Νέα

πού/πότε την παίζετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως και η γκόμενα, γάντια, νερό, στυλό, μολύβια, ξύστρες....ε, προκαλούσε! :P
αχαχαχ σκεφτομουνα να της χυσω στο αμαξι που ειχε,στο τζαμι εξω.αλλα αυτο δεν το εκανα δεν ειχα την ευκαιρια. δεν προχορησα σε τοσο extreme !!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
αν φορουσε και σκουφακι πρεπει να ηταν μεγαλη πουτανα τυπε :grin:
καλα της εκανε και της γαμησε το γαντι :rockon:
δεν θυμαμαι τωρα φιλε !!! ναι νομιζω τους δυσκολους μηνες(χειμωνας,φθινοπορο) φορουσε και σκουφακι !!! αλλα αυτο δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να της το  :cum:
με τα γαντια εγινε επειδη μια ημερα που ειχαμε κενο,τα ειχε αφισει στην ταξη και ηταν στο κυλικειο.ετσι καταφερα και τα πηρα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
παντως πρεπει να σκεφτει σοβαρα το μελον του το παλληκαρι, οταν τελειωσει τη σχολη (Και οχι, "τελειωσει" στη σχολη, αυτο κανει συνεχεια :2funny:), τι θα απογινει?Που θα τον παιζει πλεον?Τι θεματολογια θα εχει?
Ειναι πιο δυσκολος ο εργασιακος στιβος... :jerking: :2funny:
σε πληροφορο φιλε μου οτι τελειωσα την σχολη στην ωρα μου κανονικα και μαλιστα ημουν μεσα στην καλητερη τριαδα της ταξης.το μελλον μου ειναι καλητερο απο το δικο σου,εχω βγαζω 4 φορες τα λεφτα που βγαζεις εσυ το μηνα.....

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τι τον αποπαιρνω ? ο τυπος μπορει να ειχε κανα νοσημα......φαντασου να κολλουσε κατι η κοπελα......εσυ ως πατερας τι θα εκανες μετα ??? αλλο η πλακα και το αστειο και αλλο αυτες οι μαλακιες .......απο το πουθενα να βρεθεις με καμια αρρωστια δεν ειναι και μικρο ζητημα !!
Φίλε μου,τα ΣΜΝ δεν μεταδίδονται και τόσο εύκολα όσο νομίζεις...οι ιοί και τα βακτήρια-οι πλειοψηφία των τουλάχιστον-δεν είναι και τόσο ανθεκτικά στις συνθήκες του περιβάλλοντος που ζούμε,σκέψου,αν ήταν τόσο εύκολη η μετάδοση τους,πόσοι θα είχαν κολλήσει τότε.Τώρα για καμιά μόλυνση ήσσονος σημασίας,δεν ξέρω,ίσως και να μπορούσε να γίνει...αλλά στην τελική θα ήτο άκρως ξεκωλιάρα αν έβαζε στυλούς στο στόμα της  :cheesy:  :dancing:  :2funny: και τότε ποιος ξέρω πόσα και τί άλλα θα έβαζε εκεί μέσα  :pipa2:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε μου,τα ΣΜΝ δεν μεταδίδονται και τόσο εύκολα όσο νομίζεις...οι ιοί και τα βακτήρια-οι πλειοψηφία των τουλάχιστον-δεν είναι και τόσο ανθεκτικά στις συνθήκες του περιβάλλοντος που ζούμε,σκέψου,αν ήταν τόσο εύκολη η μετάδοση τους,πόσοι θα είχαν κολλήσει τότε.Τώρα για καμιά μόλυνση ήσσονος σημασίας,δεν ξέρω,ίσως και να μπορούσε να γίνει...αλλά στην τελική θα ήτο άκρως ξεκωλιάρα αν έβαζε στυλούς στο στόμα της  :cheesy:  :dancing:  :2funny: και τότε ποιος ξέρω πόσα και τί άλλα θα έβαζε εκεί μέσα  :pipa2:
μπραβο ρε φιλε να και ενας μου με υπερασπηστηκε !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
μπραβο ρε φιλε να και ενας μου με υπερασπηστηκε !!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Άποψη μου αγαπητέ πως όταν ένα θήλυ αρέσκεται στο να βάζει στο στόμα του αντικείμενα ή φρούτα,εκτός και αν το κάνει αφελώς εις τας πολύ νεαράς ηλικία,τα οποία μηχανικώς προκαλούν συνειρμούς πεοθηλασμού σε κάθε γνήσιο άρρενα,τότε πρόκειται για φιλήδονο και ηδυπαθές πλάσμα....οπότε αυτό που έκανες όχι απλώς το επικροτώ  :rockon:,αλλά νομίζω πως θα έπρεπε να επιδείξεις τον "θαυμασμό" σου-δηλαδή την στύση σου,διότι τί πιο θαυμαστό για ένα real θηλυκό να βλέπει ότι προκαλεί την στύση σε κάποιον-μπροστά της  ;)  :cheesy:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:
λες να ΄΄καυλωνε΄΄ η γκομενα εαν μαθενε ολα αυτα που της εκανα ???? :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
ρε συνήθως τράβαγα μαλακία στο μπάνιο και άφηνα προφανώς το νερό να τρέχει και έριχνα και ένα μπανάκι,  αλλά μετά ερχόμουνα αντιμέτωπος

με την γκόμενα που ήτανε έξω και με απορία με ρώταγε : "Μα καλά τι έκανες τόση ώρα μέσα ? " και επέμενε και το παλιοπορνίδιο δεν σταμάταγε
Το γιατι βαραγες μαλακια στο μπανιο ενω υπηρχε η γκομενα απ εξω, δεν θα το σχολιασουμε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.965
Πόντοι
12.756
Το γιατι βαραγες μαλακια στο μπανιο ενω υπηρχε η γκομενα απ εξω, δεν θα το σχολιασουμε?

α μπραβο , ξεκινα εσυ να σχολιαζεις και θα βοηθησουμε και εμεις αν χρειαστει.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:
λες να ΄΄καυλωνε΄΄ η γκομενα εαν μαθενε ολα αυτα που της εκανα ???? :-
Αγαπητέ μου τα ταμπού,ο πουριτανισμός και η ανόητη ψευτο-χριστιανική ηθική που υφιστάμεθα, και με την οποία έχουν γαλουχηθεί αι νέαι γενεαί,δεν θα της επέτρεπαν επ'ουδενί να παραδεχτεί ότι,έστω και λίγο,ερεθίστηκε,κολακεύτηκε ή ικανοποιήθηκε στην ιδέα ότι κάποιος(ιδίως αν της ήρεσες και εμφανισιακώς) ηυνανίστηκε προς τιμήν της-η γυναικεία φιλαρέσκεια γαρ.Τώρα,βέβαια,αυτό με τα γάντια ήτο κάπως ακραίο  :2funny:,δεν θα σε πρότεινα να της το εκμηστυρευτείς ποτέ για.....ευνόητους λόγους  :cheesy:  :dancing:.Εγώ πάντως,σε όσες έχει τύχει(σε στιγμές αδυναμίας,μέθης κ.λ.π) να εκμηστυρευτώ ότι την έχω παίξει με την σκέψη τους,μόνο χαριτωμένα γελάκια και αμήχανα ερυθήματα διέκρινα  ;).Εν κατακλείδι,οι γυναίκες είναι και αυτές φιλήδονες και λάγνες μπορώ να πω,σίγουρα όχι τόσο συχνά και σε τέτοιο βαθμό όπως οι άντρες-η φύση γαρ-αλλά σίγουρα το "έχουν",ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως είναι και ιδιαίτερα εγκεφαλικές στον τομέα του έρωτος!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μην τον αποαπαιρνεις τον φιλο μας να μας βοηθήσει θέλει :2funny: :2funny: :2funny: 
τι σου ειναι η σημερινη κοινωνια τυπε
μην δουνε κανα ανθρωπο που να θελει να βοηθησει τον συνανθρωπο του αμεσως πουστη να τον βγαλουν :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι σου ειναι η σημερινη κοινωνια τυπε
μην δουνε κανα ανθρωπο που να θελει να βοηθησει τον συνανθρωπο του αμεσως πουστη να τον βγαλουν :S
τυπε μπορει να το κανει στα πλαισια καποιας εκστρατειας ψυχολογικης υποστηριξης ατομων με προσκαιρη ανικανοτητα......να πηγαινει να τους την παιζει τζαμπα....ισως ειναι ιατρονοσηλευτικο το ζητημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom