Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κ όμως,έτσι ακριβώς ήταν και ακόμη χειρότερα.τώρα τουλάχιστον οι γυναίκες βγάζουν δικά τους χρήματα κ σας τα τρώνε μόνο από βίτσιο,τότε για λόγους επιβίωσης

αμα θες οικονομικη ανεξαρτησια και ισοτητα μαθε εκτος απο να τρως λεφτα να σου τρωνε κιολας! δεν ειναι μαλακας ο αλλος να σου τα πληρωνει ολα! οικονομικα ανεξαρτητη εισαι οταν ζεις μονο απο τα δικα σου λεφτα οχι οταν βγαζεις καμποσα και τα υπολοιπα τα τρως απο τον γκομενο τον μπαμπα τον θειο και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον. ωραια βιτσια εχεις ρε! εγω παντως δεν γουσταρω παντως να με κανει ο αλλος οτι θελει απλα γτ μου δινει δυο δεκαρες! αν ειναι να μου δινει θα του δινω κι εγω ετσι παει η ισοτητα.

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
α ρε ευα,είσαι βαθιά νυχτωμένη.αν αναφέρεσε σε μένα,είσαι πολύ λίγη να με πιάσεις στο στόμα σου.όταν εγώ δούλευα κ επαιρνα κ πτυχια κ μεταπτυχιακά κ αγόραζα κ αυτοκίνητα,μόνημου τα έκανα όλα αυτά,κ εσύ ακόμα έβλεπες βέρα στο δεξί.αν οι άντρες τα χαλάνε για πάρτη μου,δε θα νιώσω κ άσχημα για αυτό!τιμή μου κ κκαμάρι μου

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κοριτσάκι μου εσύ ανερχόμενο :2funny: του site, εσύ ζεις στο εξωτερικό. Για το μόνο που δικαιολογώ, γιατί εδώ δε σέβονται τις γυναίκες, ως πολίτες τουλάχιστον. Εδώ, η γυναίκα δεν αξίζει αν δε παντρευτεί :idiot:. Αλλά αυτό και ως τα καλά και συμφέροντα, είναι άλλο πράγμα

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
και δεν μου αρέσει η ισότητα,προτιμώ την ισοτιμία μιλάμε,αν καταλαβαίνεις την διαφορά
άντε γεια τώρα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
α ρε ευα,είσαι βαθιά νυχτωμένη.αν αναφέρεσε σε μένα,είσαι πολύ λίγη να με πιάσεις στο στόμα σου.όταν εγώ δούλευα κ επαιρνα κ πτυχια κ μεταπτυχιακά κ αγόραζα κ αυτοκίνητα,μόνημου τα έκανα όλα αυτά,κ εσύ ακόμα έβλεπες βέρα στο δεξί.αν οι άντρες τα χαλάνε για πάρτη μου,δε θα νιώσω κ άσχημα για αυτό!τιμή μου κ κκαμάρι μου

δεν με ξερεις για να με πεις λιγη  καταλαβες; και δεν με νοιαζει αν εχεις πτυχια, ο τροπος με τον οποιο μιλας δειχνει την παιδεια σου που σε αντιθεση με την μορφωση σου ειναι μηδενικη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εγώ υπέρ της ισοτιμίας είμαι, αλλά έχει... πολλά €...

Επισκέπτης
Κοριτσάκι μου εσύ ανερχόμενο :2funny: του site, εσύ ζεις στο εξωτερικό. Για το μόνο που δικαιολογώ, γιατί εδώ δε σέβονται τις γυναίκες, ως πολίτες τουλάχιστον. [size=16pt]Εδώ, η γυναίκα δεν αξίζει αν δε παντρευτεί[/size] :idiot:. Αλλά αυτό και ως τα καλά και συμφέροντα, είναι άλλο πράγμα

λεο λαθος εχεις καταλαβει...οι ιδιες εχουν ως στοχο ζωης τον γαμο με καποιον πλουσιο κ αυτο σκεφτονται απο  20 χρονων...εδω εαν εχεις καταλαβει καλα εκτιμουν τις ξεκωλιαρες-χιλιογαμημενες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε λεό......
γιατί όλες οι καριόλες που μπαίνουν και γράφουν είναι εισαγωγής;
ρε μπας και είναι σαν τα ελληνικά προιόντα από το εξωτερικό;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλά το φαντάστηκα ότι δεν θα καταλάβαινες την διαφορά ρε ευάκι
άντε ξεκατινιάσου μόνη σου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εισαι τελειως γκαγκα;

μη λες πολλά ευα,εκτίθεσαι
νομίζω ότι εσύ εκτίθεσαι... και το χειρότερο είναι ότι κάνεις χειρότερη την κατάσταση για τις ελληνίδες στα μάτια όλων αυτών που διαβάζουν τα ποστς σου. Το ότι τρως τα λεφτά του γκόμενου σου και το γουστάρεις είναι δικό σου θέμα αλλά καλούς μλκες βρίσκεις και δουλεύεις, όπως καλές μλκισμένες βρίσκουν μερικοί κκαι κάνουν τα αντίστοιχα.

Έχεις μπει κάπως φορτσάτη που σημαίνει ότι γνωρίζεις κάποια πράγματα περί του σαιτ και εύχομαι να μην είσαι κλώνος. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι εδώ είναι η φωλιά του λύκου ... και ξέρω πως στο κοσμοπόλιταν είναι βαρεττά με τα κοριτσάκια γι' αυτό έρχεσαι εδώ που συζητάμε κάπως πιο νορμάλ και όχι του στυλ "αχ καλέ μου άρεσε , του έδωσα το τηλ , αλλά ακόμη να με πάρει" , υπάρχουν και εδώ αλλά σε μικρό βαθμό.

σιγά ρε μουνίλα,θα σκίσεις κανένα καλσόν..να τις βάλεις τότε στο ίδιο τσουβάλι με την σβετλάνα και τις υπόλοιπες που τις προτιμάτε
Η σβετλάνα έχει μια μεγάλη διαφορά με εσένα. Η σβετλάνα το κάνει αυτό που κάνει γτ είναι το επάγγελμά της και κάποια στιγμή θα σταματήσει γιατί δεν θα το έχει απλά ανάγκη. Εσύ σύμφωνα με τις δηλώσεις σου που τρως τα λεφτά του γκόμενου σου δν πρόκειται ποτέ να κάνεις αυτό που κάνει η σβετλάνα γιατί σε ευχαριστεί πάνω από όλα και 2ον φαίνεται α το έχεις σαν χόμπι.

Όλα αυτά για να σου δείξουν ότι πρέπει να κόψεις λίγο ταχύτητα. γιατί έχεις πάρει φόρα κατηφόρα. στείλε μας αντίγραφό της ταυτότητας σου για να σε αποφύγουμε .

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν με ξερεις για να με πεις λιγη  καταλαβες; και δεν με νοιαζει αν εχεις πτυχια, ο τροπος με τον οποιο μιλας δειχνει την παιδεια σου που σε αντιθεση με την μορφωση σου ειναι μηδενικη.
Αστο μωρε το μπαζο!!!!!!!!για να αυτοαποκαλειται ελλεεινιδα,καταλαβαινεις με τι ταλεντο εχεις να κανεις.Ασε που κανας πουστρακος θα ειναι,με το 2ο ή 15ο του νικ νειμ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
λεο λαθος εχεις καταλαβει...οι ιδιες εχουν ως στοχο ζωης τον γαμο με καποιον πλουσιο κ αυτο σκεφτονται απο  20 χρονων...εδω εαν εχεις καταλαβει καλα εκτιμουν τις ξεκωλιαρες-χιλιογαμημενες...

Ξέρω το στυλ της εκτιμήσεως. Αλλά εσύ έχεις καταλάβει λάθος. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να είναι ανεξάρτητες, αλλά η οθωμανική ιστορία δεν.

περσονα η συγκεκριμένη είναι απέξω

Τη κατάλαβα τη διαφορά και στο είπα από την αρχή value/money

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ευχαριστω που με λες κατινα δεν περιμενα καμια αλλη αντιδραση απο μερους σου, μολις σου τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζεις το μπινελικι. νομιζω ολα τα αλλα περιτευουν

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H κοπέλα είπε και κάνα δύο σωστά eva και το ένα ήταν αυτό. Απλά για σένα ορισμένα πράγματα είναι αυτονόητα για τις κυρά κατίνες όχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom