δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι.
δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η κρίση..
το μόνο που αποτελεί πλέον πεποίθησή μου είναι ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να βγει από την κρίση θα πρέπει να χρεωκοπήσει.
Κοινως να ξεκινήσει απ το μηδέν να αναδιανέμεται ο πλούτος.........
Μια καλή αρχή έγινε με μερικούς μεγαλεμπόρους αυτοκινήτων.......
το πορσικά τα μερσεντικά και τα φερραρικά έβγαιναν από την έκθεση 10 10 από τραπεζικούς υπαλλήλους και φορτώνονταν σε ιδιωτικούς γερανούς.......
επόμενο βήμα να χρεωκοπήσουν μερικές μεγαλοτράπεζες..........
Το πρόβλημα δεν είναιο τόσο τα νομικά πρόσωπα όσο τα φυσικά, Ανεπιθύμητε...
Τί να το κάνω αν χρεωκοπήσει μια τράπεζα και αυτός που την χρεωκόπησε και έχει εισπράξει προϋπολογισμό αφρικανικής χώρας σε μπόνους, ανοίξει μια καινούργια ή πλασαριστεί ως μεγαλοστέλεχος σε μια που δεν πτώχευσε...
Όπως έχουμε πει, τα μεγαλοστελέχη ανακυκλώνονται όσο αποτυχημένα και αν είναι, αρκεί να ξέρουν να διαχειριστούν σωστά από επικοινωνιακή άποψη την αποτυχία τους...Το γνωστό blame game...
Για αυτό θα πανηγύριζα, αν οι δικαστικοί επιμελητές μπούκαραν σε καμια βιλίτσα στην εκάλη ή στη βούλα και όχι μόνο για να κατασχέσουν αλλά και για να προσωποκρατήσουν...
Το ότι κατασχέθηκαν μερικά φεραρικά μαντράδων, δεν το αξιολογώ αρνητικά αλλά με αφήνει κάπως αδιάφορο..
Το ζήτημα είναι να νιώσουν τον πόνο και στην προσωπική τους περιουσία (με νόμιμο τρόπο βέβαια, επαναστατικές βίες, τρομοκρατίες και δολοφονίες μακρυά από εμάς)...
Τότε μόνο θα βάλουν μυαλό και ίσως κάτι αλλάξει.