Είπε, ξεκατινιάσου, δε σε έβρισε και είπες και έσυ άλλα
το ιδιο μου κανει
Είπε, ξεκατινιάσου, δε σε έβρισε και είπες και έσυ άλλα
σιγα μη διαβασω ολο το θρεντ την ουσια θελω.οπως και να χει κακως μπαινεις σε διαδικασια να απαντησειςδιαβασε το θρεντ. της ειπα οτι οταν της τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το μπινελικι
σιγα μη διαβασω ολο το θρεντ την ουσια θελω.οπως και να χει κακως μπαινεις σε διαδικασια να απαντησεις
μη μου ταραζετε την εβα,θα βγαλει το τακουνι ξερει αυτη...
διαβασε το θρεντ. της ειπα οτι οταν της τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζει το μπινελικι
το μισο μηνα περιοδο εχετε αστα αυταεχω περιοδο και ειμαι ΤΝΤ αυτη τη στιγμη
;) ;)
εχω περιοδο και ειμαι ΤΝΤ αυτη τη στιγμη
;) ;)
το μισο μηνα περιοδο εχετε αστα αυτα
ε αυτο λεω κι εγω,χαλια για μας δηλαδη...ε μια εβδομαδα περιοδο κι αλλη μια προεμμυνορικο συνδρομο να τος ο μισος μηνας
ενω εσεις...ναι ρε να σας λυπηθουμε κιολα...
ανδρες κατανοηση 0 κ εγωισμος στο φουλ!!!
η μπορειτε να προσπαθησετε να το κοντρολαρετε κι εσεις λιγο οσο γινεται για να αποφευγονται τσακωμοι και λοιπα...κι εμεις ενταξει υπομονη κανουμε αλλα 15 μερες πια...υπερβολη δεν ειναι?δε νομιζω οτι κραταει τοσο πολυ η τρελα...για τις μαυρες μερες της περιοδου λεμε τωρα
που παραπονιεστε οτι σας βασανιζουμε.. τς τς τς
το καλυτερο που εχετε να κανετε σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι να εξαφανιστειτε απ το οπτικο μας πεδιο *P
Άρα χρήσιμες είστε το μισό μήνα.
Όπως είχε ειπωθεί παλιότερα. Οι γυναίκες δε διαθέτουν λογική κρίση, λόγω του παραπάνω φαινομένου. Κρινεται δε εξαιρετικά επισφαλές, η απόδοση σε αυτές πολιτικών δικαιωμάτων, λόγω του αμετροεπούς των σκέψεών των, τις αυτές ημέρες και συνεπαγόμενα των επιλογών ως ψήφο, που δε θα επέτρεπε θέσεως ευνοικής, ημερομηνίας εκλογής.
1928, Κατά της αποδόσεως δικαιώματος
ναι ρε να σας λυπηθουμε κιολα...
ανδρες κατανοηση 0 κ εγωισμος στο φουλ!!!
οπως εχουν πει και οι μεγιστοι,τι κι αν εχεις περιοδο,εχεις και αλλη διοδο...