Νέα

πού/πότε την παίζετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
κλασσικο 40αρικο μιλφακι..νταξει εχει κ λιγα πιασιματα για να μην το ωραιοποιησω..αλλα οταν βλεπεις κατι τετοια με κομπινεζον κ να χαραζετε η ρωγα φιλε απο μεσα τρελενεσαι.!!!
Στον 3ο οροφο την συναντησες η στο ασανσερ?
Οπως και να 'χει ειναι καβλα! :tits: :cum:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στον 3ο οροφο την συναντησες η στο ασανσερ?
Οπως και να 'χει ειναι καβλα! :tits: :cum:

στον οροφο την συναντησα (γτ ηθελα να παρω κτ μεσω αυτης για τον φιλο)...

στο ασανσερ ειναι η φαντασιωση! :fuck2:

αλλα οπως κ να εχει ρε μαγκες οι γνωστες κτλπ εμφανιζονται πιο χυμα ξερω γω.....

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΥΛΕΣ!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
φαντασιωση:

να αρχισεις να τον παιζεις μεσα στο ασανσερ κ να μπει ενας μιλφαρος να τον παρει ολο στο στομα.

(Αυτη η φαντασιωση μ εχει καρφωθει στο κεφαλι απο την μερα που συναντησα με το κομπινεζον στον 3ο οροφο την θεια ενος φιλου.)

αλλα ως επι το πλειστον κρεββατι και παλι κρεββατι.

Πιο μικρός είχα ακριβώς την αντίστροφη φαντασίωση.

Να βρίσκω έναν μίλφαρο να αυνανίζεται και μόλις με βλέπει να με προσκαλεί στο πάρτυ ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως ένα απωθημένο που είχα μάλλον θα πραγματοποιηθεί. Την έπεσα σε μία φίλη της πρώην γυναίκας μου.
  Μιλήσαμε προχτές στο Φέησμπουκ και κάναμε παιχνίδι... Φτιάχνω κατάσταση να συναντηθούμε τώρα.

Πρέπει να ξεφύγω και από το πιπίνι που τα έχω. Πρέπει να κάνω τρελό συνδυασμό να μη με πάρει χαμπάρι η μικρή. Μου κάνει όλα τα χατήρια στο κρεββάτι και δεν θέλω να χάσω τέτοιο ταλέντο. Προχτές τα κατάπιε...  :grin:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Να βρίσκω έναν μίλφαρο να αυνανίζεται και μόλις με βλέπει να με προσκαλεί στο πάρτυ ...

Πάντως ένα απωθημένο που είχα μάλλον θα πραγματοποιηθεί. Την έπεσα σε μία φίλη της πρώην γυναίκας μου.
  Μιλήσαμε προχτές στο Φέησμπουκ και κάναμε παιχνίδι... Φτιάχνω κατάσταση να συναντηθούμε τώρα.

Πρέπει να ξεφύγω και από το πιπίνι που τα έχω. Πρέπει να κάνω τρελό συνδυασμό να μη με πάρει χαμπάρι η μικρή. Μου κάνει όλα τα χατήρια στο κρεββάτι και δεν θέλω να χάσω τέτοιο ταλέντο. Προχτές τα κατάπιε...   :grin:
:thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

Πρέπει να ξεφύγω και από το πιπίνι που τα έχω. Πρέπει να κάνω τρελό συνδυασμό να μη με πάρει χαμπάρι η μικρή. Μου κάνει όλα τα χατήρια στο κρεββάτι και δεν θέλω να χάσω τέτοιο ταλέντο. Προχτές τα κατάπιε...   :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Πιασαμε δουλεια παλι εδω ρε μυθομανη?  :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216

Καλη επιτυχια...αν και οσο σε "εχω ψυχολογησει" απο εδω μεσα δεν σε φοβαμαι...εχεις τους τροπους σου...
:) :)

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
στο κρεβατι ξαπλομενος την παιζω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο μπαλκόνι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εγω την παιζω βασικα στο κρεβατι,ξαπλομενος. πολες φορες εχω γεμισει το μποξερακι με χυσια κ εχουν σταξι κ στο σεντονι,η μαλακηα ειναι οταν στεγνοσι αφινει λεκεδες.
εσυ την παίζεις κυρίως μπροστά απ την οθόνη του pc με κάθε νέο θέμα σου εδώ .

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως, επιδης μου αρέσει, η ΜΑΛΑΚΙΑ! Πολλή. Τον παίζω, μέσα στο αυτοκίνητο, και να με βλέπουν όσοι περνάνε. Στην θάλλασα, και να βλέπουν, πάλι. Και ακόμα, μέσα στης δημόσιες, τουαλέτες. Γενικά όπου τον παίζεις, είναι ωραία!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ναι ρε φίλε τρελλή καύλα να σε βλέπουν! Κι εγώ το κάνω συχνά στο αμάξι, είναι θέμα χρόνου να με κυνηγήσει κανεις!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω οταν πηγαινα σχολειο την ειχα παίξει και μεσα στην τάξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom