Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε μουνιλα (ναι εισαι ανδρας αλλα για χαρην συντομιας) η γυναικια λογικη ειναι μια και να το ξερεις παντα (οχι οτι ειναι καλο απλα ετσι ειναι) μετα το χωρισμο φταει παντα αυτο το γουρουνι που μας παρατησε/πληγωσε κτλ... απλα νιωθουμε καλυτερα ετσι  :idiot: :idiot: :idiot:

αυτο το καταλαβαινω φιλτατη δεν καταλαβαινω το να λες οτι δεν ξερει να βαλει δαχτυλο κ δεν ξερει να γαμησει αυτο το βλεπω να τα λενε ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ που ειναι για δουλεμα...ναι να πεις οτι θελεις αλλα για να μας λες για το πηδημα οτι δεν κανει καλο κλπ παει να πει οτι καποιο ελλειμα εχεις κ οτι κατι δεν πηγαινε καλα...δεν φταιει ομως αυτος...αυτο δεν μου αρεσε...

Επισκέπτης
αυτο το καταλαβαινω φιλτατη δεν καταλαβαινω το να λες οτι δεν ξερει να βαλει δαχτυλο κ δεν ξερει να γαμησει αυτο το βλεπω να τα λενε ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ που ειναι για δουλεμα...ναι να πεις οτι θελεις αλλα για να μας λες για το πηδημα οτι δεν κανει καλο κλπ παει να πει οτι καποιο ελλειμα εχεις κ οτι κατι δεν πηγαινε καλα...δεν φταιει ομως αυτος...αυτο δεν μου αρεσε...
το ελλειμα ειναι στο κεφαλι...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

κοιτα να δεις ο συγεκριμενος με ειχε γραμμενη στα παπαρια του και ουτε καν προσπαθουσε... και οταν λεω δεν ηξερε ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ και δεν ειναι αυτο τοσο το προβλημα οσο το οτι δεν μαθεναι κιολας :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
κοιτα να δεις ο συγεκριμενος με ειχε γραμμενη στα παπαρια του και ουτε καν προσπαθουσε... και οταν λεω δεν ηξερε ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ και δεν ειναι αυτο τοσο το προβλημα οσο το οτι δεν μαθεναι κιολας :headbang: :headbang: :headbang:
εκει με τον πρωην ομως εεε....

Επισκέπτης

γιατι ομως εχω την εντυπωση πως αυτον που δεν σου εδινε σημασια που σε εγραφε που δεν σε γαμαγε οπως λες κ ολα τα αλλα αυτον θα τον θυμασαι για ολη σου την ζωη κ θα λες οτι ειναι ο μεγαλος σου ερωτας ενω καποιον που θα σε αγαπαει θα σου φερεται ωραια θα ενδιφερεται θα τον εχεις του κλωτσου κ του μπατσου.....ε? η μηπως κανω λαθος?

Επισκέπτης
γιατι ομως εχω την εντυπωση πως αυτον που δεν σου εδινε σημασια που σε εγραφε που δεν σε γαμαγε οπως λες κ ολα τα αλλα αυτον θα τον θυμασαι για ολη σου την ζωη κ θα λες οτι ειναι ο μεγαλος σου ερωτας ενω καποιον που θα σε αγαπαει θα σου φερεται ωραια θα ενδιφερεται θα τον εχεις του κλωτσου κ του μπατσου.....ε? η μηπως κανω λαθος?
τωρα ειπες την ουσια της σημερινης εποχης στις σχεσεις

Επισκέπτης

Σωστος  ο παιχτης :thumbsup:

Επισκέπτης
Και να συμπληρωσω με δυο παροιμιες:

''Αλλου τρως,αλλου πινεις,αλλου πας και το δινεις''

''Οσο πιο πολυ τη φτυνεις,τοσο πιο πολυ κολλαει'' :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

εδω αγγιζεις τα αδητα της γυναικιας ψυχολογιας και εχεις δικιο... μονο που επειδη εγω εχο φαει τα σκατα μου γενικως με κακες σχεσεις εχω μαθει να εκτιμω λιγο παραπανω τους οκ ανδρες (οχι τους μουνοδουλους)αν και παντα εχω τον φοβο οτι θα πληγωσω αυτους που με αγαπανε γτ εκτος των αλλων ειμαι και κωλοχαρακτηρας

Επισκέπτης
εδω αγγιζεις τα αδητα της γυναικιας ψυχολογιας και εχεις δικιο... μονο που επειδη εγω εχο φαει τα σκατα μου γενικως με κακες σχεσεις εχω μαθει να εκτιμω λιγο παραπανω τους οκ ανδρες (οχι τους μουνοδουλους)αν και παντα εχω τον φοβο οτι θα πληγωσω αυτους που με αγαπανε γτ εκτος των αλλων ειμαι και κωλοχαρακτηρας
εμεις εδω ειμαστε μονο καλοχαρακτηρες,ραουςςςς

Επισκέπτης
Και να συμπληρωσω με δυο παροιμιες:

''Αλλου τρως,αλλου πινεις,αλλου πας και το δινεις''

''Οσο πιο πολυ τη φτυνεις,τοσο πιο πολυ κολλαει'' :grin:
ξεπεραστε τα αυτα ρεεεεεε......μεχρι τα τριαντα ειναι αυτα μετα που χαλαει το δερματακι αρχιζουν το κυνηγι....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το ραουζ τι σημαινει;;; λολ λολ λολ

Επισκέπτης
μονο που επειδη εγω εχο φαει τα σκατα μου γενικως με κακες σχεσεις εχω μαθει να εκτιμω λιγο παραπανω τους οκ ανδρες (οχι τους μουνοδουλους)αν και παντα εχω τον φοβο οτι θα πληγωσω αυτους που με αγαπανε γτ εκτος των αλλων ειμαι και κωλοχαρακτηρας

εδω αγγιζεις τα αδητα της γυναικιας ψυχολογιας και εχεις δικιο...

μονη σου απαντας σε αυτο που λεω....κ το ρητο ΄΄ο καθενας περνει οτι του αξιζει΄΄
οταν λες οτι εισαι κωλοχαρακτηρας δεν ειναι δικαιολογημενο να εχεις φαει σκατα? ρωτω εγω...
το οτι ο αλλος κυρια μου ειναι μουνοδουλος δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι μαλακας απλα ανθρωπος ειναι κ αυτος κ το κατω κεφαλι αιματωνεται περισσοτερο...θα ειναι κατακτρητεο?εδω μας λες οτι δεν σε γαμαγε κ τον μουνοδουλο που θελει ολο να γαμιεται τον απορριπτεις?αυτο δεν ειναι γυναικεια υποσταση δεν θελω να ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΟΤΕ οτι ετσι σκεφτονται οι γυναικες ετσι λυπαμαι που θα σε προσβαλλω σκεφτονται οι χαζογκομενες τα γυναικακια κ οχι οι γυναικες

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
απανταω αλλη ορα γτ πρεπει να φυγο γεια

Επισκέπτης
κ μετα λενε οι αντρες ειναι ανωριμοι επειδη δηλαδη εχουν μια αδυναμια στο πουλι τους....  :boobies:

αμα σκεφτονται ετσι οι γυναικες ζωτω που καηκαμε :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom