Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μαν ζεις σε αλλη χωρα μου φαινεται....ο συγχρονος ελληνας αντρας ο παντρεμενος μονο φακιολι δεν εχει φορεσει ακομη και ποδια......και μερικοι κοκκινιστοι που ελεγε κι ο παπαγιωργης καμαρωνουν κιολας την αστραφτερη μπουγαδα και τα σουτζουκακια που φτιαχνουν

ελεος....τεμπελης δεν ειναι κανενας αλλα δεν θα παντρευτω την καθε μια να της κανω και την υπηρετρια ,να καθεται να καπνιζει το τσιγαρο με τις ελλεηνιδοφιλες της και να σχολιαζουν τους κοιλιακους του μαρτακη

γιατι τι έχουν οι κοιλιακοί του μαρτάκη; :think: :think: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τὰ πάθη τὰ σεπτὰ ἡ παροῦσα ἡμέρα, ὡς φῶτα σωστικά,..

:rolleyes:

Κοίτα ρε  καΐλα που είχε ο άλλος, για  να διαιωνίσει το είδος του.  :headbang:

...ἀνατέλλει τῷ κόσμῳ Χριστὸς γὰρ ἐπείγεται τοῦ παθεῖν ἀγαθότητι ὁ τὰ σύμπαντα ἐν τῇ δρακὶ περιέχων καταδέχεται ἀναρτηθῆναι ἐν ξύλῳ τοῦ σῶσαι τὸν ἄνθρωπον.

μου θύμισες την μορφάρα... :rockon: :rockon: :rockon: την αγαπώ αυτή την γυναίκα.
097D95CB7B27B65A1D651C71DB69ED34.jpg

"Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ… κι ας είναι δύο επί δύο"
και συμπληρώνει "Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να την γ… ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει"

«Ετσι κι αλλιώς πεθαίνεις μ’ έναν τρόπο, κάθε μέρα. Πόσο μάλλον σε μία χώρα η οποία σου τρώει το όνειρο. Αυτό δεν συμβαίνει τώρα, συνέβαινε ανέκαθεν σε αυτή τη χώρα, από τότε τουλάχιστον που θυμάμαι εγώ τον εαυτό μου. Η Ελλάδα σαν χώρα μισεί την πρόοδο, μισεί τα νιάτα. Ο,τι καλό έχω καταφέρει στη ζωή μου το οφείλω στο σπίτι που γεννήθηκα και στην προσωπική μου προσπάθεια να “σπουδάζω” αυτά που αγαπάω. Το σύστημα Παιδείας στην Ελλάδα είναι ικανό μόνο να δημιουργεί άρρωστους και ανελεύθερους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, όπως ξέρετε, έχουμε χούντα, οπότε για την Ελλάδα του ’12 δεν έχω κάποιο άλλο πολιτικό σχόλιο»,

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλο ειναι ο ελληνας να αναμιχθει με κανα δυτικο λαο ,μπας και στρωσει λιγο.οχι με αθλιους ασιατες (και αναρχοκουμμουνια)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαν ζεις σε αλλη χωρα μου φαινεται....ο συγχρονος ελληνας αντρας ο παντρεμενος μονο φακιολι δεν εχει φορεσει ακομη και ποδια......και μερικοι κοκκινιστοι που ελεγε κι ο παπαγιωργης καμαρωνουν κιολας την αστραφτερη μπουγαδα και τα σουτζουκακια που φτιαχνουν

ελεος....τεμπελης δεν ειναι κανενας αλλα δεν θα παντρευτω την καθε μια να της κανω και την υπηρετρια ,να καθεται να καπνιζει το τσιγαρο με τις ελλεηνιδοφιλες της και να σχολιαζουν τους κοιλιακους του μαρτακη

μαν ο μαρτάκης έχει κωλιακούς :uglystupid:

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλο ειναι ο ελληνας να αναμιχθει με κανα δυτικο λαο ,μπας και στρωσει λιγο.οχι με αθλιους ασιατες (και αναρχοκουμμουνια)
Στήστε κώλο και φωνάξτε δυνατά... ανοίξαμε και σας περιμένουμε  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πιστευω οτι το 40% των δεσμευμενων που γαμανε και αλλου οπως εδειξε η ψηφοφορια ειναι ρεαλιστικο νουμερο και για το εκτος σαιτ δειγμα. Σε μια ερευνα του ασκητη 40% των παντρεμενων γυναικων και 60% των αντιστοιχων ανδρων ξενογαμιωνταν. Ολα οκ λοιπον.

Βλεπω επισης ορισμενους αυνανιες  να επιχειρηματολογουν ηλιθια μέμπτοντας αυτους (τους δεσμευμενους) που το κανουν. Χρησιμοποιουν επισης και επιχειρηματα του τυπου ΄΄αρμονικης αναπτυξης των παιδιων'' κλπ. Γραφτε τους στα αρχιδια σας. Ειναι παθογενη, συμπλεγματικά και απομονομενα ατομα. τα ποστ που εχουν μονο και ο χρονος που περνουν εδω ειναι η καλυτερη αποδειξη.

Τα πράγματα ειναι απλα. κανεις δεν μπορει να γαμαει μια ζωη την ιδια γυναικα. αν - εκτος του σεξ- τα πας με την συντροφο καλα και επικοινωνεις, μενεις στο γαμο και με ΠΟΛΥ προσοχη κοιταζεις να ικανοποιησεις την εξτρα καυλα αλλου. Ειναι εξαιρετικ΄'α σημαντικο να γινεται αυτο ΥΠΕΥΘΥΝΑ και χωρις ρισκο για ολους.

Αν δεν τα πας καλά στην επικοινωνια με την ζυζυγο ΧΩΡΙΖΕΙΣ. Απλά και ωραία. Και τα παιδια, μια χαρα θα μεγαλωσουν οπως μεγάλωσαν εκατομυρια παιδια χωρισμενων γονιων.

Το γαμησι ειναι αναγκη/χομπι και ευχαριστηση μαζι. Αν το χειριστεις σωστα και συνειδητοποιημενα - χωρις να κοροειδευεις τον εαυτο σου πρωτα και χωρις να γινεται επικαλυψη πραγματικων προβληματων η δικαιολογια για άλλα θεματα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΚ.

Τουςε αλλους, τους γραφετε στα @@ σας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιστευω οτι το 40% των δεσμευμενων που γαμανε και αλλου οπως εδειξε η ψηφοφορια ειναι ρεαλιστικο νουμερο και για το εκτος σαιτ δειγμα. Σε μια ερευνα του ασκητη 40% των παντρεμενων γυναικων και 60% των αντιστοιχων ανδρων ξενογαμιωνταν. Ολα οκ λοιπον.

Βλεπω επισης ορισμενους αυνανιες  να επιχειρηματολογουν ηλιθια μέμπτοντας αυτους (τους δεσμευμενους) που το κανουν. Χρησιμοποιουν επισης και επιχειρηματα του τυπου ΄΄αρμονικης αναπτυξης των παιδιων'' κλπ. Γραφτε τους στα αρχιδια σας. Ειναι παθογενη, συμπλεγματικά και απομονομενα ατομα. τα ποστ που εχουν μονο και ο χρονος που περνουν εδω ειναι η καλυτερη αποδειξη.

Τα πράγματα ειναι απλα. κανεις δεν μπορει να γαμαει μια ζωη την ιδια γυναικα. αν - εκτος του σεξ- τα πας με την συντροφο καλα και επικοινωνεις, μενεις στο γαμο και με ΠΟΛΥ προσοχη κοιταζεις να ικανοποιησεις την εξτρα καυλα αλλου. Ειναι εξαιρετικ΄'α σημαντικο να γινεται αυτο ΥΠΕΥΘΥΝΑ και χωρις ρισκο για ολους.

Αν δεν τα πας καλά στην επικοινωνια με την ζυζυγο ΧΩΡΙΖΕΙΣ. Απλά και ωραία. Και τα παιδια, μια χαρα θα μεγαλωσουν οπως μεγάλωσαν εκατομυρια παιδια χωρισμενων γονιων.

Το γαμησι ειναι αναγκη/χομπι και ευχαριστηση μαζι. Αν το χειριστεις σωστα και συνειδητοποιημενα - χωρις να κοροειδευεις τον εαυτο σου πρωτα και χωρις να γινεται επικαλυψη πραγματικων προβληματων η δικαιολογια για άλλα θεματα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΚ.

Τουςε αλλους, τους γραφετε στα @@ σας.
jiFfM.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τα πράγματα ειναι απλα. κανεις δεν μπορει να γαμαει μια ζωη την ιδια γυναικα.

Σαφως. Αρκει να καταλαβαινουμε οτι και μια γυναικα δεν μπορει να γαμιεται μια ζωη με τον ιδιο αντρα  :rolleyes:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σαφως. Αρκει να καταλαβαινουμε οτι και μια γυναικα δεν μπορει να γαμιεται μια ζωη με τον ιδιο αντρα  :rolleyes:

σαφεστατα. το 40% των παντρεμενων γυναικων που  -κατα ασκητη- γαμιουνται το αποδεικνυει εμπρακτως. φημες λενε οτι το ποσοστο το πραγματικο ξεπερναει το 50%.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αυτα στο κοσμο.....δεν αφορουν εμας ουτε το φορουμ μας

ασε τον αυνανια να εκφραστει. η επομενη ερωτηση του ειναι: ''αν η δικη σου γυναικα ειναι στο 40% θα σου αρεσε?''

βαζω στοιχημα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ασε τον αυνανια να εκφραστει. η επομενη ερωτηση του ειναι: ''αν η δικη σου γυναικα ειναι στο 40% θα σου αρεσε?''

βαζω στοιχημα.
μερικους τους αρεσει μαν.....παιζει πολυ cuckold,  swinging και αλλα τετοια προχω στο σαιτ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

βαζω στοιχημα.

Τι βαζεις μαγκα μου? Τον κωλο σου μηπως? Προσεχε μην τον χασεις μονο.
Ο καθε κομπλεξικος υπερμαλακας που δεν ξερει που του πανε τα τεσσερα βγαινει και κανει και κηρυγμα στους αλλους, τους χαρακτηριζει και αυνανες αν τολμησουν να εχουν αλλη αποψη και σαν αποδεικτικο χρησιμοποιει τα...posts τους  :2funny:
Εισαι τεραστιος δικε μου

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
οπως θελω εγω να μη πηγαινω με 1 γυναικα για ολη μου τη ζωη ετσι και μια γκομενα δε γουσταρει να τρωει μονο 1 ψωλη ενω υπαρχουν τοσες αλλες.

απλως μετα απο καποια ηλικια αρχιζουν τα ψυχολογικα (και στον αντρα και στη γυναικα) και τους πιανει αγχος οτι θα μεινουν μονοι και παντρευονται η μενουν με την ιδια γυναικα/αντρα μεχρι να αρχισουν τα κερατωματα και οι τσακωμοι.απλο ειναι.

αν καποιος ειναι τοσο τυχερος που βρει μια γκομενα να του αρεσει τοσο πολυ ωστε να μη θελει να παει με αλλες τοτε πασο αλλα μεχρι να γινει αυτο (αν γινει ποτε) ολοι πανε με ολους  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom