Ακούστε και μια ακόμα ιστορία που διαδραματίστηκε το Σάββατο που μας πέρασε:
Εκπτώσεις - Η λέξη που προκαλεί οργασμό στην γυναίκα!!!
Ξεκινάμε με την γυναίκα μου να πάμε για ψώνια. Ξεκινάμε από Χαλάνδρι, μετά καταλήγουμε Παγκράτι και μετά Κολωνάκι. Πήρε μπότες που ήθελε, κάτι γόβες, ένα μπουφάν χοντρό για το κρύο, 2 παλτά, κάτι τζην, κάτι μπλούζες και πουλόβερ... Να μην τα πολυλογώ, η πιστωτική μου χτύπησε κάτι λιγότερο από 1500άρι (συγκεκριμένα το "κουστουμάκι πήγε €1430).
Μέσα σε αυτά τα €1430 ήταν και τα μόνα που ουσιαστικά ψώνισε μετά από παρότρυνση δική μου, τα οποία ήταν τα εξής:
Καλτσοδέτες ροζ: 9 ευρώ
Παντοφλάκια με ροζ φουντίτσα: 24 ευρώ
Stringάκι ροζ: 12 ευρώ
Baby-doll ροζ: 16 ευρώ
Σύνολο: 61 ευρώ (δηλαδή το 4% των αγορών περίπου!)
Το βράδυ λοιπόν, κι αφού έχει κοιμηθεί ο μικρός, βλέπουμε τηλεόραση και μου λέει "πάω για μπανάκι". Εγώ συνεχίζω να βλέπω τηλεόραση και μετά από κάνα μισάωρο σκάει μύτη μέσα στο σαλόνι φορώντας πάνω της μόνο τα 61 αυτά ευρώ που ανέλυσα παραπάνω. Και να αρχίζει να μου κουνιέται...
Mε πλακώνει στα oral εκεί που καθόμουν και γενικά... το κάναμε όπου θέλετε (στο καναπέ, στο χαλί, στον πάγκο της κουζίνας, όρθια με τα χέρια πάνω στο ψυγείο...) και όπως θέλετε (από μπρος, από πίσω, από πάνω, από κάτω, από δεξιά μπαίνοντας, από αριστερά βγαίνοντας, κτλ, κτλ... τι CG και City Tours και μαλακίες!)... και στο τέλος, όλα deep down the throat!
Μετά, λίγο αγκαλίτσες (το κλασσικό που θέλει μια γυναίκα) και ύστερα την έστειλα για ύπνο και βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο. Καθόμουν και σκεφτόμουν λοιπόν όλα αυτά που λέμε εδώ πέρα και με φίλους περί γυναικών... Περιττό να σας πω ότι τέτοια φάση είχαμε πάααααααρα πολύ καιρό να κάνουμε με την γυναίκα μου. Όχι σεξ γενικά (είμαστε ευτυχώς αρκετά active και οι δύο) αλλά τέτοια συγκεκριμένη φάση. Λέω λοιπόν: Για να γίνει τέτοια φάση, έπρεπε να προηγηθεί όλο αυτό το πρωινό στα μαγαζιά. Μου έφυγαν πάνω από 1400 γιούργια, από τα οποία εγώ ουσιαστικά ευχαριστήθηκα το 4%
(ενώ η γυναίκα μου το 100%!!!).
Και μετά σου λέει ο άλλος "Πουτάνες και 'πουτάνες'!!!"... ε, δίκιο έχει! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το πηλίκο κάπου εκεί βγαίνει πάντα
Έτσι είναι τα θηλυκά κι έτσι τα αρσενικά! Μπορείς να πας κόντρα στην φύση? Όχι αν μπορείς, πήγαινε εσύ!!! Είμαι σίγουρος ότι όταν θα μου έρθει ο λογαριασμός και θα πηγαίνω να τον πληρώσω, όλη αυτή η φάση θα περάσει μπροστά από τα μάτια μου... έτσι για να αισθανθώ καλύτερα!!!
Και εις άλλα με υγείαν!