπουκάρει σε βιλίτσα στην Εκάλη? Ούτε στου Πανούση τη βιλίτσα στην Εκάλη δεν υπάρχει περίπτωση, όχι στου μεγαλοκαρχαρία.  :rolleyes:

Αστεία λέμε?

edit:/

Δεν θυμάμαι που το άκουσα, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον - δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ. Δηλ κάνουνε reset globally όλες οι τράπεζες τα χρέη από τα τοξικά και ξεκινάμε από την αρχή. Τεχνικά δε μπορώ να φανταστώ πως γίνεται γιατί αν και δεν ξέρω από λογιστική, όποιος λογαριασμός χρεώνεται αντίστοιχα κάποιος άλλος θα πρέπει να πιστωθεί - ή κάπως έτσι.

Sorry αν το σκότωσα το πράγμα τελείως. Δεν έχουν ακουστεί και πολλές προτάσεις πάντως - από διαπιστώσεις πήξαμε...  :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σωστός ._

Οσό για την παραγωγή κατσαρόλας στο Ελλαδιστάν ειναι αδήνατη γιατί δεν παράγουμε δικό μας αλουμίο πλέον. Οι δίασημες γαλλικές κατσαρόλες κατασκευάζονται από αλουμίνιο ελληνικό.
Επιπλέον η γαλλική εταιρία παραγωγής αλουμινίου δεν πληρώνει ηλεκτρικό ρεύμα που ειναι απαραίτητο στην μονάδα της.

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ρε εσύ, ακόμη στην εποχή της Πεσινέ έχεις μείνει;

Δηλαδή τα αλουμίνια στα σπίτια είναι εισαγόμενα; Εμ, τότε έχουν δίκηο οι εργολάβοι που αυξήσαν τις τιμές.

Οι καλλίτερες κατσαρόλες είναι μπακιρένιες. Εσύ που έχεις λίρες θα έχεις και καμία μπακιρένια στο σπίτι.
Πρόσεξε μην σου την φέρει η γυναίκα σου στο κεφάλι με αυτά που λες (αν και μεταξύ μας μπορεί να σου έκανε και καλό και να καταλάβαινες ότι ο καιρός της Πεσινέ έχει περάσει).

Επίσης πολύ καλές κατσαρόλες είναι και οι μαντεμένιες. Αλλά δεν θα συνιστούσα να φας καμία από αυτές στο κεφάλι γιατί μπορεί να μείνεις σέκος.

Ρε τι θα γίνει με εσένα, γανωματζήδες θα μας καταντήσεις όλους επειδή εσύ έχεις μπακίρια.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δυστυχώς έτσι είναι.Έρχεται το κράτος και λέει "εγγυώμαι μέχρι 100.000€ τις καταθέσεις".Οι τραπεζίτες είναι καθαροί εδώ,και το κράτος θα πουλήσει και τη Ρόδο για να βρει λεφτά να πληρώσει.Ο τραπεζίτης τίποτα...Δε λέει όμως το ίδιο και για τα δάνεια!Θα έπρεπε να εγγυηθεί και για το σπίτι του μεροκαματιάρη.Αλλά πώς θα πάρει μια τράπεζα το ενεργητικό της άλλης καθαρό;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα,χαμένοι θα είναι αυτοί που δεν ευθύνονται για την κατάντια.[size=12pt]Η μόνη λύση,είναι να πληρώσουν όλοι όσοι έκαναν μεγάλη ζωή [/size]εις βάρος της πλειοψηφίας που λιμοκτονούσε ή δανειζόταν για να τα βγάλει πέρα.

Ρεαλιστική λύση φαίνεται...Δε μένει, λοιπόν, παρά να τους το ανακοινώσουμε, για να αρχίσουν να πληρώνουν οι άνθρωποι  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είναι το θέμα εάν είναι μαρξιστική η άποψή μου.......
καρτέλ στα γαλακτοκομικά.
καρτέλ στα χαλυβουργικά.
καρτέλ στις κατασκευαστικές.
καρτέλ στις τράπεζες.
καρτέλ στις μεταφορικές
καρτέλ στα λιμάνια.
καρτέλ στη βενζίνη
καρτέλ στα σούπερ μάρκετ
καρτέλ στα οπωροκηπευτικά.

ε άντε γαμηθείτε, κόβω και ξαναμοιράζω τις καρτέλλες.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο δικαστικός επιμελητής των 2-3000 ευρώ αν θες, να μπουκάρει σε βιλίτσα στην Εκάλη? Ούτε στου Πανούση τη βιλίτσα στην Εκάλη δεν υπάρχει περίπτωση, όχι στου μεγαλοκαρχαρία.  :rolleyes:

Αστεία λέμε?

Ρε μια χαρά μπουκάρουν...Έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, μην κοιτάς που δεν τα μαθαίνετε..Άρκεί να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση βέβαια και συνήθως οι μεγαλοκαρχαρίες αποφεύγουν τέτοια ενδεχόμενα μεσω στρατιών δικηγόρων...Πάντως δεν είναι απρόσβλητοι.

Και όσο για τη βιλίτσα του ψυχάκια, εδώ στη Βίσση και στην Άντζελα (lady D) μπούκαραν, στον Τζιμάκο θα κολλήσουν;

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε εσύ, ακόμη στην εποχή της Πεσινέ έχεις μείνει;

Δηλαδή τα αλουμίνια στα σπίτια είναι εισαγόμενα; Εμ, τότε έχουν δίκηο οι εργολάβοι που αυξήσαν τις τιμές.

Οι καλλίτερες κατσαρόλες είναι μπακιρένιες. Εσύ που έχεις λίρες θα έχεις και καμία μπακιρένια στο σπίτι.
Πρόσεξε μην σου την φέρει η γυναίκα σου στο κεφάλι με αυτά που λες (αν και μεταξύ μας μπορεί να σου έκανε και καλό και να καταλάβαινες ότι ο καιρός της Πεσινέ έχει περάσει).

Επίσης πολύ καλές κατσαρόλες είναι και οι μαντεμένιες. Αλλά δεν θα συνιστούσα να φας καμία από αυτές στο κεφάλι γιατί μπορεί να μείνεις σέκος.

Ρε τι θα γίνει με εσένα, γανωματζήδες θα μας καταντήσεις όλους επειδή εσύ έχεις μπακίρια.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα,χαμένοι θα είναι αυτοί που δεν ευθύνονται για την κατάντια.Η μόνη λύση,είναι να πληρώσουν όλοι όσοι έκαναν μεγάλη ζωή εις βάρος της πλειοψηφίας που λιμοκτονούσε ή δανειζόταν για να τα βγάλει πέρα.

Όταν λες "να τα βγάλει πέρα" τί ακριβώς εννοείς;
Διότι οι περισσότεροι που δανείζονταν το έκαναν για να ακολουθήσουν έναν τρόπο ζωής αναντίστοιχο με τις πραγματικές τους δυνατότητες...
Και το ρήμα "λιμοκτονούσαν" παραπέμπει σε παιδάκια της αφρικής, όχι σε τυπάκια που έτρωγαν σε trendy εστιατόρια και πλήρωναν με πιστωτική...
Και φυσικά όσο ένοχες είναι οι τράπεζες που έδιναν άκριτα δάνεια και πιστωτικές, άλλο τόσο ένοχοι είναι αυτοί που τα έπαιρναν...
Μεταξύ κατεργαραίων λοιπόν...

Το ερώτημά μου βέβαια είναι γιατί να πληρώνει ο συνεπής και σωστός την ασυδοσία της τράπεζας και τη μεγαλομανία του μαλάκα...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Μη μπερδεύεις τις έννοιες...Σωστή μπορεί να είναι, όχι όμως [size=10pt]ρεαλιστική[/size]...Για να είναι ρεαλιστική, θα έπρεπε να είχες τη ΔΥΝΑΜΗ να την επιβάλεις...την έχεις; ΟΧΙ, ενώ αυτοί έχουν τη δύναμη να σε πείσουν ότι φταις - χειραγώγηση από τα ΜΜΕ, που αποβλακώνουν μεγάλη μάζα "λαού", αρκετά κρίσιμη ώστε όποιες φωνές λογικής να χαθουν μέσα της - καθώς και το εργαλείο να σου ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ να πληρώσεις τα σπασμένα...
Το εργαλείο, λέγεται ΕΞΟΥΣΙΑ, και τους το παρέχει, μαντεψε ποιός; ΕΣΥ βρε, με την ψήφο σου και με την ανοχή σου....

ΥΓ: μιλάω γενικά σε β πρόσωπο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καρτέλ στα οπωροκηπευτικά.

Έτσι, έτσι, ιδιαίτερα εκείνα τα διεθνή με τα λαχανάκια Βρυξελλών:

laxano-brikselon.JPG

Γιατί, δεν έχεις μπακίρια;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Όταν λες "να τα βγάλει πέρα" τί ακριβώς εννοείς;
Διότι οι περισσότεροι που δανείζονταν το έκαναν για να ακολουθήσουν έναν τρόπο ζωής αναντίστοιχο με τις πραγματικές τους δυνατότητες...
Και το ρήμα "λιμοκτονούσαν" παραπέμπει σε παιδάκια της αφρικής, όχι σε τυπάκια που έτρωγαν σε trendy εστιατόρια και πλήρωναν με πιστωτική...
Και φυσικά όσο ένοχες είναι οι τράπεζες που έδιναν άκριτα δάνεια και πιστωτικές, άλλο τόσο ένοχοι είναι αυτοί που τα έπαιρναν...
Μεταξύ κατεργαραίων λοιπόν...

Το ερώτημά μου βέβαια είναι γιατί να πληρώνει ο συνεπής και σωστός την ασυδοσία της τράπεζας και τη μεγαλομανία του μαλάκα...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Η οπτικη σου στο ζητημα των πιστωτικων καρτων ειναι ΙΜΟ οχι λανθασμενη αλλα σιγουρα αποσπασματικη και επικεντρωνεται στο δευτερευον,ενοχοποιωντας τα θυματα(και μερικες φορες:"θυματα")ΕΞΙΣΟΥ με τους θυτες.

Γιατι οι πιστωτικες ηταν(ειναι)ενα κολπο που γιγαντωθηκε οσο οι μισθοι των εργαζωμενων επεφταν,και που σκοπος του ηταν να ξεσκαρταριστουν εμπορευματα,υπονομευοντας ταυτοχρονα την εργασια σε μελλοντικο χρονο(αυτο ηταν και το κυριοτερο,το ζητουμενο).

Πολυ χοντρικα τα λεω και παντα ΙΜΟ.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Έτσι, έτσι, ιδιαίτερα εκείνα τα διεθνή με τα λαχανάκια Βρυξελλών:

laxano-brikselon.JPG

Γιατί, δεν έχεις μπακίρια;

Βολταίρε λίγα λόγια για τις πολυαγαπημένες λιρίτσες του Αρχοντικού Τρίκαρδου
γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου...μουάχαχαχα !!!
Εδώ εγώ που αν και άγνωστος του Τρίκαρδου, μόλις άκουσα για την στοργή με την
οποία τις περιβάλλει, συγκινήθηκα τόσο που τις νοιώθω σαν ανηψιές μου !!!

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΛΑΘΟΣ Σαν κόρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τις έχουμε και εγώ και η μανδαμ μου
Αλλα ειστε ουλοι ζουλίαριδεςςςς :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η οπτικη σου στο ζητημα των πιστωτικων καρτων ειναι ΙΜΟ οχι λανθασμενη αλλα σιγουρα αποσπασματικη και επικεντρωνεται στο δευτερευον,ενοχοποιωντας τα θυματα(και μερικες φορες:"θυματα")ΕΞΙΣΟΥ με τους θυτες.

Γιατι οι πιστωτικες ηταν(ειναι)ενα κολπο που γιγαντωθηκε οσο οι μισθοι των εργαζωμενων επεφταν,και που σκοπος του ηταν να ξεσκαρταριστουν εμπορευματα,υπονομευοντας ταυτοχρονα την εργασια σε μελλοντικο χρονο(αυτο ηταν και το κυριοτερο,το ζητουμενο).

Πολυ χοντρικα τα λεω και παντα ΙΜΟ.

τώρα να σου πω ότι λυπάμαι για τη γιαγιά που βγήκε στον Ευαγγελάτο και κλαψομουνιαζόταν έχοντας 28 πιστωτικές θα σου πω ψέμματα............

δε θα ξεχάσω ποτέ όταν πριν πολλά χρόνια ο πατέρας μου είχε πιστωτική κάρτα και οι άλλοι ακόμα δεν ήξεραν τι σημαίνει πλαστικό χρήμα....
Κάποια στιγμή την ανακάλυψε και η μάνα μου.....
Οταν ανακάλυψε ο πατέρας μου και τα καταναλωτικά όργια άρχισε τις Χριστοπαναγίες........

Αλήστου μνήμης η απάντηση της μάνας μου..... "Μα τα αγόρασα με την πιστωτική......."

Ετσι απλά ο πατέρας μου είπε ότι είπα και πιο πριν...

ε δε γαμιέστε...  κόβω και ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΛΕΣ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom