Επισκέπτης
H κοπέλα είπε και κάνα δύο σωστά eva και το ένα ήταν αυτό.
κανα δυο αληθειες θα ελεγα εγω οχι οτι δεν τις ξερουμε...
H κοπέλα είπε και κάνα δύο σωστά eva και το ένα ήταν αυτό.
H κοπέλα είπε και κάνα δύο σωστά eva και το ένα ήταν αυτό. Απλά για σένα ορισμένα πράγματα είναι αυτονόητα για τις κυρά κατίνες όχι
οτι υπαρχουν αντρες που τους τα τρωνε κ λενε κ ευαριστωποια ηταν τα σωστα που ειπε; μαλλον ηταν σε προηγουμενα ποστς και δεν τα ειδα.....
Χαθηκε και ο χρηστάρας . Έλα στην Ελλάδα...
οτι υπαρχουν αντρες που τους τα τρωνε κ λενε κ ευαριστω
βγαζει το εβδομαδιαιο προγραμμα της anya κ δεν εχει χρονο για ελλεεινιδες
Ειχα βαλει παραθεση με τα λογια της εβας(που απαντουσε στις μπαρουφες της Ελεεινιδας!!!!!)κ παραθεσεις γιατι δεν βαζει μου εξηγεις?
Ειχα βαλει παραθεση με τα λογια της εβας(που απαντουσε στις μπαρουφες της Ελεεινιδας!!!!!)
Θα με τρελανετε???
Ρε φιλε σκρουτζ,για πες στην Εβα,αλληθωριζω??
μια χαρα βλεπουν τα ματακια μου
Το καλοκαιρι βεβαια,ελπιζω να αλληθωρισουμε και οι δυο στα μαλια ;)
Απο τα ωραια σκανδιναβακια και Ρωσακια!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,να σαι καλα.οντως εσυ αναφεροσουν στην Ελεεινιδα.Ρε ποια να ειναι ομως?σιγουρα κλωνος.Μηπως ειναι το ''tsoylistinvathis''?Ο ανθρωπος με τα 1000 νικ νειμ!!!!!!!!!!!!!το αληθωρισμα δεν το ειπα για σενα βρε για την ελλεηνιδα το ειπα. γι αυτην ελεγε ο μουνιλας γτ δεν βαζει παραθεσεις
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,να σαι καλα.οντως εσυ αναφεροσουν στην Ελεεινιδα.Ρε ποια να ειναι ομως?σιγουρα κλωνος.Μηπως ειναι το ''tsoylistinvathis''?Ο ανθρωπος με τα 1000 νικ νειμ!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,να σαι καλα.οντως εσυ αναφεροσουν στην Ελεεινιδα.Ρε ποια να ειναι ομως?σιγουρα κλωνος.Μηπως ειναι το ''tsoylistinvathis''?Ο ανθρωπος με τα 1000 νικ νειμ!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω αλλα τα πηρα γτ μπηκε εδω μεσα και εβγαλε γλωσσα και γτ με εβιζε κι απο πανω λες και πρεπει ολοι να συμμεριζονται τις ιδεες της
Που σε εβρίσε... διαολάκι; Εσύ της είπες περισσότερα
κι εσυ τι της απαντησες?με ειπε κατινα και οτι λεω διαφορα για να εχω την ευνοια των αντρων εδω μεσα και το επαιζε και γαμαω και δερνω
εχασα τετοιο τζερτζελο?
μ αρεσει που εκνευριστηκατε ενω κατα πασα πιθανοτητα κλωνος ειναι η "γκομενα"
+13δεν πα να ειναι οτι θελει αμα την ειχα μπροστα μου θα της κατεβαζα ευχαριστως τα μουτρα
διαβασε το θρεντ. της ειπα οτι οταν της τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το μπινελικικι εσυ τι της απαντησες?