λίλα?συναγωνίστρια κ αυτή?
ας της πει καποιος δεν αντεχω αλλο
λίλα?συναγωνίστρια κ αυτή?
ας της πει καποιος δεν αντεχω αλλο
το ότι έχω 16 ποστς δεν σημαίνει ότι πρώτη φορά διαβάζω το σαιτκ κάτσε εσύ γλύφε τους τα ... και λεγε ναι όταν σε βρίζουν μπας και σου πουν πόσο διαφορετική είσαι κ νιώσεις λίγο καλα
όχι μουνίλα,δεν θέλω ούτε παράσημο,ούτε να το παίξω κάποια,ούτε χαίρομαι.απλώς να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
είμαστε πουτάνες κ καλά κάνουμε,αλλά μη ξεχνάτε ότι μία τέτοια σας γέννησε κ μία τέτοια θα παντρευτείτε,οι περισσότεροι τουλάχιστον
+1908Λοιπόν δεν έχουν καμιά σχέση οι γυναίκες παλιότερα με τις σημερινές και να μη το ξαναβάλεις στο στόμα σου. Εάν πολλές θέλετε έναν άντρα σαν το μπαμπά σας - απέναντι στη μαμά σας - και ταυτόχρονα να τον κάνετε ότι θέλετε να πάτε να τον βρείτε στη Disneyland
σωστοςΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ κ δεν θα παντρευτουμε με ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ,δεν το καταλαβαινεις???
όχι μουνίλα,δεν θέλω ούτε παράσημο,ούτε να το παίξω κάποια,ούτε χαίρομαι.απλώς να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
είμαστε πουτάνες κ καλά κάνουμε,αλλά μη ξεχνάτε ότι μία τέτοια σας γέννησε κ μία τέτοια θα παντρευτείτε,οι περισσότεροι τουλάχιστον
το ότι έχω 16 ποστς δεν σημαίνει ότι πρώτη φορά διαβάζω το σαιτκ κάτσε εσύ γλύφε τους τα ... και λεγε ναι όταν σε βρίζουν μπας και σου πουν πόσο διαφορετική είσαι κ νιώσεις λίγο καλα
παρτο ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ γιατι εγω την μανα μου δεν την βαζω στο ιδιο τσουβαλι με μια τελειωμενη,χιλιογαμημενη χαλασμενη γκομενα του δρομου οπως ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ....κ εισα ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΛΟΙΑ
σιγά ρε μουνίλα,θα σκίσεις κανένα καλσόν..να τις βάλεις τότε στο ίδιο τσουβάλι με την σβετλάνα και τις υπόλοιπες που τις προτιμάτε
κ όμως,έτσι ακριβώς ήταν και ακόμη χειρότερα.τώρα τουλάχιστον οι γυναίκες βγάζουν δικά τους χρήματα κ σας τα τρώνε μόνο από βίτσιο,τότε για λόγους επιβίωσης
εισαι τελειως γκαγκα;
μη λες πολλά ευα,εκτίθεσαι