Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ μετα λενε οι αντρες ειναι ανωριμοι επειδη δηλαδη εχουν μια αδυναμια στο πουλι τους....  :boobies:

αμα σκεφτονται ετσι οι γυναικες ζωτω που καηκαμε :2funny: :2funny:
ποιος τις χεζει μωρε...το πουλι μας να περναει καλα...χαιρετω ,αυριο παλι

Επισκέπτης
αμαν αυτη η ευγενεια πια.κοιτα πιο πανω και θα δεις τι εννοω

Πιο πάνω κοίταξα και υποπτεύομαι ότι το μαλάκας στόχευε εμένα,ή κάνω λάθος? και μην μου απαντήσεις με το κοινότοπο ''όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται'' γιατί δεν ισχύει στην περίπτωσή μου.

pirgiotis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
re maga oson afora to ar8ro sou,kales oi poutanes gia xekavlwma alla to paixnidi mexri na rixeis mia gomena den sigrinetai me kamia poutana.kai min xexnas oti gia na kaneis paidia den 8a pas stis poutanes alla 8a psaxeis na vreis kamia swsti gunaika,opote kales oi filosofies alla gia na perna i wra :tickedoff:

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ότι και να λέτε ρε παιδιά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το να είσαι γυναίκα,και να τρως τα λεφτά του άντρα σου,κατακτώντας τα με το ...σπαθί σου!είμαι ελλεεινίδα κ γουστάρω!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ότι και να λέτε ρε παιδιά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το να είσαι γυναίκα,και να τρως τα λεφτά του άντρα σου,κατακτώντας τα με το ...σπαθί σου!είμαι ελλεεινίδα κ γουστάρω!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:καλως την νε και ας αργησε :idiot: :P :P :P :S :S

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
λάθος κάνεις,θα τολμούσα να πω ότι είμαι το πλήρωμα του χρόνου :grin: τέλος στις προοδευτικές γυναικείες παρουσίες του σαιτ  :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.766
Πόντοι
12.056
λάθος κάνεις,θα τολμούσα να πω ότι είμαι το πλήρωμα του χρόνου :grin: τέλος στις προοδευτικές γυναικείες παρουσίες του σαιτ  :grin:

Μηπως εισαι η γυναικα μου και μπηκες εδω για να με τσεκαρεις??? :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπα....απλά με πνίγει το δίκιο με όλα αυτά που διαβάζω!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπράβο elleinida :2funny: :2funny: :2funny: nick
Πάντως φυσικά είναι θεμιτό μια γυναίκα και νέα να επιδιώκει τη αποκατάστασή της. Το πρόβλημα είναι εδώ, ότι γίνεται αποκλειστικά και με εμμονή που χρήζει

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
έτσι νομίζετε ότι είναι ή έτσι σας λέει η μαμά σας ότι είναι?? :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: όχι, το βλέπουμε ιδίοις όμασι καθημερινά, αγαπητή elleinis

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
νεα φυντανια στο σαιτ βλεπω..

καλως τα παιδια..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

ρε νουμερο,μπηκες να προκαλεσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom