Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ότι έχω 16 ποστς δεν σημαίνει ότι πρώτη φορά διαβάζω το σαιτκ κάτσε εσύ γλύφε τους τα ... και λεγε ναι όταν σε βρίζουν μπας και σου πουν πόσο διαφορετική είσαι κ νιώσεις λίγο καλα

Επισκέπτης
το ότι έχω 16 ποστς δεν σημαίνει ότι πρώτη φορά διαβάζω το σαιτκ κάτσε εσύ γλύφε τους τα ... και λεγε ναι όταν σε βρίζουν μπας και σου πουν πόσο διαφορετική είσαι κ νιώσεις λίγο καλα

εγω σε πιστευω τωρα οτι οντως εισαι καινουργια κ γυναικα κ λοιπα καθως δεν χρησιμοποιεις παραθεση...εκτος εαν εισαι τοσο εξυπνη κ το εχεις σκεφτει κ αυτο  :cheesy:

εμεις μιας κ σε κανει ευτυισμενη κ ετσι ικανοποιεις κ τον εγωισμο σου να τους τα τρως κ να σου λενε κ ευχαριστω(παντως αντρες εμφανισιακα της προκοπης αποκλειεται να ειναι κ να σου λενε κ ευχαριστω) εμεις τι θελεις να κανουμε τωρα να σου δωσουμε παρασημο πουτανιας?ρε με τι χαιρεται ο κοσμος στις μερες μας ρε ημαρτον που λεει κ ο γεωργιου...

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
α μπραβοοοο...πολυ πολυ αστείο....εύγε

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
όχι μουνίλα,δεν θέλω ούτε παράσημο,ούτε να το παίξω κάποια,ούτε χαίρομαι.απλώς να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
είμαστε πουτάνες κ καλά κάνουμε,αλλά μη ξεχνάτε ότι μία τέτοια σας γέννησε κ μία τέτοια θα παντρευτείτε,οι περισσότεροι τουλάχιστον

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
όχι μουνίλα,δεν θέλω ούτε παράσημο,ούτε να το παίξω κάποια,ούτε χαίρομαι.απλώς να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
είμαστε πουτάνες κ καλά κάνουμε,αλλά μη ξεχνάτε ότι μία τέτοια σας γέννησε κ μία τέτοια θα παντρευτείτε,οι περισσότεροι τουλάχιστον

ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ κ δεν θα παντρευτουμε με ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ,δεν το καταλαβαινεις???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
+
Λοιπόν δεν έχουν καμιά σχέση οι γυναίκες παλιότερα με τις σημερινές και να μη το ξαναβάλεις στο στόμα σου. Εάν πολλές θέλετε έναν άντρα σαν το μπαμπά σας - απέναντι στη μαμά σας - και ταυτόχρονα να τον κάνετε ότι θέλετε να πάτε να τον βρείτε στη Disneyland

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Λοιπόν δεν έχουν καμιά σχέση οι γυναίκες παλιότερα με τις σημερινές και να μη το ξαναβάλεις στο στόμα σου. Εάν πολλές θέλετε έναν άντρα σαν το μπαμπά σας - απέναντι στη μαμά σας - και ταυτόχρονα να τον κάνετε ότι θέλετε να πάτε να τον βρείτε στη Disneyland
+1908

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κ όμως,έτσι ακριβώς ήταν και ακόμη χειρότερα.τώρα τουλάχιστον οι γυναίκες βγάζουν δικά τους χρήματα κ σας τα τρώνε μόνο από βίτσιο,τότε για λόγους επιβίωσης

Επισκέπτης

παρτο ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ γιατι εγω την μανα μου δεν την βαζω στο ιδιο τσουβαλι με μια τελειωμενη,χιλιογαμημενη χαλασμενη γκομενα  του δρομου οπως ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ....κ εισα ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΛΟΙΑ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

κοιτα να δεις δεν εχω αναγκη να μου πει κανεις τπτ κι ουτε φιλαω κατουριμενες ποδιες για να εχω λιγη ευνοια. ειναι θεμα κοινης λογικης καποια πραματα.  και πριν με πιασεις στο στομα σου ελα να με γνωρισεις απο κοντα γτ ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω για να βγαζεις συμπερασματα για μενα. κι ουτε ειμαστε ιδιες για να σκεφτομαι οπως εσυ. καταλαβες;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παρτο ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ γιατι εγω την μανα μου δεν την βαζω στο ιδιο τσουβαλι με μια τελειωμενη,χιλιογαμημενη χαλασμενη γκομενα  του δρομου οπως ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ....κ εισα ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΛΟΙΑ

+ απειρο και προσκυνω

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
σιγά ρε μουνίλα,θα σκίσεις κανένα καλσόν..να τις βάλεις τότε στο ίδιο τσουβάλι με την σβετλάνα και τις υπόλοιπες που τις προτιμάτε

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εισαι τελειως γκαγκα;

μη λες πολλά ευα,εκτίθεσαι

Επισκέπτης
σιγά ρε μουνίλα,θα σκίσεις κανένα καλσόν..να τις βάλεις τότε στο ίδιο τσουβάλι με την σβετλάνα και τις υπόλοιπες που τις προτιμάτε

καλσον δεν σκιζω την μητρα σου μπορει να την σκισω....κ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ...καλα τραγουδα ουτως η αλλως καμια 30αρα που εχει μεινει στα ραφι θα εισαι οποτε οτι κ να πεις για γελια εισαι...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
κ όμως,έτσι ακριβώς ήταν και ακόμη χειρότερα.τώρα τουλάχιστον οι γυναίκες βγάζουν δικά τους χρήματα κ σας τα τρώνε μόνο από βίτσιο,τότε για λόγους επιβίωσης

Τι λες κοριτσάκι μου; Άμα τα έλεγες αυτά τότε θα έτρωγες μια σφαλιάρα που θα ξέχναγες το AB
Καλά που αποκτήσατε οικ. ανεξαρτησία(του κώλου), πολλές μπορούν και παραπάνω από κακώς νοούμενα εξαρτημένη. Οι περισσότερες όμως είστε κακέκτυπα των επιθυμιών, χωρίς να μπορείτε να κάνετε κάτι και πουλώντας αγαθό που δεν το πιστεύετε
Όποιος προτιμά τις ρωσσίδες μόνο λόγω εμφάνισης είναι άξιος της μοίρας του. Αλλά ευτυχώς είναι τέτοια η διαφορά στη νοοτροπία που καταλαβαίνεις που ζεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και άντε και γ... τώρα γιατί τα πήρα κακέκτυπα των μανάδων σας από τα 25 χρόνια και περιμένετε να βρείτε άντρα να σας πάρει στα σοβαρά
Στους βλαχογκόμενους με το αμάξι των 10.000, τους φραπέδες στη πλατειά και κάνα μπουκάλι 2 φορές το μήνα. Αυτά αξίζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom