Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
"Κριση" το νεο οπλο κατα της μαζας..  Ρε υγεια να εχουμε και ολα θα βολευτουνε, ο ανθρωπος ειναι ον που προσαρμοζεται(ο λογικος), μην μασατε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

Σε ποιά κλαδική του ΠΑΣΟΚ ανοίκεις σύντροφε zlatan

Ρε μάγκα δεν υπάρχει σάλιο να φτυσουμε και εσυ λες οτι δεν υπάρχει Κρίση :jerking:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σε ποιά κλαδική του ΠΑΣΟΚ ανοίκεις σύντροφε zlatan

Ρε μάγκα δεν υπάρχει σάλιο να φτυσουμε και εσυ λες οτι δεν υπάρχει Κρίση :jerking:
τι πασοκ και πρασινα αλογα μου λες ρε φιλε! εγω σε βριζω?
δηλαδη πριν 1,2,3 ... χρονια ειχες και τωρα δεν εχεις?

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τι πασοκ και πρασινα αλογα μου λες ρε φιλε! εγω σε βριζω?
δηλαδη πριν 1,2,3 ... χρονια ειχες και τωρα δεν εχεις?

Σόρρυ παρεκτραπικα φίλε μου,δεν θα σε ξαναβρίσω ποτέ.
Ομως να ξέρεις κατι τέποια "περί μη κρίσεως" τους λενε τελευταία στις κλαδικές, γιατί όταν πάρουνε ξανα την κουτάλα θέλουν να αντιστρεψουνε την αντιληψη μας για την οικονομία σε ευδεμονία.
Όσο για το αν ειχα πριν 1,2,3....και χρόνια, προσωπικά πάντα μπατήράκος είμουνα, ο μόνος φτωχός σε αυτό το σαιτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ομως να ξέρεις κατι τέποια "περί μη κρίσεως" τους λενε τελευταία στις κλαδικές, γιατί όταν πάρουνε ξανα την κουτάλα θέλουν να αντιστρεψουνε την αντιληψη μας για την οικονομία σε ευδεμονία.
Όσο για το αν ειχα πριν 1,2,3....και χρόνια, προσωπικά πάντα μπατήράκος είμουνα, ο μόνος φτωχός σε αυτό το σαιτ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτοι που τρεχουν στις κλαδικες ειναι κοματοσκυλα και παπαγαλακια, την υγεια σου να εχεις φιλε κι ας εισαι μπατηρακος.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αυτοι που τρεχουν στις κλαδικες ειναι κοματοσκυλα και παπαγαλακια, την υγεια σου να εχεις φιλε κι ας εισαι μπατηρακος.

Όντος έτσι είναι, "με λεφτά και υγεία, η φτωχια υποφέρεται"

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τρικαρδε εχεις δικιο.αλλα υπαρχει και το αλλο που λεει οτι οπου φτωχεια και γκρινια.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
E οχι και ο μονος

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Γιατί υπάρχει και άλλος, μπα δεν το πιστεύω.
Εγώ ειμαι φτωχός-ασχημος-ζουλιάρης-αμόρφωτος-βλάκας κλπ όλα τα κακά του Θεού, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος σαν εμένα εδώ μέσα ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΧΧΠΥΥΥΥ

Γιατί Θεέ μου όλα αυτά σε μένα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εγω 20 ευρω εβαζα βενζινη
20 θα βαζω

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος είδε εχθές το ρεπορτάζ για τις κινεζικές εταιρίες...ελπίζω να το έπιασε το υπονοούμενο...
100 Εργοστάσια την ημέρα κλείνουν γιατί δεν έχουν παραγγελίες από Ευρώπη..Αμερική!
Ξύπνησαν οι δυτικοί και κατάλαβαν πως έβγαζαν τα ματάκια τους τόσο καιρό...
Έλα όμως που οι κινέζοι έχουν ομόλογα τώρα...
Για να δούμε το επόμενο φύλλο...σκληρό το ποκερ..!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ενα δεν υπηρχε κριση θα επερνε ο βγενοπουλος την Ολυμπιακη 175 εκτ ευρο , οχι θα εδινε 2-3 δις ευρο , αρα η κριση ειναι για τους φτωχους , και για να γινει ανακατανομη του παγκοσμιου πλουτου , οτι ακριβως εγινε μετα τον 2 παγκοσμιο Πολεμο , και βεβαια αλλαγη αλλων αυτων που εμποδιζαν τα αφεντικα να ρουφιξουν το αιμα των εργατων .και ειδατε ποσο υποχοριτικοι ειναι τωρα αυτα τα λαμογια οι συνδικαλιστες ,ας ελπισουμε οτι στο τελος οι εργατες θα τους γ......... ολους  

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Mπα δεν ανησυχώ ο spiros1968, 20 ευρω εβαζε βενζινη, 20 θα βαζει και τώρα.
Ακατανόητες οικονομικές αναλύσεις για μας τους αμαθείς   :helpplea:

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ενα δεν υπηρχε κριση θα επερνε ο βγενοπουλος την Ολυμπιακη 175 εκτ ευρο , οχι θα εδινε 2-3 δις ευρο , αρα η κριση ειναι για τους φτωχους , και για να γινει ανακατανομη του παγκοσμιου πλουτου , οτι ακριβως εγινε μετα τον 2 παγκοσμιο Πολεμο , και βεβαια αλλαγη αλλων αυτων που εμποδιζαν τα αφεντικα να ρουφιξουν το αιμα των εργατων .και ειδατε ποσο υποχοριτικοι ειναι τωρα αυτα τα λαμογια οι συνδικαλιστες ,ας ελπισουμε οτι στο τελος οι εργατες θα τους γ......... ολους  

papariga is alive!! and kicking

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω 20 ευρω εβαζα βενζινη
20 θα βαζω

Μου θύμισες μια κυρία βρε Σπύρο που έλεγε με πάθος μπροστά στην κάμερα
"Παλία βάζαμε 100ρικο για να πάρουμε καροτσάκι στο σουπερ μαρκετ..τώρα βάζουμε ευρώ"

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ο Βγενο πήρε την Ολυμπιακη για να την πουλήσει σε κανα 2-3 χρόνια στην 10πλασια τιμη.Τι νομίζετε οτι θέλει να μπλέξει με αεροπορικες?Οποιος έχει δει την ταινία με τον Gordon Gekko θα καταλάβει τι εννοω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Βγενο πήρε την Ολυμπιακη για να την πουλήσει σε κανα 2-3 χρόνια στην 10πλασια τιμη.Τι νομίζετε οτι θέλει να μπλέξει με αεροπορικες?Οποιος έχει δει την ταινία με τον Gordon Gekko θα καταλάβει τι εννοω

Πιο πολύ θυμίζει το Other people's money με τον ΝτεΒιτο παρά το Wall Street με τον Μάικλ Ντάγκλας (άσχετο αλλά αυτοί οι δυό ηθοποιοί έπαιζαν τους δικηγόρους σαν το Βγενόπουλο στον Πόλεμο των Ρόουζ)...

Προσωπικά εδώ και χρόνια περάω μόνο με aegean εσωτερικό και με αεροπορική εταιρεία της χώρας στην οποία πηγαίνω εξωτερικό...
Τα περί εθνικού αερομεταφορέα είναι παπαριές συνδικάλων που θυμούνται ότι είναι έλληνες μόνο όταν επρόκειτο να διεκδικήσουν ανήκουστα προνόμια και πολιτικάντηδων που έχουν μεταφέρει τσάμπα περισσότερους ψηφοφόρους απ' όσους στρατιώτες όλες οι αερομεταφερόμενες μονάδες μαζί σε Β' ΠΠ, Βιετνάμ, και Πολέμους του Κόλπου...
Επομένως στ @@ μου αν ξαναπουληθεί/ κοπει στα 4/ μετονομαστεί σε Τραβέλιαν Αιρλάινς...

Μου αρκεί που ούτε ένα ευρώ από τα γαμωλεφτά που μου παίρνει με fist fucking η εφορία, δεν θα ξανακαταλήξει εκεί...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ετσι θελαι να κανει.το θεμα ειναι θα γινει ετσι?
Πιο πολύ θυμίζει το Other people's money με τον ΝτεΒιτο παρά το Wall Street με τον Μάικλ Ντάγκλας (άσχετο αλλά αυτοί οι δυό ηθοποιοί έπαιζαν τους δικηγόρους σαν το Βγενόπουλο στον Πόλεμο των Ρόουζ)...

Προσωπικά εδώ και χρόνια περάω μόνο με aegean εσωτερικό και με αεροπορική εταιρεία της χώρας στην οποία πηγαίνω εξωτερικό...
Τα περί εθνικού αερομεταφορέα είναι παπαριές συνδικάλων που θυμούνται ότι είναι έλληνες μόνο όταν επρόκειτο να διεκδικήσουν ανήκουστα προνόμια και πολιτικάντηδων που έχουν μεταφέρει τσάμπα περισσότερους ψηφοφόρους απ' όσους στρατιώτες όλες οι αερομεταφερόμενες μονάδες μαζί σε Β' ΠΠ, Βιετνάμ, και Πολέμους του Κόλπου...
Επομένως στ @@ μου αν ξαναπουληθεί/ κοπει στα 4/ μετονομαστεί σε Τραβέλιαν Αιρλάινς...

Μου αρκεί που ούτε ένα ευρώ από τα γαμωλεφτά που μου παίρνει με fist fucking η εφορία, δεν θα ξανακαταλήξει εκεί...
το τελος της Ολυμπιακης αυτο θα ειναι να χωριστει σε 3-4 εταιριες.και ο Βγενοπουλος βεβαια θα βγαλει απο αυτη τη δουλεια πουλωντας τα ακινητα και τα αεροπλανα.θα γινει κατι σαν το Βατοπαιδιο :headbang:και τελικα θα χασει το Ελληνικο  κρατος

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Τωρα το γαμάω..αλλά αν θυμάμαι καλά ο Ντεβιτο ήταν ο δικηγόρος..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Έτσι και κάνει ξανά πάνω το πετρέλαιο τότε να δούμε τι μάνατζερ θα είναι ο κυρ-Ανδρέας.
Και σε ποιόν θα την πουλήσει;

Γιατί στον διαγωνισμό δεν την άγγιξε κανένας; Και οι Αραπάδες και οι Ισπανοί και πολύ περισσότερο οι Γερμανοί σφύριξαν αδιάφορα.

Α, επίσης ούτε κτίρια, ούτε αεροπλάνα αγόρασε. Μόνον η Τεχνική Βάση που ουσιαστικά είναι το μεγάλο υπόστεγο (+ ο εξοπλισμός).

Και για να μην ξεχνάμε κάποιους αγώνες που δεν ευοδώθηκαν:
showImage.php

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα το γαμάω..αλλά αν θυμάμαι καλά ο Ντεβιτο ήταν ο δικηγόρος..

Όχι..Στον πόλεμο των Ρόουζ και οι δύο ήταν δικηγόροι και μάλιστα αρχικά στην ίδια εταιρεία, θυμήσου το δείπνο πριν μετακομίσουν στο μεγάλο σπίτι- απλά ο ΝτεΒίτο χειρίστηκε το διαζύγιο του Ντάγκλας, ως ειδκότερος στο θέμα (ο ντάγκλας ασχολείτο με εταιρείες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom