1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αλλά άσε, το ρισκάρουμε.
όποτε το έκαμα σ αυτό το κωλοχανείο πήρα τ αρχίδια μου...
φχαριστώ δεν θα πάρω......
Αλλά άσε, το ρισκάρουμε.
Ρε μάγκες, γιατί γκρινιάζετε για τα "Golden boys";
Σκεφτείτε να ήταν "Golden Eleino-girls".
παιδια για να μη σας δουλευουνε και να μπορειτε να συγκρινετε δανεια και καταθεσεις να ζητατε να σας λενε το σ.ε.π.ε. η αλλιως ε.π.ε. δηλαδη το πραγματικο επιτοκιο.αυτα που λετε ειναι νομιζω ονομαστικα.εσας σας ενδιαφερει ποσα χρηματα θα βγαλετε η βαλετε στις τσεπες σας .οποτε ζητατε το επε που δειχνει το πραγματικο(περιλαμβανει εξοδα κλπ).
αποφευγουνε να το λενε αλλα ζητηστε το,ειναι υποχρεωμενοι να σας πουν.
δυσκολο να εχεις στεγαστικο με μονο 2.9% φιλε . ριξε μια ματια στη συμβαση δανειου που εχεις και ισως καπου στα ψιλα γραμματα να δεις το επε.αυτο πληρωνεις. μη συγκρινετε τραπεζες μεταξυ τους σε δανεια η καταθεσεις με το ονομαστικο επιτοκιο.παντα να ζητατε το πραγματικο,μονο ετσι γινεται ..καποια σωστη εστω συγκριση!
παιδια για να μη σας δουλευουνε και να μπορειτε να συγκρινετε δανεια και καταθεσεις να ζητατε να σας λενε το σ.ε.π.ε. η αλλιως ε.π.ε. δηλαδη το πραγματικο επιτοκιο.αυτα που λετε ειναι νομιζω ονομαστικα.εσας σας ενδιαφερει ποσα χρηματα θα βγαλετε η βαλετε στις τσεπες σας .οποτε ζητατε το επε που δειχνει το πραγματικο(περιλαμβανει εξοδα κλπ).
αποφευγουνε να το λενε αλλα ζητηστε το,ειναι υποχρεωμενοι να σας πουν.
δυσκολο να εχεις στεγαστικο με μονο 2.9% φιλε . ριξε μια ματια στη συμβαση δανειου που εχεις και ισως καπου στα ψιλα γραμματα να δεις το επε.αυτο πληρωνεις. μη συγκρινετε τραπεζες μεταξυ τους σε δανεια η καταθεσεις με το ονομαστικο επιτοκιο.παντα να ζητατε το πραγματικο,μονο ετσι γινεται ..καποια σωστη εστω συγκριση!
Σκεφτείτε να ήταν "Golden Eleino-girls".
Ελλεεινίδα γυναίκα μάνατζερ- διευθυντικό στέλεχος...
Σκέφεται με το μουνί και γαμιέται με το μυαλό...
Με λίγες εξαιρέσεις, οι περισσότερες είναι απλά επικίνδυνες όχι τόσο λόγω ασχετοσύνης (συναντάται και στα 2 φύλα) αλλά διότι είναι αδίστακτες και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους χρωστάει...
Ελλεεινίδα γυναίκα μάνατζερ- διευθυντικό στέλεχος...
Σκέφεται με το μουνί και γαμιέται με το μυαλό...
Με λίγες εξαιρέσεις, οι περισσότερες είναι απλά επικίνδυνες όχι τόσο λόγω ασχετοσύνης (συναντάται και στα 2 φύλα) αλλά διότι είναι αδίστακτες και νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους χρωστάει...
penalties σε καθυστερησεις...η αμα σπας το δανειο πιο πριν κλπ...θα υπαρχουνε και αλλες ,αμα βρεις κανα τραπεζικο φιλο σου θα σου πει πιο πολλα.διαφερει απο μαγαζι σε μαγαζι. και δε θα συμφωνησω γαι σεπε κλπ οτι αυτα τα ξερουνε ολοι.δε ξερω εδω μεσα στο σιτε ισως.εξω ομως που ερχομαι σε επαφη με απλο κοσμο και μιλαμε σπανια συναντω καποιον να ξερει.ειναι normal να μη ξερει καποιος κιολας,δεν ειναι η δουλεια του.Γιατί είναι δύσκολο να έχει 2,9%;
Εγώ γιατί έχω 2,5%;
Σε αυτά τα επιτόκια που λέμε όλοι καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ περιλαμβάνεται:
Ο φόρος 10% για την προθεσμιακή.
Η εισφορά 0,12% του Ν. 128/1975 στους τόκους του στεγαστικού.
Εσύ ποιές άλλες χρεώσεις ξέρεις;
penalties σε καθυστερησεις...η αμα σπας το δανειο πιο πριν κλπ...θα υπαρχουνε και αλλες ,αμα βρεις κανα τραπεζικο φιλο σου θα σου πει πιο πολλα.διαφερει απο μαγαζι σε μαγαζι.
και δε θα συμφωνησω γαι σεπε κλπ οτι αυτα τα ξερουνε ολοι.δε ξερω εδω μεσα στο σιτε ισως.εξω ομως που ερχομαι σε επαφη με απλο κοσμο και μιλαμε σπανια συναντω καποιον να ξερει.ειναι normal να μη ξερει καποιος κιολας,δεν ειναι η δουλεια του.
με το ασε ρε φιλε που ειπε καποιος...δε παρεξηγουμαι...αλλα για να ξηγιομαστε...ουτε expert το παιζω ουτε μαγκια πουλαω,ουτε με ενδιαφερει.απλα εδω μεσα ανταλλασσσουμε αποψεις και ιδεες και γνωσεις και αν ξερω κατι το λεω μηπως βοηθησω και εγω απο τη πλευρα μου.οποις ειναι μαγκας και ωραιος αυτο φενεται εξω στη πραγματικη ζωη.εδω μεσα να αρπαζομαστε εστω και καμια μαλακια να μας ξεφυγει που και που δε νομιζω να εχει και κανα νοημα
Ααααααααα, με κολάζεις τώρα.
Για πρώην γνωστές και φίλες δεν μπορώ να μιλάω (ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΡΕ, δεν είμαι σαβουρογάμης).
Βάζω φωτογραφίες όμως.
Κάπου τις ξέρω αυτές αλλά δεν μπορώ να συνδέσω φωτό με ονόματα...
Εκτός όμως από τα βλαχαδερά ππυ ανέφερε ορθότατα ο ένφο και που κάνουν θραύση κυρίως σε κατώτερες και μεσαίες θέσεις, υπάρχει και η κατηγορία της κόρης/ συζύγου/ γκόμενας που συναντάται και σε υψηλόβαθμα κλιμάκια...
Αν μάλιστα συνδυάζεται με το βλαχαδερό (κυρίως σύζυγος και γκόμενα) τα αποτελέσματα είναι ολέθρια...
Και στο τοπ της "τροφικής" αλυσίδας βέβαια, είναι η gay εκδοχή των ανωτέρω...
το επιτοκιο που ειπες ναι μου φανηκε χαμηλο,δεν αμφισβητησα,απλα θελοντας να βοηθησω ειπα σε καποιον εδω να κοιταξει το σεπε για να δει ποσο βγαινει το πραγματικο κοστος.και σιγουρα δε το ξερουνε πολλοι,ερχομαι σε επαφη με αρκετο κοσμο καθε μερα λογω δουλειας και δε το γνωριζουνε,μη κρινουμε μονο απο τους εαυτους μας.Τί σχέση έχουν οι ποινές σε καθυστερήσεις με την πραγματική επιβάρυνση του συνεπούς δανειολήπτη;;;;;;;;;;;;;
Αν καθυστερείς να πληρώσεις, οι τόκοι υπερημερίας θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει...
Εισπρακτικές εταιρείες (τα waffen ss των τραπεζών), διαταγές πληρωμής, πλειστηριασμοί, δικαστικά έξοδα και η μαύρη λίστα του Τειρεσία είναι αρκετά πιο σοβαρά...
Όσο για το κόστος πρόωρης εξόφλησης, δεν με αφορά, όπως δεν αφορά όποιον έχει κυμαινόμενο επιτόκιο..Το λέει η σύμβασή μου..Το λέει και ο Άρειος Πάγος (ο οποίος κάνει δεκτό το κόστος αυτό μόνο σε δάνεια σταθερού επιτοκίου)...
Δηλαδή για να ξέρεις τί πληρώνεις πρέπει να είναι η δουλειά σου;;;;
Ή θα περιμένεις το.. τραπεζικό στέλεχος (ευφημισμός για τον πωλητή δανείων) να σου τα πει, αν και είναι υποχρεωμένος από το νόμο;;;΄
Αμφισβήτησες το επιτόκιο του δανείου που είπα..
Πέταξες μια πατάτα περί ΣΕΠΕ για να το δικαιολογήσεις...
Μετά άρχισες να λες για πένταλντυ καθυστερήσεων και κόστη προεξοφλήσεων λες και αυτά επηρρεάζουν το κόστος δανεισμού συνεπούς δανειολήπτη (διότι αν είσαι ασυνεπής, τα ήθελες και τα ' παθες, αν και η πείρα με έχει διδάξει ότι οι τράπεζες λατρεύουν τους εν μέρει ασυνεπείς δανειολήπτες με τις διαρκείς αναχρηματοδοτήσεις)..
Κάπου το έχασες στην πορεία...
Το "άσε ρε φιλαράκι" δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε τσαμπουκάς...
Είναι αμφισβήτηση αυτών που λες...Καλοπροαίρετη εννοείται...
Όπως καλοπροαίρετα αμφισβήτησες την ειλικρίνειά μου...
η δευτερη στη φοτο ειναι η μιραντα ξαφα,εχει παει και στο δντ τωρα.ειναι πολυ καλη στη δουλεια της .οπου βρειτε αρθρα της ριχτε μια ματια,αξιζει το κοπο η αποψη τηςΚάπου τις ξέρω αυτές αλλά δεν μπορώ να συνδέσω φωτό με ονόματα...
Εκτός όμως από τα βλαχαδερά ππυ ανέφερε ορθότατα ο ένφο και που κάνουν θραύση κυρίως σε κατώτερες και μεσαίες θέσεις, υπάρχει και η κατηγορία της κόρης/ συζύγου/ γκόμενας που συναντάται και σε υψηλόβαθμα κλιμάκια...
Αν μάλιστα συνδυάζεται με το βλαχαδερό (κυρίως σύζυγος και γκόμενα) τα αποτελέσματα είναι ολέθρια...
Και στο τοπ της "τροφικής" αλυσίδας βέβαια, είναι η gay εκδοχή των ανωτέρω...
Μεγάλη κινητκότης.
Μεγάλη σταθερότης.
Και τώρα φεύγω για την Ουκρανία για να κρυφτώ μαζί με τον Ιωσήφ.