Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

captainXXX

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ξέχασες κάτι :
  Η πουτάνα επειδή έχεις πληρώσει, προσπαθεί για τη δικιά σου ευχαρίστηση, ενώ
  Η γυναίκα/πουτάνα, όσα κι αν έχεις πληρώσει γι' αυτήν, απαιτεί τη δικιά της ευχαρίστηση.

Επισκέπτης
Μια πολυ μεγαλη διαφορα ειναι οτι η πουτανα ξερει πολυ καλα πως να πουληση το μουνι της χωρις περετερο μαλακιες πραγμα που ειναι πολυ καλο γιατι στις πουτανες για αυτο παμε.
Τωρα αν πατε για να κανετε σχεση με την πουτανα αλλαζει λιγο το πραγμα γιατι πια δεν θα το πουλαει και τοτε θα δειτε αλλα πραγματα τα οποια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα σας ευχαριστησουν.
Με αλλα λογια καλες οι πουτανες και οι σχεσεις μαζι τους αλλα μονο στους ΟΙΚΟΥΣ.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γι αυτο λεω κι εγω οτι τον ανδρα της μια γυναικα πρεπει να τον ταιζει καλα αλλιως θα τρεχει στις πουτανες... οποτε καλυτερα να του κανει η ιδια πουτανιες μην χαλαν και λεφτα

Επισκέπτης
γι αυτο λεω κι εγω οτι τον ανδρα της μια γυναικα πρεπει να τον ταιζει καλα αλλιως θα τρεχει στις πουτανες... οποτε καλυτερα να του κανει η ιδια πουτανιες μην χαλαν και λεφτα

Μωρό μου είσαι ολόσωστη!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κάτι μας είπες τώρα εύα...ελάχιστες ειναι αυτές..οι περισσότερες μόλις βάλουν στεφάνι κόβουν ακόμα και τις πολλές στάσεις.....μετά βέβαια φωναζουν..τον αλήτη μου τα φόρεσε....ΟΥΣΤ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εμ... κατι τετοια φοβαμαι κι εγω καλυτερα να με λεει λυσαρα ο αλλος παρα ψωφια :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
γι αυτο λεω κι εγω οτι τον ανδρα της μια γυναικα πρεπει να τον ταιζει καλα αλλιως θα τρεχει στις πουτανες...

σε αυτο συμφωνουμε

οποτε καλυτερα να του κανει η ιδια πουτανιες μην χαλαν και λεφτα

ευα η δεν ξερω πως σε λενε τελος παντων κατι δεν εχεις καταλαβει καλα κ γενικα δεν εχετε καταλαβει ολες οσες ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι με την πουτανια θα κρατησετε αντρα...οταν εννουμε πουτανια δεν εννουμε στο κρεβατι εννουμε πουτανια στην συμπεριφορα...τωρα για να μας λες ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ αυτους που η ιδια ειχες επιλεξει για συντροφους για εμενα αποριπτεσαι κ ειμαι προκατελειμενος μαζι σου...καταλαβε λοιπον κατι εαν θελεις να κρατησεις εναν (Α)ντρα το κεφαλαιο να το προσεξεις με την πουτανια πιστεψε με ηττα θα φας...τωρα με αυτους που εσυ τους θεωρεις αχρηστους προφανως κ με την πουτανια θα κολλησουν μαζι σου...αλλα καταλαβετο με την πουτανια ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ χαμενη εαν ακολουθεις τετοιες μεθοδους...

Επισκέπτης
σε αυτο συμφωνουμε

ευα η δεν ξερω πως σε λενε τελος παντων κατι δεν εχεις καταλαβει καλα κ γενικα δεν εχετε καταλαβει ολες οσες ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι με την πουτανια θα κρατησετε αντρα...οταν εννουμε πουτανια δεν εννουμε στο κρεβατι εννουμε πουτανια στην συμπεριφορα...τωρα για να μας λες ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ αυτους που η ιδια ειχες επιλεξει για συντροφους για εμενα αποριπτεσαι κ ειμαι προκατελειμενος μαζι σου...καταλαβε λοιπον κατι εαν θελεις να κρατησεις εναν (Α)ντρα το κεφαλαιο να το προσεξεις με την πουτανια πιστεψε με ηττα θα φας...τωρα με αυτους που εσυ τους θεωρεις αχρηστους προφανως κ με την πουτανια θα κολλησουν μαζι σου...αλλα καταλαβετο με την πουτανια ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ χαμενη εαν ακολουθεις τετοιες μεθοδους...
δινουμε και συμβουλες τωρα...τενια μακρη μου εσυ...

Επισκέπτης
τς τς τς...τα πηρε...ασε ρε τις συμβουλες σε γκομενες και ασχολησου με κανα θρεντ της προκοπης

εγω θα τα λεω σαν την λουκα μπας κ το μυαλο τους στρωσει κ παψουν να νομιζουν οτι με την πουτανια θα δουν προκοπη...ΕΙΜΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κ θα κυρρητω  :)

Επισκέπτης
εγω θα τα λεω σαν την λουκα μπας κ το μυαλο τους στρωσει κ παψουν να νομιζουν οτι με την πουτανια θα δουν προκοπη...ΕΙΜΑΙ Η ΛΟΥΚΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κ θα κυρρητω  :)
δεν εχεις κι αδικο αλλα σκεψου οτι σε ατομα που νομιζουν οτι με δηθεν πουτανια θα κρατησουν αντρα ε...καπως πεφτουν στο κενο οι συμβουλες

Επισκέπτης
Ακούστε και μια ακόμα ιστορία που διαδραματίστηκε το Σάββατο που μας πέρασε:

Εκπτώσεις - Η λέξη που προκαλεί οργασμό στην γυναίκα!!!

Ξεκινάμε με την γυναίκα μου να πάμε για ψώνια. Ξεκινάμε από Χαλάνδρι, μετά καταλήγουμε Παγκράτι και μετά Κολωνάκι. Πήρε μπότες που ήθελε, κάτι γόβες, ένα μπουφάν χοντρό για το κρύο, 2 παλτά, κάτι τζην, κάτι μπλούζες και πουλόβερ... Να μην τα πολυλογώ, η πιστωτική μου χτύπησε κάτι λιγότερο από 1500άρι (συγκεκριμένα το "κουστουμάκι πήγε €1430). :tickedoff: Μέσα σε αυτά τα €1430 ήταν και τα μόνα που ουσιαστικά ψώνισε μετά από παρότρυνση δική μου, τα οποία ήταν τα εξής:

Καλτσοδέτες ροζ: 9 ευρώ
Παντοφλάκια με ροζ φουντίτσα: 24 ευρώ
Stringάκι ροζ: 12 ευρώ
Baby-doll ροζ: 16 ευρώ
Σύνολο: 61 ευρώ (δηλαδή το 4% των αγορών περίπου!)

Το βράδυ λοιπόν, κι αφού έχει κοιμηθεί ο μικρός, βλέπουμε τηλεόραση και μου λέει "πάω για μπανάκι". Εγώ συνεχίζω να βλέπω τηλεόραση και μετά από κάνα μισάωρο σκάει μύτη μέσα στο σαλόνι φορώντας πάνω της μόνο τα 61 αυτά ευρώ που ανέλυσα παραπάνω. Και να αρχίζει να μου κουνιέται... :rockon: Mε πλακώνει στα oral εκεί που καθόμουν και γενικά... το κάναμε όπου θέλετε (στο καναπέ, στο χαλί, στον πάγκο της κουζίνας, όρθια με τα χέρια πάνω στο ψυγείο...) και όπως θέλετε (από μπρος, από πίσω, από πάνω, από κάτω, από δεξιά μπαίνοντας, από αριστερά βγαίνοντας, κτλ, κτλ... τι CG και City Tours και μαλακίες!)... και στο τέλος, όλα deep down the throat!

Μετά, λίγο αγκαλίτσες (το κλασσικό που θέλει μια γυναίκα) και ύστερα την έστειλα για ύπνο και βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο. Καθόμουν και σκεφτόμουν λοιπόν όλα αυτά που λέμε εδώ πέρα και με φίλους περί γυναικών... Περιττό να σας πω ότι τέτοια φάση είχαμε πάααααααρα πολύ καιρό να κάνουμε με την γυναίκα μου. Όχι σεξ γενικά (είμαστε ευτυχώς αρκετά active και οι δύο) αλλά τέτοια συγκεκριμένη φάση. Λέω λοιπόν: Για να γίνει τέτοια φάση, έπρεπε να προηγηθεί όλο αυτό το πρωινό στα μαγαζιά. Μου έφυγαν πάνω από 1400 γιούργια, από τα οποία εγώ ουσιαστικά ευχαριστήθηκα το 4% :headbang: (ενώ η γυναίκα μου το 100%!!!).

Και μετά σου λέει ο άλλος "Πουτάνες και 'πουτάνες'!!!"... ε, δίκιο έχει! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το πηλίκο κάπου εκεί βγαίνει πάντα :cheesy:  Έτσι είναι τα θηλυκά κι έτσι τα αρσενικά! Μπορείς να πας κόντρα στην φύση? Όχι αν μπορείς, πήγαινε εσύ!!! Είμαι σίγουρος ότι όταν θα μου έρθει ο λογαριασμός και θα πηγαίνω να τον πληρώσω, όλη αυτή η φάση θα περάσει μπροστά από τα μάτια μου... έτσι για να αισθανθώ καλύτερα!!! :cheesy:

Και εις άλλα με υγείαν!

Εξαιρετικό κείμενο! Εύγε! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Υπάρχει και η γνωστή ρήση:Την πουτάνα την πληρώνεις μια φορά,τη γυναίκα σου την πληρώνεις μια ζωή!!! :dancing: :dancing: :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα να δεις εχω κανει αυτο το λαθος στο παρελθον και εμαθα απο αυτο αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ενοουσα εδω... ενοω αν η γυναικα ειναι ψωφια στο κρεβατι με το δικιο του κι αλλος να την κερατωσει (δεν λεω υπαρχουν κι αλλοι λογοι κερατωματος πιο σοβαροι) οι αχρηστοι που ελεγα σε ενα αλλο θεμα ηταν συγεκριμενα ενας αχρηστος πρωην που ηταν ανεπιδεκτος μαθησεως  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
δεν εχεις κι αδικο αλλα σκεψου οτι σε ατομα που νομιζουν οτι με δηθεν πουτανια θα κρατησουν αντρα ε...καπως πεφτουν στο κενο οι συμβουλες

μπορει κ να εχεις δικιο αλλα θεωρω οτι κατι θα της μεινει οχι της ευας αλλα της καθε γυναικας με τετοια μυαλα αμα ακουσει κ την αποψη των αντρων...κ δεν μιλαω μονο για εδω...εγω κυρρητω ΠΑΝΤΟΥ  :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κοιτα να δεις εχω κανει αυτο το λαθος στο παρελθον και εμαθα απο αυτο αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ενοουσα εδω... ενοω αν η γυναικα ειναι ψωφια στο κρεβατι με το δικιο του κι αλλος να την κερατωσει (δεν λεω υπαρχουν κι αλλοι λογοι κερατωματος πιο σοβαροι) οι αχρηστοι που ελεγα σε ενα αλλο θεμα ηταν συγεκριμενα ενας αχρηστος πρωην που ηταν ανεπιδεκτος μαθησεως  :headbang: :headbang: :headbang:
εύα μου...άμα καταφέρνεις να τον στέλνεις τον άλλο,και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του..καθάρισες....έτσι ειμαστε εμείς οι ΄αντρες...την γυναίκα πουτάνα στο κρεββάτι και κυρία στο σπίτι την θέλουμε...

Επισκέπτης
μπορει κ να εχεις δικιο αλλα θεωρω οτι κατι θα της μεινει οχι της ευας αλλα της καθε γυναικας με τετοια μυαλα αμα ακουσει κ την αποψη των αντρων...κ δεν μιλαω μονο για εδω...εγω κυρρητω ΠΑΝΤΟΥ  :)
κοιτα να δεις ελενη,αν καποιος σκεφτεται ετσι δυσκολα αλλαζει.η ουσια ειναι οτι δινουμε πιο πολυ σημασια στο τι λενε οι αλλοι παρα σε αυτο που νιωθουμε εμεις...κι εκει ειναι η μαλακια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αμα εισαι μαλακας την πληρωνεις σε αυτο συμφωνουμε
σιγά ρε ντάμμερ..δηλαδή τι ...πρέπει να σε πληρώνει και εσύ να καααθεσαι?.....συνήθως εμείς βγάζουμε πιο πολλά οπότε δίνουμε περισσότερα...εκτός αν θέλεις να την έχεις να κυκλοφορεί σαν γύφτισσα...μην τρελλαθούμε κιόλας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom