Νέα

Σκουπιδιασμα γκομενας που την επιασα με αλλον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karxies28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Μπορώ άνετα να καταλάβω και να αισθανθώ τον συναγωνιστή που λέει για το σκουπίδιασμα της γκόμενας.
Ηθελα να τα γράψω αλλα δεν είχα χρόνο τις προηγούμενες μέρες.
Εμένα μου έτυχε περίπτωση ελεεινίδας η οποία δεν ξανασήκωσε το τηλέφωνο επειδή της είχα πεί ψέμματα για ένα ταξίδι που θα πήγαινα. Της είχα πεί ότι θα πήγαινα σε Ευρωπαική πόλη ενώ θα πήγαινα σε Αραβική χώρα και  εγώ ως ανυπέρβλητος μαλάκας για να μην φοβάται το κορίτσι, σκεφτηκα να της το έλεγα όταν γυρίσω. Αποτέλεσμα με ανακάλυψε(γιατι δεν είχα πάρει και τα μέτρα μου να της πώ ψέματα, αφού ήθελα να της το πώ) και την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το ξανασήκωσε ΠΟΤΕ.....μπλοκ απο fb και τα συναφή.
Και τώρα μιλάμε για άτομο που της φέρθηκα σπαθί σε όλα. Μέχρι που την πήγαινα έξω απο το σπίτι και μου έστελνε μήνυμα ότι έφτασε ,γιατί στον  κάτω όροφο μένει ένας "ανώμαλος" που έχουνε πάει στα δικαστήρια επειδή την παρενοχλούσε και την παρακολουθούσε και φοβόταν.
Φίλε βάλε κάτω τα εξής
1)Πηγαιν'έλα με το αμαξι
2)Βγαίναμε και τα πλήρωνα όλα εγώ
3)Μου έλεγε ότι ο πρώην της (συνάδελφος της), ντρεπόταν γι αυτην και για το μυαλό της(μετά κατάλαβα το λόγο), εγώ της έδινα θάρρος(ψυχολογική υποστήριξη), όπως και για τον ανώμαλο που μένει απο κάτω της
4)Μου είχε σπάσει τ αρχίδια γιατί ενώ ήθελε να κάνουμε σεξ , δεν το κάναμε επειδή θα έφευγε για το εξωτερικό μόνιμα  και δεν ήξερε αν θα μείνει μόνιμα εδώ ή έξω(κοινώς αρκεστήκαμε μόνο στα προκαταρκτικά) και δεν ήθελε το κορίτσι να κάνουμε σεξ αν δεν ήμασταν σε σχέση :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
5)Τηλεφωνικά έξοδα γιατί το κορίτσι δεν μου έδωσε τον ελληνικό της αριθμό τηλεφώνου αλλα το ευρωπαϊκο , γιατι την ενοχλούσαν οι ανώμαλοι στον ελληνικό, για το λόγο αυτό δεν έβαζε και viber να μιλάμε ανέξοδα....

Λέω εγώ ένα αθώο ψέμα με ανακαλύπτει με αποτέλεσμα......Διαγραφή, μπλόκ και το καλύτερο να μην σηκώνει τηλέφωνο.....
Εγώ σε Αραβική χώρα και αυτή αρχικά στην Ελλάδα και μετά σε Ευρωπαϊκή
Σε σημείο να της γράφω "Σήκωσε το να πούμε ένα αντίο και καλή τύχη, δεν είμαστε εχθροί"
Να μου απορρίπτει τις κλήσεις και να με χρεώνει(γιατί έπαιρνα σε ευρωπαϊκο αριθμό)
Το αποτέλεσμα μου ήρθε ένα μηνά μετά ένα ωραίο μπουγιουρντί 400 κάτι ευρώ λογαριασμός τηλεφώνου....Τον κοίταγα και γέλαγα κι έλεγα απο μέσα μου "καλά να πάθεις μαλάκα".
Την ΄πρόσφατη όμορφη ιστορία που είναι πολύ μεγαλύτερη αλλα δεν θέλω να πλατιάσω παραπάνω σας την λέω για να σας πώ ότι..... Εσύ μπορεί να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Να έχεις φερθεί σπαθί, και η άλλη η άχρηστη στο τέλος να σου φερθεί σαν σκουπίδι, δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο να της εξηγήσεις 5 πράγματα....και  γάμησε τα και τα 5 πράγματα. Αλλα ρε παιδιά να μην σηκώνει το τηλέφωνο , να της πείς ένα καλά να περνάς κα Αντίο;;;
Χωρίς να έχεις βρίσει,χτυπήσει, μειώσει να κάνεις κάτι κακό γενικά.... Να είσαι κύριος σε όλα.
Τότε ναι σου βγαίνει το σκουπίδιασμα και το να πάθει ότι το χειρότερο.
Ένιωσα σαν να με σκοτώνουν , να με βάζουν φυλακή χωρίς να φταίω. Η παλιανθρωπία σε όλο της το μεγαλείο.
Και κατάλαβα γιατι κάποιοι κολλάγανε μαζί της και της τονώνουν το ξεφτιλοεγώ της . Εγώ απλά θα ήθελα να πούμε 5 κουβέντες και να τελειώσει εκεί και αυτο το ανθρωποειδές, ούτε αυτό. Όταν φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο αφού και τους φυσιολογικούς , θα τους καταντήσεις ψυχάκιδες.
Τελειώνοντας....Επείδή κι εγώ θα ήθελα τα χειροτερότερα για την τύπισσα και ένιωσα την αδικία που περιγράφεις όταν το σκέφτομαι ψύχραιμα καταλαβαίνω πόσο τυχερός υπήρξα που απο μια αθώα μαλακία κατάλαβα τι φίδι είχα τρελοκαψουρευτεί. Σκέψου να κάνεις οικογένεια παιδακια με μια τέτοια και να σου πάρει τα παιδιά και να εξαφανιστεί μια ωραιία πρωία γιατι το βράδυ κοιμήθηκε στραβά. Σκέψου να την πλακώσεις στο ξύλο και να την πληρώνει κι απο πάνω μετά.Γιατι όλα αυτά. Εγώ απλά δεν ξανα ασχολήθηκα. Πές μου ποιός έχασε;;;Εγώ ή αυτή; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Δεν ξέρω αν το δικό σου στόρυ είναι αληθινό αλλα  τύχερος στάθηκες που την κατάλαβες.
Ο κόσμος γεμάτος γυναίκες. Εμένα μετά απο αυτό το σκηνικό , λίγο ότι ήμουν στον κόσμο μου απο την πίκρα, λίγο ότι δεν μ ένοιαζε να γαμήσω άμεσα και δεν βιαζόμουν , απ όσες γνώρισα τις περισσότερες τις γάμησα( :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:) και άλλες πόσες που δεν ήθελα και μου κάνανε στενό μαρκάρισμα(δεν το πίστευα).
Γενικο συμπέρασμα....
Δεν σας θέλουν???Προσπαθούν να σας γεμίσουν με ενοχές χωρίς να φταίτε???
Σας έχουν πικράνει???
Εκεί θα δείξετε τ @@ σας!!
Keep walking και μην ξανασχοληθείτε (μόνο για πλάκα και για γέλιο).
Αυτό που πονάει περισσότερο τις χαμούρες....
είναι.....
Να κάνεις τη ζωή σου!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έλα παραδέξουτο τρολάρεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Γι αυτο φταιω πολυ περισσότερο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Δεν αποποιουμαι τις ευθύνες μου και τα λαθη μου

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Δεν αποποιουμαι τις ευθύνες μου και τα λαθη μου

ρε φίλε ειλικρινά γιατί
1ον να την πηγαίνεις παντού με το αμάξι? δεν υπάρχουν ΜΜΜ
2ον αλήθεια γιατί να τις πληρώνεις τα πάντα? δεν σου έχει μιλήσει κανείς για την ισότητα των 2 φύλων?
3ον γιατί να έχεις μονογαμική σχέση με κάποια που δεν κάνεις ΣΕΞ? αυτό είναι παράνοια
4ον βάση αυτά που σου έλεγε η κοπελιά ήταν ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ξεκάθαρα
5ον αν είχε πρόβλημα με το τηλέφωνο της απλά να σε καλούσε εκείνη υπάρχει και το μεσεντζερ σκαιπ και χίλια άλλα 2

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
ρε φίλε ειλικρινά γιατί
1ον να την πηγαίνεις παντού με το αμάξι? δεν υπάρχουν ΜΜΜ
2ον αλήθεια γιατί να τις πληρώνεις τα πάντα? δεν σου έχει μιλήσει κανείς για την ισότητα των 2 φύλων?
3ον γιατί να έχεις μονογαμική σχέση με κάποια που δεν κάνεις ΣΕΞ? αυτό είναι παράνοια
4ον βάση αυτά που σου έλεγε η κοπελιά ήταν ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ξεκάθαρα
5ον αν είχε πρόβλημα με το τηλέφωνο της απλά να σε καλούσε εκείνη υπάρχει και το μεσεντζερ σκαιπ και χίλια άλλα 2
Φίλε, ότι και να πείς έχεις δίκιο. Εκεί λοιπόν που πίστευεις ότι είσαι έμπειρος και έχουνε δεί πολλά τα μάτια σου αφήνεσαι και κάνεις μαλακίες. Σίγουρα απο αυτά που γράφω  περιληπτικά δεν μπορείς να καταλάβεις όλο το στόρυ.
Στο τηλέφωνο εκείνη με καλούσε κυρίως, και μιλάγαμε και απο το μεσεντζερ. Το χοντρο στραπάτσο το έπαθα όταν με ανακάλυψε ότι είχα πάει σε άλλη χώρα ,που της έστελνα μηνυματα και την έπαιρνα τηλ και μου το έκλεινε και χρεωνόμουν.
Όσο για το 1) , φοβόταν τον απο κάτω της και την γύριζα σπίτι

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε, ότι και να πείς έχεις δίκιο. Εκεί λοιπόν που πίστευεις ότι είσαι έμπειρος και έχουνε δεί πολλά τα μάτια σου αφήνεσαι και κάνεις μαλακίες. Σίγουρα απο αυτά που γράφω  περιληπτικά δεν μπορείς να καταλάβεις όλο το στόρυ.
Στο τηλέφωνο εκείνη με καλούσε κυρίως, και μιλάγαμε και απο το μεσεντζερ. Το χοντρο στραπάτσο το έπαθα όταν με ανακάλυψε ότι είχα πάει σε άλλη χώρα ,που της έστελνα μηνυματα και την έπαιρνα τηλ και μου το έκλεινε και χρεωνόμουν.

τεσπα δεν το συνεχίζω το πάθημα μάθημα
αλλά ποτέ να μην κάνεις κάτι για μια σύντροφο τι στιγμή που η ίδια δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο για σένα
επίσης άνδρας γυναίκα σαν φύλα είναι ίσα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
τεσπα δεν το συνεχίζω το πάθημα μάθημα
αλλά ποτέ να μην κάνεις κάτι για μια σύντροφο τι στιγμή που η ίδια δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο για σένα
επίσης άνδρας γυναίκα σαν φύλα είναι ίσα
Εχεις δίκιο φίλε.
Επισης Μπορεί κι ένας έμπειρος άντρας να την πατήσει. Οι πιο επικίνδυνες δεν είναι τα ευκολακια, αλλα κάτι τέτοιες ψυχασθενείς με σπουδές κύρος κλπες παπαριες που αρχικα σε προιδεαζουν οτι το λιγοτερο εχεις να κανεις με μια συγκροτημένη προσωπικοτητα με χρυσό περιτύλιγμα κοινώς και κρύβουν μέσα τους απίστευτα ψυχολογικά

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Δεν γαμαγες καλα δεν ηταν καψουρα. απλο ειναι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
Εχεις δίκιο φίλε.
Επισης Μπορεί κι ένας έμπειρος άντρας να την πατήσει. Οι πιο επικίνδυνες δεν είναι τα ευκολακια, αλλα κάτι τέτοιες ψυχασθενείς με σπουδές κύρος κλπες παπαριες που αρχικα σε προιδεαζουν οτι το λιγοτερο εχεις να κανεις με μια συγκροτημένη προσωπικοτητα με χρυσό περιτύλιγμα κοινώς και κρύβουν μέσα τους απίστευτα ψυχολογικά

Πολύ σωστες κουβέντες-ετσι ακριβως είναι!

Αυτές που βγηκαν στα κουρμπέτια και νυχτοπερπατησαν από μικρες, τις φαγαν τις πουτσες τους σωστα και σμιλευτηκαν εγκαιρα!
Και εχουν και την 'μαγκια' πολλες φορες να μην φοβούνται να ξηγηθουν πιο ντομπρα, και στην τελικη, αμα δεν γουσταρουν, πολλες φορες θα το πουν σωστα και παμπαλα!

Αυτές οι χιλιοσπουδαγμενες είναι οι χειροτερες, μαγκες!
Φαινεται πως καταπιεστηκαν και στερηθηκαν μικρες τις εξοδους και τα νταλαβέρια, και αυτομάτως μετα βγαινουν σαν γυναικούλες! Το ιδιο ισχυει και για τους αντιστοιχους ανδρες.

Προσωπικα, τις πιο ηλιθιες, ανάρμοστες και βλακωδεις συμπεριφορες που συναντησα μεχρι τωρα από κοπελες, προερχονταν από ιδιαιτερα 'μορφωμενες' και σπουδαγμένες τύπισσες, οι οποιες αρχισαν να ξεμυτιζουν στα 27+.
Μιλαμε ότι κυκλοφορει πολύ σκουπιδι εκει εξω παιδια, γι αυτό θελει πολύ προσοχή στο που θα ειμαστε κυριοι, και που θα ξηγιόμαστε αναλόγως!

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Γεια σου φίλε μου,

για μένα οι 2 πιο ωραίες απόψεις που ακούστηκαν εδώ είναι 2:

[1]. Η φάση με το γαμήσι + 20 ευρω στο τέλος => πιο κινηματογραφική.
[2]. Εξαφανίζεσαι από παντού (όπως έχεις κάνει μέχρι τώρα).

Το 1ο θεωρώ πως δεν πρέπει να αισθάνεσαι πολλά, για να το κάνεις.
Εσύ προφανώς αισθάνεσαι και είναι αποδεκτό πλήρως.

Πάνω στο 2ο λοιπόν που ακολούθησες, υπάρχουν κάποιες ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Η πιο βασική είναι να ΜΗ λυγίσεις και επικοινωνήσεις. Αν το κάνεις, εσύ χάνεις, και κερδίζει μια καριόλα-Ελεηνίδα (πρόσεξε το καριόλα, γιατί το επάγγελμα της πουτάνας είναι τίμιο και σεβαστό).

ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣ λοιπόν, και πάρε το χρόνο μαζί σου να προχωρήσεις. Όταν συνειδητοποιήσεις μέσα σου πως υπάρχουν άπειρες γυναίκες εκεί έξω που ΔΕΝ είναι έτσι, τότε θα είσαι και έτοιμος να προχωρήσεις. :)
(πολλοί προτείνουν να προχωράς αμέσως στην επόμενη. Το θεωρώ μαγκιά και έξυπνο, αλλά δε μπορεί να το κάνει ο καθένας. Δεν είναι κακό αν δε μπορείς να το κάνεις. Πάρε το χρόνο σου.)

Αν έρθει να σε βρει από κοντά, εκεί είναι ένα ζήτημα. Εγώ προσωπικά, δε θα την απέφευγα, εκεί μπορεί να της έλεγα πως " σορρυ ξενέρωσα μαζί σου, και έπρεπε να προχωρήσω και ίσως να έπρεπε να στο πω, αλλά δεν πειράζει, το μαθαίνεις τώρα". Χωρίς να της πω ποτέ τον πραγματικό λόγο, αλλά μόνο και μόνο για να της αυξήσω τις ανασφάλειες που έχει. :)

Hope this helps.

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Κάνε και καμιά ενημέρωση τι συμβαίνει...
Δώσε εμπειρία στον λαό!

Crusher

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
1
Δεν γαμαγες καλα δεν ηταν καψουρα. απλο ειναι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η απάντηση σου είναι λες και είσαι ο τύπος που την αποχαιρέτησε με το χούφτωμα.

Από προσωπική εμπειρία όταν μπλέκεις με γκόμενα που την κυκλοφορείς εσύ και τα πληρώνεις όλα:

1. Δεν πρόκειται ποτέ αυτό να αλλάξει.
2. Το σκεπτικό της είναι γιατί να μην φάω και ένα 20 ευρώ από το κάθε θύμα που θα βρεθεί μπροστά μου. Σιγά μια ακόμα πίπα θα κάνω.

Αντιμετώπιση προβλήματος

Μια βδομάδα όσα λεφτά χαλάς μαζί της χάλασε τα με επαγγελματίες κάθε χύσιμο και διαφορετική.

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
Αντιμετώπιση προβλήματος

Μια βδομάδα όσα λεφτά χαλάς μαζί της χάλασε τα με επαγγελματίες κάθε χύσιμο και διαφορετική.

σερνικός και τίμιος! Μιλάς σοφά!
Μακάρι να το κάναμε αυτό μικρότεροι, αλλά ήμασταν σχεσάκηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom