Νέα

Προτιμω τον αυνανισμο απο το σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    867,6 KB · Εμφανίσεις: 53

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Τυπε το μονο που γαμας ειναι τα εγκεφαλικα μας κυτταρα και την Ελληνικη γλωσσα οποτε κανεις καποιο ποστ... :S :S :S

τυπε ο Μαλακας2 Αλεκος2 δεν μπορει να ξεχωρισει τα συμφωνα απο τα φωνηεντα  :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε ο Μαλακας2 Αλεκος2 δεν μπορει να ξεχωρισει τα συμφωνα απο τα φωνηεντα   :S :S :S

Τυπε ποτε δεν ειναι αργα...μπορει να ξεκινησει απο αυτο.

http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/09/%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF-700x933.jpg[/img[/URL]]

Και μετα να παει σε πιο συνθετα κειμενα οπως Μικυ Μαους και Κατερινα... :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
εση κουκλα μου τι εισαι?
για πεσ πως σου αρεση να τον παιζης? η φιλεναδα σου ο εντουρο η κροςς τον παιζη με λιλα εσυ ?

τυπε αδερφες εισαστε με τον λιλα και στην εθιξα;    :S :S :S :effemine: :gay:
πολυ τον υπερασπιζεσαι    :S :S :S :effemine: :gay:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.701
Πόντοι
2.606
Αλεκος2 την εχει βγαλει εξω και την βρονταει με τον διαβολακο με τα ροζ. :S :S :S

:effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay:

hell-be-fabulous-people_o_1394477.jpg

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Αλέκο μου καλησπέρα.εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι φίλος με το lefteris38?

Επισκέπτης
Ο Αλεκος1 τι απεγινε τυποι...ξεχειλωσε απο τα τραβελοκαυλια και επρεπε να αποσυρθει; :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Ο Αλεκος1 τι απεγινε τυποι...ξεχειλωσε απο τα τραβελοκαυλια και επρεπε να αποσυρθει; :think:

τυπε δεν υπηρξε ποτε Μαλακας1 Αλεκος1  :S :S :S
απλα ο τυπος δεν ξερει καθουλου να μετραει  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.285
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• 74699_02.jpg
    74699_02.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 44

Επισκέπτης
τουλαχιστο δε βλεπεις τσοντες , η μηπως δεν ειναι καλο αυτο ?? δλδ αν ηταν οι τσοντες το προβλημα και κατεπεκταση η σφεντονα το λυνες το προβλημα ποιο ευκολα ,

η ιδεα καποιος να ξεμουνιαζει τη γκομενα σου και συ να κανεις οτι γουσταρεις στο σκηνικο αυτο πως σου φεντε ? αν δε παμε παρακατω

αλλα ρε φιλε εισαι και 40 παρα δεν εισαι κανα πιτσιρικι

η ιδεα να ζητησεις το τηλεφωνο στις τρεις πρωτες γυναικες που θα συναντουσες στο δρομο πως σου φενετε ? σα στοιχημα μεταξι φιλων ,  το εκανες ? οποιες και αν ειναι αυτες , 18 με 50 να χαρισει η ομαδα

εχεις μαθει να ζητας αυτο που θελεις η βολευεσαι με οτι αλλοι περα απο το δικο σου μυαλο θεωρουν "καλο" και κρυβεις τα θελω και τα εμφανιζεις σιγα σιγα , πλαγιως και παθητικα ?

του στυλ , σε ποσες γκομενες εχεις πει στο αυτι "θελω να μου τη παιξεις στη τουαλετα " ? ( αφου κατι τετοιο θα σου αρεσε φανταζομε αλλος θα ηθελε πιπα αλλος τα σκατα της μη κολας στα θελω )  ποσα παγωμενα βλεματα , ποτα , τσαντιες εχεις φαει ? αν δε φας απο τετοια μη περιμενεις να πετυχεις τη τυπισα με το κληρονομικο χαρισμα να μπει μεσ το μυαλο σου να καταλαβει ποσο περιπλοκος και εγκεφαλικος  :jerking: εισαι , σταματα να φοβασαι τις αντιδρασεις που θα φερουν τα θελω σου γιατι εκει βρισκοντε   ( καλο αυτο που ειπα δε ξερω τι αλλο να γραψω )

αυτα , εγω εβαλα ολες μου τις τιλεπαθητικες δυναμεις να μπω στο δικο σου μθαλο και ειναι πραγματικα θαραλεο να παραδεχεσε ποσο μαλακας εισαι εστω και διαδικτυακα , νταξει πλακα κανω δε θελω να σε αποπαρω αλλα μηπως ειναι και αυτο μερος της αυτοθεραπιας σου ?

τι ζωδιο  :jerking: εισαι ? αν μου πεις τπτ κριος τπτ υδροχοος δεν εχεις σωτηρια

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
δροσερα αγορια σας αφηνω να δω ένα εργο στο αλφα, πολεμικο. να πιω και το χαμομιλι μου. καντε καμια αλαξοκολια μεταξυ σας αλλα βαλτε και δικες φοτογραφιες όχι μνονο τον λιλα. :S :S :S
θα επιστρεπσω στο σιτε από βδομΑδα. εχω να δω και την παρελαση :rockon: :rockon:

να εχετε γεμηση 5-6 σελιδες με σχολια και απαντησης για μενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
δροσερα αγορια σας αφηνω να δω ένα εργο στο αλφα, πολεμικο. να πιω και το χαμομιλι μου. καντε καμια αλαξοκολια μεταξυ σας αλλα βαλτε και δικες φοτογραφιες όχι μνονο τον λιλα. :S :S :S
θα επιστρεπσω στο σιτε από βδομΑδα. εχω να δω και την παρελαση :rockon: :rockon:

να εχετε γεμηση 5-6 σελιδες με σχολια και απαντησης για μενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε να δεις κανενα ελληνικο εργο,γιατι τα ξενα εχουν υποτιτλους που δεν ξερεις να διαβασεις  :S :S :S

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ο τυπος ειναι φιλος με οτιδηποτε εχει καυλι    :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:
κύριε εντούρο σας παρακαλώ πολύ,μη γίνεστε χυδαίος.αν δε κάνω λάθος ο κ.Αλέκος 2 έχει πέσει θύμα συκοφαντικής δυσφήμισης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom