Costas28yo
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωραία όλα αυτά, αλλά άμα δεν την πονάς και λίγο και αν δεν σου δείξει ότι δεν της αρέσει και ζορίζετε χάνετε αυτή η απόλαυση του συναινετικού βιασμού
ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΙΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΚΩΛΟ ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ
Και πώς το ζητάς ρε φίλε στο φαρμακείο;;;;;;
;απλά, Κ-Υ (προφέρεται κι-γουάϊ)
;
ʼνευ σχολίων και μειδιαμάτων απο τον φαρμα/ ποιό;;;;
Φαντάζομαι μόνο γυναίκες αγοράζουν;;;;;;
υποκλίνομαιΗ πρωταρχική χρήση του ΚΥ (όπως και όλων των water based lubricants-λιπαντικά με βάση το νερό) ήταν και είναι ακόμα η αποφυγή εγκαυμάτων απο τη χρήση μηχνημάτων ανάνηψης. Τοποθετείται πάνω στις μεταλλικές πλάκες πριν διοχετευτεί ρεύμα στο σώμα.
Πάντως σε κατάλογο υπηρεσιών CT αναφέρεται ως greek (δες παλιό φόρουμ)Πολύ καλά όλα αυτά που έγραψες αλλά στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού το πρωκτικό σεχ δεν είναι γνωστό ώς Greek αλλά ώς ωθομανικό.
]
Ας αρχίσω με τις απορίες μου,
1)Θα χρησιμοποιήσω baby oil, πιστεύω θα κάνει καλά τη δουλειά του άμα έχετε να προτείνετε κάτι εσείς αναφέρετε το!
2)Χρήση προφυλακτικού απαραίτητη?
3)Στον οδηγό μιλάει για κάποια απρόοπτα πια είναι αυτά?
4)Δεν θέλω να πονέσει (αν και από μέσα μου το γουστάρω τρελά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) θέλω σαν πρώτη φορά να το δει με καλό μάτι ώστε να ξαναγίνει , εγώ σίγουρα θα το ευχαριστηθώ πως θα καταφέρω να το ευχαριστηθεί και η ιδία?
5)Πάντα έρχεται σε οργασμό όταν τι περνώ κανονικά, με το πρωκτικό πως μια γυναικά μπορεί να έρθει σε οργασμό?
Αυτά ,,,,οποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρα μιας και είμαι πρωτάρης στο πρωκτικό!
Ευχαριστώ
Η απορία είναι άλλη.. Εγώ γιατί στα 17 ασχολιόμουν με την ώσμωση και τον Φερδινάνδο του Σαξκομβούργου????????
Να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα αχαχαχαχα
Η απορία είναι άλλη.. Εγώ γιατί στα 17 ασχολιόμουν με την ώσμωση και τον Φερδινάνδο του Σαξκομβούργου????????