Νέα

Πουτσοπροβλήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arag966
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επαναλαμβανω οτι αυτου που με προβληματιζει ειναι οτι στις τσοντες οι τυποι κανουν ακροβατικα με τις πουτσες τους ενω εγω εχω δυσκολια να την λυγισω περα απο ενα σημειο.Θα μου πειτε τι σχεση εχει η τσοντα με την πραγματικοτητα.Μαλλον ειναι κατι φυσιολογικο και φταιει απλα οτι δεν εχω γαμησει ακομα.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

ποια ακριβως τσοντα εχεις δει?
για να την αναλυσουμε

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρά είσαι. Αντί να ανησυχείς για τέτοια πράγματα που είσαι και πρωτάρης λέω εγώ, δεν ανησυχείς καλύτερα για τους διάφορους ιούς που κυκλοφορούν;
όπως ο hpv κοινώς κονδυλώματα που μπορεί να το κολλήσεις στο άψε-σβήσε!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Επαναλαμβανω οτι αυτου που με προβληματιζει ειναι οτι στις τσοντες οι τυποι κανουν ακροβατικα με τις πουτσες τους ενω εγω εχω δυσκολια να την λυγισω περα απο ενα σημειο.Θα μου πειτε τι σχεση εχει η τσοντα με την πραγματικοτητα.Μαλλον ειναι κατι φυσιολογικο και φταιει απλα οτι δεν εχω γαμησει ακομα.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
Πηγενε πρωτα γαμησε αρκετες φορες και ελα να μας πης, να χαιρεσε που δεν λυγαει ασε τις τσοντες και τρεχα να κανης εσυ καμια τσοντα ;) ;) ;) ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Πηγενε πρωτα γαμησε αρκετες φορες και ελα να μας πης, να χαιρεσε που δεν λυγαει ασε τις τσοντες και τρεχα να κανης εσυ καμια τσοντα ;) ;) ;) ;) ;)

τορα μασ εβαλε ο σιδερας μια τσοντα στο παραθυρι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
νομιζω οτι ητανε αυτι με το σταλονε

OP
OP
A

arag966

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναστε καλα και εσεις  οι παλιοι που βοηθατε εμας τους νεους.Μου φαινεται πρεπει να κατηφορισω συντομα σε κανενα μπουρδελο αφου δεν παιζει τιποτα περιεργο με το παπαρι μου. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom