You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που γαμάτε συνήθως;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Για να δουμε λοιπον που μας αρεσει να γαμαμε!
μπορει να μην ξερω που μου αρεσει να γαμαω γιατι απο την τελευταια φορα που γαμησα μπορει να εχει περασει και ενας παγετωνας(xouften fuckin you know..),αλλα το θρεντ σου αυτο πραγματικα γαμαει!!!!!!
υ.γ. επομενο θρεντ....σε ποια γραμμη του μετρο μας αρεσει να φταρνιζομαστε,στην πρωτη,στην δευτερη,ή στην τριτη?
Oταν γαμας την κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει ο χρονος και ο τοπος δεν υπαρχουν απλως ...... / υπαρχουν μονο οι αναπνοες που βγαινουν με δυσκολια .......
Τέλος!!! Respect........
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
Μωρέ ας βρω εγώ να γαμήσω και ας είναι και σε νεκροταφείοΓια να δουμε λοιπον που μας αρεσει να γαμαμε!
Oταν γαμας την κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει ο χρονος και ο τοπος δεν υπαρχουν απλως ...... / υπαρχουν μονο οι αναπνοες που βγαινουν με δυσκολια .......
Μεγαλη κουβεντα!
+100000000000
μπορει να μην ξερω που μου αρεσει να γαμαω γιατι απο την τελευταια φορα που γαμησα μπορει να εχει περασει και ενας παγετωνας(xouften fuckin you know..),αλλα το θρεντ σου αυτο πραγματικα γαμαει!!!!!!
υ.γ. επομενο θρεντ....σε ποια γραμμη του μετρο μας αρεσει να φταρνιζομαστε,στην πρωτη,στην δευτερη,ή στην τριτη?
ΧΑχαχΑΧαΧαχα
Λες να το ρωτησω και αυτο?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ανάβεις και κάνα καντηλάκι και φτιάχνεις ατμόσφαιρα!Μωρέ ας βρω εγώ να γαμήσω και ας είναι και σε νεκροταφείο
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
Και κανένα λιβάνι για να κάνουμε κεφάλιΑνάβεις και κάνα καντηλάκι και φτιάχνεις ατμόσφαιρα!
Πάντως πέρα από την πλάκα εμένα μου αρέσει σε ξενοδοχείο, όχι γαμωτελ, κυριλάτα πράγματα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
εγω παντως συνηθως σε κοτερα! λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα
εγω παντως συνηθως σε κοτερα! λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα
Γι αυτο το εβαλα! για να γελασουμε.......διοτι δεν πιστευω πως υπαρχει εστω και ενας που γαμει σε κοτερο!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
παντωσ πλακα στη πλακα ποσοι μαλακες υπαρχουν που γουσταρουν να γαμανε σε κασες και σε τετοια σκηνικα , οι λεγωμενοι και νεκροφυλοιΜωρέ ας βρω εγώ να γαμήσω και ας είναι και σε νεκροταφείο
Επισκέπτης
Eμένα με μπέρδεψες... το topic του thread είναι "Που γαμάτε συνήθως" και μέσα γράφεις "...που ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ να γαμάμε"... Τελικά τι από τα δύο?
Εγώ π.χ. γαμάω σπίτι μου (την γυναίκα μου), σε μπουρδέλο/στούντιο (πουτνάνες) και σε ξενοδοχείο (αν κάτσει καμιά μουνίτσα!). Μου αρέσει βέβαια να γαμάω σπίτι ΤΗΣ! ΑΝ είχα και καμιά γκόμενα (με αυτά που βλέπω γύρω μου δεν κάνω σχέση, σκέτο γαμήσι nothing else) θα γούσταρα να την γαμάω σπίτι της! Ίσως μου αρέσει να παζίω εκτός έδρας!!!
Ψήφισα σπίτι και μπουρδέλο/στούντιο.
Εγώ π.χ. γαμάω σπίτι μου (την γυναίκα μου), σε μπουρδέλο/στούντιο (πουτνάνες) και σε ξενοδοχείο (αν κάτσει καμιά μουνίτσα!). Μου αρέσει βέβαια να γαμάω σπίτι ΤΗΣ! ΑΝ είχα και καμιά γκόμενα (με αυτά που βλέπω γύρω μου δεν κάνω σχέση, σκέτο γαμήσι nothing else) θα γούσταρα να την γαμάω σπίτι της! Ίσως μου αρέσει να παζίω εκτός έδρας!!!
Ψήφισα σπίτι και μπουρδέλο/στούντιο.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
υπογραφη...υπουργος loves karla!
Επισκέπτης
Στο μπαλκονι για να καμαρωνουν οι γειτονες το μαγκα της γειτονιας.lololol.μμμ,Σοβαρα τωρα,μου αρεσει πολυ σε υπογειο πολυκατοικιας(μια φορα εγινε βεβαια).βεβαια σε γνωστη πολυκατοικια .Αλλα ,οπως ειπα,μονο μια φορα εγινε(και το θυμαμαι),γιατι ολες οι υπολοιπες κοπελιες δεν ηθελαν(θελουν τσακουζι και ετσι μαλλον).τελοσπαντων,τελευταιως δε το ασκω το αθλημα...συνεπως δε απαντησα στο που γαμαω συνηθως ,γιατι γαμαω σπανια και σε κλασσικα μερη.ΑΛλα,το αγαμημενο μου μερος ηταν αυτο που σας ειπα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γαμάω παντού και πάντα....................αρκεί να είναι ελεύθερη η χούφτα μου...
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 159K
- Απαντήσεις
- 83