arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μπορώ άνετα να καταλάβω και να αισθανθώ τον συναγωνιστή που λέει για το σκουπίδιασμα της γκόμενας.
Ηθελα να τα γράψω αλλα δεν είχα χρόνο τις προηγούμενες μέρες.
Εμένα μου έτυχε περίπτωση ελεεινίδας η οποία δεν ξανασήκωσε το τηλέφωνο επειδή της είχα πεί ψέμματα για ένα ταξίδι που θα πήγαινα. Της είχα πεί ότι θα πήγαινα σε Ευρωπαική πόλη ενώ θα πήγαινα σε Αραβική χώρα και εγώ ως ανυπέρβλητος μαλάκας για να μην φοβάται το κορίτσι, σκεφτηκα να της το έλεγα όταν γυρίσω. Αποτέλεσμα με ανακάλυψε(γιατι δεν είχα πάρει και τα μέτρα μου να της πώ ψέματα, αφού ήθελα να της το πώ) και την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το ξανασήκωσε ΠΟΤΕ.....μπλοκ απο fb και τα συναφή.
Και τώρα μιλάμε για άτομο που της φέρθηκα σπαθί σε όλα. Μέχρι που την πήγαινα έξω απο το σπίτι και μου έστελνε μήνυμα ότι έφτασε ,γιατί στον κάτω όροφο μένει ένας "ανώμαλος" που έχουνε πάει στα δικαστήρια επειδή την παρενοχλούσε και την παρακολουθούσε και φοβόταν.
Φίλε βάλε κάτω τα εξής
1)Πηγαιν'έλα με το αμαξι
2)Βγαίναμε και τα πλήρωνα όλα εγώ
3)Μου έλεγε ότι ο πρώην της (συνάδελφος της), ντρεπόταν γι αυτην και για το μυαλό της(μετά κατάλαβα το λόγο), εγώ της έδινα θάρρος(ψυχολογική υποστήριξη), όπως και για τον ανώμαλο που μένει απο κάτω της
4)Μου είχε σπάσει τ αρχίδια γιατί ενώ ήθελε να κάνουμε σεξ , δεν το κάναμε επειδή θα έφευγε για το εξωτερικό μόνιμα και δεν ήξερε αν θα μείνει μόνιμα εδώ ή έξω(κοινώς αρκεστήκαμε μόνο στα προκαταρκτικά) και δεν ήθελε το κορίτσι να κάνουμε σεξ αν δεν ήμασταν σε σχέση
5)Τηλεφωνικά έξοδα γιατί το κορίτσι δεν μου έδωσε τον ελληνικό της αριθμό τηλεφώνου αλλα το ευρωπαϊκο , γιατι την ενοχλούσαν οι ανώμαλοι στον ελληνικό, για το λόγο αυτό δεν έβαζε και viber να μιλάμε ανέξοδα....
Λέω εγώ ένα αθώο ψέμα με ανακαλύπτει με αποτέλεσμα......Διαγραφή, μπλόκ και το καλύτερο να μην σηκώνει τηλέφωνο.....
Εγώ σε Αραβική χώρα και αυτή αρχικά στην Ελλάδα και μετά σε Ευρωπαϊκή
Σε σημείο να της γράφω "Σήκωσε το να πούμε ένα αντίο και καλή τύχη, δεν είμαστε εχθροί"
Να μου απορρίπτει τις κλήσεις και να με χρεώνει(γιατί έπαιρνα σε ευρωπαϊκο αριθμό)
Το αποτέλεσμα μου ήρθε ένα μηνά μετά ένα ωραίο μπουγιουρντί 400 κάτι ευρώ λογαριασμός τηλεφώνου....Τον κοίταγα και γέλαγα κι έλεγα απο μέσα μου "καλά να πάθεις μαλάκα".
Την ΄πρόσφατη όμορφη ιστορία που είναι πολύ μεγαλύτερη αλλα δεν θέλω να πλατιάσω παραπάνω σας την λέω για να σας πώ ότι..... Εσύ μπορεί να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Να έχεις φερθεί σπαθί, και η άλλη η άχρηστη στο τέλος να σου φερθεί σαν σκουπίδι, δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο να της εξηγήσεις 5 πράγματα....και γάμησε τα και τα 5 πράγματα. Αλλα ρε παιδιά να μην σηκώνει το τηλέφωνο , να της πείς ένα καλά να περνάς κα Αντίο;;;
Χωρίς να έχεις βρίσει,χτυπήσει, μειώσει να κάνεις κάτι κακό γενικά.... Να είσαι κύριος σε όλα.
Τότε ναι σου βγαίνει το σκουπίδιασμα και το να πάθει ότι το χειρότερο.
Ένιωσα σαν να με σκοτώνουν , να με βάζουν φυλακή χωρίς να φταίω. Η παλιανθρωπία σε όλο της το μεγαλείο.
Και κατάλαβα γιατι κάποιοι κολλάγανε μαζί της και της τονώνουν το ξεφτιλοεγώ της . Εγώ απλά θα ήθελα να πούμε 5 κουβέντες και να τελειώσει εκεί και αυτο το ανθρωποειδές, ούτε αυτό. Όταν φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο αφού και τους φυσιολογικούς , θα τους καταντήσεις ψυχάκιδες.
Τελειώνοντας....Επείδή κι εγώ θα ήθελα τα χειροτερότερα για την τύπισσα και ένιωσα την αδικία που περιγράφεις όταν το σκέφτομαι ψύχραιμα καταλαβαίνω πόσο τυχερός υπήρξα που απο μια αθώα μαλακία κατάλαβα τι φίδι είχα τρελοκαψουρευτεί. Σκέψου να κάνεις οικογένεια παιδακια με μια τέτοια και να σου πάρει τα παιδιά και να εξαφανιστεί μια ωραιία πρωία γιατι το βράδυ κοιμήθηκε στραβά. Σκέψου να την πλακώσεις στο ξύλο και να την πληρώνει κι απο πάνω μετά.Γιατι όλα αυτά. Εγώ απλά δεν ξανα ασχολήθηκα. Πές μου ποιός έχασε;;;Εγώ ή αυτή;
Δεν ξέρω αν το δικό σου στόρυ είναι αληθινό αλλα τύχερος στάθηκες που την κατάλαβες.
Ο κόσμος γεμάτος γυναίκες. Εμένα μετά απο αυτό το σκηνικό , λίγο ότι ήμουν στον κόσμο μου απο την πίκρα, λίγο ότι δεν μ ένοιαζε να γαμήσω άμεσα και δεν βιαζόμουν , απ όσες γνώρισα τις περισσότερες τις γάμησα( ) και άλλες πόσες που δεν ήθελα και μου κάνανε στενό μαρκάρισμα(δεν το πίστευα).
Γενικο συμπέρασμα....
Δεν σας θέλουν???Προσπαθούν να σας γεμίσουν με ενοχές χωρίς να φταίτε???
Σας έχουν πικράνει???
Εκεί θα δείξετε τ @@ σας!!
Keep walking και μην ξανασχοληθείτε (μόνο για πλάκα και για γέλιο).
Αυτό που πονάει περισσότερο τις χαμούρες....
είναι.....
Να κάνεις τη ζωή σου!!!
έλα παραδέξουτο τρολάρεις