Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε παίδες, είχα την εντύπωση ο,τι οι αμερικάνικες τράπεζες την κάναν την μαλακία και ο,τι οι άλλες χώρες π.χ. Αγγλία, την πληρώνουν επειδή είχαν πάρε δώσε με αυτές τις αμερικάνικες τράπεζες.

Εμείς όμως που δεν έχουμε, γιατί να την πληρώσουμε?

Ότι είχαν πάρε δόσε με προβληματικές τράπεζες και αυτό μαλακία είναι.

επίσης θα την πληρώσουμε γιατί κ εμείς μαλακισμένη οικονομία έχουμε.

έχεις πάρε δόσε πρώτον γιατί δανείζεσε από αυτούς ( ποιοι σου αγοράζουν τα ομόλογα και τα χρεώγραφα εν γένει του ελληνικού δημοσίου?)

δεύτερον ο τουρισμός πλήτεται ( αφού τους χτυπάει η κρίση μη περιμένεις να σου έρθουν να σου αφήσουν τα ωραία τους λεφτά γιατί δε θα έχουν)

τρίτον πλήτεται η ναυτιλία (όταν ελατώνεται η παραγωγή παγκοσμίως ελατώνεται και η διακίνηση σωστά?)  ;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Και λοιπόν? Αυτόείναι απάντηση στην αντίρρηση ότι ΑΛΛΟ οι πελατειακές σχέσεις οθωμανικού τύπου δλδ ψήφος έναντι ρουσφετιού στον πολιτικάντη-κοτζαμπάση και άλλο η έννοια του πολίτη στην Αρχαία Αθήνα???
Στο λέω γιατί το έχω ψάξει όχι γιατί μου ρθε.
Ίσχυε και στο Βυζάντιο με τις ομάδες του Ιπποδρόμου (καραμπινάτη περίπτωση) και σαφέστατα και στην Οθωμανική αυτοκρατορία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο λέω γιατί το έχω ψάξει όχι γιατί μου ρθε.
Ίσχυε και στο Βυζάντιο με τις ομάδες του Ιπποδρόμου (καραμπινάτη περίπτωση) και σαφέστατα και στην Οθωμανική αυτοκρατορία.

το πλατιάζεις πολύ όμως. το πας σε πολύ μεγάλη κλίμακα ιστορικά. Συνέχεις υπάρχουν παντού στην ιστορία, παρθενογενέσεις δεν υπάρχουν! ΄)Κατά τα άλλα έχεις δίκιο ΄)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ρε παίδες, είχα την εντύπωση ο,τι οι αμερικάνικες τράπεζες την κάναν την μαλακία και ο,τι οι άλλες χώρες π.χ. Αγγλία, την πληρώνουν επειδή είχαν πάρε δώσε με αυτές τις αμερικάνικες τράπεζες.

Εμείς όμως που δεν έχουμε, γιατί να την πληρώσουμε?
αν εχουμε?γιατι νομιζεις κατρακυλουν οι μετοχες των ελληνικων τραπεζων?οπως οι αμερικανικες τα χαναν στα δανεια υψηλου ρισκου,ετσι και οι δικες μας θα τα χασουν στη βουλγαρο-ρουμανο-ουκρανεζικη αγορα.σημειωσε επισης οτι τα νομισματα αυτων των χωρων διολισθαινουν συνεχως η δε ουκρανια ηδη προσεφυγε στο διεθνες νομισματικο ταμειο.και για να τεκμηριωσω με αριθμους αυτο που λεω δες στις επικειμενες αυξησεις μετοχικου των τραπεζων οπου το κρατος θα συμμετεχει παιρνοντας προνομιουχες μετοχες,που το ιδιο το κρατος εχει βαλει τον πηχη-στις ονομαστικες αξιες των τραπεζων και μονο.οταν λοιπον το ιδιο το κρατος κοστολογει οτι οι τραπεζες αξιζουν τοσο φαντασου το μεγεθος των επισφαλειων τους(χαρακτηριστικα σου λεω οτι στην ουκρανια και μονο το 50%των δανειων δε θα εισπραχθει)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χρονια πολλα στα παιδια και σε αυτο το "θεμα". λογω της προηγουμενης εργασιας μου(αναλυσεις,χρηματιστηριο κλπ...)εχω καπιοιες λιγες γνωσεις απο οικονομικα και θα ηθελα να της παραθεσω ωστε να βοηθησω και να βοηθηθω αν μπορω. δε θελω να το παιξω expert ουτε ξερολας,οποτε καθε αποψη,γνωμη,ιδεα,ερωτηση ειναι σεβαστη.
ι κριση ερχετε και εδω και περναει στην πραγματικη οικονομια,αναποφευκτα και λογω παγκοσμιοποιησης.απλα καθυστερησε λογω του οτι ειμαστε αναδυομενη αγορα(και οχι ωριμη οπως μας λενε τυπικα...)και υπαρχει το φαινομενο της χρονικης υστερησης. ξεφυγαμε και ερχετε η ωρα του λογαριασμου συντομα(λιγους μηνες). δεν υπαρχει γνωση αντμετωπσης κρισεων στην ελληνικη αγορα,ποσο μαλλον μιας τετοιας που ειναι σοβαρη και βαθεια. σοβαροι αναλυτες λενε πως το παγκοσμιο οικονομικο συστημα καταρρεει(δε πολυπιστευω προβλεψεις απο δντ και τετιους οργανισμους,εχω παρατηρησει οσα χρονια τουσ παρακολουθω οτι συνηθως κανουν τις αντιθετες προβλεψεις απο οτι θα συμβει. οσο αφορα την χωρα μας , μονο στα λογια εχουμε αλλαξει( και ως γνωστον με κλανιες δε βαφονται αυγα...).ι χωρα ειναι στον αερα μας αρεσει δε μας αρεσει.δεν καταφεραμε να αλλαξουμε και να αναπτυξουμε τις βασικες οικονομικες δομες μας. αρχιζει και μεγαλωνει ι αποψη οτι καθηστερησαμε να προετοιμαστουμε και πλεον ι κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη για εμας και καπιοιες αλλες χωρες....προσπαθηστε να μην πανικοβαλεστε,ο πανικοσ ειναι παντα κακοσ συμβουλοσ,οδιγει παντα σε λαθη.
καποιος συναδελφος κατι ανεφερε για τον soros και καποιο βιβλιο.οτι ξερουμε καλο ειναι , βοηθαει, αλλα για για τους λιγο ποιο γνωστες ο soros ειναι ενας μεσος χρηματιστης(καλυτερος μου χιλιαδες φορες βεβαια :) )στην νεα υορκη που του αρεσει να μιλα δημοσια, να φαινεται,δειχνετε κλπ. μπορω να μιλαω ωρες μαλλον , γουσταρω να ασχολουμαι ακομι με τις αγορες οταν εχω χρονο αλλα για να μη σας ζαλιζω θα τελιωσω λεγοντας οτι περιπου πριν  2 βδομαδες εδωσε συνεντευξη τυπου ο προεδρος των ελληνων ξενοδοχων νικος αγγελοπουλος και συγρατησα τα εξης "δεν ειναι εποχη αναπτυξης και κερδους,το στοιχημα πια ειναι ι επιβιωση" και εκλεισε λεγοντας "ο σωζον εαυτον σωθητω". συνηθως ενας τετοιος τυπος με αυτη τη θεση και στη πλατη του καμια 70-80 χρονια ζωης(τοσο τον εκοψα) χρησιμοποιει πιο διπλωματικη γλωσσα, δημοσια τουλαχιστον. τα συμπερασματα δικα σας!ευχομαι να κανω λαθος,μακαρι να κανω λαθος :)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
να προσθεσω επισης ,παλλι σοβαροι ξενοι αλλα και οι λιγοι ελληνες σοβαροι αναλυτες υποστηριζουν πως το μεγεθος και το βαθος του προβληματος σε ολη του την εκταση θα ειναι γνωστο περιπου το καλοκαιρι του 2009(αυτα για της ωριμες αγορες,usa,japan,germany κλπ). επομενως καθε προβλεψη και λυση ειναι απλα και μονο επισφαλης...
επιπλεον,εκτος του οτι οι αγορες προεξοφλουν και δειχνουν οι αγορες χρηματος και κεφαλαιου τι θα επακολουθησει στην πραγματικη οικονομια το επομενο διαστημα....το περιεργο ειναι οτι "ιστορικα στις οικονομικες κρισεις,ολα πεφτουνε....ενω αντιθετη πορεια, πανε καλα δηλαδη ο χρυσος και οτι εχει να κανει με αυτον(μετοχες χρυσορυχειων κλπ),λογω αυξημενης ζητησης αφου θεωρρουνται ασφαλη καταφυγια. το περιεργο με αυτη την κριση λοιπον ειναι οτι ουτε ο χρυσος ανεβαινει. και μη μου πει καποιος οτι εχει παρει +20% το 2008. θα του απαντησω πως αυτη η ανοδος δεν ειναι αρκετη φυσικα,δεν δικαιολογειται τοσο μικρη ανοδος".

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η κριση στην πραγματικη οικονομια δυστηχως εφτασε στην χωρα με τα γεγονοτα που ειχαμε.Ο κοσμος πανικοβληθηκε,ο αγοραστης ενιωσε ανασφαλεια και η αγορα αντι να βγαλει καποια σπασμενα ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.οποιος ασχολειτε με το εμποριο και ειδικα το λιανεμποριο εχει πτωση του τζιρου σε σχεση με περυσι τουλαχιστον 30%-50%.το κακο θα ερθει τους επομενους μηνες.ετσι λοιπον καλο ειναι να εστιασουμε σε ενα συμαντικο θεμα.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.1-2 ΧΡΟΝΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ότι είχαν πάρε δόσε με προβληματικές τράπεζες και αυτό μαλακία είναι.

επίσης θα την πληρώσουμε γιατί κ εμείς μαλακισμένη οικονομία έχουμε.

έχεις πάρε δόσε πρώτον γιατί δανείζεσε από αυτούς ( ποιοι σου αγοράζουν τα ομόλογα και τα χρεώγραφα εν γένει του ελληνικού δημοσίου?)

δεύτερον ο τουρισμός πλήτεται ( αφού τους χτυπάει η κρίση μη περιμένεις να σου έρθουν να σου αφήσουν τα ωραία τους λεφτά γιατί δε θα έχουν)

τρίτον πλήτεται η ναυτιλία (όταν ελατώνεται η παραγωγή παγκοσμίως ελατώνεται και η διακίνηση σωστά?)  ;)

Οι ελληνικές τράπεζες δεν είχαν εκτεθεί σε τοξικά χρηματοπιστωτικά προϊόντα ή για την ακρίβεια δεν πρόλαβαν να εκτεθούν - η ελληνική τραπεζική αγορά λόγω έλλειψη πολυπλοκότητας και εξειδίκευσης έμεινε μακρυά από αυτόν τον ορυμαγδό, έστω και κατά λάθος...
Επίσης, οι ακατάσχετες χορηγήσεις είχαν αρχίσει μόλις στα τέλη '90- αρχές 2000 και οι τράπεζες χορηγούσαν από δικά τους κατά κανόνα κεφάλαια (καταθέσεις) και δεν χρειάστηκε να καταφύγουν σε δανεισμό από αλλού...
Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα σπασμένα της περιόδου 1999-2007 αλλά δεν νομίζω να έχουμε φαινόμενα Ισλανδίας, Νόρθεν Ροκ, Λήμαν κτλ.
Πάλι από κωλοφαρδία, δεν είχαν προλάβει να τα γαμήσουν όλα...
Αν δεν ξεσπούσε τώρα η κρίση αλλά το 2010, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά...

Ωστόσο, σε συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας, κανείς δεν είναι ασφαλής...
Με πρώτο και καλύτερο το κράτος, το οποίο δεν έχει από που να δανειστεί ή αν βρει, θα δίνει σουρεαλιστικούς τόκους...
Βλέπετε, μια οικονομία βασισμένη στα μεσαζοντιλίκια, κρατικοδίαιτη, γραφειοκρατική, διεφθαρμένη, αντιπαραγωγική, δεν είναι και ό,τι πιο ελκυστικό για να δανείσει κανείς...

Και οι τράπεζες φυσικά, κοιτάνε να κρατήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες καβάτζες γιατί δεν ξέρουν τί ξημερώνει...
Δίνουν δύσκολα χρήμα (και καλά κάνουν) και κοιτάνε να μαζεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο- τα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων είναι πράγματι εντυπωσιακά...

Αντίστοιχα, από τους ιδιώτες, κερδισμένοι είναι όσοι έχουν καβατζώσει μετρητά από τις καλές μέρες και το κυριότερο, δεν χρωστάνε ή δεν στήριξαν την όποια δραστηριότητά τους κατά κύριο λόγο σε δανεικά...

Ωστόσο, η κρίση, αν τουλάχιστον δεν διαρκέσει πολύ (διότι αν διαρκέσει πάνω από διετία, την πουτσίσαμε όλοι), θα βοηθήσει να εξορθολογιστεί η αγορά, να φύγουν παράσιτα και αλεξιπτωτιστές και κυρίως να μας μάθει όλους μας να μην κάνουμε τους μάγκες με δανεικά αλλά να γίνουμε λίγο πιο παραγωγικοί και συνετοί...

Διότι φτωχός δεν είναι αυτός που βγάζει "λίγα"..
Φτωχός είναι αυτός που ξοδεύει περισσότερα απ' όσα βγάζει...

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καταλαβαίνω ο,τι κανείς δε ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, όμως αυτό που ρώτησα? Καμιά πρόβλεψη με βάση στατιστικά στοιχεία?

Δηλαδή λέτε να πέσει πείνα? Λέτε να μην έχουμε να φάμε? Λέτε να μη βρίσκεται ούτε καν δουλειά για delivery?

Δουλεύω σε μια εταιρεία που ετοιμάζεται να κάνει κάποιες μαζικές απολύσεις, και, αν και δεν είμαι σε επίφοβη θέση, σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω από τώρα και δεύτερη δουλειά για να μαζέψω σε περίπτωση που απολυθώ.

Λέτε να δούμε κόσμο να κοιμάται στο δρόμο?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ακουγεται τραγικο αυτο φιλε . το προβλημα πανω απο ολα δεν ειναι οικονομικο. ειναι πολιτικο. δειχνουν να εχουν χασει τι μπαλλα εντελλως,ανησυχητικο οντως! υπαρχουν ομως αρκετα εργαλεια ακομη, ωστε να μη φτασουμε σε αυτο το σημειο. στα χερια των πολιτικων ειναι(εξωτερικο,εδω,παντου..). αν κανουνε πιο πολλες και τολμηρες πραξεις,αφου δεν υπαρχει μαγικη συνταγη,αν υπαρχει κανας ηγετης να οδηγησει , κατι γινεται....αλλα πουντος? ψυχραιμια και συνεση ειπαμε :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παντως ηδη παρατηρειται πτωση τζιρου 35-65% σε πολλα επαγγελματα
και στο δικο μου αφου τα λαχεια δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης

Και πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση για πολυ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Πολυ περιεργα τα πραγματα και επικινδυνα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παντως ηδη παρατηρειται πτωση τζιρου 35-65% σε πολλα επαγγελματα
και στο δικο μου αφου τα λαχεια δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης

Και πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση για πολυ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Πολυ περιεργα τα πραγματα και επικινδυνα
παγκοσμια πινα, ινε πιο αποτελεσματικι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα αυτο ακριβως λεω ....

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ θα μας οδηγησει να φαγωθουμε μεταξυ μας

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
119
Πόντοι
1
Εγω εχω μια απορια παιδες και οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.Αν βγητε αποψε εξω τα διαφορα μπαρακια ειναι γεματα,σε πολλα θεατρα πρεπει να κλεισεις 1-2 εβδομαδες πριν για να βρεις θεση ,τα μπουζουκια και τα εστιατορια ειναι γεματα.Που ειναι λοιπον η κριση.Και πως ο κοσμος εχει και ξοδευει?

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα... ακόμα! Απλά οι... δημοσιοκάφροι έχουν πανικοβάλει τον κόσμο κι έτσι έχουν κουμπωθεί όλοι. Πιστεύω ότι γύρω στα μέσα του χρόνου θα το δούμε κι  εδώ... Τώρα πως θα το δούμε, κανείς δεν ξέρει! Κι αυτό γιατί ΚΑΝΕΙΣ από εμάς, ούτε καν οι πατεράδες μας δεν ξέρουν τι θα πει οικονομική κρίση διότι, πολύ απλά, δεν την έχουν ζήσει!!! Και κανείς από αυτούς τους φοβερούς-και-τρομερούς οικονομολόγους των 40-50 ετών που βγαίνουν και μιλάνε με πομπώδεις λόγους, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει οικονομική κρίση! Ούτε εγώ ξέρω! ΔΕΝ την έχουμε ζήσει. Κι ο πόλεμος ξέρουμε όλοι ότι είναι κακό πράγμα, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι πραγματικά γίνεται σε έναν πόλεμο!

Οι παππούδες μας και αν θυμούνται κι αυτοί την οικονομική κρίση!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.156
Πόντοι
12.056
Δεν υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα... ακόμα! Απλά οι... δημοσιοκάφροι έχουν πανικοβάλει τον κόσμο κι έτσι έχουν κουμπωθεί όλοι. Πιστεύω ότι γύρω στα μέσα του χρόνου θα το δούμε κι  εδώ... Τώρα πως θα το δούμε, κανείς δεν ξέρει! Κι αυτό γιατί ΚΑΝΕΙΣ από εμάς, ούτε καν οι πατεράδες μας δεν ξέρουν τι θα πει οικονομική κρίση διότι, πολύ απλά, δεν την έχουν ζήσει!!! Και κανείς από αυτούς τους φοβερούς-και-τρομερούς οικονομολόγους των 40-50 ετών που βγαίνουν και μιλάνε με πομπώδεις λόγους, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει οικονομική κρίση! Ούτε εγώ ξέρω! ΔΕΝ την έχουμε ζήσει. Κι ο πόλεμος ξέρουμε όλοι ότι είναι κακό πράγμα, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι πραγματικά γίνεται σε έναν πόλεμο!

Οι παππούδες μας και αν θυμούνται κι αυτοί την οικονομική κρίση!!!

Εισαι Παιχταρας..Τελος  :rockon: :thumbsup: :thumbsup:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγω εχω μια απορια παιδες και οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.Αν βγητε αποψε εξω τα διαφορα μπαρακια ειναι γεματα,σε πολλα θεατρα πρεπει να κλεισεις 1-2 εβδομαδες πριν για να βρεις θεση ,τα μπουζουκια και τα εστιατορια ειναι γεματα.Που ειναι λοιπον η κριση.Και πως ο κοσμος εχει και ξοδευει?
που τα ειδες ρε φιλε ολα αυτα στο δελτιο του Σταρ?
ο κοσμος του θεαματος και της νυχτας ειναι αυτος που υποφερει πιο πολυ τα τελευταια  χρονια και ιδιως περσυ και φετος.
παρασκευη σαββατο ολο και καποιος κουτσοδουλευει αλλα ειναι μονο δυο μερες με ημερομισθια που δεν ανεβηκαν ουσιαστικα καθολου απο το 2002 

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ομολογω οτι τα τελευταια χρονια, λογο οικογενειακων υποχρεοσεων απεχω απο την νυχτα, ομως επειδη ξυπναω πολυ νωρις (5πμ) και παω για υπηρεσια ακομη και τα περισσοτερα ΣΚ. Αυτο που παρατειρω ειναι οτι η νυχτερινη διασκεδαση στην Αθηνα σε λιγο θα ειναι μυθος, οπως στην Ρωμη η dolce vita καποτε. Πηγα στις γιορτες σε ρεμπεταδικο ( στον θειο Γκολε) και ηταν 4 παρεες, εκει που λιγα χρονια γινονταν χαμος.
Δεν νομιζω ομως οτι αν λειτουργουνε καποια νυχτομαγαζα αυτο σημενει οτι δεν εχουμε οικονομικη κριση. Οσο για τα ΜΜΕ που αναβαθμιζουν το γεγονος, μαλον οι δημοσιογραφοι λενε πρωτη φορα την αληθεια (τρομαρατους) αφου ηδη εχουνε περικοπες στους μισθους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom