giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αστον το Νάσο,μην ασχολείσαι μαζί του είναι κλώνοσ
παιζει να ναι ο τεντακος και να ψαρευει πουτσες τυπε :S :S :Sαστον το Νάσο,μην ασχολείσαι μαζί του είναι κλώνοσ
Θέλω να γίνουμε φίλοι,μη τη ξανακοπανήσεις...
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΣΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΙΑΣΕ :S :Sθα αρχηση η ταινια ρε μιναρα εχω και δουλιες αυριο :S :S
μην αγχωνεσε παντως..... οι αδελφες ψυχες ιακωβος, νασος κι εντουρο-cross θα γεμισουν κάμποσες σελιδες απαντωντας μου ή σχολιαζοντας με ποσες εγραψα 5-6......παμε για ρεκόρ τηλεθεασης
μια μια μην παθεις υπερκοπωση τυπε :S :S :Sθα αρχηση η ταινια ρε μιναρα εχω και δουλιες αυριο :S :S
μην αγχωνεσε παντως..... οι αδελφες ψυχες ιακωβος, νασος κι εντουρο-cross θα γεμισουν κάμποσες σελιδες απαντωντας μου ή σχολιαζοντας με ποσες εγραψα 5-6......παμε για ρεκόρ τηλεθεασης
εβαλε διαφημησης :S :S στο σταρ ηταν τελικα
μονο 4 σελιδες αδερφουλες :S :S
ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ ? :S :S :S
γνωριζόμαστε φιλε κι από παλια???
Ο τυπος προφανως ειναι συνειδητοποιημενος μαλακας και μαλλον του αρεσει να το επιδεικνυει κιολας ... μαλλον φτιαχνεται απο αυτην την δημοσια εξομολογηση και τον παιζει καλυτερα ετσι
τάβλι παίζεις ΑΛΈΚΟ μου?
θα αρχηση η ταινια ρε μιναρα εχω και δουλιες αυριο :S :S
αλέκο η γνωριμία μαζί μου θα σου αλλάξει για παντα το κοινωνικό σου είναι
άστα φίλε ,παρηγοριά στον άρρωστο...με έφτυσε κανονικάτυπε μονο με πουτσες παιζει ο Αλεκος :S :S :S
άστα φίλε ,παρηγοριά στον άρρωστο...με έφτυσε κανονικά
μια μια μην παθεις υπερκοπωση τυπε :S :S :S
ρουφας ψωλες και την ημερα τυπε; :S :S :S
θα συμφωνισω στο οτι σε κατι τον βοηθαει συγουρα
εν το μεταξι ρε μαγγες μια γυναικα παιζει να υπαρχει σε αυτο το σαιτ που δε θελει φορα παρτιδα τα λεφτα μας και της μιλατε λες και ειναι στανταρ βλακας που το παιζει και τις κανετε μπουλινκ λες και α) ειμαστε στο σχολειο β) υπαρχουν 47 αλλα κοριτσια στην αυλη που δεν ειναι αντρες που το παιζουν γυναικες , καπου διαβασ οτι "ειχαμε" γυναικες και φυγανε , ε φυσικο ειναι αν υπολογιζοντε ως αρσενικα απο τους μοντς , και θα μου πεις υπαρχει το ιγκνορ για αυτοδιαχηρηση , αν πω δλδ οτι ψηφιζω φωφη ποσες ωρες τις ημερας μου θα μου τρωει το ιγκνορ ?
Θα προσπαθησω να σε ακουσω...αλλα δυσκολο φιλε.Πολυ δυσκολο ν αντεξωΤύπε,
πάρε το απόφαση και κάνε αυτά τα 2:
1. κόψε τη μαλακία για κάποιο διάστημα πχ 3 εβδομάδες.
2. σταμάτα να βλέπεις τσόντες σε αυτό το διάστημα.
μετά ευχαρίστησέ με (αν έχεις #$#@σει επιτυχώς τη γκόμενα σου, αλλιώς θα εχεις μπει σε κανά κουφάρι δέντρου απ την πολλή καβλα)
τυπε δεν ηταν διαφημησεις,οι τιτλοι της αρχης ηταν :S :S :S