xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
κολονελος?
ψιτ βλαμενε τι σημαινει κολονελος?
κολονελος?
100 χιλιαδες ποστ στο σαιτ η καποιος τιτλος τιμης εδω μεσα. Εγω απετυχα στη ζωη μου
1)Να εχεις κανει μια σοβαρη σχεση τουλαχιστον
2)Να εχεις γαμησει τουλαχιστον 50 πουτανες
3)Να εχεις βγαλει πανω απο 1 εκατομμυριο ευρω
2 εκατομμυρια..
Καλα για το 3ο και ειδικα στην Ελλαδα δυσκολακι! (Με σοβαρη δουλεια παντα) ;)
λες ε?....εσενα προσωπικα σε κοβω μεχρι τα 30 για κανενα 2ευρω να μαζευεις καμια τσιχλα απο το περιπτερο δυστυχως φιλε
δεν το εχεις
λες ε?....
πως με εκοψες ρε γατε....μπραβο.ναι ρε δεν το εχεις
καλα δεν ειναι κακο
οι περισσοτεροι ετσι ειναι
πως με εκοψες ρε γατε....μπραβο.
φαινετε οτι εισαι στελεχος
βαλτα στο ολοι μαζι μπορουμε....παιρνω απο εκειειμαι γατονι ρε η αληθεια να λεγεται
παντως αν εχεις αναγκη απο κανενα ευρουλακι για καμια τσιχλιτσα απο το περιπτερο μπορω να βοηθησω
βαλτα στο ολοι μαζι μπορουμε....παιρνω απο εκει
καημενε
θενκς ρε ....αν δεν εχεις λεφτα να βαλεις βενζινη στο τρικυκλο που κυκλοφορεις τωρα μπορω να βοηθησω ρε
δεν εισαι μονος σου..θελω να το ξερεις αυτο..σε στηριζουμε !!
θενκς ρε ....
μην χαλας σαλιο με εμενα χανεις μυρια....
σο λονγκ
η κουβεντα μαζι μου σου εχει στοιχισει ηδη 0,3 μυρια και περιπου 78 γκομενες.....πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε ανθρωποι
και εγω θελω να βοηθω εναν συνανθρωπο μου που ξερω πως θελει αναγκη και σε λιγο θα ψαχνει για ψιχουλα στο πεζοδρομιο για να επιβιωσει
δεν ειναι μονο τα εκατομμυρια...Η ΨΥΧΟΥΛΑΑΑ ειναι πανω απο ολα
η κουβεντα μαζι μου σου εχει στοιχισει ηδη 0,3 μυρια και περιπου 78 γκομενες.....
εισαι ψυχαρα ρε τυπε θενκς
Μεχρι τα 30 καποιος πρεπει να χει γαμησει πολλες πουτανες γιατι γκομενες και πολλες δυσκολο πολυ. οι περισσοτεροι αναλωνονται σε σχεσουλες και φτανουν 30 και χουν παει με μετρημενες στα δαχτυλα.
οχι τυπε μην το λες
2 αλβανοι μπαρμαν απο την γλυφαδα εχουνε γαμησει καμια 300αρια πουτανακια απο εκει περα...κοινως οτι κινειται