Νέα

Πού έχετε κάνει την καλύτερη παρτούζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι, βασικά ανήκει στις μάλλον απαρχαιωμένες διατάξεις διατάξεις.

και ποινη να φανε δυσκολα να ριξει πανω απο ενα χρονο (πολλα τα ελαφρυντικα, βλαχαδερα-αγαμιες κλπ) οποτε παραγραφη βασει 4043/2012

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε, τα γουστάρεις τα νομικά βλέπω.

gamaomilfares

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
182
Πόντοι
280
Διδυμου 27. Με Φωτεινή, Βικτώρια και Τζούλια. Τσιμπουκλούδες πρώτες και οι 3. Η δε μία δεν θυμάμαι εάν ήταν η Φωτεινή ή η Βικτώρια έδωσε ρέστα. Γαμούσα την μία πισωκολητό και ξαπλωνε σαν να έκανε 69 μαζί της και μου έγλυφε τα μπαλάκια. Πίπα και από τις 3. Μόνο που τις έβλεπα γονατισμένες μπροστά μου έφτανε . Πέρασα τέλεια. Το κακό είναι ότι η Βικτώρια σταμάτησε τις παρτούζες τώρα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Την πρώτη μου παρτούζα την έχω κάνει στο Λονδίνο το 1986 με έναν φίλο μου και μια Αυστριακή παντρεμένη μεγαλύτερή μας.

Γούσταρε πολύ.

Την δεύτερη στην Ελλάδα καλοκαίρι το 1987 με μια μουνάρα Αγγλίδα και έναν άλλον φίλο μου.

Πρόσφατα με την Τζέσικα του Γκλάμουρα double penetration.

Και με αρκετές ακόμα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

Που έχετε κάνει την καλύτερη παρτούζα?​

Μαρακανα, Βραζιλια.....

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Τα κορυφαία μου:
Από ώριμες, στο Ελλης με Ειρήνη και Κατερίνα, και οι δύο άριστες καλλιτέχνιδες στο φλαμπούτσο, με βύζους για ασφυξία.
Από νεαρές, στην υπόγα Φωκαίας & Φυλής με Καμέλια και Βιολέτα, επίτηδες τις πήρα μαζί γιατί και με τις δύο είχα στενό και μακρόχρονο μαρκάρισμα, και με μαλώναν όποτε πήγαινα με την άλλη! Στο δωμάτιο παίχτηκε τρελό παιχνίδι ανταγωνισμού.
Πολύ παλιότερα, στη Διδύμου με την κορμάρα Μαρία (δήθεν Τσέχα) και μία απίστευτα όμορφη και λίγο μπαμπάτσικη Ρωσίδα ίδια η Kate Upton, μεταξύ τους μισιούνταν αλλά η δεύτερη έκανε τρελή πίπα και η πρώτη είχε πολύ καυλωτικό βλέμμα στο γαμίσι.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
τύποι έχει ξανασυζητηθεί...παρτούζα με τρεις δεν υπάρχει (λέω εγώ). τρίο λέγεται και δεν είναι το ίδιο πράγμα.
ακόμα και 4 όταν είναι ένας άντρας με τρεις γυναίκες...δεν.
η απρτούζα θέλει τουλάχιστον 2+2

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.288
Πόντοι
201
Πριν πολλα χρονια σε σπιτι καπου στην Αθηνα. Στα περιχωρα της πιο σωστα. 7 ατομα, 4 αντρες, 3 γυναικες. Δεν θα το ξεχασω ποτε το σκηνικο

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Μακρινό 2010 , όντας νεανίας κ γώ , βρισκόμουνα στο μπανσκο με μια παιδική φίλη και μια συν φοιτήτρια της ,συνεχίζουμε λοιπόν ήταν απόγευμα προς βραδάκι γύρω στις 7-8 κατεβαίνουμε προς πισίνα χοτελ ξέρετε ζέστη κτλπ κτλπ εγώ με τη μια κάναμε το μπανάκι μας . Ήταν Παρασκευή όποτε οι περισσότεροι θαμώνες βασικά όλοι ετοιμάζονταν για έξοδο, της λέω ενώ είχαμε παπαριασει δε παμε κ εμείς σιγά σιγά κ τότε σκάει η άλλη διμετρο άλογο αεροσυνοδός πλέον σε μεγάλο αραβικό κολοσο των αιθέρων, της λέει εχει σάουνα εκεί ήμουν έσπασε ο κόσμος παμε , οκ λέω δυο μουνακια σάουνα γιατί όχι . Πάμε μετά απο λίγο ήμασταν τελείως μόνοι σε όλο το σπα λες και μας ξέχασαν η ήταν στημένο. Να φέρω κάτι να πιούμε παίρνω θετική απάντηση πάω φέρνω ότι βρήκα μια φθηνή βουλγαρική βότκα Σαβοι λέγεται για τους γνωστες, μπαμ μπαμ κοπανάμε κάτι σφηνους ζέστη πολύ εεε βγήκε το πρώτο μαγιό τόπλες μετά το δεύτερο εεε καυλωσα φαινότανε μέσα απο το μαγιό χαχαχα αυτές πιτσιρίκες πουτανιτσες πέθαιναν γιαυτα με τα πολλά ότι πιο εύκολο γαμησι είχα ποτε αφού χαχάνιζαν κ κοίταγαν μπαμ τραβάω κάτω το μαγιό κ πετιέται το κοντάρι όλα πήραν το δρόμο τους αφού ρίξαμε δυο φορές κάτω ανεβήκαμε δωμάτιο και έγινε ματομουνι δεν έχω χύσει ποτε περισσότερες φορές στη ζωή μου ακόμη το θυμάμαι μύστες μου , πάνε αυτά τώρα παντρεμένες με παιδί η μια κιόλας τελευταία φορά είχα επικοινωνία το 2014-15 κάπου εκεί πάει σοβαρεύτηκαν πλέον έχουν άλλο στάτους στη κοινωνία

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Ζητείται τρίτος για παρτούζα! Παλιό σύνθημα

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
Νιώθω τυχερός που, ως νέος στο χώρο και χωρίς εμπειρία με πολλές γυναίκες (ας ήταν καλά οι μονογαμικές σχέσεις), είχα την ευκαιρία να συνευρεθώ με την Αριάνα και τη Φραντζέσκα του Μάγου. Οκ δεν ήταν παρτούζα ακριβώς αλλά ένιωθα σαν βασιλιάς. Τολμώ να πω ότι εκείνες με έβαλαν για τα καλά στον κόσμο του αγοραίου έρωτα.
Ας ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες πολλές.

Εν τω μεταξύ προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου να έρθει κι αυτός όταν ξανακανονίσω με αυτές, ντρέπεται όμως. Καμιά συμβουλή;

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.423
Πόντοι
736
Ζητείται τρίτος για παρτούζα! Παλιό σύνθημα
Τρία άτομα θεωρείται τρίο
Νιώθω τυχερός που, ως νέος στο χώρο και χωρίς εμπειρία με πολλές γυναίκες (ας ήταν καλά οι μονογαμικές σχέσεις), είχα την ευκαιρία να συνευρεθώ με την Αριάνα και τη Φραντζέσκα του Μάγου. Οκ δεν ήταν παρτούζα ακριβώς αλλά ένιωθα σαν βασιλιάς. Τολμώ να πω ότι εκείνες με έβαλαν για τα καλά στον κόσμο του αγοραίου έρωτα.
Ας ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες πολλές.

Εν τω μεταξύ προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου να έρθει κι αυτός όταν ξανακανονίσω με αυτές, ντρέπεται όμως. Καμιά συμβουλή;
Ρε φίλε promote στο μάγο κανεις ;;; Μας κοροϊδεύεις που λέγεται το θέμα όχι με ποιες . Μια εξιστόρηση της εμπειρίας σου θελουμε όχι να μας πεις ότι πήρες δυο πουτανες από το μάγο τώρα που έρχονται κ Χριστούγεννα μη ρίχνετε τυριά στο κόσμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom