You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική κατάσταση μελών !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι ανυπαντρες ελλεεινιδες δεν συμφερουν τυπεΜα όλες έτσι είναι;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυπε ας ειναι καλα τα μπουρδελα...μην στεναχωριεσαι... ;)Όχι, δεν κατάφερα να κάνω ποτέ μου σχέση. Γι' αυτό και αναρωτιέμαι τι διαστάσεις προσλαμβάνει η μπακουριά και πόσοι άλλοι υπάρχουν σαν εμένα.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πολυ σωστά νομιζες !!!!!!!Μα γιατί ρε παιδιά; Τόσο υπερεκτιμημένες είναι δηλαδή οι σχέσεις; Εγώ νόμιζα ότι οι εμπειρία ενός 10λεπτου, ψυχρού π*δήματος σε κόκκινο σπιτάκι δε συγκρίνεται με μια που την έχεις ερωτευτεί και έχεις όλη την άνεση του χρόνου να "παίξεις" μαζί της.
Αστους να λένε οτι θελουν ....... Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του πραγματικού έρωτα .
Αυτο δεν το αγοράζεις ποτε γιατι δεν αγοραζεται ......
Αυτο τυχαίνει και ειναι οτι πιο όμορφο στην ζωη σου !!!!!!!
Ειναι το συστατικό που σε κάνει να πετάς όσο κουρασμένος κι αν είσαι
Να σε κάνει να χαμογέλας όσο στενοχωρημένος κι αν είσαι
Να ατενιζεις το ορίζοντα με αισιοδοξία όσο δύσκολα κι αν ειναι τα πραγματα
Ειδικά οταν μπορείς να χάραξεις ένα κοινό μέλλον ολο προσδοκίες και όνειρα απο κοινού.
Όταν ο ένας στηρίζει και βελτιώνει τον άλλον προς το καλύτερο.......
Αυτο ειναι και το νόημα της ζωής.....
Όλα τα αλλα ειναι απλα υποκατάστατα που ουδεμία σχεση έχουν με την πραγματικότητα.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε απ τον αλλο μηνα με τον αριστερο αλεξη πρωθυπουργο, οι σχεσεις θα γινουν πιο οικονομικες, οι ελλεηνιδες θα προσαρμοστουν! το απολυτο ραντεβου θα ειναι σπαστο φραπεδακι και τυροπιτα απ τα εβερεστ με 1 ευρω προσφορα και τα 2, και για βραδακυ στο παρκο με καβατζα μπυρες απ τα λιντλ (40 λεπτα η μια) γιατι απ το περιπτερο ειναι πανακριβες! οτι σου κοστιζουν τα προφυλακτικα τυπε μου
Κατσε να αναλαβουν τιποτα φεμινιστριες του Συριζα νευραλγικα υπουργεια και την γαμησαμε πατοκορφα μετα...Θα απελασουν ολες τις πουτανες :S
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ναι όντως. Αλλά το σεξάκι στα μπουρδέλα είναι ανώτερο, θες να μου πεις; Όταν απουσιάζει το συναισθηματικό κομμάτι, βιάζεσαι να τελειώσεις και συχνά πέφτεις σε φόλες;τυπε ας ειναι καλα τα μπουρδελα...μην στεναχωριεσαι... ;)
Όχι, δεν κατάφερα να κάνω ποτέ μου σχέση. Γι' αυτό και αναρωτιέμαι τι διαστάσεις προσλαμβάνει η μπακουριά και πόσοι άλλοι υπάρχουν σαν εμένα.
Υ.Γ: Τα κυριακάτικα thread, μια ανάσα δροσιάς στην πεζή πραγματικότητα.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τις φολες μπορεις να τις αποφυγεις με την βοηθεια του σαιτ κ γενικα αν ταιριαξει η ΄΄χημεια΄΄ σου με καποια...Ναι όντως. Αλλά το σεξάκι στα μπουρδέλα είναι ανώτερο, θες να μου πεις; Όταν απουσιάζει το συναισθηματικό κομμάτι, βιάζεσαι να τελειώσεις και συχνά πέφτεις σε φόλες;
προσωπικα επειδη ειχα σχεσεις δε μπορω να πω οτι το κομματι σεξ ηταν κατι το ιδιαιτερο...
οσο για αυτο που λεει ο συμπαθης αχαχουχας,εν μερη συμφωνω,αλλα δυστηχως ειναι δυσκολο να βρεις τον ΄΄ανθρωπο΄΄ σου...θα ηταν το ιδεατο,αλλα δυστηχως εχει καταντησει μια ΄΄ρομαντικη΄΄ ιδεα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
@axaxouxas: Προϋπόθεση γι' αυτό το ειδύλλιο που περιγράφεις είναι να βρεις τη μοναδική για σένα, το έτερόν σου ήμιση. Με άλλα λόγια τη γυναίκα της ζωής σου που μόνο ένας στους χίλιους το επιτυγχάνει. Όλοι οι άλλοι, κρίνοντας και από τις απαντήσεις εδώ μέσα, με τις λάθος γυναίκες μπλέκουν.
edit: @dimmits: Mε πρόλαβες. Στο κομμάτι του χρόνου όμως δε συμφωνείς ότι υπερέχει η σχέση;
edit: @dimmits: Mε πρόλαβες. Στο κομμάτι του χρόνου όμως δε συμφωνείς ότι υπερέχει η σχέση;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
@axaxouxas: Προϋπόθεση γι' αυτό το ειδύλλιο που περιγράφεις είναι να βρεις τη μοναδική για σένα, το έτερόν σου ήμιση. Με άλλα λόγια τη γυναίκα της ζωής σου που μόνο ένας στους χίλιους το επιτυγχάνει. Όλοι οι άλλοι, κρίνοντας και από τις απαντήσεις εδώ μέσα, με τις λάθος γυναίκες μπλέκουν.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μερικοί έχουν μπλέξει την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα συνειδητα.Ναι όντως. Αλλά το σεξάκι στα μπουρδέλα είναι ανώτερο, θες να μου πεις; Όταν απουσιάζει το συναισθηματικό κομμάτι, βιάζεσαι να τελειώσεις και συχνά πέφτεις σε φόλες;
Ειναι επιλογή τους αυτο για να κρατούνται όσο μπορούν......
Πιθανόν έχουν πληγωθει και αντιδρούν ετσι
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
o κιριοσ αχα εχι τιν αγκελικουλα παντα πιστι σιντροφοσ@axaxouxas: Προϋπόθεση γι' αυτό το ειδύλλιο που περιγράφεις είναι να βρεις τη μοναδική για σένα, το έτερόν σου ήμιση. Με άλλα λόγια τη γυναίκα της ζωής σου που μόνο ένας στους χίλιους το επιτυγχάνει. Όλοι οι άλλοι, κρίνοντας και από τις απαντήσεις εδώ μέσα, με τις λάθος γυναίκες μπλέκουν.
μεχρι κε τι μιτι του κσινι
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
κε το αφτιo κιριοσ αχα εχι τιν αγκελικουλα παντα πιστι σιντροφοσ
μεχρι κε τι μιτι του κσινι
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σαφως κ υπερεχει...edit: @dimmits: Mε πρόλαβες. Στο κομμάτι του χρόνου όμως δε συμφωνείς ότι υπερέχει η σχέση;
κ πραγματικα μακαρι να σου τυχει/τυχαινε η κατασταση που περιγραφει ο αχαχουχας...αλλα ειναι δυσκολο μαν...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σίγουρα !!!!!!!!!@axaxouxas: Προϋπόθεση γι' αυτό το ειδύλλιο που περιγράφεις είναι να βρεις τη μοναδική για σένα, το έτερόν σου ήμιση. Με άλλα λόγια τη γυναίκα της ζωής σου που μόνο ένας στους χίλιους το επιτυγχάνει. Όλοι οι άλλοι, κρίνοντας και από τις απαντήσεις εδώ μέσα, με τις λάθος γυναίκες μπλέκουν.
Δυστυχως φίλε μου έτσι ειναι......
Εδω τίθεται ένα άλλο ερώτημα.......
Γιατι λένε τότε οτι για όλους υπάρχει καποια ?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Το υψηλό τους κόστος όμως δε νομίζω να είναι ψευδαίσθηση, αλλά ένα αντικειμενικό γεγονός. Το επιβεβαιώνω κι εγώ τριγύρω πόσο υλίστριες είναι οι σημερινές γυναίκες. Πχ παρατηρείς ότι θα προτιμήσουν έναν που δουλεύει σε θέση γραφείου από έναν απλό πωλητή, έναν εργαζόμενο από ένα άνεργο ή κάποιον με αμάξι σε σχέση με έναν που μετακινείται με τα ΜΜΜ. Λάθος;Μερικοί έχουν μπλέξει την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα συνειδητα.
Ειναι επιλογή τους αυτο για να κρατούνται όσο μπορούν......
Πιθανόν έχουν πληγωθει και αντιδρούν ετσι
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πήγαινε σκαραβαιο μαγαζάρα να παίξεις και παράτα με.κε το αφτι
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ή το εννοουν σαν αριθμιτικη αντιστοιχιαΓιατι λένε τότε οτι για όλους υπάρχει καποια ?
ή ειναι παραφραση του ΄΄ακου μανα για ολους εχει ο Θεος΄΄...εννοωντας φυσικα οτι θα βρεθει κ για σενα κ για μενα κ για οποιονδηποε αλλον καποια γυναικα....ασχετως αν ταιριαζουν ή οχι οι χαρακτηρες κ τα θελω με της ΄΄υποψηφιας΄΄ σχεσης.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οχι εισαι σωστος.Το υψηλό τους κόστος όμως δε νομίζω να είναι ψευδαίσθηση, αλλά ένα αντικειμενικό γεγονός. Το επιβεβαιώνω κι εγώ τριγύρω πόσο υλίστριες είναι οι σημερινές γυναίκες. Πχ παρατηρείς ότι θα προτιμήσουν έναν που δουλεύει σε θέση γραφείου από έναν απλό πωλητή, έναν εργαζόμενο από ένα άνεργο ή κάποιον με αμάξι σε σχέση με έναν που μετακινείται με τα ΜΜΜ. Λάθος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 392
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις