farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Μαλον την κερασε ή ντοματες γεμιστες ή κανενα σουβλακι πριν την μαμαησει και δεν προλαβε η κοπελιτσα να χωνεψει
ποιός του φταίει τότε???
...ας πρόσεχε
Μαλον την κερασε ή ντοματες γεμιστες ή κανενα σουβλακι πριν την μαμαησει και δεν προλαβε η κοπελιτσα να χωνεψει
Ετσι ειναι ο κολος απροβλεπτος.........ποιός του φταίει τότε???
...ας πρόσεχε
Ετσι ειναι ο κολος απροβλεπτος.........
και ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΗΣ........
Ετσι ειναι ο κολος απροβλεπτος.........
και ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΗΣ........
O κωλος αυτα εχει,γαμας και δεν κοιτας στο τελος,απλο πραγμα θελη κατευθειαν τον σκουπιζεις και μετα πλενεσεΕτσι ειναι ο κολος απροβλεπτος.........
και ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΗΣ........
Καλο απογευμα παιδια,κανενα κολαρακι πουθενακαλο απογευμα παιδια και απο εμενα..........
πρωτα τα βασικα μετα τα πολυπλοκα...δε μαθαινεις στο παιδι σου πρωτα να τρεχει και μετα να περπατα φαρκελι...
egw paidia to eixa kanei 3 fores alla me ton teleytaio epeidh to ekane swsta .. ton exw trelanei olo pare me apo ton kwlo tou lew syenxeia!!!
τι σκατώνεις τι πούτσα κοριτσάρα μου ?egw paidia to eixa kanei 3 fores alla me ton teleytaio epeidh to ekane swsta .. ton exw trelanei olo pare me apo ton kwlo tou lew syenxeia!!!
γνωμη μου και απο τις εμπειριες μου νομιζω οτι δεν θελει και πολυ ιστορια ο κωλος... γλωσσιτσα,ελαφρο δαχτυλακι μεσα να ανοιξει λιγακι και μετα σιγα σιγα τον σπρωχνεις!
Σωστος,και αν υπαρχει και δευτερη φιλη συμφωνο απολυταΜια παλιά παροιμία λέει: ο κώλος θέλει ρέγουλα κ το μουνί αγνάντι...
Φυσικά και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ Ο ΓΑΜΙΑΣ για να πάρει ΣΩΣΤΑ κώλο... κι αν υπάρχει κ βοήθεια από καμιά φίλη ακόμα καυλύτερα... δείτε κ το σχετικό βιντεάκι!
Kids don't try this at homeΚαλησπερα συναγωνιστες...
Θελουμε με την κοπελα μου να δοκιμασουμε το απο πισω...
Επειδη δεν το εχουμε ξαναακανει(εγω τουλαχιστον, εκεινη λεει οχι ) θα ηθελα να ρωτησω τι "προεργασια" χρειαζεται για να γινει σωστα...Ξερω τα βασικα, καθαριοτητα, μετα απο μπανιο κλασσικα...Χειαζεται κατι αλλο?καποιο αντιβακτηριακο σαπουνι ισως? και πως θα ξερω οτι ειναι "αδειο" απο πισω? μην εχουμε τιποτα εκπληξεις...θα ηταν καλο να παρει κανενα χαπι για να καθαρισει?
ευχαριστω
ενα φιμωτρο για να μην ουρλιαζειΞερω τα βασικα, καθαριοτητα, μετα απο μπανιο κλασσικα...Χειαζεται κατι αλλο?