Γεια σας ρε μαγκες θελω τα φωτα σας σε κατι που με αγχωνει πολυ μιας και δεν εχω γαμησει ακομα.Οταν ο πουτσος ειναι πολυ καυλωμενος δεν μπορω να τον λυγισω προς το κατω.Με δυσκολια μπορω να τον φερω να ειναι σχεδον παραληλλα με το εδαφος.Και αυτο με προβληματιζει πολυ γιατι σε οτι τσοντα εχω δει οι αλλοι κανουν αεροπλανικα με τις πουτσες του.Φταιει μηπως το οτι ειμαι 19 χρονων?Μπορει να με διαφωτισει κανεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτσοπροβλήματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arag966
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
driver2222
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να κάνεις το σύστημα (μαλακία με την μύγα ) να κάνει τα πρώτα χιλιόμετρα να στρώσει.Γεια σας ρε μαγκες θελω τα φωτα σας σε κατι που με αγχωνει πολυ μιας και δεν εχω γαμησει ακομα.Οταν ο πουτσος ειναι πολυ καυλωμενος δεν μπορω να τον λυγισω προς το κατω.Με δυσκολια μπορω να τον φερω να ειναι σχεδον παραληλλα με το εδαφος.Και αυτο με προβληματιζει πολυ γιατι σε οτι τσοντα εχω δει οι αλλοι κανουν αεροπλανικα με τις πουτσες του.Φταιει μηπως το οτι ειμαι 19 χρονων?Μπορει να με διαφωτισει κανεις?
Επισκέπτης
να κάνεις το σύστημα (μαλακία με την μύγα ) να κάνει τα πρώτα χιλιόμετρα να στρώσει.
???
Το ποιο σιγουρο τεστ ειναι αν μπορεις να κρεμασεις πετσετα του μπανιου βρεγμενη.
Αν την αντεχεις χωρις να ακουμπα στο πατωμα τοτε εισαι μια χαρα..
Όχι ολόσωμη, φαντάζομαι. Αυτή βρεγμένη πάει 10 κιλά! Μη το στειλεις και σε τσίρκο το παιδί
driver2222
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα φτιάξει ένα χωνί με εφημερίδα σαν αυτά που βάζουν μέσα τα κάστανα θα πειάσει μια μύγα θα την βάλει μέσα στο χωνί και μετά το καβλί του μέσα να του τραβά μαλακία η μύγα που θα του την γαργαλάει.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Δεν διαδαζης κιολας βρε παιδι μου...........Δηλαδη πως θα επρεπε να ειναι????
Εχει αρχισει το φυσιολογικο να μας φαινεται περιεργο.
ειναι σε οριζοντια θεση...........
[move] [/move]
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.750
- Πόντοι
- 12.056
Όχι ολόσωμη, φαντάζομαι. Αυτή βρεγμένη πάει 10 κιλά! Μη το στειλεις και σε τσίρκο το παιδί
Ελα ρε...19 ειναι..σιγα να μην μπορει..
Εκτος αν εχει μεγαλωσει με χαμπουργκερ και απο κυκλοφορικο ειναι χαλια..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
2 χερια
3 ποδια
3 ποδια
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Ελα ρε...19 ειναι..σιγα να μην μπορει..
Εκτος αν εχει μεγαλωσει με χαμπουργκερ και απο κυκλοφορικο ειναι χαλια..
Αμα ετρωγε χαμπουργκερ στα μακ ντοναλτ......... εχει σοβαρο προβλημα.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ερμα μουνια μου νιατα καρυδια εσπαζεΓεια σας ρε μαγκες θελω τα φωτα σας σε κατι που με αγχωνει πολυ μιας και δεν εχω γαμησει ακομα.Οταν ο πουτσος ειναι πολυ καυλωμενος δεν μπορω να τον λυγισω προς το κατω.Με δυσκολια μπορω να τον φερω να ειναι σχεδον παραληλλα με το εδαφος.Και αυτο με προβληματιζει πολυ γιατι σε οτι τσοντα εχω δει οι αλλοι κανουν αεροπλανικα με τις πουτσες του.Φταιει μηπως το οτι ειμαι 19 χρονων?Μπορει να με διαφωτισει κανεις?
Επαναλαμβανω οτι αυτου που με προβληματιζει ειναι οτι στις τσοντες οι τυποι κανουν ακροβατικα με τις πουτσες τους ενω εγω εχω δυσκολια να την λυγισω περα απο ενα σημειο.Θα μου πειτε τι σχεση εχει η τσοντα με την πραγματικοτητα.Μαλλον ειναι κατι φυσιολογικο και φταιει απλα οτι δεν εχω γαμησει ακομα.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Ερμα μουνια μου νιατα καρυδια εσπαζε
Εχω μια ταναλια για να σπαω καριδια...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Επαναλαμβανω οτι αυτου που με προβληματιζει ειναι οτι στις τσοντες οι τυποι κανουν ακροβατικα με τις πουτσες τους ενω εγω εχω δυσκολια να την λυγισω περα απο ενα σημειο.Θα μου πειτε τι σχεση εχει η τσοντα με την πραγματικοτητα.Μαλλον ειναι κατι φυσιολογικο και φταιει απλα οτι δεν εχω γαμησει ακομα.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
Ακομα δεν απαντησαμε......... γινεται προθερμανση τωρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις