Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όχι, δεν κατάφερα να κάνω ποτέ μου σχέση. Γι' αυτό και αναρωτιέμαι τι διαστάσεις προσλαμβάνει η μπακουριά και πόσοι άλλοι υπάρχουν σαν εμένα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Όχι, δεν κατάφερα να κάνω ποτέ μου σχέση. Γι' αυτό και αναρωτιέμαι τι διαστάσεις προσλαμβάνει η μπακουριά και πόσοι άλλοι υπάρχουν σαν εμένα.
τυπε ας ειναι καλα τα μπουρδελα...μην στεναχωριεσαι... ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
Πολυ σωστά νομιζες !!!!!!!

Αστους να λένε οτι θελουν ....... Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του πραγματικού έρωτα .

Αυτο δεν το αγοράζεις ποτε γιατι δεν αγοραζεται ......

Αυτο τυχαίνει και ειναι οτι πιο όμορφο στην ζωη σου !!!!!!!
Ειναι το συστατικό που σε κάνει να πετάς όσο κουρασμένος κι αν είσαι
Να σε κάνει να χαμογέλας όσο στενοχωρημένος κι αν είσαι
Να ατενιζεις το ορίζοντα με αισιοδοξία όσο δύσκολα κι αν ειναι τα πραγματα
Ειδικά οταν μπορείς να χάραξεις ένα κοινό μέλλον ολο προσδοκίες και όνειρα απο κοινού.
Όταν ο ένας στηρίζει και βελτιώνει τον άλλον προς το καλύτερο.......

Αυτο ειναι και το νόημα της ζωής.....

Όλα τα αλλα ειναι απλα υποκατάστατα που ουδεμία σχεση έχουν με την πραγματικότητα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε απ τον αλλο μηνα με τον αριστερο αλεξη πρωθυπουργο, οι σχεσεις θα γινουν πιο οικονομικες, οι ελλεηνιδες θα προσαρμοστουν! το απολυτο ραντεβου θα ειναι σπαστο φραπεδακι και τυροπιτα απ τα εβερεστ με 1 ευρω προσφορα και τα 2,  και για βραδακυ στο παρκο με καβατζα μπυρες απ τα λιντλ (40 λεπτα η μια) γιατι απ το περιπτερο ειναι πανακριβες! οτι σου κοστιζουν τα προφυλακτικα τυπε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατσε να αναλαβουν τιποτα φεμινιστριες του Συριζα νευραλγικα υπουργεια και την γαμησαμε πατοκορφα μετα...Θα απελασουν ολες τις πουτανες  :S

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
τυπε ας ειναι καλα τα μπουρδελα...μην στεναχωριεσαι... ;)
Ναι όντως. Αλλά το σεξάκι στα μπουρδέλα είναι ανώτερο, θες να μου πεις; Όταν απουσιάζει το συναισθηματικό κομμάτι, βιάζεσαι να τελειώσεις και συχνά πέφτεις σε φόλες;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66

129856.jpg

Υ.Γ: Τα κυριακάτικα thread, μια ανάσα δροσιάς στην πεζή πραγματικότητα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ναι όντως. Αλλά το σεξάκι στα μπουρδέλα είναι ανώτερο, θες να μου πεις; Όταν απουσιάζει το συναισθηματικό κομμάτι, βιάζεσαι να τελειώσεις και συχνά πέφτεις σε φόλες;
τις φολες μπορεις να τις αποφυγεις με την βοηθεια του σαιτ κ γενικα αν ταιριαξει η ΄΄χημεια΄΄ σου με καποια... :zfuck: :zfuck:
προσωπικα επειδη ειχα σχεσεις δε μπορω να πω οτι το κομματι σεξ ηταν κατι το ιδιαιτερο...
οσο για αυτο που λεει ο συμπαθης αχαχουχας,εν μερη συμφωνω,αλλα δυστηχως ειναι δυσκολο  να βρεις τον ΄΄ανθρωπο΄΄ σου...θα ηταν το ιδεατο,αλλα δυστηχως εχει καταντησει μια ΄΄ρομαντικη΄΄ ιδεα. :(

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
@axaxouxas: Προϋπόθεση γι' αυτό το ειδύλλιο που περιγράφεις είναι να βρεις τη μοναδική για σένα, το έτερόν σου ήμιση. Με άλλα λόγια τη γυναίκα της ζωής σου που μόνο ένας στους χίλιους το επιτυγχάνει. Όλοι οι άλλοι, κρίνοντας και από τις απαντήσεις εδώ μέσα, με τις λάθος γυναίκες μπλέκουν.
edit: @dimmits: Mε πρόλαβες. Στο κομμάτι του χρόνου όμως δε συμφωνείς ότι υπερέχει η σχέση;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
@axaxouxas: Προϋπόθεση γι' αυτό το ειδύλλιο που περιγράφεις είναι να βρεις τη μοναδική για σένα, το έτερόν σου ήμιση. Με άλλα λόγια τη γυναίκα της ζωής σου που μόνο ένας στους χίλιους το επιτυγχάνει. Όλοι οι άλλοι, κρίνοντας και από τις απαντήσεις εδώ μέσα, με τις λάθος γυναίκες μπλέκουν.
:thumbsup: :headbang2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μερικοί έχουν μπλέξει την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα συνειδητα.
Ειναι επιλογή τους αυτο για να κρατούνται όσο μπορούν......
Πιθανόν έχουν πληγωθει και αντιδρούν ετσι

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
o κιριοσ αχα εχι τιν αγκελικουλα παντα πιστι σιντροφοσ

μεχρι κε τι μιτι του κσινι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
edit: @dimmits: Mε πρόλαβες. Στο κομμάτι του χρόνου όμως δε συμφωνείς ότι υπερέχει η σχέση;
σαφως κ υπερεχει... :cheesy:
κ πραγματικα μακαρι να σου τυχει/τυχαινε η κατασταση που περιγραφει ο αχαχουχας...αλλα ειναι δυσκολο μαν...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σίγουρα !!!!!!!!!
Δυστυχως φίλε μου έτσι ειναι......

Εδω τίθεται ένα άλλο ερώτημα.......
Γιατι λένε τότε οτι για όλους υπάρχει καποια ?

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μερικοί έχουν μπλέξει την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα συνειδητα.
Ειναι επιλογή τους αυτο για να κρατούνται όσο μπορούν......
Πιθανόν έχουν πληγωθει και αντιδρούν ετσι
Το υψηλό τους κόστος όμως δε νομίζω να είναι ψευδαίσθηση, αλλά ένα αντικειμενικό γεγονός. Το επιβεβαιώνω κι εγώ τριγύρω πόσο υλίστριες είναι οι σημερινές γυναίκες. Πχ παρατηρείς ότι θα προτιμήσουν έναν που δουλεύει σε θέση γραφείου από έναν απλό πωλητή, έναν εργαζόμενο από ένα άνεργο ή κάποιον με αμάξι σε σχέση με έναν που μετακινείται με τα ΜΜΜ. Λάθος;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Γιατι λένε τότε οτι για όλους υπάρχει καποια ?
ή το εννοουν σαν αριθμιτικη αντιστοιχια

ή ειναι παραφραση του ΄΄ακου μανα για ολους εχει ο Θεος΄΄...εννοωντας φυσικα οτι θα βρεθει κ για σενα κ για μενα κ για οποιονδηποε αλλον καποια γυναικα....ασχετως αν ταιριαζουν ή οχι οι χαρακτηρες κ τα θελω με της ΄΄υποψηφιας΄΄ σχεσης.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το υψηλό τους κόστος όμως δε νομίζω να είναι ψευδαίσθηση, αλλά ένα αντικειμενικό γεγονός. Το επιβεβαιώνω κι εγώ τριγύρω πόσο υλίστριες είναι οι σημερινές γυναίκες. Πχ παρατηρείς ότι θα προτιμήσουν έναν που δουλεύει σε θέση γραφείου από έναν απλό πωλητή, έναν εργαζόμενο από ένα άνεργο ή κάποιον με αμάξι σε σχέση με έναν που μετακινείται με τα ΜΜΜ. Λάθος;
οχι εισαι σωστος. :cheesy:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τελικά, το να επιδιώκεις σχέση με ελληνίδα είναι σαν να πηγαίνεις σε σούπερ μάρκετ για να αγοράσεις... βενζίνη! :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom