troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
και η τσιχλες χρονο θελουν.....δεν γαμιετε παω να βγαλω μυρια τι χαλαω τον χρονο μου με τσιχλεςδεν παει με τον χρονο τρελε
το χρημα θελει τροπο...οχι κοπο
και η τσιχλες χρονο θελουν.....δεν γαμιετε παω να βγαλω μυρια τι χαλαω τον χρονο μου με τσιχλεςδεν παει με τον χρονο τρελε
το χρημα θελει τροπο...οχι κοπο
οχι τυπε μην το λες
2 αλβανοι μπαρμαν απο την γλυφαδα εχουνε γαμησει καμια 300αρια πουτανακια απο εκει περα...κοινως οτι κινειται
αρχιδια μαλλον το παιζουν γαμικοι επειδη κανουν ταριφιες και παρεα σε γκομενες κτλ τα γνωστα
300 σύνολο ή απο 300 εκαστος; Ή 300 σε παρτούζα all together?
και ομως φιλε
τα εχουνε ξεκωλιασει ολα τα μικρα
και δεν μιλαμε για B'class Ξενιες κτλπ
τα παντα ολααα τρελε !!
300 εκαστος απληρωτες
ουτε με μιση πουτανα δεν εχουνε παει (να σκασουνε φραγκα)
Δεν εχουνε φράγκα τυπε τα παιδιά για πουτάνες; Μηπως να τους έδινες κανα ψιλό εσυ ή τα έσπρωξες όλα στον τρουμπάκη;
θειο εχεις ενα ευρω να παρω μια τυροπιτα?χααχχαχαχα κλαιω
οντως ειναι αφραγκοι
παρεα με τον troubakh να τα λενε θα ητανε οτι επρεπε
ο troubbb να λεει για το τρικυκλο που δεν εχει να βαλει βενζινη και οι αλλοι για τα γκομενακιααα που δεν εχουνε να κυκλοφορησουνε
Καλά στην Ελλάδα όλοι γαμίκοι είναι στα λόγια, αλλά πολλά άτομα τους έχω δει μία φορά στη ζωή μου πριβέ με γκόμενα και αυτή την κράτησαν και την πήγαν για παντρειά! Γενικά άπειρα άτομα στην Ελλάδα παίζει να έχουν πάει με 2-3 γυναίκες στη ζωή τους!
Καλά στην Ελλάδα όλοι γαμίκοι είναι στα λόγια, αλλά πολλά άτομα τους έχω δει μία φορά στη ζωή μου πριβέ με γκόμενα και αυτή την κράτησαν και την πήγαν για παντρειά! Γενικά άπειρα άτομα στην Ελλάδα παίζει να έχουν πάει με 2-3 γυναίκες στη ζωή τους!
Λοιπόν, από τους πιο κοντινούς μου φίλους οι πιο εμφανίσιμοι ζήτημα να έχουν γαμήσει πάνω από 2-3 γυναίκες, όπως ακριβώς τα λες. Για κάποιο περίεργο λόγο οι λιγότερο εμφανίσιμοι έχουν αλλάξει καμιά 10αριά. Νομίζω έχει να κάνει με τα στάνταρτς των εμφανίσιμων, που είναι υψηλότερα.
κομπλεξ επιβεβαιωσης γατουλινο
γιαυτο κ στο σχολειο οι παρτολες ηταν παντα τα μπαζα κ οι χοντρες
Agorina? Γιατί όταν γράφει κάτι ο dopamina ,
δοπαμινιές....
Agorina? Γιατί όταν γράφει κάτι ο dopamina ,
σα σκυλάκι με την γλώσσα πεταγμένη έξω τρέχεις να σιγοντάρεις το σχόλιο;
Προσδοκείς ανάσταση νεκρών;
Εχουνε παιξει και παρτουζες με πιτσιλιστη.Agorina...
Pes τί παίχτηκε με lion7. Τί εννοεί ο δοπαμίνας....?
Σα να υπάρχει καπνός.
Εχουνε παιξει και παρτουζες με πιτσιλιστη.
Απο την ακρη της πολης...
Εχουνε παιξει και παρτουζες με πιτσιλιστη.