Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stelios1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν είμαι εδώ για γαμπρό λεονορο,είμαι επειδήμου την σπάνε οι βλαχογκόμενοι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μας κανουν πλακα οι κοπελες του σαιτ..
μονο η οχια ειναι μεσα αυτη την στιγμη,που ειναι οι υπολοιπες??

χου ρε ελλεεινίδα..ασε μας κ τραβα να φας κανα παγωτο με τον γερο που σε πληρωνει..

κι εγω εδω ειμαι αλλα δεν εχω δυναμεις για διαμαχη τωρα δεν νιωθω και πολυ καλα σωματικως

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρέπει να μην είσαι και εσύ βλαχογκόμενα

περαστικά και στο ανερχόμενο :2funny: νιάτο του site

Επισκέπτης
δεν είμαι εδώ για γαμπρό λεονορο,είμαι επειδήμου την σπάνε οι βλαχογκόμενοι

ρε συ ελληνιδα να σε ρωτησω κατι γιατι ειλικρινα να σου πω την αληθεια χασιμο χρονου ειναι να συζηταω μαζι σου αλλα τελος παντων...ωραια τα τρως απο ολους κ τους παιζεις στα δαχτυλα...ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ?εισα ευτυχισμενη δηλαδη να συναναστρεφεσαι με αντρες να τους τρως τα λεφτα...κ τι εγινε δηλαδη...εγινες καλυτερος ανθρωπος...ειλικρινα εισαι τοσο ματαιοδοξο κ θλιβερο ατομο που εισαι για λυπηση οταν καθεσαι κ ξεφτυλιζεις τους συντροφους της επιλογης σου γιατι ετσι δειχνεις κ το ποιον κ την παστα απο την οποια βρισκεσαι...κ ωραια αφου σου την σπανε οι βλαχογκομενοι γιατι δεν βγαινεις εξω τοσοι αντρες θα σου κανουν καμακι αφου μας λες οτι εισαι μουναρα γιατι δεν επιλεγεις καποιον που να σου αρεσει κ να εισαι μια χαρα....εσυ επελεξες τους βλαχογκομενους δεν ηρθαν απο μονοι τους..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εχεις κ αποψη ρε νουμερο ?απο ποτε μια ελλεεινίδα εχει ΄αποψη' ?

ουστ,κωπροσκυλο..

Ασε ρε Laplace... ξέρει ήδη την έννοια της "ελλεεινίδας" (άρα ή διαβάζει πολύ καιρό που δεν το κόβω αλλιώς θα είχε γραφτεί νωρίτερα ή ξαναγράφτηκε...)
και τώρα μπήκε να πει ότι όλοι εδώ είστε βλαχογκόμενοι, ενώ ο δικός της που του τα τρώει είναι εξυπνοπούλι και γαμάτος τύπος... :jerking: :jerking: :jerking:

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
βλαχογκόμενος είναι ο ο μίζερος ,σαν τον φιλαράκο σου οχιά.που δεν βλέπει λίγο την καμπούρα του κ μιλάει.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ελεεινιδα μην το κουραζεις.ποιανου κλωνος εισαι?γιατι νεο μελος δεν εισαι τοσο ξεψαρωτα που μιλας.μαλλον ο κλωνος της λιλας εισαι και βγαζεις το αχτι σου επειδη εφαγες σουτ... :grin: :grin: :grin: :grin:

elleinida

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καταρχάς μουνίλα,δεν ειπα ότι είμαι μουνάρα.είπα ότι έχω το πακέτο.και δευτερον,δεν ξεφτιλίζω τους συντρόφους μου,αλλά κάτι τύπους σαν τον λαπλας,που το παίζουν βαρύ πυροβολικό και είναι τζάμπα μάγκες

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
βλαχογκόμενος είναι ο ο μίζερος ,σαν τον φιλαράκο σου οχιά.που δεν βλέπει λίγο την καμπούρα του κ μιλάει.

A μάλιστα.. είσαι καινούρια αλλά το ξέρεις και αυτό ε;

Μιλάμε για πολλή αποχή από το σπορ... πολλή όμως......... :jerking: :jerking:
Εμένα ελλεενίδα μου όμως, του γκόμενού μου δεν του χει φάει όμως λεφτά καμμία σαν και του λόγου σου που δεν τις έχει ούτε για μια τρίχα απ τ αρχίδια του. Κατάλαβες;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
A μάλιστα.. είσαι καινούρια αλλά το ξέρεις και αυτό ε;

Μιλάμε για πολλή αποχή από το σπορ... πολλή όμως......... :jerking: :jerking:
Εμένα ελλεενίδα μου όμως, του γκόμενού μου δεν του χει φάει όμως λεφτά καμμία σαν και του λόγου σου που δεν τις έχει ούτε για μια τρίχα απ τ αρχίδια του. Κατάλαβες;

ασαλιωτα της τον εριξες..χαχαχαχα

ΠΑΡΤΑ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καταρχάς μουνίλα,δεν ειπα ότι είμαι μουνάρα.είπα ότι έχω το πακέτο.και δευτερον,δεν ξεφτιλίζω τους συντρόφους μου,αλλά κάτι τύπους σαν τον λαπλας,που το παίζουν βαρύ πυροβολικό και είναι τζάμπα μάγκες

ρε γαμοτο εχεις 16 ποτσς ολα κι ολα και βγαζεις και συμπερασματα για μελη που ειναι μηνες εδω μεσα εισαι τελειως γκαγκα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom