Επισκέπτης
ποιος τις χεζει μωρε...το πουλι μας να περναει καλα...χαιρετω ,αυριο παλικ μετα λενε οι αντρες ειναι ανωριμοι επειδη δηλαδη εχουν μια αδυναμια στο πουλι τους....
αμα σκεφτονται ετσι οι γυναικες ζωτω που καηκαμε
ποιος τις χεζει μωρε...το πουλι μας να περναει καλα...χαιρετω ,αυριο παλικ μετα λενε οι αντρες ειναι ανωριμοι επειδη δηλαδη εχουν μια αδυναμια στο πουλι τους....
αμα σκεφτονται ετσι οι γυναικες ζωτω που καηκαμε
ποιος τις χεζει μωρε...το πουλι μας να περναει καλα...χαιρετω ,αυριο παλι
αμαν αυτη η ευγενεια πια.κοιτα πιο πανω και θα δεις τι εννοω
θα πας στον πρωην?!!!!
καλως την νε και ας αργησε :S :Sότι και να λέτε ρε παιδιά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το να είσαι γυναίκα,και να τρως τα λεφτά του άντρα σου,κατακτώντας τα με το ...σπαθί σου!είμαι ελλεεινίδα κ γουστάρω!
κλωνος εισαι και τιποτα αλλο...είμαι ελλεεινίδα κ γουστάρω!
λάθος κάνεις,θα τολμούσα να πω ότι είμαι το πλήρωμα του χρόνου τέλος στις προοδευτικές γυναικείες παρουσίες του σαιτ
μπα....απλά με πνίγει το δίκιο με όλα αυτά που διαβάζω!!
δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το να είσαι γυναίκα,και να τρως τα λεφτά του άντρα σου,κατακτώντας τα με το ...σπαθί σου!
ότι και να λέτε ρε παιδιά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το να είσαι γυναίκα,και να τρως τα λεφτά του άντρα σου,κατακτώντας τα με το ...σπαθί σου!είμαι ελλεεινίδα κ γουστάρω!
έτσι νομίζετε ότι είναι ή έτσι σας λέει η μαμά σας ότι είναι??
όχι, το βλέπουμε ιδίοις όμασι καθημερινά, [size=16pt]αγαπητή elleinis[/size]