Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εύα μου...άμα καταφέρνεις να τον στέλνεις τον άλλο,και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του..καθάρισες....έτσι ειμαστε εμείς οι ΄αντρες...την γυναίκα πουτάνα στο κρεββάτι και κυρία στο σπίτι την θέλουμε...
για ποσο ομως συναγωνιστη?θα σε στειμει μια ,δυο...30,40...καπου θα θελησεις και κατι καινουργιο

Επισκέπτης
κοιτα να δεις εχω κανει αυτο το λαθος στο παρελθον και εμαθα απο αυτο αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ενοουσα εδω...
εαν μαθαινες θα μας ελεγες οτι για να κρατησεις εναν αντρα τα κριτηρια ειναι ο σεβασμος η εμπιστοσυνη η κατανοηση κ πολλα αλλα δεν νομιζω να εισαι 20 χρονων κ να σε ενδιαφερει μονο το πηδημα εδω λογικα μας μιλας για σχεση η για κατι σοβαρο...κανω λαθος?

ενοω αν η γυναικα ειναι ψωφια στο κρεβατι με το δικιο του κι αλλος να την κερατωσει (δεν λεω υπαρχουν κι αλλοι λογοι κερατωματος πιο σοβαροι)

κοιτα υπαρχουν αντρες κ αντρες...υπαρχουν κ καποιοι που μπορει να γαμιεσαι ολη μερα να του κανεις αεροπλανικα κ παλι να το φας το κερατο...σημασια εχει τον αντρα να τον ζυγιζεις κ να καταλαβαινεις με τι εχεις να κανεις αλλα κ παλι εαν σου φερεται καλα σε αγαπαει κλπ καταλαβεται οτι το πηδημα για εναν αντρα δεν σημαινει απολυτως τιποτα κ δεν εχει καμια αξια ενω για την γυναικα ειναι αλλιως

) οι αχρηστοι που ελεγα σε ενα αλλο θεμα ηταν συγεκριμενα ενας αχρηστος πρωην που ηταν ανεπιδεκτος μαθησεως 

ναι αλλα εαν κατσει κ το δεις σαν τριτος ειναι προκλητικο να σνομπαρεις κ να υποβιβαζεις τοσο πολυ καποιον που εσυ τον επελεξες για συντροφο...

Επισκέπτης
σιγά ρε ντάμμερ..δηλαδή τι ...πρέπει να σε πληρώνει και εσύ να καααθεσαι?.....συνήθως εμείς βγάζουμε πιο πολλά οπότε δίνουμε περισσότερα...εκτός αν θέλεις να την έχεις να κυκλοφορεί σαν γύφτισσα...μην τρελλαθούμε κιόλας...
δεν ειπα αυτο μη βιαζεσαι.εννοω οτι καλο ειναι να ξερεις απο πριν τι να περιμενεις απο καποιον

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ταλε εχεις δικιο και το συνηδητοποιο τον τελευταιο καιρο... ευτυχως που δεν με πηραν ακομη τα χρονια :dancing: :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ενταξει ισως δεν επρεπε να τον βρισω τον πρωην μου εχεις δικιο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταλε εχεις δικιο και το συνηδητοποιο τον τελευταιο καιρο... ευτυχως που δεν με πηραν ακομη τα χρονια :dancing: :dancing:
κάτι ξέρουμε και εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι..[πουρέιντζερ :2funny: :2funny:].. απο γυναίκες.....την νοοτροπία τους και βέβαια το τι θέλουμε εμείς....με λίγο μυαλό όλα γίνονται.....

Επισκέπτης
εγω της το θυμιζω γιατι δεν μ αρεσει καθολου να λενε γκομενες τους  πρωην αχρηστους,μικροτσουτσουνους,δεν ξερουν να γαμανε κλπ βγαζω αφτρες  :grin: :grin:
ε δειγμα κομπλεξικοτητας ειναι αυτο ρε,ειναι δυνατον σοβαρη κοπελα να καθεται και να εξιστορει τι εκανε ο πρωην και πως ηταν?αν και ολες οι γκομενες τα λενε αυτα και κατα τη διαρκεια της σχεσης και μετα...γνωστο αυτο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ολο για τον πρωην λες κοπελια...χωρις παρεξηγηση

καλη η απαντιση της μουνιλας... ο συγεκριμενος (πρωην)με εκανε να σκισω τα πτυχια μου(λεμεεεεεεεεεεε τωρα)γι αυτο μου εχει κατσει τεσπα κλεινουν οι αναφορες σε αυτο το θεμα

Επισκέπτης
καλη η απαντιση της μουνιλας... ο συγεκριμενος (πρωην)με εκανε να σκισω τα πτυχια μου(λεμεεεεεεεεεεε τωρα)γι αυτο μου εχει κατσει τεσπα κλεινουν οι αναφορες σε αυτο το θεμα
καλα που το καταλαβες...

Επισκέπτης
καλη η απαντιση της μουνιλας...

καταρχην βγαινω μονο σε αρσενικο τουλαχιστον για αρχη μετα μπορει να το γυρισω δεν ξερω  :2funny:

ε δειγμα κομπλεξικοτητας ειναι αυτο ρε,ειναι δυνατον σοβαρη κοπελα να καθεται και να εξιστορει τι εκανε ο πρωην και πως ηταν?αν και ολες οι γκομενες τα λενε αυτα και κατα τη διαρκεια της σχεσης και μετα...γνωστο αυτο

εγω βγαζω καντηλες οταν ακουω τετοια μπορει να ηταν βλακας χαζος ηλιθιος οτι να ναι αλλα αυτα τα μικροτσουτσουνος δεν ξερει να βαζει δαχτυλο
κλπ δεν τα γουσταρω καθολου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για ποσο ομως συναγωνιστη?θα σε στειμει μια ,δυο...30,40...καπου θα θελησεις και κατι καινουργιο
μπα ντράμμερ..εγώ είμαι μαλάκας..άμα γουσταρω την κοπελιά κολλάω και δεν κοιτώ αλλού......αρκεί να είναι εντάξει μαζί μου...

Επισκέπτης
καταρχην βγαινω μονο σε αρσενικο τουλαχιστον για αρχη μετα μπορει να το γυρισω δεν ξερω  :2funny:

εγω βγαζω καντηλες οταν ακουω τετοια μπορει να ηταν βλακας χαζος ηλιθιος οτι να ναι αλλα αυτα τα μικροτσουτσουνος δεν ξερει να βαζει δαχτυλο
κλπ δεν τα γουσταρω καθολου...
οσο περισσοτερο δινεις σημασια τοσο θα σε ενοχλουν αυτα που λεει η εκαστοτε κοπελα...λες κι εμεις δε μπορουμε να πουμε τι μπαζολα ειναι αυτη η τι κομοδινο που ειναι στο κρεββατι και τετοιες μαλακιες...το θεμα ειναι να μη φτασεις ποτε εκει

Επισκέπτης
μπα ντράμμερ..εγώ είμαι μαλάκας..άμα γουσταρω την κοπελιά κολλάω και δεν κοιτώ αλλού......αρκεί να είναι εντάξει μαζί μου...
ολοι το κανουμε αυτο αλλα ποτε δεν μπορεις να πεις οτι εχεις βρει το τελειο ετσι δεν ειναι?

Επισκέπτης
οσο περισσοτερο δινεις σημασια τοσο θα σε ενοχλουν αυτα που λεει η εκαστοτε κοπελα...λες κι εμεις δε μπορουμε να πουμε τι μπαζολα ειναι αυτη η τι κομοδινο που ειναι στο κρεββατι και τετοιες μαλακιες...το θεμα ειναι να μη φτασεις ποτε εκει

εγω το λεω ξεκαθαρα..κριτηριο μου δεν ειναι η γκομενα να μου κανει αεροπλανικα θα το εχεις καταλαβει κ θα το βλεπεις στον εαυτο σου οτι οσο μεγαλωνεις αλλα πραγματα ζητας απο ενα κοριτσι μια γυναικα...αυτο που λενε πουτανα στο κρεβατι κυρια μπορει να ισχυει αλλα θεωρω οτι κριτηρια για να δεις εναν ανθρωπο σοβαρα δεν ειναι να σου περνει το αεροπλανικο τσιμπουκι να σου κανει σπαγγατα κλπ κ να μην ξεχναμε οτι το γαμησι ειναι επικοινωνια δεν ειναι επειδηξη δυνατοτητων στην ενοργανη γυμναστικη επομενως κ χωρις πολλα σπαγγατα μπορεις να νιωσεις πραγματα τουλαχιστον για μια σχεση τωρα στο γαμο δεν νομιζω οτι παιζει ρολο γιατι εκει σε ενδιαφερουν αλλα πραγματα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φιλε μουνιλα (ναι εισαι ανδρας αλλα για χαρην συντομιας) η γυναικια λογικη ειναι μια και να το ξερεις παντα (οχι οτι ειναι καλο απλα ετσι ειναι) μετα το χωρισμο φταει παντα αυτο το γουρουνι που μας παρατησε/πληγωσε κτλ... απλα νιωθουμε καλυτερα ετσι  :idiot: :idiot: :idiot:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κι αμα παντρευτω ποτε θα σας κπω και εντυπωσεις μεχρι τοτε περιμενω τισ δικες σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom