ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Τι θα γινει τελικα,θα γαμησουμε :S :S :S
ρε τυπε ευκαιρία για το μεγαλύτερο φίδι ολων των εποχών και συ βαζεις σκιουρακι; :S :S :S
γειτονα να την γαμισει οσες φορες θελει αλλα αυτα τα κολπα την παραταω γυμνη και φευγω δεν περνανε πλεον. Σε περιπτωση που βρουνε την γκομενα γυμνη οι μπατσοι στο δρομο μπορει να πει οτι θελει. απο το να πει οτι την ληστεψε και την βιασε εως οτι πηγε να τις ξηλωσει τα νεφρα. Και να ξερεις μολις σε μαζεψουν οι μπατσοι οτι δικαιολογια και να πεις δεν μετραει. την γκομενα πιστευουν. Και σε περιπτωση που η γκομενα επικαλεστει βιασμο, πλακωνουν νοσοκομεια και ιατροδικαστικες εξετασεις και σε αυτην και σε εσενα, και επειδη εσυ θα εισαι ακομα με τα χυσια στην πουτσα την γαμησες.Ορθα τα εγραψες γειτονα. Εγω παντως θα του προτεινα να τη γραψει στ΄αρχιδια του και να βρει αλλη. Η αμα τον τρωει σαρακι να της κανει στραβη, να την παρει με το αμαξι να τη γαμησει σε καμια ερημια και να την παρατησει εκει (αφου τη γαμησει). Αν ειναι και ξεβρακωτη ακομα καλυτερα. Δε νομιζω οτι οι μπατσοι μπορουν να του κανουν κατι σε αυτη την περιπτωση.
Κια φυσικα μπορει να το ανακοινωσει εδω σαν event, σκηνικο να μαζευτουμε οσοι ματακιδες μπορουμε.
Από την άλλη σκέψου αν είναι παρεξηγηση και χαλάσεις μία σχέση με τα delete και τα block,έχει ξαναγίνει.Φαντάσου να την δεις μετά από χρόνια και να σου πει ότι ήταν ο πιο καλός της φίλος που ήρθε από Αμερική και μεγάλωσαν μαζί αλλά δεν έκαναν τίποτα ποτέ,τον έβλεπε σαν φίλο αλλά υπήρχε οικειότητα.Θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
Εγώ θα πρότεινα να την δεις και να το ξεκαθαρίσεις και αν δεις αμφιβολίες να το διαλύσεις πρώτος σαν άντρας αλλά όχι σαν ένα ανώριμο που ξαφνικά μπλοκάρει τα πάντα.Λογικό είναι μετά να σε ψάχνει για να σε ρωτήσει το γιατί.
Δείξε ανώτερος και μην παρασύρεσαι εύκολα.
Εγώ θα σου έλεγα αυτό,αν το έκανε έστω και καταλάθος σε στιγμή αδυναμίας,χώρισέ την γιατί θα το ξανακάνει και ας κλαίει μετανοιωμένη.
Από ότι κατάλαβα πάντως είναι βολεμένη από εσένα οικονομικά,την καλύπτεις αλλά θέλει το παραπάνω.
Εγω , σε αντιστοιχη περίπτωση πριν 22 χρόνια,τη χτυπησα εκεί που πονανε όλες: Τις πηρα ΟΛΑ τα δωρα ΠΙΣΩ!Εστειλα τρικυκλο ρε αδερφια,αν το πιστευετε..Από χαλι, μεχρι ασυρματο τηλεφωνο,εκεινη την εποχή,χρυσαφικα,ρολογια κλπ..Μονο ρουχα δεν πηρα πισω γιατι θα βρωμαγανε...
Εβαλα αγγελία στη Χρυση Ευκαιρια,απο διαλυση αρραβωνα και καλα και πηρα γυρω στα 800 χιλιάρικα,δραχμες ετσι?
Μετα από χρονια που την πετυχε καποιος γνωστος,ελεγε οτι αυτο της στοιχισε πιο πολύ...
Ενας γνωστος της πηρε την γκαρνταρομπα και τα παπουτσια.Εκει να δεις κλαμα τυπε,πηγε στο πατρικο του κι επεσε στα γονατα να του παρει πιπα για να της τα ξαναδωσει πισω.Εγω , σε αντιστοιχη περίπτωση πριν 22 χρόνια,τη χτυπησα εκεί που πονανε όλες: Τις πηρα ΟΛΑ τα δωρα ΠΙΣΩ!Εστειλα τρικυκλο ρε αδερφια,αν το πιστευετε..Από χαλι, μεχρι ασυρματο τηλεφωνο,εκεινη την εποχή,χρυσαφικα,ρολογια κλπ..Μονο ρουχα δεν πηρα πισω γιατι θα βρωμαγανε...
Εβαλα αγγελία στη Χρυση Ευκαιρια,απο διαλυση αρραβωνα και καλα και πηρα γυρω στα 800 χιλιάρικα,δραχμες ετσι?
Μετα από χρονια που την πετυχε καποιος γνωστος,ελεγε οτι αυτο της στοιχισε πιο πολύ...
Εγω , σε αντιστοιχη περίπτωση πριν 22 χρόνια,τη χτυπησα εκεί που πονανε όλες: Τις πηρα ΟΛΑ τα δωρα ΠΙΣΩ!Εστειλα τρικυκλο ρε αδερφια,αν το πιστευετε..Από χαλι, μεχρι ασυρματο τηλεφωνο,εκεινη την εποχή,χρυσαφικα,ρολογια κλπ..Μονο ρουχα δεν πηρα πισω γιατι θα βρωμαγανε...
Πολυ ωραιος φιλε! Ετσι πρεπει να σκεφτεται ένας άντρας.
Αν παντως θελει να την τιμωρησει, αυτο που ειπε ο παραπανω, σε βαρεθηκα και θέλω κατι νέο. Πηγαινε σπιτι σου και τελος, καλα περασαμε. Τιποτα παραπανω.