Νέα

Προτιμω τον αυνανισμο απο το σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απο αυτα που γραφεις και ο τροπος που γραφεις τυπε μονο κατα φαντασιαν εχεις κανει σχεση ... δεν ξερω αν λεγεται σχεση να τον εχεις παιξει με καποια χαχα

Κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα σου ειναι οτι επειδη τον παιζεις ολη την ζωη σου τωρα που αποφασισες να πας με πουτανες και να γραφεις στο bourdela.com δεν σου σηκωνεται καν

Τελειως αντιφατικα αυτα που γραφεις ...

Η καλυτερη επιλογη για εσενα ειναι να συνεχιζεις να τον παιζεις :jerking:

φιλε φιλος μου , κολητος μου ειναι παντρεμενος με μια μουνιτσα που τωρα θα επρεπε να ειναι μιλφαρα και ο φιλος καθετε και το παιζει στο πισι και ουτε το φουλσκριν δε παταει αυτα μου λεει η τυπισα , εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ερχετε απο οικογενεια με παππου μεγαλονταβα και εχει δει τη μανα του να πηδιαιτε απαξιωτικα απο το πατερα του και ετσι μονο τη βρισκει και το ξερω καλα αυτο αλλα η μουνιτσα ενω και μινιον ειναι το πολυ πολυ να γαμιθει δυνατα δλδ μη νομιζεις παιζουνε πολλες φασεις που δε μπορεις να μπεις στο πετσι του καθενα

και μενα περασε απο το μυαλο μου οτι λεει μουφιες αλλα κοιτα να δεις αυτου του τυπου οι μαλακες δε νομιζω οτι πανε να τον παιξουν δημοσια με πουτανες , η εκτος και αν το εχει πολυ δουλεμενο το παραμυθι , εμενα να σου πω την αληθεια απλα το 20 ειναι 2-3,4

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
ολο το σαϊτ βλεπει να απαξιωνουμε τους λιλοτυπους τυπε    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τώρα είδα τι έγινε στο νήμα χειλουδάκη και κτυπιέμαι..είμουν μέσα 1 ωρα και με το που έφυγα εμφανίστηκε..τυχαίο?δε νομίζω

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.792
Πόντοι
3.656
τώρα είδα τι έγινε στο νήμα χειλουδάκη και κτυπιέμαι..είμουν μέσα 1 ωρα και με το που έφυγα εμφανίστηκε..τυχαίο?δε νομίζω

θα ξαναεμφανιστει και θα ξαναφαει απαξιωση τυπε   :grin: :grin: :grin: :zfuck:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αλεκος2 βλεπει πολεμικη ταινια στον Αlpha.  :S :S :S
:effemine: :gay:

Συνημμένα

• Alekos2.jpg
    Alekos2.jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 44

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
φιλε φιλος μου , κολητος μου ειναι παντρεμενος με μια μουνιτσα που τωρα θα επρεπε να ειναι μιλφαρα και ο φιλος καθετε και το παιζει στο πισι και ουτε το φουλσκριν δε παταει αυτα μου λεει η τυπισα , εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ερχετε απο οικογενεια με παππου μεγαλονταβα και εχει δει τη μανα του να πηδιαιτε απαξιωτικα απο το πατερα του και ετσι μονο τη βρισκει και το ξερω καλα αυτο αλλα η μουνιτσα ενω και μινιον ειναι το πολυ πολυ να γαμιθει δυνατα δλδ μη νομιζεις παιζουνε πολλες φασεις που δε μπορεις να μπεις στο πετσι του καθενα

και μενα περασε απο το μυαλο μου οτι λεει μουφιες αλλα κοιτα να δεις αυτου του τυπου οι μαλακες δε νομιζω οτι πανε να τον παιξουν δημοσια με πουτανες , η εκτος και αν το εχει πολυ δουλεμενο το παραμυθι , εμενα να σου πω την αληθεια απλα το 20 ειναι 2-3,4
τα λες υπεροχα ρε μαν αν και δε καταλαβα μια  :rockon:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216

Ο τυπος προφανως ειναι συνειδητοποιημενος μαλακας και μαλλον του αρεσει να το επιδεικνυει κιολας ... μαλλον φτιαχνεται απο αυτην την δημοσια εξομολογηση και τον παιζει καλυτερα ετσι

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εβαλε διαφημησης :S :S στο σταρ ηταν τελικα :headbang:
μονο 4 σελιδες αδερφουλες :gay: :gay: :gay: :S :S

ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ  :jerking: ?  :S :S :S

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1

ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ  :jerking: ?  :S :S :S
Αλέκο κατσε λίγο να τα πούμε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ  :jerking: ?  :S :S :S
τυπε προλαβαινεις να ανακουφισεις καναν τραβελο μεχρι να ξαναρχισει :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom