enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
αμεσως να τον βγαλουν πουστη τυπε :S :S :S
ετσι βγαλανε πουστη και τον λιλα που γαμει κουτσουρα με την σουφρα του τυπε :S :S :S
αμεσως να τον βγαλουν πουστη τυπε :S :S :S
Τυπε το μονο που γαμας ειναι τα εγκεφαλικα μας κυτταρα και την Ελληνικη γλωσσα οποτε κανεις καποιο ποστ... :S :S :S
φιλε εγω μνο γαμω δεν τον περνω. εση τι φαση εισε ?
Πουσταρα του κερατα εισαι τυπε. :S :S :S
/
τυπε οΜαλακας2Αλεκος2 δεν μπορει να ξεχωρισει τα συμφωνα απο τα φωνηεντα :S :S :S
εση κουκλα μου τι εισαι?
για πεσ πως σου αρεση να τον παιζης? η φιλεναδα σου ο εντουρο η κροςς τον παιζη με λιλα εσυ ?
Ο Αλεκος1 τι απεγινε τυποι...ξεχειλωσε απο τα τραβελοκαυλια και επρεπε να αποσυρθει;
ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ,ΣΕ ΖΗΤΑΝΕεση κουκλα μου τι εισαι?
για πεσ πως σου αρεση να τον παιζης? η φιλεναδα σου ο εντουρο η κροςς τον παιζη με λιλα εσυ ?
Αλέκο μου καλησπέρα.εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι φίλος με το lefteris38?
τυπε δεν υπηρξε ποτεΜαλακας1Αλεκος1 :S :S :S
απλα ο τυπος δεν ξερει καθουλου να μετραει :S :S :S
Και με τους αριθμους εχει προβλημα τυπε; :S :S :S
δροσερα αγορια σας αφηνω να δω ένα εργο στο αλφα, πολεμικο. να πιω και το χαμομιλι μου. καντε καμια αλαξοκολια μεταξυ σας αλλα βαλτε και δικες φοτογραφιες όχι μνονο τον λιλα. :S :S :S
θα επιστρεπσω στο σιτε από βδομΑδα. εχω να δω και την παρελαση
να εχετε γεμηση 5-6 σελιδες με σχολια και απαντησης για μενα
κύριε εντούρο σας παρακαλώ πολύ,μη γίνεστε χυδαίος.αν δε κάνω λάθος ο κ.Αλέκος 2 έχει πέσει θύμα συκοφαντικής δυσφήμισηςτυπε ο τυπος ειναι φιλος με οτιδηποτε εχει καυλι
τυπε να δεις κανενα ελληνικο εργο,γιατι τα ξενα εχουν υποτιτλους που δεν ξερεις να διαβασεις :S :S :S