Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βολταίρε λίγα λόγια για τις πολυαγαπημένες λιρίτσες του Αρχοντικού Τρίκαρδου
γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου...μουάχαχαχα !!!
Εδώ εγώ που αν και άγνωστος του Τρίκαρδου, μόλις άκουσα για την στοργή με την
οποία τις περιβάλλει, συγκινήθηκα τόσο που τις νοιώθω σαν ανηψιές μου !!!

Εγώ του πρότεινα να αγοράσει την Ολυμπιακή με τις λίρες.
Μέχρι να το σκεφθεί τον πρόλαβε ο Βγενό.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μέχρι και τη δεκαετία του 90,υπήρχαν και οι συναλλαγματικές.Πήγαινες σε ένα μαγαζί και σου έβαζαν 4-5 δόσεις σε συναλλαγματικές και αγόραζες αυτό που ήθελες.Το Σεπτέμβριο του 1999 είχα αγοράσει σε 4 δόσεις την οθόνη του Η/Υ που έχω και τώρα.20.000δρχ/μήνα.Το 1995 ήθελα να πάρω ένα πικάπ και δε μου έβγαιναν τα χρήματα για κάπου 8000δρχ και έβαλα μια συναλλαγματική.Το 1998 αγόρασα ένα Playstation με 2 συναλλαγματικές για το υπόλοιπο.Μετά το είχαν βρει τα μαγαζιά."Ή μετρητά ή κάρτα".Σε κάποιες περιπτώσεις είχαν δίκιο αφού τα φέσια περιορίζονταν.Το θέμα είναι ότι ο Έλληνας δεν εκτίμησε τι ήταν η κάρτα.Και αγορά στην αγορά και έκδοση νεας και το γαϊτανάκι συνεχιζόταν....Και στα μπουζούκια με την κάρτα πήγαιναν.Αν δεν έχεις ρε μαλάκα μην πας.Εγώ μια φορά είχα κάνει ανάληψη 20€ για να πάω στη Φυλής,αφού δεν είχα πληρωθεί και είχα δει ένα ωραίο μωρό.Μόλις κατάλαβα τι μαλακία έκανα,ποτέ δεν είχα την κάρτα μαζί μου εκτός αν είχα συγκεκριμένο σκοπό,μια αγορά.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ του πρότεινα να αγοράσει την Ολυμπιακή με τις λίρες.
Μέχρι να το σκεφθεί τον πρόλαβε ο Βγενό.

...χεχεχε, in my humble opinion, οι λιρίτσες είναι για να μαζεύονται και όχι
για να σκορπιούνται από εδώ και από εκεί. Εγώ εάν είχα μπόλικες θα τις έβαζα
να μου γεννοβολούν και θα αγόραζα και ένα τζακούζι να τις βάζω μέσα και να
κολυμπάω μέσα τους σαν τον Αυτοκράτορα των Τσιγκούνηδων Scrooge McDuck

...μουάχαχαχα !!!

Υ.Γ. Δεν έχω καμμία λιρίτσα γιατί τις πουλάνε πανάκριβα τώρα οι παλιοκλέφτες
της Τράπεζας της Ελλάδος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μια φορά με πεισανε να βγάλω πιστωτικη κάρτα για πληρωνω λιγότερα στο γυμναστήριο.
Μολις κατάλαβα το λάθος μου την έκοψα δηλωσα απόλεια και είπα "μακρια ειμαι πλούσιος πληρονω κασσ"
Πάνω από 200 ευρά η μια πλέον και για μεγάλα ποσα μονο με διαπραγματευση
ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αποκλείεται, ο Αντρέ είπε ότι το ισχυρότερο asset της είναι το brand name.
Για το brand name  και μόνον την αγόρασε.

νσ το πουλήσει λοιπόν στον Κοκκαλη και να βάλει αυτό που είπα......

ρε που φτάσαμε....... να πουλάει ολυμπιακοφροσύνη κι ο βγενό.......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
άστονα...
αμ' δεν παινέσεις το σπίτ' σου θα πέσ' να σε πλακώσ'........

Αυτό ισχύει...αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε καμιά φορά, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ...όσο και να χτυπιέστε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια φορά με πεισανε να βγάλω πιστωτικη κάρτα για πληρωνω λιγότερα στο γυμναστήριο.
Μολις κατάλαβα το λάθος μου την έκοψα δηλωσα απόλεια και είπα "μακρια ειμαι πλούσιος πληρονω κασσ"
Πάνω από 200 ευρά η μια πλέον και για μεγάλα ποσα μονο με διαπραγματευση
ΜΠΟΥΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ
σε αυτο συμφωνο κα 'γω!αν και εχω 2 καρτες viza η μια της τραπεζας ВТБ24 (μου την δωσαν σα δωρο επειδη ανοιξα λογαριασμο σε Ευρω για να στελνω λεφτα απο το λογαριασμο μου στην Ελλαδα).και η αλλη ВТБ Северо-Запад (θυγατρικη τραπεζα της ВТБ)καρτα σε ρουβλια που μπορεις να πληρωσεις ή να παρεις απο μηχανημα μονο οσα λεφτα εχεις βαλει.αν σας πω δεν της χρισημοποιω ποτε.δεν με βολευουν καθολου οι καρτες.ακομα και την εμφυτευση μαλλιων στο LASER LINE CLINIQUES 2 φορες εκανα και πληρωσα 3500 ΕΥΡΩ την καθε φορα με μετρητα πηγα.και αμεσως τους παζαρεψα 500 ΕΥΡΩ!με καρτα ζηταγανε 4000.τωρα δεν ξερω πολλους τους βολευουν οι καρτες.και δεν μπορουν χωρις αυτες!κατα τη γνωμη μου οι καρτες ευθυνονται και αυτες για την οικονομικη κριση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πειτε μου βρε παιδια σας παρακαλω.τι γινεται με της τιμες του πετρελαιου?γιατι εχει σταθεροποιηθει στα 40-45 $ το βαρελι?αφου η ζητηση παιφτει?τι προβλεπεται για τους επομενους 2-3 μηνες?πως θαπαει το πετρελαιο?τωρα που τελειωνει ο χειμωνας και η ζητηση μειωνετα συν οτι κλεινουν τα εργοστασια παντου δεν πρεπει να πεσει παρα πολυ η τιμη του?μου φενεται περιεργο που η τιμη του ειναι τοσο υψηλη!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το αποτελεσμα ηταν καλο???δεν κανω πλακα!!
Τέλειο!διαβασε γι αυτο στο ειδεικο Thread εχω γραψει πολλα και γραφει και ενα παιδι που ξερει ακομα πιο πολλα απο μενα για το θεμα.εγω εχω κανει μονο στο laser line Cliniques αυτος εχει κανει μια φορα στο Λε'ι'ζερ Λα'ι'ν μια φρα στο DHI και εχει παει και Κανναδα.διαβασε το απο την αρχη γραφει τα παντα μεσα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
προσοχη γιατι τωρα με την κριση θα κλεβουν τριχες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως είναι ολόκληρη συζήτηση ε εμφύτευση μαλλίων.Εχω κάνει και εγω 2 μια στην DHI kαι μια στην BERGMAN που θεωρω ότι είναι η καλύτερη.Εξάλου όλοι οι διάσημοι εκέι έχουν πάει!Μου είχαν δείξει και φωτο απο το χειρουργείο.Σφακιανάκης,Καραφώτης,Δάντης,Πανταζής και άλλοι δεν τους θυμάμαι όλους.Ρε φίλε πήγα πριν κανα 3 μηνο και τους ρώτησα αν είναι να κάνω και 3 και μου είπαν no problem.Ξέρεις κάτι επι τόυτου?
φιλε Αρισταρχε βρηκα το σχετικο thread και θα σου γραψω τωρα εκει στο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διαβασε το απο την αρχη.εκει τα λεει ολα.τωρα θα σου γραψω εκει για την τριτη επεμβαση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πειτε μου βρε παιδια σας παρακαλω.τι γινεται με της τιμες του πετρελαιου?γιατι εχει σταθεροποιηθει στα 40-45 $ το βαρελι?αφου η ζητηση παιφτει?τι προβλεπεται για τους επομενους 2-3 μηνες?πως θαπαει το πετρελαιο?τωρα που τελειωνει ο χειμωνας και η ζητηση μειωνετα συν οτι κλεινουν τα εργοστασια παντου δεν πρεπει να πεσει παρα πολυ η τιμη του?μου φενεται περιεργο που η τιμη του ειναι τοσο υψηλη!
παιδια κανεις οικονομολογος να μας δωσει καμια πληροφωρια και να κανει καμια προγνωση για τς τιμες του πετρελαιου? :)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
...χεχεχε, in my humble opinion, οι λιρίτσες είναι για να μαζεύονται και όχι
για να σκορπιούνται από εδώ και από εκεί. Εγώ εάν είχα μπόλικες θα τις έβαζα
να μου γεννοβολούν
και θα αγόραζα και ένα τζακούζι να τις βάζω μέσα και να
κολυμπάω μέσα τους σαν τον Αυτοκράτορα των Τσιγκούνηδων Scrooge McDuck

Πώς πηδιούνται και γεννοβολάνε ?  :2funny:

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πώς πηδιούνται και γεννοβολάνε ?  :2funny:

Tοχω ξαναπει και το ξαναλέω.
Οι λίρες θέλουν "αγάπη και στοργή" (και ποδερμ) δεν ειναι για σκόρπισμα ούτε για μεγάλο κέρδος.
Ειναι γκαβάτζα και αρχοντιά, δλδ τις έχεις αλλα δεν ειναι μετοχές να κοιτάς το ανεβοκατέβασμα. Τις φυλάς, με στοργή και αυτές ξέρουνε αν εισαι στοργικός θα σου γεννησουνε σίγουρα. Δεν τους αρέσουν οι νεόπλουτοι οι δήθεν και οι επιδειξίες, ειναι καλές κοπέλες για σπίτι (ή θυριδα) και οικογένεια.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
"Κριση" το νεο οπλο κατα της μαζας..  Ρε υγεια να εχουμε και ολα θα βολευτουνε, ο ανθρωπος ειναι ον που προσαρμοζεται(ο λογικος), μην μασατε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom