Νέα

Προτιμω τον αυνανισμο απο το σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
αστον το Νάσο,μην ασχολείσαι μαζί του είναι κλώνοσ

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Αλέκο θέλω να συνεργαστούμε,μαζι θα μεγαλουργήσουμε

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
αλέκο μου εγώ είμαι πολύ σοβαρός,δεν είμαι σαν τους άλλους.Πείτε ρε μούτρα και σεις τίποτα!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Θέλω να γίνουμε φίλοι,μη τη ξανακοπανήσεις...

θα αρχηση η ταινια ρε μιναρα :tickedoff:     εχω και δουλιες αυριο :rockon: :S :S :rockon:

μην αγχωνεσε παντως..... οι αδελφες ψυχες ιακωβος, νασος κι εντουρο-cross θα γεμισουν κάμποσες σελιδες απαντωντας μου ή σχολιαζοντας με  :2funny: ποσες εγραψα 5-6......παμε για ρεκόρ τηλεθεασης :2funny: :2funny: :2funny:

:thefinge:

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
αλέκο η γνωριμία μαζί μου θα σου αλλάξει για παντα το κοινωνικό σου είναι

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
θα αρχηση η ταινια ρε μιναρα :tickedoff:     εχω και δουλιες αυριο :rockon: :S :S :rockon:

μην αγχωνεσε παντως..... οι αδελφες ψυχες ιακωβος, νασος κι εντουρο-cross θα γεμισουν κάμποσες σελιδες απαντωντας μου ή σχολιαζοντας με  :2funny: ποσες εγραψα 5-6......παμε για ρεκόρ τηλεθεασης :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΣΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΙΑΣΕ :2on1: :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θα αρχηση η ταινια ρε μιναρα :tickedoff:     εχω και δουλιες αυριο :rockon: :S :S :rockon:

μην αγχωνεσε παντως..... οι αδελφες ψυχες ιακωβος, νασος κι εντουρο-cross θα γεμισουν κάμποσες σελιδες απαντωντας μου ή σχολιαζοντας με  :2funny: ποσες εγραψα 5-6......παμε για ρεκόρ τηλεθεασης :2funny: :2funny: :2funny:

μια μια μην παθεις υπερκοπωση τυπε :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpg
    αρχείο λήψης (2).jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 34

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
εβαλε διαφημησης :S :S στο σταρ ηταν τελικα :headbang:
μονο 4 σελιδες αδερφουλες :gay: :gay: :gay: :S :S

ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ  :jerking: ?  :S :S :S

τυπε δεν ηταν διαφημησεις,οι τιτλοι της αρχης ηταν    :S :S :S

Επισκέπτης
Ο τυπος προφανως ειναι συνειδητοποιημενος μαλακας και μαλλον του αρεσει να το επιδεικνυει κιολας ... μαλλον φτιαχνεται απο αυτην την δημοσια εξομολογηση και τον παιζει καλυτερα ετσι

θα συμφωνισω στο οτι σε κατι τον βοηθαει συγουρα  :grin:

εν το μεταξι ρε μαγγες μια γυναικα παιζει να υπαρχει σε αυτο το σαιτ που δε θελει φορα παρτιδα τα λεφτα μας και της μιλατε λες και ειναι στανταρ βλακας που το παιζει και τις κανετε μπουλινκ λες και α) ειμαστε στο σχολειο β) υπαρχουν 47 αλλα κοριτσια στην αυλη που δεν ειναι αντρες που το παιζουν γυναικες , καπου διαβασ οτι "ειχαμε" γυναικες και φυγανε , ε φυσικο ειναι αν υπολογιζοντε ως αρσενικα απο τους μοντς , και θα μου πεις υπαρχει το ιγκνορ για αυτοδιαχηρηση , αν πω δλδ οτι ψηφιζω φωφη ποσες ωρες τις ημερας μου θα μου τρωει το ιγκνορ ?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656

ρουφας ψωλες και την ημερα τυπε;  :think: :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
αλέκο η γνωριμία μαζί μου θα σου αλλάξει για παντα το κοινωνικό σου είναι

τυπε μην του λες τιποτα τετοια περιεργα γιατι θα ζαλιστει και μπορει να πνιγει πανω σε καμια πιπα    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.747
Πόντοι
3.656
άστα φίλε ,παρηγοριά στον άρρωστο...με έφτυσε κανονικά :embarrased: :embarrased:

τυπε μην το παιρνεις προσωπικα  :S :S :S
κατι αλλο θα εννοουσε ο Αλεκος,αλλα δεν ξερει να γραφει για να το εκφρασει    :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
θα συμφωνισω στο οτι σε κατι τον βοηθαει συγουρα  :grin:

εν το μεταξι ρε μαγγες μια γυναικα παιζει να υπαρχει σε αυτο το σαιτ που δε θελει φορα παρτιδα τα λεφτα μας και της μιλατε λες και ειναι στανταρ βλακας που το παιζει και τις κανετε μπουλινκ λες και α) ειμαστε στο σχολειο β) υπαρχουν 47 αλλα κοριτσια στην αυλη που δεν ειναι αντρες που το παιζουν γυναικες , καπου διαβασ οτι "ειχαμε" γυναικες και φυγανε , ε φυσικο ειναι αν υπολογιζοντε ως αρσενικα απο τους μοντς , και θα μου πεις υπαρχει το ιγκνορ για αυτοδιαχηρηση , αν πω δλδ οτι ψηφιζω φωφη ποσες ωρες τις ημερας μου θα μου τρωει το ιγκνορ ?
:coffee:

OP
OP
boobssucker

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Τύπε,
πάρε το απόφαση και κάνε αυτά τα 2:

1. κόψε τη μαλακία για κάποιο διάστημα πχ 3 εβδομάδες.
2. σταμάτα να βλέπεις τσόντες σε αυτό το διάστημα.

μετά ευχαρίστησέ με (αν έχεις #$#@σει επιτυχώς τη γκόμενα σου, αλλιώς θα εχεις μπει σε κανά κουφάρι δέντρου απ την πολλή καβλα)
Θα προσπαθησω να σε ακουσω...αλλα δυσκολο φιλε.Πολυ δυσκολο ν αντεξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom