ρε παιδια εγω μπηκα να διαβασω για τις πουτανες στο μενιδι... τι ειναι ολα αυτα τα ακυρα που γραφετε ?
Είπα να μην ανοίξω ξεχωριστό thread με τίτλο "Γεωγραφία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης"...
ρε παιδια εγω μπηκα να διαβασω για τις πουτανες στο μενιδι... τι ειναι ολα αυτα τα ακυρα που γραφετε ?
Είπα να μην ανοίξω ξεχωριστό thread με τίτλο "Γεωγραφία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης"...
Ασπροπυργος , η ανερχομενη ρωσικη πολη στην Αττικη
Πώς θα τη βρούμε τη τσιγκάνα μακριά από τα λημέρια της????εκεί είναι η φώλιά,συνάδελφος από το σάιτ μου έδωσε πληροφορίες για σούπερ μάρκετ στη φυλή που γίνεται παιχνίδι στο πάρκινγκ...ξέρεις κάτι παραπάνω???Διαβάζω κάτι μαλακίες για το πως και που να πλησιάσετε κάποια όμωρφη γυφοπούλα στο Μενίδι. Καλά ρε φίλε πας καλά? Συμβουλέυω όσους δεν ξέρουν να μην κάνουν το λάθος να πλησιάσουν κάποια τσιγκάνα με σκοπό να την γαμήσουν για μερικά ευρώ γιατί έτσι και πέσει σύρμα θα πεταχούν γύφτοι από ολες τις μερίες και δεν ξέρω αν θα τη βγάλει καθαρή ο επίδοξος γαμιάς. Τσιγκάνα γαμάμε μόνο μακρία από τα λημέρια της και μόνο αν μας το δώσει στο πιάτο. Την έχω πάθει από τσιγκάνους σε ανάλογη φάση στο εξωτερικό βέβαια αλλά οι τσιγκάνοι είναι παντού ίδιοι.
Πώς θα τη βρούμε τη τσιγκάνα μακριά από τα λημέρια της????εκεί είναι η φώλιά,συνάδελφος από το σάιτ μου έδωσε πληροφορίες για σούπερ μάρκετ στη φυλή που γίνεται παιχνίδι στο πάρκινγκ...ξέρεις κάτι παραπάνω???
τις βραδυνες ωρες γινεται . . . .
Διαβάζω κάτι μαλακίες για το πως και που να πλησιάσετε κάποια όμωρφη γυφοπούλα στο Μενίδι. Καλά ρε φίλε πας καλά? Συμβουλέυω όσους δεν ξέρουν να μην κάνουν το λάθος να πλησιάσουν κάποια τσιγκάνα με σκοπό να την γαμήσουν για μερικά ευρώ γιατί έτσι και πέσει σύρμα θα πεταχούν γύφτοι από ολες τις μερίες και δεν ξέρω αν θα τη βγάλει καθαρή ο επίδοξος γαμιάς. Τσιγκάνα γαμάμε μόνο μακρία από τα λημέρια της και μόνο αν μας το δώσει στο πιάτο. Την έχω πάθει από τσιγκάνους σε ανάλογη φάση στο εξωτερικό βέβαια αλλά οι τσιγκάνοι είναι παντού ίδιοι.
θα συμφωνήσω απόλυτα ...Παιδιά μην παίζετε με αυτά... θα έχετε δει σίγουρα πως κάνει επιχειρήσεις η Αστυνομία σε τέτοια μέρη. Οι Αστυνομικοί μόνο μπαζούκας δεν έχουν πάνω τους. Όλοι οι γύφτοι εκεί έχουν όπλα αλλά και κάτι άλλο πολύ σημαντικό: η ζωή σου γι' αυτούς δεν αξίζει μία!
Οπότε μην θέλετε το μουνί και στο πιάτο και ξυρισμένο... Υπάρχουν και σε άλλα μέρη γύφτισσες. Μέσα στο στόμα του λύκου θα πας να τις γαμήσεις???
ναι την είχα δει κανα δυο φορές...δεν έλεγε τιποτα.. το πιο τιμιο που εχει προσεγγισει τα προαστια μας το τελευταιο καιρο είναι το κορίτσι στην γέφυρα της Μεταμορφωσης.. μου κάνει εντυπωση ομως που δεν βλέπω κίνηση... περιμενα ότι κατι θα βρεθεί εδω κοντά...κάτι είχα ακουσει τελευταία για ενα κορίτσι που δεχόταν επισκέψεις κατοικον κοντά στην Δεκελείας αλλά δεν την πρόλαβα και μάλλον άλλαξε μέρος..