Mαγκες σας ευχαριστω ολους...εναν προς εναν,και αυτους με εβρισαν,και αυτους που εκαναν χαβαλε (αλλωστε ειναι και το γουστο του forum),αλλα και αυτους που εδωσαν πιο επιστημονικες η βιωματικες απαντησεις.
Δεν ειναι δεν γαμαω καθολου κτλ...Απλα,ειμαι αρκετα εγκεφαλικος τυπος,και αν δεν υαπρχει συναισθημα η μια γυναικα που να μου γαμησει πρωτα το μυαλο,δεν φτιαχνομαι,εκτος αν ειναι σωματαρα,να εχει βυζαρες κτλ...τις υπολοιπες,τις γαμαω 2-3 φορες και ξενερωνω...και μετα θελω μονο να τον παιζω για εκτονωση και να μην το κνω μαζι τους...Οποτε και χωριζω και συνεχεια απο γκομενες....
Στις περιοδους που ειμαι μονος,εκει δεν το συζηταμε...η πουτσα φτανει στον αστραγαλο απο το παιξιμο....
Στις πουτανες,καλη φαση μερικες φορες αλλα οι εποχες ειναι δυσκολες....και σκεφτειτε οτι δινουμε 40-50 ευρω,για δεκα λεπτα και υπαρχουν ανθρωποι με παιδακια που με αυτα τα χρηματα θα ταιζαν την οικογενεια τους μια εβδομαδα...
Τεσπα...Παρενθεση ηταν αυτη. Το θεμα ειναι,οτι το πολυ το παιξιμο σε κανει ακινδυνο παικτη οταν βγαινεις εξω.Δεν κανεις πεσιματα.Χαμηλη αυτοπεποιθεση ενω και γυμνασμενος ειμαι και βλεπομαι.Αφου βγαινω,παιρνω ματι και μετα παιρνω "δουλεια" για το σπιτι....
Μου χει τυχει να φτιαχτω με υπερμουνο εξω το οποιο φυσικα και δεν πλησιαζονταν,και πηγα στις πουτανες στο δρομο και επαιρνα ματι που εκαναν πιατσα και τον επαιζα ενω οδηγουσα...