vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μεχρι μεσα? Και τα αρχιδια?που να με δεις να τον παιρνο στο λαρυγγι ολο..εκει δινω ρεστα!
Μεχρι μεσα? Και τα αρχιδια?που να με δεις να τον παιρνο στο λαρυγγι ολο..εκει δινω ρεστα!
για να μη λεω μαλακιες,μου εχει τυχει ενο τον εχο στο λαρυγγι να γλειφο ταυτοχρονα τα αρχιδια,αλλα μαζι μεσα ολα δεν γινεται,ειδικα αν ο αλλος εχει μεγαλη πουτσα..Μεχρι μεσα? Και τα αρχιδια?
καλα,ποιος μετρησε τα χυσιματα του και ξερουμε οτι ηταν 42?
G17 é um Portal de Humor. Publicamos sátiras e notícias humorísticas fantasiosas, fictícias, que não devem ser levadas a sério ou servir de fonte de informação!
G17 is a Portal of Humor. We publish news satire and humorous fanciful, fictional, that should not be taken seriously or serve as a source of information!
ΣωστοςΝταξ πλάκα ειναι απο εδω
το λεει χαμηλα οτι δεν πρεπει να το παιρνουμε σοβαρά
Στο θέμα : Εχω την εντυπωση οτι χεσιμο και χυσιμο δεν γινεται να τα κάνεις μαζί . Ειναι οπως κατουρας και θες να κλασεις που κόβεται το κατουρημα για να φυγει η κλανια
(εχω όρεξη σήμερα για συζήτηση υψηλού επιπέδου)
εισε ελεινοςδεν σας εχει τυχει κλασιμο πριν το χυσιμο?οσοι το εχουν νιωσει,ξερουν ..απολαυσι!!!
δεν σας εχει τυχει κλασιμο πριν το χυσιμο?οσοι το εχουν νιωσει,ξερουν ..απολαυσι!!!
μηπως ηθελες να πεις "εκεινος"?γιατι ελεινος δεν υπαρχει...εισε ελεινος
εγω σινιθωσ φοραο μια γκαπαρντινα η ενα παλτω αφοθ προηγουμενοσ εχω τριπυσει την φοδρα τησ δεξιασ τσεπησ πηγενω και την στηνω σε στασοισ λεοφοριων κοντα σινιθωσ σε σταθμουσ μετρο ωστε να χει πολυ κοσμο κι αμα βρωκαμια γκομενα που γουσταρω πλισιαζω κοντα τησ αμα εχει μεγαλο στριμοξιδι πιανω με ταριστερο και με το δεκσι τον πεζω πολεσ φορεσ χινω μεσα στο λεοφοριο
Και εκει που εισαι με την γκόμενα και αντι να φωναξεις "χυυυυυυυυυυυυυυυνω" να φωνάξεις "κλααααααααααααανω"
απόλυτα υγιής φιλόπορνη συμπεριφοράεγω σινιθωσ φοραο μια γκαπαρντινα η ενα παλτω αφοθ προηγουμενοσ εχω τριπυσει την φοδρα τησ δεξιασ τσεπησ πηγενω και την στηνω σε στασοισ λεοφοριων κοντα σινιθωσ σε σταθμουσ μετρο ωστε να χει πολυ κοσμο κι αμα βρωκαμια γκομενα που γουσταρω πλισιαζω κοντα τησ αμα εχει μεγαλο στριμοξιδι πιανω με ταριστερο και με το δεκσι τον πεζω πολεσ φορεσ χινω μεσα στο λεοφοριο
Νταξ πλάκα ειναι απο εδω
το λεει χαμηλα οτι δεν πρεπει να το παιρνουμε σοβαρά
Στο θέμα : Εχω την εντυπωση οτι χεσιμο και χυσιμο δεν γινεται να τα κάνεις μαζί . Ειναι οπως κατουρας και θες να κλασεις που κόβεται το κατουρημα για να φυγει η κλανια
(εχω όρεξη σήμερα για συζήτηση υψηλού επιπέδου)
ετσι τυπε,οπως εμας μας φτιαχνει η γκομενα φαγητο και το παιρνουμε στην δουλεια σε μπωλακι,εσυ αντι για φαγητο παιρνεις την μαλακια σου,κατι ειναι και αυτο,δεν παχαινεις.Η καλύτερη μαλακία είναι να την παίζεις στην δουλειά, να νιώθεις ωραία που την παίζεις και πληρώνεσαι και να σκέφτεσαι μια μουνάρα υπάλληλο για να χύσεις!!! Έχει τύχει και 3 φορές να την έχω παίξει στην βάρδια!!!
Τι να κάνεις? Αν βαριέσαι και έχεις καύλες εκείνη την ώρα...ετσι τυπε,οπως εμας μας φτιαχνει η γκομενα φαγητο και το παιρνουμε στην δουλεια σε μπωλακι,εσυ αντι για φαγητο παιρνεις την μαλακια σου,κατι ειναι και αυτο,δεν παχαινεις.
Το μόνο που με φοβίζει είναι να μην έχουν καμιά κρυφή κάμερα στην δουλειά και μείνω άνεργος από μαλακία μου!!!ετσι τυπε,οπως εμας μας φτιαχνει η γκομενα φαγητο και το παιρνουμε στην δουλεια σε μπωλακι,εσυ αντι για φαγητο παιρνεις την μαλακια σου,κατι ειναι και αυτο,δεν παχαινεις.