kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σκαραβεο μαγαζαραπήγαινε σκαραβαιο μαγαζάρα να παίξεις και παράτα με.
σκαραβεο μαγαζαραπήγαινε σκαραβαιο μαγαζάρα να παίξεις και παράτα με.
Δεν μίλησα για υλικό κόστος αλλα για συναισθηματικό.Το υψηλό τους κόστος όμως δε νομίζω να είναι ψευδαίσθηση, αλλά ένα αντικειμενικό γεγονός. Το επιβεβαιώνω κι εγώ τριγύρω πόσο υλίστριες είναι οι σημερινές γυναίκες. Πχ παρατηρείς ότι θα προτιμήσουν έναν που δουλεύει σε θέση γραφείου από έναν απλό πωλητή, έναν εργαζόμενο από ένα άνεργο ή κάποιον με αμάξι σε σχέση με έναν που μετακινείται με τα ΜΜΜ. Λάθος;
ποιον εννοεις μαν?αν αναφερεσαι παντως σε μενα εχεις μαυρα μεσανυχτα...Μιλανε για σχεση οσοι δεν ειχαν ποτε.
Μιλανε για σχεση οσοι δεν ειχαν ποτε.
Λογικο να πιστευουν ακομα σε δρακους και νεραιδες.
Λιγο ακομα και θα ξερασω.
για μενα λει εχι δικιοποιον εννοεις μαν?αν αναφερεσαι παντως σε μενα εχεις μαυρα μεσανυχτα...
Όχι δεν αναφέρεται σε εσένα,αναφέρεται σε αυτόν που θα αρχίσει να τον βρίζει σε λίγο....wait...ποιον εννοεις μαν?αν αναφερεσαι παντως σε μενα εχεις μαυρα μεσανυχτα...
Μπορείς και να χεστεις αν θες.....Μιλανε για σχεση οσοι δεν ειχαν ποτε.
Λογικο να πιστευουν ακομα σε δρακους και νεραιδες.
Λιγο ακομα και θα ξερασω.
εγο χεζο μαρεσι πολι κε κανο ονιραχεστικαΜπορείς και να χεστεις αν θες.....
Δεν ειναι για όλους η ζωη φαίνεται οντως....
Όμως αυτο δεν μπορει να μας απαγορεύει να ονειρευομαστε κατι μάλλον άπιαστο με μια ελπιδα
τελικα ειχες δικιο...Όχι δεν αναφέρεται σε εσένα,αναφέρεται σε αυτόν που θα αρχίσει να τον βρίζει σε λίγο....wait...
Τύπε υπονοείς ότι άλλους ο Θεός τους έπλασε και άλλους τους έκλασε;Μπορείς και να χεστεις αν θες.....
Δεν ειναι για όλους η ζωη φαίνεται οντως....
Όμως αυτο δεν μπορει να μας απαγορεύει να ονειρευομαστε κατι μάλλον άπιαστο με μια ελπιδα
Πολυ σωστά νομιζες !!!!!!!
Αστους να λένε οτι θελουν ....... Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του πραγματικού έρωτα .
Αυτο δεν το αγοράζεις ποτε γιατι δεν αγοραζεται ......
Αυτο τυχαίνει και ειναι οτι πιο όμορφο στην ζωη σου !!!!!!!
Ειναι το συστατικό που σε κάνει να πετάς όσο κουρασμένος κι αν είσαι
Να σε κάνει να χαμογέλας όσο στενοχωρημένος κι αν είσαι
Να ατενιζεις το ορίζοντα με αισιοδοξία όσο δύσκολα κι αν ειναι τα πραγματα
Ειδικά οταν μπορείς να χάραξεις ένα κοινό μέλλον ολο προσδοκίες και όνειρα απο κοινού.
Όταν ο ένας στηρίζει και βελτιώνει τον άλλον προς το καλύτερο.......
Αυτο ειναι και το νόημα της ζωής.....
Όλα τα αλλα ειναι απλα υποκατάστατα που ουδεμία σχεση έχουν με την πραγματικότητα.
δοκιμασε κ απο τα δυο...κ στα μπουρδελα να πηγαινεις κ σχεση/σχεσεις αν σου κατσει να κανεις...στο τελος θα ζυγισεις τα πραγματα κ θα αποφασισεις τι ειναι για σενα καλο κ τι οχι.Σκοπός είναι να βγάλουμε ένα συμπέρασμα όσον αφορά τις σχέσεις.
εμενα με εχεσεΤύπε υπονοείς ότι άλλους ο Θεός τους έπλασε και άλλους τους έκλασε;
συμβαινουν κ ατυχηματα....εμενα με εχεσε
Πες μου κάτι που δεν προσπαθώ ήδη. Δεν το κατέχω όμως το σπορ...δοκιμασε κ απο τα δυο...κ στα μπουρδελα να πηγαινεις κ σχεση/σχεσεις αν σου κατσει να κανεις...στο τελος θα ζυγισεις τα πραγματα κ θα αποφασισεις τι ειναι για σενα καλο κ τι οχι.
καλε κιριε τι θεμαματα ινε αφτα που λετε κε γραφετε μι με κοροδεβετε που δε στραβονο γκομεναΠες μου κάτι που δεν προσπαθώ ήδη. Δεν το κατέχω όμως το σπορ...
Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
Εσύ κοίτα να ξαναπάς Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία.καλε κιριε τι θεμαματα ινε αφτα που λετε κε γραφετε μι με κοροδεβετε που δε στραβονο γκομενα