kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Εγω δεν τη βρονταω ειναι αμαρτια
opoios thelei voitheia na m pei... ;)
τι βοηθεια εννοας?
δεν σε καταλαβαινω
αν σου πιαστουν και τα δυο χερια .. σου προσφερει τριτο βρε αδερφε....
εγω πριν ενα χρονο,οταν πηγενα στην σχολη,τελευταιο ετος,μια ημερα πηρα τα γαντια μιας συμαθητριας μου και τα εβαζα μεσα στον πουτσο μου και τον επαιζα.και εχυνα μετα αλλα οχι μεσα στα γαντια.μην τα πλενει μετα το κοριτσι...
επισης θυμαμε οταν η ταξη ηταν κενη,1-2 φορες τον επεζα κοντα στο θρανιο της και εχυνα πανω του ! μετα δεν ξερω τι γινονταν το πρωι δεν εβρισκε τιποτα πανω μαλλον θα τα καΘαριζε η καθαριστρια. ;)
επισης μια ημερα της πηρα το μπουκαλι με το νερο και κολαγα την πουτσα μου πανω !!!! ή και μερικες φορες 2-3 φορες της ειχα παρει κατι στιλους και εβαζα απλα να τους ακουμπησει ο πουτσος μου.
μακαρι να το μαθενε οτι εκανα ολα αυτα......
εγω πριν ενα χρονο,οταν πηγενα στην σχολη,τελευταιο ετος,μια ημερα πηρα τα γαντια μιας συμαθητριας μου και τα εβαζα μεσα στον πουτσο μου και τον επαιζα.και εχυνα μετα αλλα οχι μεσα στα γαντια.μην τα πλενει μετα το κοριτσι...
επισης θυμαμε οταν η ταξη ηταν κενη,1-2 φορες τον επεζα κοντα στο θρανιο της και εχυνα πανω του ! μετα δεν ξερω τι γινονταν το πρωι δεν εβρισκε τιποτα πανω μαλλον θα τα καΘαριζε η καθαριστρια. ;)
επισης μια ημερα της πηρα το μπουκαλι με το νερο και κολαγα την πουτσα μου πανω !!!! ή και μερικες φορες 2-3 φορες της ειχα παρει κατι στιλους και εβαζα απλα να τους ακουμπησει ο πουτσος μου.
Καλός.......και καθαρός........Στον υπολογιστή και μετά τελείωμα στο νυπτίρα του μπάνιου...
Για εύκολο καθάρισμα ...
Στη σχολη, τι σπουδαζεις τυπε?εγω πριν ενα χρονο,οταν πηγενα στην σχολη,τελευταιο ετος,μια ημερα πηρα τα γαντια μιας συμαθητριας μου και τα εβαζα μεσα στον πουτσο μου και τον επαιζα.και εχυνα μετα αλλα οχι μεσα στα γαντια.μην τα πλενει μετα το κοριτσι...
Στη σχολη, τι σπουδαζεις τυπε?
Ανωτερη Αυνανιστικη????
Τον αποπαίρνεις τύπε :-
λες να σ ερωτευόταν τύπε ?να το μαθενε οτι εκανα ολα αυτα.....
λες να σ ερωτευόταν τύπε ?
φαντασου να φορουσε και την χρωματος "Λουλακί" ποδια που φορουσαν την δεκαετια του '70 οι μαθητριες τι θα παθαινε ο τυπος, ε???Πάντως και η γκόμενα, γάντια, νερό, στυλό, μολύβια, ξύστρες....ε, προκαλούσε!
φαντασου να φορουσε και την χρωματος "Λουλακί" ποδια που φορουσαν την δεκαετια του '70 οι μαθητριες τι θα παθαινε ο τυπος, ε???
Κωλόχαρτο, τρίποντο στο καμπινέ και καζανάκι!!
τυπε φαντασου να κολλαγε κανα σμν το γαντι ή το στυλο?τι τον αποπαιρνω ? ο τυπος μπορει να ειχε κανα νοσημα......φαντασου να κολλουσε κατι η κοπελα......εσυ ως πατερας τι θα εκανες μετα ??? αλλο η πλακα και το αστειο και αλλο αυτες οι μαλακιες .......απο το πουθενα να βρεθεις με καμια αρρωστια δεν ειναι και μικρο ζητημα !!
αν φορουσε και σκουφακι πρεπει να ηταν μεγαλη πουτανα τυπεΠάντως και η γκόμενα, γάντια, νερό, στυλό, μολύβια, ξύστρες....ε, προκαλούσε!