Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοίτα να δεις..κακά τα ψέμματα...όσα χρήματα κ να έχεις και να ξοδεύεις,πάντα τα χρήματα του γκόμενου είναι πιο γλυκά

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λες ο κιτρινόγερος, να πήγε να τη ξανακάνει :2funny: εγώ πάντως δεν έστειλα πμ :cheesy:

Επισκέπτης
Λες ο κιτρινόγερος, να πήγε να τη ξανακάνει :2funny: εγώ πάντως δεν έστειλα πμ :cheesy:

ετσι νομιζω  :cheesy:

επρεπε να ημουν Mod ρε νουμερο..

φιλοσοφημενη κοπελα παντως λαπλασε ε?εγω της βαζω αριστα για την φιλοσοφια ζωης της  :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
κοίτα να δεις..κακά τα ψέμματα...όσα χρήματα κ να έχεις και να ξοδεύεις,πάντα τα χρήματα του γκόμενου είναι πιο γλυκά

Εγώ μαζί σου. Έχεις τα ανάλογα προσόντα για τα λέφτά;

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω τι προσόντα έχω,πάντως τους τα έτρωγα κ έλεγαν κ ευχαριστώ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η ερώτηση είναι μια....

Κοπελιά, κανένα μινάκι φοράς????

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο ρε μουνίλα.
λέγε ότι θες λέγε,λέγε ότι θες λέγε,εγώ θα σου τα τρώω :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν ξέρω τι προσόντα έχω,πάντως τους τα έτρωγα κ έλεγαν κ ευχαριστώ

Εδώ προσέχουμε τρώμε. Για πες λοιπόν. Είσαι νέα, εμφανίσιμη, μορφωμένη, με συνηθισμένη ακίνητη περιουσία και εργασία, πολιτισμένους τρόπους και καλλιέργεια;

Επισκέπτης
Εδώ προσέχουμε τρώμε. Για πες λοιπόν. Είσαι νέα, εμφανίσιμη, [size=16pt]μορφωμένη, με συνηθισμένη ακίνητη περιουσία και εργασία, πολιτισμένους τρόπους και καλλιέργεια;[/size]

εγω γιατι περα της εμφανισης κ της νεοτητας ολα τα αλλα δεν τα βλεπω ΣΤΑ ΤΣΟΛΙΑ που τους τα τρωνε?  :rolleyes:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί είσαι νέος() και μιλάς για ελληνάρες 40+

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

λάθος κάνεις,αν ήταν έτσι θα τα ετρωγε η σβετλάνα απο ουκρανία.όλο κ κάτι βρίσκουν σε εμας τις παραδοσιακές ελληνίδες π το πληρωνουν 5 φορές παραπ'ανω απο την σβετλάνα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μας κανουν πλακα οι κοπελες του σαιτ..
μονο η οχια ειναι μεσα αυτη την στιγμη,που ειναι οι υπολοιπες??

χου ρε ελλεεινίδα..ασε μας κ τραβα να φας κανα παγωτο με τον γερο που σε πληρωνει..

Επισκέπτης
λάθος κάνεις,αν ήταν έτσι θα τα ετρωγε η σβετλάνα απο ουκρανία.όλο κ κάτι βρίσκουν σε εμας τις παραδοσιακές ελληνίδες π το πληρωνουν 5 φορές παραπ'ανω απο την σβετλάνα

εγω κανω λαθος?πρωτα απο ολα σε αυτο το σαιτ εαν εχεις διαβασει τις σβετλανες χρυσοπληρωνουν κ οχι εσενα την παραδοσιακη ελληνιδα...κ εαν θελεις να μιλησουμε για πουτανια σε συγκριση με την σβετλανα αστο εισαι χρονια πισω  :boobies: :boobies: :2funny:

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
άσε ρε λαπλασ,που  έβγαλες πόρισμα ότι τα τρώω από κωλόγερους,από κάτι εξυπνάκηδες σαν και εσένα τα τρώω,που το παίζουν νταήδες και μόλις πέσουν σε καμιά καπάτσα χάνουν τον μπούσουλα.τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση κ μόνο,για να τα λέτε στις παρέες σας και να θαυμάζεστε μόνοι σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom