You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στο Μενίδι..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos1972
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 235
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αν δεν εχετε διαβατηρια μη ερχεστε επανω...
Μια μέρα κάποτε ανεβαινα με το λεωφορείο (Α10) και στο απέναντι καθισμα καθόταν η χορευτρια που κερναγα χουρο-πουτο το προηγούμενο βραδυ με ψωνια HondosCenter...
Μόνο αν σας ξερουν οι γεροντες.
Μια μέρα κάποτε ανεβαινα με το λεωφορείο (Α10) και στο απέναντι καθισμα καθόταν η χορευτρια που κερναγα χουρο-πουτο το προηγούμενο βραδυ με ψωνια HondosCenter...
Μόνο αν σας ξερουν οι γεροντες.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Το Μενιδι οι κρατιστες θελουν να το αλλαξουν σε Αχαρνες αλλα δεν τους καθεται και ετσι διατηρει το αλβανικο του ονομα ΜΕΝΙΔΙ.
Εγινε τα τελευταια χρονια η μεγαλυτερη πολη της Ανατολικης Αττικης λογω της εγκαταστασης των ρωσων.Παντου ακους ρωσικα,πολλα μαγαζια εχουν ρωσικες ταμπελες μιλαμε για απλα μαγαζια π.χ φουρνοι.Πολλες ισως απο τις τανες μενουν εκει Η ελεγχονται απο εκει.Οπως και στην Καλλιθεα στην περιοχη των ρωσων παλι.
Οργανωμενη επιχειρηση πουτανιας που να λειτουργει φανερα δεν ξερω αλλα για μιλητες καταστασεις εχω ακουσει οτι υπαρχουν.Λογικο ειναι.
Εγινε τα τελευταια χρονια η μεγαλυτερη πολη της Ανατολικης Αττικης λογω της εγκαταστασης των ρωσων.Παντου ακους ρωσικα,πολλα μαγαζια εχουν ρωσικες ταμπελες μιλαμε για απλα μαγαζια π.χ φουρνοι.Πολλες ισως απο τις τανες μενουν εκει Η ελεγχονται απο εκει.Οπως και στην Καλλιθεα στην περιοχη των ρωσων παλι.
Οργανωμενη επιχειρηση πουτανιας που να λειτουργει φανερα δεν ξερω αλλα για μιλητες καταστασεις εχω ακουσει οτι υπαρχουν.Λογικο ειναι.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στα ρωσικα πως θα το πουν ξερεις μηπως;μενιδογκραντ ή αχαρνεσμπεργκ;Το Μενιδι οι κρατιστες θελουν να το αλλαξουν σε Αχαρνες αλλα δεν τους καθεται και ετσι διατηρει το αλβανικο του ονομα ΜΕΝΙΔΙ.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
μαλλον Μενιδογραντ και η Πετρουπολη Λενιγκραντ.στα ρωσικα πως θα το πουν ξερεις μηπως;μενιδογκραντ ή αχαρνεσμπεργκ;
Η ιστορια με τους ρωσους στο Μενιδι οπως και στην Καλλιθεα δεν ξεκιναει με την συντριβη του
κομμουνισμου ειναι παλαιοτερη.Απο το '60 ισως υπηρχαν εκει κοινοτητες ρωσων-ποντιων οι οποιες
μετα το 1989 μεγαλωσαν παρα πολυ.Σιγουρα εκει κυριαρχει σημερα ο ρωσικος πολιτισμος και αυτο ειναι καλο για την μητροπολιτικη Αθηνα.Της προσδιδει πολυμορφια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαλλον Μενιδογραντ και η Πετρουπολη Λενιγκραντ.
Η ιστορια με τους ρωσους στο Μενιδι οπως και στην Καλλιθεα δεν ξεκιναει με την συντριβη του
κομμουνισμου ειναι παλαιοτερη.Απο το '60 ισως υπηρχαν εκει κοινοτητες ρωσων-ποντιων οι οποιες
μετα το 1989 μεγαλωσαν παρα πολυ.Σιγουρα εκει κυριαρχει σημερα ο ρωσικος πολιτισμος και αυτο ειναι καλο για την μητροπολιτικη Αθηνα.Της προσδιδει πολυμορφια.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Εγινε τα τελευταια χρονια η μεγαλυτερη πολη της Ανατολικης Αττικης λογω της εγκαταστασης των ρωσων.
Άκυρον.
Το Περιστέρι είναι 4ος μεγαλύτερος δήμος της χώρας.
Και από πότε το Μενίδι βρίσκεται στην Ανατολική Αττική;
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Το Μενιδι ανηκει στην Νομαρχια Ανατολικης Αττικης και ειναι ο μεγαλυτερος δημος της.Άκυρον.
Το Περιστέρι είναι 4ος μεγαλύτερος δήμος της χώρας.
Λογω της εγκαταστασης των Ρωσων ο Πληθυσμος εκτινακτηκε σε 100.000 +
Το Περιστερι ανηκει στην Νομ Αθηνας ειναι πραγματι 4ος δημος.Εκτινακτηκε στις 10ετιες '50,'60 απο εσωτερικους μεταναστες απο την Πελοποννησο κυρια.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
γιατι που εχει λορδους?Μενιδι.. καποτε γυφτοι τωρα ρωσσοποντιοι, μια ζωη Β-Class...!!
Στα Βαλκανια ειμαστε.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δηλαδη,Το Μενιδι ανηκει στην Νομαρχια Ανατολικης Αττικης και ειναι ο μεγαλυτερος δημος της.
Λογω της εγκαταστασης των Ρωσων ο Πληθυσμος εκτινακτηκε σε 100.000 +
Το Περιστερι ανηκει στην Νομ Αθηνας ειναι πραγματι 4ος δημος.Εκτινακτηκε στις 10ετιες '50,'60 απο εσωτερικους μεταναστες απο την Πελοποννησο κυρια.
ανεβαινοντας την αθηνων λαμιας, βρισκουμε την κηφισια και αν κοιταξουμε δυτικα κοιταμε την ανατολικη αττικη..
τσε γκαμώ τσες οργκανούσεις έκουμε..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κι εσυ με σωφερ κυκλοφορεις ??Μενιδι.. καποτε γυφτοι τωρα ρωσσοποντιοι, μια ζωη Β-Class...!!
Το Μενίδι (Αχαρναί) ανήκει διοικητικά στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Μαλλον Αγ.Διονυσιο ? ,πισω απο τους καραβαναδες ειναι πολυ ροκ εκειεχω ακουσει για Πρ.Ηλία αλλα δε εχω δει κατι και δε το εχω ψαξει
δεν σε καταλαβαίνω...
στο Μενιδι κυκλοφορούν τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και οι πιο όμορφες γυναίκες.
δεν κυκλοφορούν μπάτσοι και πουστράκια.
και γενικά είναι όλα ειλικρινή και ξεκάθαρα: ότι βλέπεις αυτό είναι.
Στα μέρη σου έχεις καλύτερη ποιότητα? Στο γειτονά σου λες καλημέρα, έστω και στα ρώσικα?
στο Μενιδι κυκλοφορούν τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και οι πιο όμορφες γυναίκες.
δεν κυκλοφορούν μπάτσοι και πουστράκια.
και γενικά είναι όλα ειλικρινή και ξεκάθαρα: ότι βλέπεις αυτό είναι.
Στα μέρη σου έχεις καλύτερη ποιότητα? Στο γειτονά σου λες καλημέρα, έστω και στα ρώσικα?
Μενιδι.. καποτε γυφτοι τωρα ρωσσοποντιοι, μια ζωη Β-Class...!!
παιδες συναθλητες, οντως στο μενιδι ( ανω λιοσια), παιζουν διαφορα. Δεν εχω παρατηρησει κατι για ρωσακια στην περιοχη παροτι υπαρχουν πολλα, αλλα μου εχουν κατσει καλες περιπτωσεις με πανεμορφα τσιγγανοπουλα. στην περιοχη υπαρχει η συμβιωση αφιγγανων και ρωοοποντιων αλλα δεν εχω παρατηρησει να παιζει κατι απο πλευρας ρωσωποντιων. θα ειναι πολυ κλειστο κυκλωμα.
οσο αφορα για τα κοντεινερς αυτα αρχιζουν σιγα σιγα και τα ξυλωνουν απο την περιοχη, αλλα οντως προ καιρου που ειχα πετυχει ενα μωρο μου ειχε κανει προταση να παμε στο κοντεινερ που της ειχε παραχωρησει το κρατος επειτα απο το μεγαλο σεισμο. φυσικα αρνηθηκα καθωτι δεν ξερω τι παιζει εκει και επισκευτικαμε τελικα το δασιλιο κοντα στην μονη στην φυλης ψηλα. παντος η περιοχη εχει κινητικοτητα και σιγουρα αναπτυξει στον τομεα αυτον.
αντε να ξεκινηση η αποκεντρωση σιγα σιγα....
οσο αφορα για τα κοντεινερς αυτα αρχιζουν σιγα σιγα και τα ξυλωνουν απο την περιοχη, αλλα οντως προ καιρου που ειχα πετυχει ενα μωρο μου ειχε κανει προταση να παμε στο κοντεινερ που της ειχε παραχωρησει το κρατος επειτα απο το μεγαλο σεισμο. φυσικα αρνηθηκα καθωτι δεν ξερω τι παιζει εκει και επισκευτικαμε τελικα το δασιλιο κοντα στην μονη στην φυλης ψηλα. παντος η περιοχη εχει κινητικοτητα και σιγουρα αναπτυξει στον τομεα αυτον.
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
να βοηθησουμε να αναπτυχθει η περιοχη αλλα πως μπορει να γινει αυτο χωρις πληροφοριες ?παιδες συναθλητες, οντως στο μενιδι ( ανω λιοσια), παιζουν διαφορα. Δεν εχω παρατηρησει κατι για ρωσακια στην περιοχη παροτι υπαρχουν πολλα, αλλα μου εχουν κατσει καλες περιπτωσεις με πανεμορφα τσιγγανοπουλα. στην περιοχη υπαρχει η συμβιωση αφιγγανων και ρωοοποντιων αλλα δεν εχω παρατηρησει να παιζει κατι απο πλευρας ρωσωποντιων. θα ειναι πολυ κλειστο κυκλωμα.
να βοηθησουμε να αναπτυχθει η περιοχη αλλα πως μπορει να γινει αυτο χωρις πληροφοριες ?
καλα τα λες , δωστε πληροφοριες
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.148
- Πόντοι
- 12.056
παιδες συναθλητες, οντως στο μενιδι ( ανω λιοσια), παιζουν διαφορα. Δεν εχω παρατηρησει κατι για ρωσακια στην περιοχη παροτι υπαρχουν πολλα, αλλα μου εχουν κατσει καλες περιπτωσεις με πανεμορφα τσιγγανοπουλα. στην περιοχη υπαρχει η συμβιωση αφιγγανων και ρωοοποντιων αλλα δεν εχω παρατηρησει να παιζει κατι απο πλευρας ρωσωποντιων. θα ειναι πολυ κλειστο κυκλωμα.
Aλλο Μενιδι αλλο Ανω Λιοσια....καμια σχεση μεταξυ τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 558
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις