Νέα

Πού έχετε κάνει την καλύτερη παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.603
Πόντοι
27.636
Ρε φίλε promote στο μάγο κανεις ;;; Μας κοροϊδεύεις που λέγεται το θέμα όχι με ποιες . Μια εξιστόρηση της εμπειρίας σου θελουμε όχι να μας πεις ότι πήρες δυο πουτανες από το μάγο τώρα που έρχονται κ Χριστούγεννα μη ρίχνετε τυριά στο κόσμο

Τώρα πλάκα μου κάνεις; Ολόκληρη εξιστόρηση έκανα στην κριτική τους, νομίζεις ότι λέω βλακείες; Το νήμα λέγεται "που έχετε κάνει την καλύτερη παρτούζα" και για μένα αυτή ήταν η πρώτη, η μοναδικ καιή η καλύτερη, μέχρι την επόμενη. Σόρρυ κιόλας αν δεν έχω άλλες εμπειρίες. Και τι το διαφορετικό έχει αυτό που είπα με αυτό που είπε πχ ο Annapurna ότι πήρε τη Τζέσικα από Γκλάμουρ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.669
Πόντοι
19.795

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Η καλύτερη παρτούζα έχει γίνει στο μυαλό μου με τη γυναίκα μου, ειδικά τώρα που μου έδωσε το οκ να ψάξω να βρω άντρα, για να το κάνουμε επιτέλους πράξη....
ωραιος φιλε αν θελεις αν θελεις να συμετεχω στειλε μου

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Να πω ότι εχτές το βράδυ σε χοτελ Πρίαμος έγινε η καλύτερη.....2 γυναίκες 3 άντρες ....εγώ άσχετος ς οι άλλοι φίλοι και παντρεμένοι τα ζευγάρια....τώρα πόσοι θα πουν ότι λέω φίδια θα δείξει!!!!!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Να πω ότι εχτές το βράδυ σε χοτελ Πρίαμος έγινε η καλύτερη.....2 γυναίκες 3 άντρες ....εγώ άσχετος ς οι άλλοι φίλοι και παντρεμένοι τα ζευγάρια....τώρα πόσοι θα πουν ότι λέω φίδια θα δείξει!!!!!!!
Δηλαδη τυπε οι φιλοι σε άφησαν να πηδήξεις τις γυναίκες τους;;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Άμα είσαι μεσ'τα κόλπα κι έχεις τα κονέ... Έτσι είναι!!! Δεν προλαβαίνεις να κουμπώσεις το παντελόνι!!! Όλο σφυράς!!:zfuck:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
στον ύπνο μου... για τον ξύπνιο μου το ψάχνω ακόμη

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Σε ένα οδοντιατρείο.... 4 εμείς, 4 κορασίδες ιχθυοτροφείου για τρείς ώρες....ξεδοντιαστήκαμε κυριολεκτικά!:rockon:
:rockon::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: NEW(3)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Δηλαδη τυπε οι φιλοι σε άφησαν να πηδήξεις τις γυναίκες τους;;
Όχι δικοί μου φίλοι.... γνωστοί....αν και με τον ένα ζευγάρι που έχουμε πόθο πολύ γνωριμία μου είπε ο άντρας κάποια στιγμή....την γυναίκα μου γαμας ....μπροστά μου ....χαχαχα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Σε ένα οδοντιατρείο.... 4 εμείς, 4 κορασίδες ιχθυοτροφείου για τρείς ώρες....ξεδοντιαστήκαμε κυριολεκτικά!:rockon:
:rockon::rockon:
μαγκιά σου αλλά τι ακριβώς είναι οι κορασίδες ιχθυοτροφείου;

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Μακρινό 2010 , όντας νεανίας κ γώ , βρισκόμουνα στο μπανσκο με μια παιδική φίλη και μια συν φοιτήτρια της ,συνεχίζουμε λοιπόν ήταν απόγευμα προς βραδάκι γύρω στις 7-8 κατεβαίνουμε προς πισίνα χοτελ ξέρετε ζέστη κτλπ κτλπ εγώ με τη μια κάναμε το μπανάκι μας . Ήταν Παρασκευή όποτε οι περισσότεροι θαμώνες βασικά όλοι ετοιμάζονταν για έξοδο, της λέω ενώ είχαμε παπαριασει δε παμε κ εμείς σιγά σιγά κ τότε σκάει η άλλη διμετρο άλογο αεροσυνοδός πλέον σε μεγάλο αραβικό κολοσο των αιθέρων, της λέει εχει σάουνα εκεί ήμουν έσπασε ο κόσμος παμε , οκ λέω δυο μουνακια σάουνα γιατί όχι . Πάμε μετά απο λίγο ήμασταν τελείως μόνοι σε όλο το σπα λες και μας ξέχασαν η ήταν στημένο. Να φέρω κάτι να πιούμε παίρνω θετική απάντηση πάω φέρνω ότι βρήκα μια φθηνή βουλγαρική βότκα Σαβοι λέγεται για τους γνωστες, μπαμ μπαμ κοπανάμε κάτι σφηνους ζέστη πολύ εεε βγήκε το πρώτο μαγιό τόπλες μετά το δεύτερο εεε καυλωσα φαινότανε μέσα απο το μαγιό χαχαχα αυτές πιτσιρίκες πουτανιτσες πέθαιναν γιαυτα με τα πολλά ότι πιο εύκολο γαμησι είχα ποτε αφού χαχάνιζαν κ κοίταγαν μπαμ τραβάω κάτω το μαγιό κ πετιέται το κοντάρι όλα πήραν το δρόμο τους αφού ρίξαμε δυο φορές κάτω ανεβήκαμε δωμάτιο και έγινε ματομουνι δεν έχω χύσει ποτε περισσότερες φορές στη ζωή μου ακόμη το θυμάμαι μύστες μου , πάνε αυτά τώρα παντρεμένες με παιδί η μια κιόλας τελευταία φορά είχα επικοινωνία το 2014-15 κάπου εκεί πάει σοβαρεύτηκαν πλέον έχουν άλλο στάτους στη κοινωνία
Εχεις μπει σε σαουνα τυπε? Καταρχας δεν βαζεις ποτα μεσα, ειναι τοσο ζεστά που ιδρωνεις σαν να μην υπαρχει αυριο, καθεσαι 10-15 λεπτα το πολυ ( ειδικα αν εχεις γυμναστει πριν και εισαι κουρασμενος-ιδρωμενος). Φυσικα στο τελος κανεις μπανιο με ΠΑΓΩΜΕΝΟ νερο, ωστε να κλεισουν οι ποροι του σωματος.
Τωρα που βρηκες την βοτκα και χτυπουσατε σφηνακια μεσα στην σαουνα, δεν ξερω.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Εχεις μπει σε σαουνα τυπε? Καταρχας δεν βαζεις ποτα μεσα, ειναι τοσο ζεστά που ιδρωνεις σαν να μην υπαρχει αυριο, καθεσαι 10-15 λεπτα το πολυ ( ειδικα αν εχεις γυμναστει πριν και εισαι κουρασμενος-ιδρωμενος). Φυσικα στο τελος κανεις μπανιο με ΠΑΓΩΜΕΝΟ νερο, ωστε να κλεισουν οι ποροι του σωματος.
Τωρα που βρηκες την βοτκα και χτυπουσατε σφηνακια μεσα στην σαουνα, δεν ξερω.
Δεν είπα μέσα στη σάουνα μαθε να διαβάζεις ξερόλα. Επίσης άμα είχες παει Βαλκάνια θα καταλάβαινες που βρήκα τη βοτκα και αν με λίγα λέβα βάζεις δε βάζεις και κροκόδειλο μέσα .

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.162
Πόντοι
3.786
Αυτήν την φάση την είχες γράψει πριν πολλές μέρες σε άλλο νήμα.Τώρα λες ότι έγινε χτες.Ξεχνάς και πότε λες ψέμματα.Γενικά είσαι συμπαθητική φιγούρα και δεν χρειάζεται να γράφεις φιδιές για να εντυπωσιάσεις.Εγώ το παραδέχομαι ότι μόνο με 2 call girls και άλλη μία φορά με 2 μασατζουδες έχω κάνει,με λεσβιακά κανονικά μέσα.Παραδέχομαι πάντως αυτούς που πράγματι έχουν παρτουζα-τρίο,όπως θέλετε πείτε το,με κανονικές κοπέλες,μη επαγγελματίες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Αυτήν την φάση την είχες γράψει πριν πολλές μέρες σε άλλο νήμα.Τώρα λες ότι έγινε χτες.Ξεχνάς και πότε λες ψέμματα.Γενικά είσαι συμπαθητική φιγούρα και δεν χρειάζεται να γράφεις φιδιές για να εντυπωσιάσεις.Εγώ το παραδέχομαι ότι μόνο με 2 call girls και άλλη μία φορά με 2 μασατζουδες έχω κάνει,με λεσβιακά κανονικά μέσα.Παραδέχομαι πάντως αυτούς που πράγματι έχουν παρτουζα-τρίο,όπως θέλετε πείτε το,με κανονικές κοπέλες,μη επαγγελματίες
Δηλαδή η ίδια φάση δεν μπορεί να ξανά εγινε πάλι ....για αυτό δεν γράφω άλλες λεπτομέρειες...απλά ότι έγινε ...για δεύτερη φορά ....εάν θες πιστεύεις εάν δεν θες οκ δεν πειράζει ....φίδια ....οκ φίδια

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Και δεν χρειάζεται να κάνω εντύπωση...και φυσικά δεν λέω φιδιες....για ποιο λόγο...αλλά δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να ξανά εγινε σε επανάληψη η πρώτη φάση ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom