giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πάλι κλαίωεπρεπε να το γραψω με συμβολα για καθυστερημενους τυπε :S :S :S
πάλι κλαίωεπρεπε να το γραψω με συμβολα για καθυστερημενους τυπε :S :S :S
23 μελη-30 επισκεπτες
Απο αυτα που γραφεις και ο τροπος που γραφεις τυπε μονο κατα φαντασιαν εχεις κανει σχεση ... δεν ξερω αν λεγεται σχεση να τον εχεις παιξει με καποια χαχα
Κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα σου ειναι οτι επειδη τον παιζεις ολη την ζωη σου τωρα που αποφασισες να πας με πουτανες και να γραφεις στο bourdela.com δεν σου σηκωνεται καν
Τελειως αντιφατικα αυτα που γραφεις ...
Η καλυτερη επιλογη για εσενα ειναι να συνεχιζεις να τον παιζεις
τώρα είδα τι έγινε στο νήμα χειλουδάκη και κτυπιέμαι..είμουν μέσα 1 ωρα και με το που έφυγα εμφανίστηκε..τυχαίο?δε νομίζωολο το σαϊτ βλεπει να απαξιωνουμε τους λιλοτυπους τυπε
τώρα είδα τι έγινε στο νήμα χειλουδάκη και κτυπιέμαι..είμουν μέσα 1 ωρα και με το που έφυγα εμφανίστηκε..τυχαίο?δε νομίζω
που τ θυμήθηκες τ βλακα .....θα φορεσει παραλλαγη τυπε μπας και τον γαμησει ο ιπποτης69
ταυτιζεται με τους πρωταγωνιστες τυπε :S :S :SΑλεκος2 βλεπει πολεμικη ταινια στον Αlpha. :S :S :S
τα λες υπεροχα ρε μαν αν και δε καταλαβα μιαφιλε φιλος μου , κολητος μου ειναι παντρεμενος με μια μουνιτσα που τωρα θα επρεπε να ειναι μιλφαρα και ο φιλος καθετε και το παιζει στο πισι και ουτε το φουλσκριν δε παταει αυτα μου λεει η τυπισα , εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ερχετε απο οικογενεια με παππου μεγαλονταβα και εχει δει τη μανα του να πηδιαιτε απαξιωτικα απο το πατερα του και ετσι μονο τη βρισκει και το ξερω καλα αυτο αλλα η μουνιτσα ενω και μινιον ειναι το πολυ πολυ να γαμιθει δυνατα δλδ μη νομιζεις παιζουνε πολλες φασεις που δε μπορεις να μπεις στο πετσι του καθενα
και μενα περασε απο το μυαλο μου οτι λεει μουφιες αλλα κοιτα να δεις αυτου του τυπου οι μαλακες δε νομιζω οτι πανε να τον παιξουν δημοσια με πουτανες , η εκτος και αν το εχει πολυ δουλεμενο το παραμυθι , εμενα να σου πω την αληθεια απλα το 20 ειναι 2-3,4
φιλε φιλος μου , κολητος μου ειναι παντρεμενος με μια μουνιτσα που τωρα θα επρεπε να ειναι μιλφαρα και ο φιλος καθετε και το παιζει στο πισι και ουτε το φουλσκριν δε παταει αυτα μου λεει η τυπισα , εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ερχετε απο οικογενεια με παππου μεγαλονταβα και εχει δει τη μανα του να πηδιαιτε απαξιωτικα απο το πατερα του και ετσι μονο τη βρισκει και το ξερω καλα αυτο αλλα η μουνιτσα ενω και μινιον ειναι το πολυ πολυ να γαμιθει δυνατα δλδ μη νομιζεις παιζουνε πολλες φασεις που δε μπορεις να μπεις στο πετσι του καθενα
και μενα περασε απο το μυαλο μου οτι λεει μουφιες αλλα κοιτα να δεις αυτου του τυπου οι μαλακες δε νομιζω οτι πανε να τον παιξουν δημοσια με πουτανες , η εκτος και αν το εχει πολυ δουλεμενο το παραμυθι , εμενα να σου πω την αληθεια απλα το 20 ειναι 2-3,4
Αλέκο κατσε λίγο να τα πούμεεβαλε διαφημησης :S :S στο σταρ ηταν τελικα
μονο 4 σελιδες αδερφουλες :S :S
ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ ? :S :S :S
Αλέκο κατσε λίγο να τα πούμε
τυπε προλαβαινεις να ανακουφισεις καναν τραβελο μεχρι να ξαναρχισειεβαλε διαφημησης :S :S στο σταρ ηταν τελικα
μονο 4 σελιδες αδερφουλες :S :S
ο νασος γιατι δεν πολυσυμετεχη? φοβατε μην ανεβη στο διαγονησμο του μιστερ ? :S :S :S
μα γι΄αυτό στο λέω,για να γνωριστούμεγνωριζόμαστε φιλε κι από παλια???
τυπε προλαβαινεις να ανακουφισεις καναν τραβελο μεχρι να ξαναρχισει
τυπε προλαβαινεις να ανακουφισεις καναν τραβελο μεχρι να ξαναρχισει